FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Da li vam je sada jasno zasto sam od prvog dana smatrao da Dzajic nece da radi svoj posao kako treba ?
Pokusali ste tada da me ubedite u nesta drugo,ali iz ova zadnja dva dana jasno je sve izaslo na povrsinu.
Taman kada pomislis da je makar malo bolje krenulo opet kolaps.I to kolaps od koga sam ja najmanje to ocekivao ma koliko god sam bio ubedjen da on vise ne moze da da Zvezdi koliko je mogao-Dragana Dzajica.
Lep dan,vrlo lep prvo Jovanovic vracen sa priprema sada i ovo,mediji su vec preneli da je Dzajic dao ostavku,ja cu ipak jos malo da sacekam sa tim.
Pokusali ste tada da me ubedite u nesta drugo,ali iz ova zadnja dva dana jasno je sve izaslo na povrsinu.
Taman kada pomislis da je makar malo bolje krenulo opet kolaps.I to kolaps od koga sam ja najmanje to ocekivao ma koliko god sam bio ubedjen da on vise ne moze da da Zvezdi koliko je mogao-Dragana Dzajica.
Lep dan,vrlo lep prvo Jovanovic vracen sa priprema sada i ovo,mediji su vec preneli da je Dzajic dao ostavku,ja cu ipak jos malo da sacekam sa tim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Onaj pije na pripremama, ovi se tuku, ovaj podnosi ostavku, uleb daje kaznu zbog upaljača ko da je neko bombu bacio, još da nas i Rusi puknu da kompletiraju dan. Mada meni je nekako i drago ako je ovo oko ostavke tačno.
" " " $ - ' ?! 
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Covica treba izbazciti iz Zvezde,kao sivu eminenciju,tj.ostatke Vesica i njegovih ljudi!
Ispada sada da je Dzajic kriv sto je Zvezda u problemima,napadju covjeka,za jednog od retkih koji bi se smeli poistovetiti tj,reci Zvezda=Dragan Dzajic.A ovo pise jedan Grobar.Cuj Covic, DOS-lesinar on nasao da spasava Zvezdu kao iz ljubavi!Ma da!
Ispada sada da je Dzajic kriv sto je Zvezda u problemima,napadju covjeka,za jednog od retkih koji bi se smeli poistovetiti tj,reci Zvezda=Dragan Dzajic.A ovo pise jedan Grobar.Cuj Covic, DOS-lesinar on nasao da spasava Zvezdu kao iz ljubavi!Ma da!
Propali smo kao niko. Kao iskreni i veliki Delija u ovom trenutku ne vidim izlaz iz ove krize. Jednostavno ne vidim. Uvijek sam imao bar jedan procenat optimizma vezan za Zvezdu, ali sada jednostavno nema nade. Recite da nisam pravi navijač, ali tako je.
Smoke Weed Everyday!
Ima itekako izlaza samo sto retko kome padaju takve stvari na pamet. 
Nadam se da mislimo na isto, kada su u pitanju dva najveća srpska kluba?! Jedini pravi uspešan povratak pre svega u rezultatskom smislu srpskih večitih je PRIVATIZACIJA! Odnosno prodaja strancima,koji bi svojim ulaganjima kako u infrastrukturu tako i u igrački kadar uspeli bar delimično vratiti klubove u evropski prosek... Da se ne lažemo, trenutno je situacija takva da je Kipar,Rumunija,Izrael nepoželjne destinacije u evropskim utakmicama.Devil je napisao/la:Ima itekako izlaza samo sto retko kome padaju takve stvari na pamet.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Privatizacija je samo jedno u nizu resenja,dugorocno gledano svakako najbolje resenje kojem su ne samo dva najbolja kluba trebala pribeci vec i svi ostali u ligi.
Sa druge strane svakako ima i par resenja koji bi uspostavili red i doneli boljitak i u ovakvom sistemu ali nekome nije u interesu.
Sa druge strane svakako ima i par resenja koji bi uspostavili red i doneli boljitak i u ovakvom sistemu ali nekome nije u interesu.
- alan_kardec
- Kontakt:
GT1970 je napisao/la:" " " $ - ' ?!
Samo svršavajte, za bolje i ne znate.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Haj bar je svestan sta je uradio,nije kao neki.Жао " је " ' " & " " & " је " " - " $ $ & сезоне. " ' ?, & је ? $ се $ " & $ у $, " ' " " $. - $ & $ & & оног % ' $ ", " " тренеру – " је $ $ по ? " на $ „? ?”.
Jedan krimos poterao drugog krimosa, jer ga je taj udario nakon rasprave.
Cemu pridavanje paznje necemu ovako jednostavnom u Srbiji, pored gomile sistemskih problema.
Naravno da je privatizacija resenje, ali ne kako ga mi vidimo - daj pare, a mi da se pitamo.
Ozbiljni ljudi rade ozbiljno, a bukadzije poentiraju na populizmu.
