KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 21 jun 2009, 11:41

košarkaš je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ako ikona ostane nema sanse da play dodje...a to je ovaj kosarkas vjerovatno uradio,da bi nama gurnuo vruc krompir....bilo bi kontraproduktivno da sad ostaje...odlucio je da ide vani i njgeova stvar...a i ako ostane nece vise biti to to.....ima sada tu igraca koji se namecu kao lideri:zlaja,ivan,seha..itd...nece samo on biti glavni...
upravo ono što je kobe gore naveo, i ja sam čuo....olimpija se ohladila, a nema ni neki drugi dobri ponuda, pa mu ostaje bosna opet kao najreanije riješenje, samo bi primao manju plaću nego prošle sezone...

pa procitaj malo bolje moj post i vidjet ces da sam ja to prije kobea napisao....cuo sam i ja da je goran dobio sina,i da mu je majka bolesna....ako goran ostane nema sanse da iko na pleya dodje jer nemamo para za tako nesto,jedino toma :D :D :D :D :D :D .uglavnom ne znam zasto iako gotivim ikona nama treba igrac tipa bailey 1/2,samo je sada pitanje u kakvom je stanju,jer je u turowu prosle godine stagnirao....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 21 jun 2009, 12:37

ako BB toliko zeza oko eventualnog dolaska ne treba se mucit oko njega....bilo bi dobro da dodje al ako je tako nekorektan pishat ga.....sigurno se moze nac igrac njegovih kvaliteta ako ne i kvalitetniji u periodu iza drafta...samo treba naravno skauting obaviti na pravi nacin...a sto se ikone tice ukoliko ostane ubjedjen sam da ce opravdati ulogu kapitena i u tandemu sa zlajom i ivanovicem biti udarna snaga ekipe...
I feel devotion!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 21 jun 2009, 13:50

ali mi volimo zlaju....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 jun 2009, 13:54

nemoj da mi ko dira zlaju.......morao sam da reagujem...

Ostalo je samo ime.....

batista
Kontakt:

Post Postao/la batista » 21 jun 2009, 15:57

prvo da pozdravim sve navijace kk bosne,jer sam novi ovde.
drugo volio bih da nam ikonic ostane u klubu jer mislim da nam može još dosta pomoci,iako mislim da bih to znacilo nedolazak još jednog pojacanja na poziciji 1.uprava je konacno krenula raditi pravim putem(pa da i to malo pohvalim)sa potpisivanjem višegodišnjih ugovora kostura ekipe.jako mi je drago što nam je zlaja došao,i mislim da ce biti jedan od najboljih playeva u nlb a o našoj ligi da nepricam.a igrace poput pašalica,suljagica itd. treba otjerati.nadam se da ce v.vukoicic to sve dobro ukompnovati do pocetka prvenstva,jer ima dovoljno vremena za to.

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 21 jun 2009, 16:42

BrigateBL je napisao/la:A ljudi jest lupate
Ikona je skoro dobio sina i bas mu se ne ostavlja zena i bolesna majka u Zvorniku. Zeli da bude blizu, tako da je tu vasa sansa da ga zadrzite ako zelite.
Ponuda ima ali su one iz Ukrajine i Turske a njemu se u godini kad zeli biti blizu zeni i djetetu bas i ne ide daleko...
to su samo kontakti bili nista konkretno ali se on nadao da ce otici u olimpiju ba bi tako bio relativno blizu.
Nije iskljuceno da ode vani ali jos nema nikakvih konkretnih ponuda,ako laze njegov najbolji prijatelj ovdje lazem i ja vas.Ono sto je ipak dobro sto je nasa uprava ostala korektna pa ga nazovu ponekad ako nista porazgovaraju.
A inace malo je u kladionici na ciglanam neobicno bez ikone i njegovog dobrog raspolozenja uvijek.
A ako ces gledati spekulacije i kontakte onda mozes znati da su zlaju trazili zvijezda,hemofarm,buducnost,da ne nabrajam jos nekolicinu klubova medju kojima je i ostende,alba itd,a sehovica je trazila olimpija,buducnost,partizan itd ali to je sve sto ti pricas daleko od ponuda da zaigra to su kontakti i raspitivanje o cijeni i to stoji kao rezervna opcija.
JA IKONI SELIM SVE NAJBOLJE I POZNAJEM GA LICNO I MISLIM DA JE ON NAJBOLJI IGRAC BOSNE ALI JEDNOSTAVNO ONOLIKO KOLIKO JE PRIMAO JE PREVISE I TOLIKO NEMOZEMO VISE ISPLACIVAT A OKO MINUTAZE CE SE ONI DOGOVORITI.
Da sumiram Ikona ceka ponudu iz okruzenja(mozda se i zaputi negdje dalje ali manje su sanse),a ako ne dobije konkretnu ponudu i dobru ulogu doci ce kod nas da i dalje bude kapiten i vozdra.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 21 jun 2009, 17:51

