FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 15:34

Da li vam je sada jasno zasto sam od prvog dana smatrao da Dzajic nece da radi svoj posao kako treba ?
Pokusali ste tada da me ubedite u nesta drugo,ali iz ova zadnja dva dana jasno je sve izaslo na povrsinu.

Taman kada pomislis da je makar malo bolje krenulo opet kolaps.I to kolaps od koga sam ja najmanje to ocekivao ma koliko god sam bio ubedjen da on vise ne moze da da Zvezdi koliko je mogao-Dragana Dzajica.

Lep dan,vrlo lep prvo Jovanovic vracen sa priprema sada i ovo,mediji su vec preneli da je Dzajic dao ostavku,ja cu ipak jos malo da sacekam sa tim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 jan 2013, 15:46

Onaj pije na pripremama, ovi se tuku, ovaj podnosi ostavku, uleb daje kaznu zbog upaljača ko da je neko bombu bacio, još da nas i Rusi puknu da kompletiraju dan. Mada meni je nekako i drago ako je ovo oko ostavke tačno.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 23 jan 2013, 16:00

" " " $ - ' ?! ;)

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 23 jan 2013, 17:21

Covica treba izbazciti iz Zvezde,kao sivu eminenciju,tj.ostatke Vesica i njegovih ljudi!
Ispada sada da je Dzajic kriv sto je Zvezda u problemima,napadju covjeka,za jednog od retkih koji bi se smeli poistovetiti tj,reci Zvezda=Dragan Dzajic.A ovo pise jedan Grobar.Cuj Covic, DOS-lesinar on nasao da spasava Zvezdu kao iz ljubavi!Ma da!

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 23 jan 2013, 21:45

Propali smo kao niko. Kao iskreni i veliki Delija u ovom trenutku ne vidim izlaz iz ove krize. Jednostavno ne vidim. Uvijek sam imao bar jedan procenat optimizma vezan za Zvezdu, ali sada jednostavno nema nade. Recite da nisam pravi navijač, ali tako je.
Smoke Weed Everyday!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 22:23

Ima itekako izlaza samo sto retko kome padaju takve stvari na pamet. ;)

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 jan 2013, 22:27

Devil je napisao/la:Ima itekako izlaza samo sto retko kome padaju takve stvari na pamet. ;)
Nadam se da mislimo na isto, kada su u pitanju dva najveća srpska kluba?! Jedini pravi uspešan povratak pre svega u rezultatskom smislu srpskih večitih je PRIVATIZACIJA! Odnosno prodaja strancima,koji bi svojim ulaganjima kako u infrastrukturu tako i u igrački kadar uspeli bar delimično vratiti klubove u evropski prosek... Da se ne lažemo, trenutno je situacija takva da je Kipar,Rumunija,Izrael nepoželjne destinacije u evropskim utakmicama.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 22:32

Privatizacija je samo jedno u nizu resenja,dugorocno gledano svakako najbolje resenje kojem su ne samo dva najbolja kluba trebala pribeci vec i svi ostali u ligi. ;)

Sa druge strane svakako ima i par resenja koji bi uspostavili red i doneli boljitak i u ovakvom sistemu ali nekome nije u interesu. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 jan 2013, 23:12

GT1970 je napisao/la:" " " $ - ' ?! ;)

Samo svršavajte, za bolje i ne znate.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 23:22

Жао " је " ' " & " " & " је " " - " $ $ & сезоне. " ' ?, & је ? $ се $ " & $ у $, " ' " " $. - $ & $ & & оног % ' $ ", " " тренеру – " је $ $ по ? " на $ „? ?”.
Haj bar je svestan sta je uradio,nije kao neki.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jan 2013, 23:42

Jedan krimos poterao drugog krimosa, jer ga je taj udario nakon rasprave.
Cemu pridavanje paznje necemu ovako jednostavnom u Srbiji, pored gomile sistemskih problema.
Naravno da je privatizacija resenje, ali ne kako ga mi vidimo - daj pare, a mi da se pitamo.
Ozbiljni ljudi rade ozbiljno, a bukadzije poentiraju na populizmu.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 23 jan 2013, 23:55

Najbolji tip privatizacije za nasa tri mozda i cetri kluba(Partizan,Zvezda,Vojvodina i Ofk)je model Barselone.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 00:03

Bijeljina055 je napisao/la:Najbolji tip privatizacije za nasa tri mozda i cetri kluba(Partizan,Zvezda,Vojvodina i Ofk)je model Barselone.
Zar nismo upravo na delu Crvene zvezde videli da jedan od socios modela i nije bas uspesan ? :?