Cemu pridavanje paznje necemu ovako jednostavnom u Srbiji, pored gomile sistemskih problema.
Naravno da je privatizacija resenje, ali ne kako ga mi vidimo - daj pare, a mi da se pitamo.
Ozbiljni ljudi rade ozbiljno, a bukadzije poentiraju na populizmu.
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Najbolji tip privatizacije za nasa tri mozda i cetri kluba(Partizan,Zvezda,Vojvodina i Ofk)je model Barselone.
Zar nismo upravo na delu Crvene zvezde videli da jedan od socios modela i nije bas uspesan ?Bijeljina055 je napisao/la:Najbolji tip privatizacije za nasa tri mozda i cetri kluba(Partizan,Zvezda,Vojvodina i Ofk)je model Barselone.
Usput,mediji neocekivano kod nekih osoba su vise isprali mozak nego sam ocekivao.
Otkud sada Goncharenko i Munoz,pa oni su preskupi za Zvezdu,to su bile obicne izmisljotine.$ " се $ $ у ? ? је " ' у $ $.
& $ ? $ Црвене $ " су " по $ " $ " Црвене $ " $ $ у / сутра, ? је $ ? у " ? ? & ?.
Прва ? у ' ' $ ? су у " са " тренера јер је $ $ УО на $ & $ Зорана $ ? странца на ' % ¥ % $ су ? ? ' " " &, ", $ је $ $ је $ " & $ $ у & " " %. По " ", $ " је стао " $ & " ' поверење $ $ " на " $ " " снага са " - " ? " ?.
На ' $ " је $ 30. $ 2012. $ $ је " " - Пероза " & са " је Зоран $ " " $ а ? је $ " " у $. На то је $ & пажњу " по $ $ Црвена $ ' ' $ & " $ & $ $ реагује. " је " $ " ? " $ Црвена $ ' " за & трансфере ? је " $ УО $ је $ " ' " " " " " " & " $ ". На &, ? & $ " " " ову $ управног $ & ¥ " $ $ трансфера " ".
% $ ¥ & у ? ? је $ " $ ' & " $ $ & ? у ? по & је ' " " & ? $ $ ? " ? " $ $ а " је & " ? $ " % се ' " " $.
&, ' " $ " је $ &, $ је " $ ? & $ $ везане за трансфер ? " & " " ? $ ".
Све ове $ ? су ? $ " " су ' " $ " управног $ & " по " $ " ? " у ?, ? статус $ спонзора а ' " " " ? & је & пажњу на ове $. &, у ' ? је створен ? " $ $ $ % је " осетно на $ ".
$ " је " $ ? $ " се " " " % ' $ $ знатно " на % је & пажњу $ " је $ $ " $ $ $ " $.
? је $ & у " ? а ? ? " је уговор ? " " је " $ за " $ 8.000 евра ' за % ' " % " " ? " " " & ¥ је $ $ " $.
$ " је у & $ $ $ & на ' $ $ ? Црвена $ а " Црвене $ " су $ у ' % остаје $ се $ $ - се ? " " јер су $ " " % " $ " се верује а & / $ се ' " & ? је неспорна.
E moj @Devile opet ti bio u pravu.
To što je Gončarenko bio jedan od kandidata, želja ili šta već ne znači da bi on došao u Zvezdu da je i Džaja tako htio.
Pa dobro,svako ima pravo na svoje misljenje.
Al' upravo iz ovakvih razloga vise i ne govorim imena igraca koja trebaju da dodju u nase klubove dok ne bude zvanicno.Zasto meni treba da me neko pravi budalom,i to preko foruma.
Al' upravo iz ovakvih razloga vise i ne govorim imena igraca koja trebaju da dodju u nase klubove dok ne bude zvanicno.Zasto meni treba da me neko pravi budalom,i to preko foruma.
- alan_kardec
- Kontakt:
Sa @devilom uvijek ista priča. nenadjebiv si svega mi. za promjenu, iskuliraj.
bar jednom u životu pusti da drugi procjene jesi li u pravu ili nisi. nemoj nas konstantno bombardovati sa onim tvojim u pravu sam za sve što kažem, ostali nemaju pojma. sve i da si za sve u pravu što pričaš, nema potrebe da to ponavljaš ko papagaj iz dana u dan.
u konkretnom slučaju vezano za gončarenka, gdje si u pravu, šta si u pravu?
Jesi ti svjestan šta pričaš? Znaš li koliko je nerealno da u naš klub, koji je već duže vrijeme u ogromnim problemima, dođe trener kakav je Gončarenko? Ne sporim da su naši bili zainteresovani za njega (moguće) , 31.12. mu je isticao ugovor, naši su se vjerovatno raspitivali, ali je niđe veze priča koju si plasirao da bi on sigurno došao da nije bilo sukoba između Stojadinovića i Džajića. How yes no.