kobe je napisao/la:
BrigateBL je napisao/la:A ljudi jest lupate
Ikona je skoro dobio sina i bas mu se ne ostavlja zena i bolesna majka u Zvorniku. Zeli da bude blizu, tako da je tu vasa sansa da ga zadrzite ako zelite.
Ponuda ima ali su one iz Ukrajine i Turske a njemu se u godini kad zeli biti blizu zeni i djetetu bas i ne ide daleko...
to su samo kontakti bili nista konkretno ali se on nadao da ce otici u olimpiju ba bi tako bio relativno blizu.
Nije iskljuceno da ode vani ali jos nema nikakvih konkretnih ponuda,ako laze njegov najbolji prijatelj ovdje lazem i ja vas.Ono sto je ipak dobro sto je nasa uprava ostala korektna pa ga nazovu ponekad ako nista porazgovaraju.
A inace malo je u kladionici na ciglanam neobicno bez ikone i njegovog dobrog raspolozenja uvijek.
A ako ces gledati spekulacije i kontakte onda mozes znati da su zlaju trazili zvijezda,hemofarm,buducnost,da ne nabrajam jos nekolicinu klubova medju kojima je i ostende,alba itd,a sehovica je trazila olimpija,buducnost,partizan itd ali to je sve sto ti pricas daleko od ponuda da zaigra to su kontakti i raspitivanje o cijeni i to stoji kao rezervna opcija.
JA IKONI SELIM SVE NAJBOLJE I POZNAJEM GA LICNO I MISLIM DA JE ON NAJBOLJI IGRAC BOSNE ALI JEDNOSTAVNO ONOLIKO KOLIKO JE PRIMAO JE PREVISE I TOLIKO NEMOZEMO VISE ISPLACIVAT A OKO MINUTAZE CE SE ONI DOGOVORITI.
Da sumiram Ikona ceka ponudu iz okruzenja(mozda se i zaputi negdje dalje ali manje su sanse),a ako ne dobije konkretnu ponudu i dobru ulogu doci ce kod nas da i dalje bude kapiten i vozdra.
ti ko da iz svog dzepa pare dajes za ikonu :)
il mi se cini il mi je post obrisan..ono za zlaju je bila sala naravno...aludirajuci na salu lole od prije neki dan...ne znam ko mi je obrisao post od moderatora al tvrdim da je to fakat smijesno s obzirom na silne postove sa provokacijama i uvredama na svakoj mogucoj osnovi a koji se i sada mogu procitati na forumu...
I feel devotion!!

elvir.vogosca
Kontakt:

