Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
uh nije bilo crvenog paranoišem nisam dobro razumio komentatora, nešto je šutnuo, kameru čini mi se
Na bundesliga.de nije evidentiran ni Beckov karton, je li se vidjelo?
salihović je dobio crveni ustvari dva žuta ,čini mi se oba zbog prigovora(možda i griješim).
Jeste zvanično, drugi žuti i crveni 90+4' za Salihovića
prvi zbog prekrsaja,drugi zbog prigovora,poslije utakmice.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Principatus
- Kontakt:
Na ekranu je pisalo da Beck dobiva crvenu, na Bundesliga.de pise da je Salihovic dobio crvenu.
Izgleda zbog prigovora ili neke druge akcije.
Sorry, ali ako jos uvjek nije nista naucio poslije utakmice sa Portugalom onda je to ok.
Bolje da ih dobija u Hoffenheimu nego reprezentaciji.
Izgleda zbog prigovora ili neke druge akcije.
Sorry, ali ako jos uvjek nije nista naucio poslije utakmice sa Portugalom onda je to ok.
Bolje da ih dobija u Hoffenheimu nego reprezentaciji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kickonja ne pise puno,al kad napise il je bilo ili ce biti.B0SANAC je napisao/la:Kicker:
U pregledu za sljedecu utakmicu protiv BVB-a stoji:
Ibisevic izgubio mjesto u prvih 11. Protiv Dortmunda ce umjesto njega igrati Vukcevic.
A cuj, kloca Vukcevica staviti umjesto Vede. Pa nije ni Rangnick toliko glup.
Ovaj Kicker sam odavno prestao citat, a ovo je jedan od razloga. Neinformisanost ovog portala.
Salihovic je dobio drugi zuti kakav Beck.
To sto Dortmund napadao nije lose pogledati i statistiku,koja najmanje mulja i laze.
Suteve tacno na gol,a ne frljoke okolo.Dortmund jedva 2 Hoffa 5.
Hoffa vec po ko zna koji put gubi u zadnjim sekundama,steta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Kako možeš napisati zasluženo kad faul iz kojeg su dali gol uopće nije postojao, đubre sudijsko izmislilo faul iz kojeg su postigli gol.Principatus je napisao/la:Na kraju 1:1. Dortmund zasluzeno u zadnjoj minuti daju gol iz slobodnog udarca. Od Hoffenheima se osim te kontre i gola koji je iz nje nastao vise nije nista konkretno vidjelo. Dortmundovci su napadali kao ludi. Dakle nemaju se sta cuditi.
Beck je dobio crveni, za Salihovica neznam.
Ako su zaslužili gol zašto ga nisu dali iz regularne igre, ovaj gol im je poklon kretenskog sudije.
Nemogu da vjerujem da je Vuckovic ili kako se vec zove igrao umjesto Vede,ustvari umjesto bilo koga...to je najbezvezniji igrac Hofenhajma...da je igrao Obasi umjesto Vede Ok,ali ovaj...nemogu da vjerujem.
Mislim da bi Hofenhajm trebao promjeniti trenera i kupiti kojeg igraca jos a Vedo bi trebao otici u neki drugi tim,mislim da bi mu Italianska liga goduli ili mozda Francuska u tim kao Bordo ili svoj bivsi PSG a mozda i Engleska
Mislim da bi Hofenhajm trebao promjeniti trenera i kupiti kojeg igraca jos a Vedo bi trebao otici u neki drugi tim,mislim da bi mu Italianska liga goduli ili mozda Francuska u tim kao Bordo ili svoj bivsi PSG a mozda i Engleska
RIP SALE VILENJAK
Naravno prosli put su osteceni zbog gola iz off side sad iz nepostojeceg faula.zlatan.edvin je napisao/la:Kako možeš napisati zasluženo kad faul iz kojeg su dali gol uopće nije postojao, đubre sudijsko izmislilo faul iz kojeg su postigli gol.Principatus je napisao/la:Na kraju 1:1. Dortmund zasluzeno u zadnjoj minuti daju gol iz slobodnog udarca. Od Hoffenheima se osim te kontre i gola koji je iz nje nastao vise nije nista konkretno vidjelo. Dortmundovci su napadali kao ludi. Dakle nemaju se sta cuditi.
Beck je dobio crveni, za Salihovica neznam.
Ako su zaslužili gol zašto ga nisu dali iz regularne igre, ovaj gol im je poklon kretenskog sudije.
Ipak Hoffa je samo iz jednog malog sela i uvjek ce na njima ostriti hasima .Ali je ocito da ovakva Hoffa ne podlijeze atmosferi i moze igrati protiv svakoga jako dobro.
@Princi je malo razocaran zbg neulaska Vede,pa se pomalo i tendecionzno napise.
Ali to je sve za ljude.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hofenhajm je protiv Borusie trebao pobjediti,ali sudija to nije dao! pokrao je Hofenhajm,na najbrutalniji nacin! onako kriminalnu odluku niti jedan sudija u nasoj ligi ne bi donio,svirajuci nepostojeci faul na 16 metara ito u 94 minuti,iako je produzio utakmicu 3 minute! sramota za Bundesligu!
- Principatus
- Kontakt:
Ne, Vedo je sebi kroz zadnje igre u Hoffenheimu zasluzio klupu.
A bogami po nekima trebali smo ga u Albaniji isto staviti tamo, pa bi sad gledali. I to u prazno.
Tacno je, da je gol pao iz glupe situacije. Tacno isto, da je sudija bio grozan danas. Dortmund je kontrolirao citavo drugo poluvrijeme i borili su se kao lavovi do zadnje sekunde, jednostavno nisu gubili nadu. Hoffenheim je kroz takvu pasivnost samo cekao na gol. I kako svi znamo, ko ceka, taj doceka.