On da je htio napustiti BATE, otišao bi u neki organizovaniji, finansijski moćniji i klub iz neke jače lige, a ne bi došao kod nas da uspjehom smatra pobjedu na teškom gostovanju u Kuli ili Jagodini, da strepi hoće li on i igrači dobiti platu, premije itd.... Možda bi došao ako je totalni idiot. Razmišljaj malo majku mu.
Upravo što reče@braoolyo, ako je kandidat i ako smo zainteresovani za njega, ne mora da znači da bi on automatski došao za trenera da se složio Džajić.
Evo njegovog odgovora (već sam postavljao ovdje) datog bjeloruskom novinaru kad ga je ovaj pitao za mogući angažman u Zvezdi. http://goals.by/football/champs/23/news/160007" onclick="window.open(this.href);return false; Ako u porodici ili u društvu imaš nekoga ko poznaje ruski jezik, nek ti prevede.
bar jednom u životu pusti da drugi procjene jesi li u pravu ili nisi. nemoj nas konstantno bombardovati sa onim tvojim u pravu sam za sve što kažem, ostali nemaju pojma. sve i da si za sve u pravu što pričaš, nema potrebe da to ponavljaš ko papagaj iz dana u dan.
Jesi ti svjestan šta pričaš? Znaš li koliko je nerealno da u naš klub, koji je već duže vrijeme u ogromnim problemima, dođe trener kakav je Gončarenko? Ne sporim da su naši bili zainteresovani za njega (moguće) , 31.12. mu je isticao ugovor, naši su se vjerovatno raspitivali, ali je niđe veze priča koju si plasirao da bi on sigurno došao da nije bilo sukoba između Stojadinovića i Džajića. How yes no.
On da je htio napustiti BATE, otišao bi u neki organizovaniji, finansijski moćniji i klub iz neke jače lige, a ne bi došao kod nas da uspjehom smatra pobjedu na teškom gostovanju u Kuli ili Jagodini, da strepi hoće li on i igrači dobiti platu, premije itd.... Možda bi došao ako je totalni idiot. Razmišljaj malo majku mu.
Upravo što reče@braoolyo, ako je kandidat i ako smo zainteresovani za njega, ne mora da znači da bi on automatski došao za trenera da se složio Džajić.
Evo njegovog odgovora (već sam postavljao ovdje) datog bjeloruskom novinaru kad ga je ovaj pitao za mogući angažman u Zvezdi. http://goals.by/football/champs/23/news/160007" onclick="window.open(this.href);return false; Ako u porodici ili u društvu imaš nekoga ko poznaje ruski jezik, nek ti prevede.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
samoradnik
- Kontakt:
svi smo mi u nekom pravu. Al mi smo samo forumaši,dakle niko i ništa. (s neke elementarne strane).
Nimalo mi se ne sviđa sve ovo što se dogodilo i to tako brzo... Nekome odgovara i to morate imati u vidu da se agonija nastavlja,teška srca moram reći da je taj neko u našim redovima i da se naziva zvezdašem, da sebi pripisuje uspjehe drugih... Jovanović? Dokaz neautoritativnosti Jankovića.
Nimalo mi se ne sviđa sve ovo što se dogodilo i to tako brzo... Nekome odgovara i to morate imati u vidu da se agonija nastavlja,teška srca moram reći da je taj neko u našim redovima i da se naziva zvezdašem, da sebi pripisuje uspjehe drugih... Jovanović? Dokaz neautoritativnosti Jankovića.
Zašto je Jovanović dokaz neautoritativnosti Jankovića?samoradnik je napisao/la:Jovanović? Dokaz neautoritativnosti Jankovića.
Krenucemo za sada jer sam tacno i znao da je tu problem i da si naseo na pisanja medija.Ta izjava je izmisljena.alan_kardec je napisao/la:Sa @devilom uvijek ista priča. nenadjebiv si svega mi. za promjenu, iskuliraj.
Sa druge strane,kazes sve znam.Ne ne znam ja sve,nego vi malo znate.Znas,postoji razlika izmedju coveka koji zivi izmedju dva najveca stadiona i coveka koji zivi u Sarajevu. Uzimam tebe za primer konkretno.Zar nije logicno da onaj koji je celi svoj zivot posvetio Zvezdi,fudbalu i sportu uopste a zivi na tolikoj udaljenosti od stadiona ima bolje i tacnije informacije nego vi koji do njih dolazite putem foruma i medija ? Odvoji ti dnevno pola sata za desavanja iz Slavije u tako maloj sredini i sve ces da znas,dosta bolje nego ja,jer ja se za nju informisem preko rodjaka koji se informise od fudbalera.
" $ - у " са &, & " $ " $ $ " у " " ", $ " то. $ - " презентован $ за то $ ' " $ & $ " " ? " " рупа.
Ne vezano za sve,nije mi jasno kako se on uvek nadje da daje analizu.E moj Djoricu,zar je tebi toliko stalo da posaljes Tijaga u Zvezdu.
http://www.****.com/vesti/oric- ... a-marakanu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.