Post Postao/la elvir.vogosca » 21 jun 2009, 17:52

Ikona je zasluzio da moze birati... Inostranstvo bi mu bila dobra opcija za zaradu jer vec je u godinama kada mora razmisljati i o obezbjedjivanju novca za starost. Sa druge strane korektno bi bilo da mu uvijek budu otvorena vrata u Bosni, pod uslovima koji su zadovoljavajuci i njemu i Bosni.
Ako ostane Ikona ce i dalje biti pravi kapiten (zar neko sumnja u to?!)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 jun 2009, 19:04

kobe je napisao/la:Ono sto sam pricao je jos uvijek na djelu.
BB je na odmoru i rekao je da ce se javiti ali u medjuvremenu su nasi saznali da je dogovorio s nekim klubom(koliko sam cuo grcka ali jos nista sigurno ali pomalo smijesno ti su ga trazili na probu pa je tu problem sa njegove strane),a i nasi u medjuvremenu traze druge opcije.
Istina vezano za ikonu je da je izgleda olimpija ohladila a da druge realne opcije za inostranstvo izgleda nema a cini se da je odbio laktasenka pa su mu naravno vrata otvorena u bosni ali ponavljam da je to predzadnja opcija jedino je dodik(mozda) iza bosne jer prema novom ugovoru koji mu mi mozemo isplatit dosta je zakinut a i minutaza nebi bila kao sto je bila sto znaci nebi bio lider,kapiten bi biop i dalje.
Ja bih ga volio vidjet jos godina u bosni ali ako ce biti nezadovoljan onda bi mu pomogao da ode.
Uglavnom trazi se plej pored BB-a i ikone(koji nije plej ali za njega vaze drugi arsimi opravdano),ako nebudu nasli nista odgovarajuce provjereno cekat ce se prolazak drafta da splasne cijena odredjenim igracima koji sanjaju o draftu.
Da razjasnimo doci ce jos jedan igrac a ne dvojica ako se slucajno desi da to bude ikona(tesko) onda nista od BB(od kojeg vjerovatno nece biti nista jer je nekorektan),ali trebalo bi doci dobro rjesenje.
BUDITE SIGURNI DA CE BOSNA BITI JACA NEGO PROSLE SEZONE A TEK KAKVI CEMO BITI ZA SEZONU JER VISE NIJE NA SCENI POLITIKA DODIKA I USTASA DA MISLI SAMO NA DANAS I EVENTUALNO SUTRA.
kad jedan ovakav prostak moze pisati na jednom ovakvom forumu i prolaziti cak bez upozorenja ili je admin,moderator ili admini i moderatori ne postoje.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 21 jun 2009, 19:18

kada bi nam ikonic ostao ima li bi strasnu petorku jovanovic,sehovic,ikonic,ivanovic,bajic mozda nam i ne treba drugi play ipak kada bi dosao bejli bilo bi **** ko bi igrao on ili zlaja volio bi ja da nam ostane ikonic :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 jun 2009, 19:26

muamer_15 je napisao/la:kada bi nam ikonic ostao ima li bi strasnu petorku jovanovic,sehovic,ikonic,ivanovic,bajic mozda nam i ne treba drugi play ipak kada bi dosao bejli bilo bi **** ko bi igrao on ili zlaja volio bi ja da nam ostane ikonic :D
ma dasta..**** BB-a kad ima Ćešković :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Jack Killian
Kontakt:

Post Postao/la Jack Killian » 21 jun 2009, 19:33

volio bi da ikona ostane bas i to sa ugovorom na par sezona jasno da se mora skresati i tako,ali bi mi bilo bas krivo da ode npr.helios ,krka cedevita i tako slicno ako ce ici neka bar ode u neki klub za respect

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 jun 2009, 22:38

Kevin je napisao/la:
muamer_15 je napisao/la:kada bi nam ikonic ostao ima li bi strasnu petorku jovanovic,sehovic,ikonic,ivanovic,bajic mozda nam i ne treba drugi play ipak kada bi dosao bejli bilo bi **** ko bi igrao on ili zlaja volio bi ja da nam ostane ikonic :D
a nije mi jasno zasto provociras kevine,pa dosad si bio realan,ako cemo tako igrati...reci odmah da znamo....to sto si dole napisao je cista provokacija,veoma smijesno za to bice bosna sampion....
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 21 jun 2009, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

Ostalo je samo ime.....

