Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
wienultras
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
lijepo je to,ja se nebi bunio kada bi azmir htio,a ima volju,da digne jednu tribinu od 2000 na istoku,imali bi stadion od 10000 sjedecih mjesta,bombona,fukare na istok,gledaoci na sjever i zapad,kako smo uvjek sanjali,ali nebi to faraon dozvolio nikada,nema njega tu,a trenutno ni azmira,nije covjek blesav...on da pravi,drugi med da lize
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ono sto posebno "bode" u oci je travnjak koji fantasticno izgleda. Za ove iz SH jel ovo trava dovlacena odnekle pa prostrta na staru podlogu ili ??
Ovdje još nisu zmajčeki trenirali Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Pa djeluje mi kao da je duz cijelog terena, a sa ovih 7 redova moglo bi da stane minimalno 1300. Ukoliko stane samo 500 to znaci da je tribina duga nekih 35-40m. Nema ni jedne slike sa suprotne strane da vidim koliko je dugacka tribina. I da je tih 35m i 500 stolica to je svakako za klub iz cetvrtog ranga vrh.VolimTz je napisao/la:Hvala mnogo, naša tajna je Azmir Husić poduzetnik iz Amerike, koji je trenutno predsjednik i FK Sloboda i našeg kluba. U rekonstrukciju stadiona je uloženo 120 hiljada KM. Stolice su spremne, tačnije 500, vjerovatno ti na slikama tribina izgleda veća.Signore je napisao/la:Bravo za ove tuzlake. Stvarno svaka cast. Eto klub iz cetvrte lige napravi normalnu tribinu koja lici na nesto. Jos im samo stolice fale. Pored tog najvise pohvala sto infrastrukturom prate ambicije kluba. Danas je brdo primjera gdje svi lete u rang vise, a gdje ce taj rang vise igrati uopce se ne pitaju.
Po broju redova, na ovu tribinu stane 1300-1500 stolica.
A evo u maju kako je to izgledalo.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6537_n.jpg
Kao sto kolega rece, svaka cast i za travnjak, ja to volim vidjeti, pogotovo kada se nizeligasi o tome brinu, jer je travnjak nesto najmanje sto se treba pruziti za dobru utakmicu. Prije neka dva mjeseca sam bio na utakmici u Makljenovcu(Usora) i teren je bio bas da glava zaboli od cudjenja.
Vidim da prije nije bilo zida oko stadiona, a da isti sad postoji. To nije lose, nece biti nezeljenih pogleda i svi ce morat platit ulaz ukoliko se naplacuje i ukoliko se nekad bude naplacivao. Jos samo da ih malo usminkate.
Sve u svemu, za mene lijepa vijest, mora se graditi i u nizim ligama, a ne samo u ovim najvisim da bi se digao kvalitet infrastrukture. Nadam se uskoro novim slikama i vijestima s tim stadionom.
Nadam se i ja skorom gašenju prvog tima NK.Žepče,zaista su bezveze....Signore je napisao/la:Pa djeluje mi kao da je duz cijelog terena, a sa ovih 7 redova moglo bi da stane minimalno 1300. Ukoliko stane samo 500 to znaci da je tribina duga nekih 35-40m. Nema ni jedne slike sa suprotne strane da vidim koliko je dugacka tribina. I da je tih 35m i 500 stolica to je svakako za klub iz cetvrtog ranga vrh.VolimTz je napisao/la:Hvala mnogo, naša tajna je Azmir Husić poduzetnik iz Amerike, koji je trenutno predsjednik i FK Sloboda i našeg kluba. U rekonstrukciju stadiona je uloženo 120 hiljada KM. Stolice su spremne, tačnije 500, vjerovatno ti na slikama tribina izgleda veća.Signore je napisao/la:Bravo za ove tuzlake. Stvarno svaka cast. Eto klub iz cetvrte lige napravi normalnu tribinu koja lici na nesto. Jos im samo stolice fale. Pored tog najvise pohvala sto infrastrukturom prate ambicije kluba. Danas je brdo primjera gdje svi lete u rang vise, a gdje ce taj rang vise igrati uopce se ne pitaju.
Po broju redova, na ovu tribinu stane 1300-1500 stolica.
A evo u maju kako je to izgledalo.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6537_n.jpg
Kao sto kolega rece, svaka cast i za travnjak, ja to volim vidjeti, pogotovo kada se nizeligasi o tome brinu, jer je travnjak nesto najmanje sto se treba pruziti za dobru utakmicu. Prije neka dva mjeseca sam bio na utakmici u Makljenovcu(Usora) i teren je bio bas da glava zaboli od cudjenja.
