Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

moustapha
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la moustapha » 05 jan 2010, 14:44

tax je napisao/la:mjenjaj menadzera dzeko
vidis da je irfan kloc nesposobni
Jeste, bas je nesposoban menadjer sto Dzeko sada ima godisnju platu 5 mil. eura, dok recimo Ribery u Bayernu ima 4. 8-) c c c
Adriano Galiani je nesposoban kad ne moze dovesti igraca koji mu se sam nudi, a profil je igraca koji im treba. Na kraju ne mogu se sjetiti kad je u Milan dosao igrac koji nije bio odbacen u drugom klubu ili koji nije dosao kao talenat.
#divovi

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 05 jan 2010, 14:47

mrzim_ulizice je napisao/la:ma tu malo seru i ovi iz wolfsburga previse para traze i na kraju ce ga samo zajebat nece otic ni u jedan jaci klub
Ima i toga ... mada ja mislim da ce ga na kraju pustiti i za manje love :D
Samo nek' ne ide u Seriu A. Ostalo sve dolazi u obzir, a ne nimalo ne sumnjam da ce otici u veliki klub :)
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 jan 2010, 14:51

Ponos Torina je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:ma tu malo seru i ovi iz wolfsburga previse para traze i na kraju ce ga samo zajebat nece otic ni u jedan jaci klub
Neka traze i 100 mill momak vrijedi svakog centa ako se za neke igrace placaju ogromne sume onda i za Dzeku treba odrijesiti kesu!!!!! Kad samo vidim kakvih transfera ima i koliko se placalo za njih onda Dzeko duplo zasluzuje nije uopste precjenjen da mu jos dodaju 40 mill.....

Irfan se kofrci po Sarajevu imao je srecu sto je Dzeko uspio ali ne njegovom zaslugom sigurno... ;)

druze, malo pretjerujes i mislim da nisi u pravu... o ja ne vidim da se bas toliko velike sume placaju za igrace izuzev pojedinaca i klubova kao sto su real, barca, chelsea i tako ti... benzema, koji je na trzistu bio vrijedniji od dzeke je otisao za 30tak miliona u real... a dzeko i benzema su bare bare, tu je to negdje... dzeko je dokazao svoj kvalitet, ali njegov wolfsburg ne igra bajno ove godine pa i cijena ne moze bajno ove godine pa i cijena ne moze da se pumpa u nebo. uostalom, od toga dzeko i nema nekog hajra, sto ce se wolfsburgu isplatiti debela odsteta. cak sta vise, mozda ce ga to kostati manje plate itd. znaci, oni mogu traziti koliko hoce, ali realno gledajuci, vise od 30 miliona tesko da ce neko dati... i to bi bio dobar posao za sve strane...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2010, 15:03

_dreamer_ je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
Neka traze i 100 mill momak vrijedi svakog centa ako se za neke igrace placaju ogromne sume onda i za Dzeku treba odrijesiti kesu!!!!! Kad samo vidim kakvih transfera ima i koliko se placalo za njih onda Dzeko duplo zasluzuje nije uopste precjenjen da mu jos dodaju 40 mill.....

Irfan se kofrci po Sarajevu imao je srecu sto je Dzeko uspio ali ne njegovom zaslugom sigurno... ;)

druze, malo pretjerujes i mislim da nisi u pravu... o ja ne vidim da se bas toliko velike sume placaju za igrace izuzev pojedinaca i klubova kao sto su real, barca, chelsea i tako ti... benzema, koji je na trzistu bio vrijedniji od dzeke je otisao za 30tak miliona u real... a dzeko i benzema su bare bare, tu je to negdje... dzeko je dokazao svoj kvalitet, ali njegov wolfsburg ne igra bajno ove godine pa i cijena ne moze bajno ove godine pa i cijena ne moze da se pumpa u nebo. uostalom, od toga dzeko i nema nekog hajra, sto ce se wolfsburgu isplatiti debela odsteta. cak sta vise, mozda ce ga to kostati manje plate itd. znaci, oni mogu traziti koliko hoce, ali realno gledajuci, vise od 30 miliona tesko da ce neko dati... i to bi bio dobar posao za sve strane...
Stvar je u tome sto ja tvrdim da nijedan igrac ne vrijedi vise od 20 mill Nijedan
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2010, 17:35