Usput,mediji neocekivano kod nekih osoba su vise isprali mozak nego sam ocekivao. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 00:20

$ " се $ $ у ? ? је " ' у $ $.

& $ ? $ Црвене $ " су " по $ " $ " Црвене $ " $ $ у / сутра, ? је $ ? у " ? ? & ?.

Прва ? у ' ' $ ? су у " са " тренера јер је $ $ УО на $ & $ Зорана $ ? странца на ' % ¥ % $ су ? ? ' " " &, ", $ је $ $ је $ " & $ $ у & " " %. По " ", $ " је стао " $ & " ' поверење $ $ " на " $ " " снага са " - " ? " ?.

На ' $ " је $ 30. $ 2012. $ $ је " " - Пероза " & са " је Зоран $ " " $ а ? је $ " " у $. На то је $ & пажњу " по $ $ Црвена $ ' ' $ & " $ & $ $ реагује. " је " $ " ? " $ Црвена $ ' " за & трансфере ? је " $ УО $ је $ " ' " " " " " " & " $ ". На &, ? & $ " " " ову $ управног $ & ¥ " $ $ трансфера " ".

% $ ¥ & у ? ? је $ " $ ' & " $ $ & ? у ? по & је ' " " & ? $ $ ? " ? " $ $ а " је & " ? $ " % се ' " " $.

&, ' " $ " је $ &, $ је " $ ? & $ $ везане за трансфер ? " & " " ? $ ".

Све ове $ ? су ? $ " " су ' " $ " управног $ & " по " $ " ? " у ?, ? статус $ спонзора а ' " " " ? & је & пажњу на ове $. &, у ' ? је створен ? " $ $ $ % је " осетно на $ ".

$ " је " $ ? $ " се " " " % ' $ $ знатно " на % је & пажњу $ " је $ $ " $ $ $ " $.

? је $ & у " ? а ? ? " је уговор ? " " је " $ за " $ 8.000 евра ' за % ' " % " " ? " " " & ¥ је $ $ " $.

$ " је у & $ $ $ & на ' $ $ ? Црвена $ а " Црвене $ " су $ у ' % остаје $ се $ $ - се ? " " јер су $ " " % " $ " се верује а & / $ се ' " & ? је неспорна.
Otkud sada Goncharenko i Munoz,pa oni su preskupi za Zvezdu,to su bile obicne izmisljotine. :oops:
E moj @Devile opet ti bio u pravu.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 jan 2013, 00:40

To što je Gončarenko bio jedan od kandidata, želja ili šta već ne znači da bi on došao u Zvezdu da je i Džaja tako htio.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 00:43

Pa dobro,svako ima pravo na svoje misljenje. ;)
Al' upravo iz ovakvih razloga vise i ne govorim imena igraca koja trebaju da dodju u nase klubove dok ne bude zvanicno.Zasto meni treba da me neko pravi budalom,i to preko foruma.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jan 2013, 01:50

Sa @devilom uvijek ista priča. nenadjebiv si svega mi. za promjenu, iskuliraj.
bar jednom u životu pusti da drugi procjene jesi li u pravu ili nisi. nemoj nas konstantno bombardovati sa onim tvojim u pravu sam za sve što kažem, ostali nemaju pojma. sve i da si za sve u pravu što pričaš, nema potrebe da to ponavljaš ko papagaj iz dana u dan.

u konkretnom slučaju vezano za gončarenka, gdje si u pravu, šta si u pravu?
Jesi ti svjestan šta pričaš? Znaš li koliko je nerealno da u naš klub, koji je već duže vrijeme u ogromnim problemima, dođe trener kakav je Gončarenko? Ne sporim da su naši bili zainteresovani za njega (moguće) , 31.12. mu je isticao ugovor, naši su se vjerovatno raspitivali, ali je niđe veze priča koju si plasirao da bi on sigurno došao da nije bilo sukoba između Stojadinovića i Džajića. How yes no.
On da je htio napustiti BATE, otišao bi u neki organizovaniji, finansijski moćniji i klub iz neke jače lige, a ne bi došao kod nas da uspjehom smatra pobjedu na teškom gostovanju u Kuli ili Jagodini, da strepi hoće li on i igrači dobiti platu, premije itd.... Možda bi došao ako je totalni idiot. Razmišljaj malo majku mu.
Upravo što reče@braoolyo, ako je kandidat i ako smo zainteresovani za njega, ne mora da znači da bi on automatski došao za trenera da se složio Džajić.