A bogami po nekima trebali smo ga u Albaniji isto staviti tamo, pa bi sad gledali. I to u prazno.
Tacno je, da je gol pao iz glupe situacije. Tacno isto, da je sudija bio grozan danas. Dortmund je kontrolirao citavo drugo poluvrijeme i borili su se kao lavovi do zadnje sekunde, jednostavno nisu gubili nadu. Hoffenheim je kroz takvu pasivnost samo cekao na gol. I kako svi znamo, ko ceka, taj doceka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jest ali je frka sto BVB nema takvu pomoc u Euro ligi.Pa dobro strahuju da li ce uopste proci dalje.
Fildjan liga je mala maca,prema ultra losem sudjenju u BL.
Hoffa po ko zna koji put ostecena.Razlog malecki klub ''iz nicega''.
Zato im kapa do poda za sve ucinjeno do sada.
Fildjan liga je mala maca,prema ultra losem sudjenju u BL.
Hoffa po ko zna koji put ostecena.Razlog malecki klub ''iz nicega''.
Zato im kapa do poda za sve ucinjeno do sada.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To odmara za Inter.yup je napisao/la:na klupi, vukče umjesto njega
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Borba za moje mjesto na terenu
Pozdrav, drugovi,
prošlonedjeljni treninzi bili su jako dobri za mene, davao sam sve od sebe i puno radio. Nažalost, u nedjelju smo igrali protiv vodećih na tabeli Borussie iz Dortmunda i trener je odlučio da ostanem na klupi. Ali kao što znate, ja sam timski igrač i suvišno je reći da sam podržavao moje suigrače što sam bolje mogao. Nakon što smo preko Dembe poveli, stvari su neko vrijeme izgledale dobro i igrali smo dobar nogomet. Nažalost, Dortmund je u drugoj minuti sudijske nadoknade izjednačio iz slobodnog udarca.
Narednu utakmicu igramo u srijedu protiv Ingolstadta 04. Ovo je drugo kolo njemačkog DFB kupa i moj cilj je da igram ovu utakmicu na domaćem terenu. Stoga ću na narednim treninzima dati sve od sebe i više, kako bih dobio priliku da igram pred našim fenomenalnim navijačima.
Poželite mi sreću!
Vedo
http://www.ibisevic.net
Pozdrav, drugovi,
prošlonedjeljni treninzi bili su jako dobri za mene, davao sam sve od sebe i puno radio. Nažalost, u nedjelju smo igrali protiv vodećih na tabeli Borussie iz Dortmunda i trener je odlučio da ostanem na klupi. Ali kao što znate, ja sam timski igrač i suvišno je reći da sam podržavao moje suigrače što sam bolje mogao. Nakon što smo preko Dembe poveli, stvari su neko vrijeme izgledale dobro i igrali smo dobar nogomet. Nažalost, Dortmund je u drugoj minuti sudijske nadoknade izjednačio iz slobodnog udarca.
Narednu utakmicu igramo u srijedu protiv Ingolstadta 04. Ovo je drugo kolo njemačkog DFB kupa i moj cilj je da igram ovu utakmicu na domaćem terenu. Stoga ću na narednim treninzima dati sve od sebe i više, kako bih dobio priliku da igram pred našim fenomenalnim navijačima.
Poželite mi sreću!
Vedo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovako razmislja profesionalac , igrac koji se podredjuje sistemu. Od treninga, klupe i svega ostalog.Virtu4l je napisao/la:Borba za moje mjesto na terenu
Pozdrav, drugovi,
Poželite mi sreću!
Vedo
Da imamo ovakvih 11 i repci ,bez obzira u kako "losim" klubovima igrali plasirali bi se na prvenstvo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
To meni vise lici na americku stvar. To je Vedo pukupio kad je bio u St. Louisu. Dobra je stvar da tako razmislja.kimbo je napisao/la:Ovako razmislja profesionalac , igrac koji se podredjuje sistemu. Od treninga, klupe i svega ostalog.Virtu4l je napisao/la:Borba za moje mjesto na terenu
Pozdrav, drugovi,
Poželite mi sreću!
Vedo
Da imamo ovakvih 11 i repci ,bez obzira u kako "losim" klubovima igrali plasirali bi se na prvenstvo.
Vedo samo tako nastavi. thumbs up !!
Bitno je da ne odustaje,da se ne svadza sa trenerom,da ne trazi u nekom drugo krivicu (treneru,upravi ili slicno),da zna da je do njega,da se mora popraviti (vise zrtvovati i ostalo ),ovako rade pravi profesionalci,svaka cast vedo!!! SAMO NAPRIJED UZ TEBE SMOOsoko je napisao/la:To meni vise lici na americku stvar. To je Vedo pukupio kad je bio u St. Louisu. Dobra je stvar da tako razmislja.kimbo je napisao/la:Ovako razmislja profesionalac , igrac koji se podredjuje sistemu. Od treninga, klupe i svega ostalog.Virtu4l je napisao/la:Borba za moje mjesto na terenu
Pozdrav, drugovi,
Poželite mi sreću!
Vedo
Vedo samo tako nastavi. thumbs up !!

Ma Vedo je kralj ljudi moji, nikad on nije nezadovoljan , traba njemu kapitensku dati !Virtu4l je napisao/la:Borba za moje mjesto na terenu
Pozdrav, drugovi,
Poželite mi sreću!
Vedo
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ma ne treba, on će se uvijek ponašati profesionalno i davati sve od sebe, sa ili bez trake.SemPer_fi je napisao/la:
Ma Vedo je kralj ljudi moji, nikad on nije nezadovoljan , traba njemu kapitensku dati !
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.