Adinjo je napisao/la:Znao sam, srbi imaju jace menadzere i to je to. Dok se nasi maloumni menadzeri natezu nesto, ljudi odrade posao za sekundu i uvele tog nekog Jovanovica velikom MIlanu. NIko za njega nikad nije cuo, dok su za Dzeka svi culi al opet nista, kad ima ljude koji nisu komtetentni za taj posao. Unistit ce ga i na kraju ce ostati tu gdje jeste. Zalosno
Pa Jovanovic je dzabe a Dzeko je 40 miliona. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 05 jan 2010, 17:38

vidjeli da mogu uzeti bruku para,,pa se sad preseravaju :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2010, 17:44

Sto mene nece tako ''zajebati'' pa da primam 5 miliona godisnje :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 jan 2010, 17:46

harishp je napisao/la:
Zato sto nemas pojma o fudbalu :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 05 jan 2010, 17:48

rob do bagro je napisao/la:
harishp je napisao/la:
hahahhahhahaha :D :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2010, 17:52

rob do bagro je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ja sam ti talent kao i Begovic veci od Dzeke tri cm,mogao bi umjesto Salema. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 jan 2010, 17:55

Hodi ti onda u Celik, ionako nam fali jedan dobar kao Begovic :lol:

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2010, 17:57

rob do bagro je napisao/la:Hodi ti onda u Celik, ionako nam fali jedan dobar kao Begovic :lol:
Taman i vi imate Dzeksu Garica :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 jan 2010, 17:58

harishp je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Hodi ti onda u Celik, ionako nam fali jedan dobar kao Begovic :lol:
Taman i vi imate Dzeksu Garica :lol:
Pa ja, preprzeni hara "premier ligom" :lol:

p.s. offtopicarimo moj hare 8-)

SMRT FASIZMU!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 05 jan 2010, 18:21

wolfsburg ima para netreba im!! i nezele ga prodati tek tako jer tko ce onda davati golove i tako im lose ide!!!! Milan bi Dzeku ali nema para,,kao ni arsenal,, drugi klubovi se dvoume ili Dzekson nece da ide kao naprimjer Man.C,,,,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 05 jan 2010, 22:21

e gdje danas ide Dzeko-....javlja li se inter....ili bajern....mozda sevilja... :D
nije istina da puno traze.....jbt kad palti real onog rahiticnog benzemu onolike pare.....mislim da lijon nikad vece pare za veceg kloca nije uzeo :D iskreno :D
a tu su i cuveni ALONSO IZ LIVERPULA...onda neki paragvajci meksikanci bruka para a d njih nista apricajte vi sta hocete on ga MAN UTD dvaput uvali u mjesec dana,....mora da vrijedi jer nije to zjaebancija
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 05 jan 2010, 22:33

ma nije niko poslao zvanicnu ponudu. da neko ponudi 25-30 miliona vjerovatno bi ga pustili

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 jan 2010, 22:34

damirko je napisao/la:ma nije niko poslao zvanicnu ponudu. da neko ponudi 25-30 miliona vjerovatno bi ga pustili
Jest Milan 22 mil i nisu htjeli dodat jos 3 mil, a kupili Huntelara 18 mil tj bacili 18 milion xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 05 jan 2010, 22:36

tax je napisao/la:mjenjaj menadzera dzeko
vidis da je irfan kloc nesposobni

Idi udaraj se nogom u guzicu ;)
NON MOLLARE MAI

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 05 jan 2010, 22:41

seha je napisao/la:
damirko je napisao/la:ma nije niko poslao zvanicnu ponudu. da neko ponudi 25-30 miliona vjerovatno bi ga pustili
Jest Milan 22 mil i nisu htjeli dodat jos 3 mil, a kupili Huntelara 18 mil tj bacili 18 milion xD
pa dobro 22 mil su ipak premalo :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2010, 22:54

Manager njegov nema nikakve veze s transferom sve dok Wolfsburg ne prihvati ponudu, e tek onda on ulazi u igru. A sta sad on treba naredit Wolfsburgu da proda Dzeku? Dzeki ne smeta sto mora cekat do ljeta, zato ne znam sto ste vi toliko zapeli za to da odma ide.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 19 gostiju.