NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
poluvrijeme bratstvo gubi 1-0
-
- Moderator
- Kontakt:
puu gubimo
Moze li mi neko poslat red voznje na relaciji Tuzla-Gracanica bilo gips bilo privatni busevi..moze i pp 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- 7aprildomemoj
GIPS ne vozi tu relaciju jer Gračanica spada u međugradske linijebrazzo je napisao/la:Moze li mi neko poslat red voznje na relaciji Tuzla-Gracanica bilo gips bilo privatni busevi..moze i pp

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- 7aprildomemoj
Gabeljani u Troji prekvalifikovaše Romantičare iz Gračanice u Armirače
Poraz u pravo vrijeme da nas malo prizemlji. Dokaz da golman nije toliko bitan faktor koliko su neki mislili 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Imate malo detaljniji izvještaj na temi GOŠK-a, pozz sretno u nastavku. Vidio sam bilo je nešto vaših ljudi na tribinama.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ovi puleni iz Jablanice vjeruju u pobjedu u Gracanici ahahahahahahahahhaa
4-0 za Bratstvo ce bit plafon....uz crveni karton nekog iz Trubine..

4-0 za Bratstvo ce bit plafon....uz crveni karton nekog iz Trubine..

Bit ce to bolje sa ove dvije pobjede kuci ja mislim koje cemo dobiti,sad procita da se opet napadaju isti igraci koji zive neuredan zivot,neki pantica velicaju i tako ali ja kazem da se na prvo mjesto mora ici ali da se sankcionisu ovakve stvari npr svima je poznato da u bratstvu Šuša i Pantic se znaju ubiti od alkohola to ni oni sami ne kriju to citav grad zna,dovoljno je da se otvore njihovi fb profili i da se vidi ali se sve vise pojavljuje i ostali igraca sa njima ovi mladji sto je zabrinjavajuce,kazem iskreno mi je zao i Pantica i Šuše koji dugo igraju ovi ligu a mogli su vise duplo a vjerujem da mogu i sad da se malo primire,i sa ovakvim zivotom koji zivei koliko piju opet su najbolji igraci u bratstvu ali kazem za nesto vise ovakve stvari se ne prastaju,idemo bratstvoo ove dvije pobjede i da se ukljucimo u borbu za prvo mjesto.
Svi kritičari Mogu lagano da duvaju i Panti i Šuši i ostalim igračima
Šta vas boli racku ko kako živi
Nije ovo Bundesliga alosni nebili
Malo se o sebi zabavite:tražite posla,pomagajte komšijama,pecajte(kad se spreča očisti),roštiljajte,šetajte....pušite @urac ako vam je marihuana skupa....cunjate po tuđim profilima i gurate svoje njuške u tuđe živote hebem vam seljački mentalitet da vam hebem
Malo se zapitajte kako vi živite bjednici jedni 

svaka ti čast,najbolje rečeno svima koji se brinu za tuđe životeBLUTUD je napisao/la:Svi kritičari Mogu lagano da duvaju i Panti i Šuši i ostalim igračimaŠta vas boli racku ko kako živi
Malo se o sebi zabavite:tražite posla,pomagajte komšijama,pecajte(kad se spreča očisti),roštiljajte,šetajte....pušite @urac ako vam je marihuana skupa....cunjate po tuđim profilima i gurate svoje njuške u tuđe živote hebem vam seljački mentalitet da vam hebem

Premije protiv GOŠK-a :
3 boda - 250 KM (po igraču)
1 bod - 100 KM (po igraču)
-
- Moderator
- Kontakt:
street je napisao/la:Premije protiv GOŠK-a :
Protiv Jedinstva je bilo vise cak 500km

Sutra Armirači deru Čapljinu 6:0....
večeras idu u karantin u lovačku kuću u Malešićima,,,

-
- Moderator
- Kontakt:
Danas zadnji trening Bratstva pred Capljinu...Ocekuje se rezultat 3-0 za nas...
Odradit ce u petak jos jedan trening i spremni za Turbose da im damo 5
Odradit ce u petak jos jedan trening i spremni za Turbose da im damo 5

Mogu li jedno pitanje postaviti... Na temu? 
U koliko sati sutra pocinje utakmica? 17 ili 17:30?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Od 17:00 počinje sutrašnji susretZoom088 je napisao/la:Mogu li jedno pitanje postaviti... Na temu?
Sent from my Nibiru H1 using Tapatalk
Ma ne govorim ja jarane nista lose vec je meni zao sto Pantic i Šuša nisu taj fudbal vise iskoristili a mogli su jer su dobri igraci,kad vidis ko igra po premier ligi oni su doktori za te igrace ali kad pogledas njihov zivot van fudbala nije to to,koliko oni sa tim alkoholom ili sta vec mogu igrati jos,jer meni su ta 2 igraca medju najdrazim u bratstvu jer daju uvijek 200% i nikad nece izdat ni prodat klub to dobro zna i Daso cim ih drzi zajedno tolike godine uz jos nekoliko igraca,opet kazem svaka im cast ko igracima ali toliko opijanje ne opravdavam ali treba i to znati njihovo je jos malo ako nastave ovako nesportski ziviti a ima i to da kad oni zavrse karijere bratstvo nece dugo imate bolje odbranbene igrace od Pantica i Šuše a i to da nikad nisu zakazali uvijek borbeni s tim da se moze tu dodati jos i Kadic,Timkov i takvi slicni igraci,danas ocekujem tvrdu utakmicu i ne tako laganu protiv capljine ali pobjedu.BLUTUD je napisao/la:Svi kritičari Mogu lagano da duvaju i Panti i Šuši i ostalim igračimaŠta vas boli racku ko kako živi
cestitam na ulazku u premijer liga bih...
-
- Moderator
- Kontakt:
Stadion spreman
, trava odlicna, Zeleni se 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.