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 21 jun 2009, 22:46

ma pusti kevina valja gluposti kad mu ceskovic dodje i zabije u pecari 20 poena smijace se on

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 22 jun 2009, 00:34

jedva cekam novu sezonu, jedva cekam jaku bosnu u pohodu na duplu krunu i dobar plasman u nlb ligi....nadati se da ce i tribine biti punije....
I feel devotion!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 jun 2009, 00:54

ipsa je napisao/la:jedva cekam novu sezonu, jedva cekam jaku bosnu u pohodu na duplu krunu i dobar plasman u nlb ligi....nadati se da ce i tribine biti punije....
to brate to volim cuti...ali ne treba visoko letiti....da se prvo kompletiramo..da jos jedan play dodje za isomoc zlaji,ali taj na 1/2,to bi bilo najbolje rjesenje,combo bek,ali ne kao burell...

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2009, 08:54

neno#4 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
a nije mi jasno zasto provociras kevine,pa dosad si bio realan,ako cemo tako igrati...reci odmah da znamo....to sto si dole napisao je cista provokacija,veoma smijesno za to bice bosna sampion....
zasto provociram? smijesno mi cuti da netko kaze da ne zeli BB-a da ne nastane guzva pa da se nezna bi li igrao Zlaja ili BB.. :shock: ..da bar u Širokom bude takva situacija ja bi bio sretan...

a potpis, pa samo sam citirao mislim bosnas_ -a i napisao biće biće...u čem je problem...pa normalno da će biti,od sad pa do vijeke vijekova mora biti jednom..a to sto ti to shvacas kao provokaciju,tvoj problem..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 jun 2009, 13:52

Veliki uspjesi omladinskog pogona

Ponedeljak, 22.06.09.

Navijači KK Bosna mogu biti jako ponosni na rad omladinskog pogona ove godine. Mladići Bosne osvojili su skoro sve što se moglo osvojiti.

Najveći i najbolji rezultat,

Omladinskog pogona do sada. Pored sjajnih rezultata koje je ostvario naš Prvi tim, omladinski pogon je ove godine pokazao da je najbolji u Bosni i Hercegovini. To potvrđuju i slijedeći rezultati: Juniori i kadeti su prvaci države a pioniri viceprvaci države. Kadeti su još i prvaci Regionalne ACB lige. Sjajne igre i trofeji na međunarodnim i domaćim turnirima daju nam za pravo da u, narednom periodu, očekujemo priliv velikog broja igrača iz našeg pogona. Oni su svojim ponašanjem, igrom i zalaganjem predstavljali naš klub na najbolji mogući način.

Nama ostaje da im poželimo puno sreće i uspeha u daljoj karijeri. Šef Omladinskog pogona, Dejan Parežanin.

Ostalo je samo ime.....

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 22 jun 2009, 16:26

neno#4 je napisao/la:
ipsa je napisao/la:jedva cekam novu sezonu, jedva cekam jaku bosnu u pohodu na duplu krunu i dobar plasman u nlb ligi....nadati se da ce i tribine biti punije....
to brate to volim cuti...ali ne treba visoko letiti....da se prvo kompletiramo..da jos jedan play dodje za isomoc zlaji,ali taj na 1/2,to bi bilo najbolje rjesenje,combo bek,ali ne kao burell...
ja tipujem na ostanak ikone i dovodjenje combo playa :)....
I feel devotion!!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 22 jun 2009, 22:51

ipsa je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
ja tipujem na ostanak ikone i dovodjenje combo playa :)....
daj malo realnosti!
kako trenutno stvari stoje ni BB ni ikona.
Ako se nesto ne promijeni trebao bi doci jedan combo bek kome je ulaz bolja strana jer trenutno imamo hrpu sutera.
Evo Mitrovic kojeg smo mi htjeli jos prije dovodjenja ceskovica ode u partizan.
@kevin ili apkomedah ne pravi se englez.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.