Vidim da prije nije bilo zida oko stadiona, a da isti sad postoji. To nije lose, nece biti nezeljenih pogleda i svi ce morat platit ulaz ukoliko se naplacuje i ukoliko se nekad bude naplacivao. Jos samo da ih malo usminkate.
Sve u svemu, za mene lijepa vijest, mora se graditi i u nizim ligama, a ne samo u ovim najvisim da bi se digao kvalitet infrastrukture. Nadam se uskoro novim slikama i vijestima s tim stadionom.
19risha88 je napisao/la: Nadam se i ja skorom gašenju prvog tima NK.Žepče,zaista su
bezveze....
-
neroazzuro
- Kontakt:
Risha,ne rise. Ako nemas sta pametno rec, suti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pa ko je rekao da je to tebi upućeno,čisto iznosim svoja nadanja kao i ti,u prethodnom postu,pa sam se nadovezaoSignore je napisao/la:19risha88 je napisao/la: Nadam se i ja skorom gašenju prvog tima NK.Žepče,zaista su
bezveze....Tko je ovdje spominjao NK Zepce? I sta sam to ja pogresno rekao i tebe uvrijedio da bi ti meni rekao to?
Da, da, baš oko 40m. Trava je sijana, samo u travu je uloženo 60 hiljada. Šminkanje je planirano koliko znam, samo su mi kritični ljudi koji su zaduženi za to, da neće napravit nešto da nastane zajebancija na naš račun.Signore je napisao/la:
Pa djeluje mi kao da je duz cijelog terena, a sa ovih 7 redova moglo bi da stane minimalno 1300. Ukoliko stane samo 500 to znaci da je tribina duga nekih 35-40m. Nema ni jedne slike sa suprotne strane da vidim koliko je dugacka tribina. I da je tih 35m i 500 stolica to je svakako za klub iz cetvrtog ranga vrh.
Trenutno su radovi stali zbog snijega, ali ne sumnjam da će se nastavit za sedam dana. Klub je osvojio jesenji dio sezone, dakle pucamo na treću ligu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas

Kako bi jedna ovakva sjela na Grbavici pa makar bila i nesimetricna ko ova u Lajkovcu.

Kako bi jedna ovakva sjela na Grbavici pa makar bila i nesimetricna ko ova u Lajkovcu.
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.sportzdk.ba/u-budzetu-fbih-n ... nog-polja/" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ma ni marke, k'o uvijek...rob do bagro je napisao/la:http://www.sportzdk.ba/u-budzetu-fbih-n ... nog-polja/
Čelik Zenica 1945
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Valjda će biti pinka za bilino od ovog plasmana na SP iz NS.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 06 dec 2013, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Neka imaju pare za neki novi Audi, možda izgrade još neki tržni centar, šta znaš.
Kamo srece da uzmu svu tu lovu i uloze u infrastrukturu tacnije stadione.Chuckie je napisao/la:Valjda će biti pinka za bilino od ovog plasmana na SP iz NS.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Tek kad prodje SP shvatit cete koliko je to bilo nebitno za infrastrukturu. Nece se ulozit nista, a i ako se ulozi onda ce se to ulozit na zadovoljavanje uslova za odigravanje kvalifikacijskih utakmica. Dakle, jedino sto bi mogli je da uloze u modernizaciju BP, a pitanje je jel njima to uopce treba. Daj Boze da grijesim, al tesko. Jako puno para ce ici igracima, a i Savez zeli novac da moze lagodno funkcionirati iducih godina. Ako ce oni ikad izganjat neke novce onda ce to bit od UEFA-e ili nedaj Boze drzave. Novac od SP tesko ce do stadiona, a cak i da sve ovo grijesim uvjeren sam da nebi ulozili ni feninga van BP i AFH dok je po meni logicnije pomoci ovim manjim.
Čitam Sušićevu izjavu, prvi dio priprema za SP će biti održan izgleda opet u Sarajevu, na onom oronulom stadionu Famosa. Ja stvarno ne znam zašto su se toliki novci uložili u trening centar NSBiH, ako tu reprezentacija po svemu sudeći neće obavljati pripreme dok je Sušić selektor. Bolje da je te novce UEFA onda dala za moderniziranje BP.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To su ga zatekli s pitanjem, čim se on sjeti tog centra promijenit' će mišljenje.revan je napisao/la:Čitam Sušićevu izjavu, prvi dio priprema za SP će biti održan izgleda opet u Sarajevu, na onom oronulom stadionu Famosa. Ja stvarno ne znam zašto su se toliki novci uložili u trening centar NSBiH, ako tu reprezentacija po svemu sudeći neće obavljati pripreme dok je Sušić selektor. Bolje da je te novce UEFA onda dala za moderniziranje BP.