Evo njegovog odgovora (već sam postavljao ovdje) datog bjeloruskom novinaru kad ga je ovaj pitao za mogući angažman u Zvezdi. http://goals.by/football/champs/23/news/160007" onclick="window.open(this.href);return false; Ako u porodici ili u društvu imaš nekoga ko poznaje ruski jezik, nek ti prevede.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 24 jan 2013, 12:10

svi smo mi u nekom pravu. Al mi smo samo forumaši,dakle niko i ništa. (s neke elementarne strane).
Nimalo mi se ne sviđa sve ovo što se dogodilo i to tako brzo... Nekome odgovara i to morate imati u vidu da se agonija nastavlja,teška srca moram reći da je taj neko u našim redovima i da se naziva zvezdašem, da sebi pripisuje uspjehe drugih... Jovanović? Dokaz neautoritativnosti Jankovića.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 jan 2013, 12:19

samoradnik je napisao/la:Jovanović? Dokaz neautoritativnosti Jankovića.
Zašto je Jovanović dokaz neautoritativnosti Jankovića?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2013, 13:20

alan_kardec je napisao/la:Sa @devilom uvijek ista priča. nenadjebiv si svega mi. za promjenu, iskuliraj.
bar jednom u životu pusti da drugi procjene jesi li u pravu ili nisi. nemoj nas konstantno bombardovati sa onim tvojim u pravu sam za sve što kažem, ostali nemaju pojma. sve i da si za sve u pravu što pričaš, nema potrebe da to ponavljaš ko papagaj iz dana u dan.

u konkretnom slučaju vezano za gončarenka, gdje si u pravu, šta si u pravu?
Jesi ti svjestan šta pričaš? Znaš li koliko je nerealno da u naš klub, koji je već duže vrijeme u ogromnim problemima, dođe trener kakav je Gončarenko? Ne sporim da su naši bili zainteresovani za njega (moguće) , 31.12. mu je isticao ugovor, naši su se vjerovatno raspitivali, ali je niđe veze priča koju si plasirao da bi on sigurno došao da nije bilo sukoba između Stojadinovića i Džajića. How yes no.
On da je htio napustiti BATE, otišao bi u neki organizovaniji, finansijski moćniji i klub iz neke jače lige, a ne bi došao kod nas da uspjehom smatra pobjedu na teškom gostovanju u Kuli ili Jagodini, da strepi hoće li on i igrači dobiti platu, premije itd.... Možda bi došao ako je totalni idiot. Razmišljaj malo majku mu.
Upravo što reče@braoolyo, ako je kandidat i ako smo zainteresovani za njega, ne mora da znači da bi on automatski došao za trenera da se složio Džajić.

Evo njegovog odgovora (već sam postavljao ovdje) datog bjeloruskom novinaru kad ga je ovaj pitao za mogući angažman u Zvezdi. http://goals.by/football/champs/23/news/160007" onclick="window.open(this.href);return false; Ako u porodici ili u društvu imaš nekoga ko poznaje ruski jezik, nek ti prevede.
Krenucemo za sada jer sam tacno i znao da je tu problem i da si naseo na pisanja medija.Ta izjava je izmisljena. ;) Kako znam da je izmisljena ? Posto znam odma' da ces reci ti sve znas,ti si najpametniji.Nakon sto je objavljeno da Goncharenko figurira kao glavni kandidat za naseg trenera,prvi je na nasem jeziku Mondo objavio demant toga.Mondo se pozvao na Presbol cini mi se da se tako zove beloruska novina,koju su momci sa RSB-a odma' kontaktirali da vide da li je to tacno posto na elektronskim novinama nije toga bilo,no posto one izlaze i u pisanom izdanju momci su pomislili da se mozda nije tamo pojavilo.No dobili su odgovor od Presbola da oni nikakvog intervjua niti izjave povodom Crvene zvezde sa Goncharenkom nisu imali.I dali na uvid RSB-u. ;) Tako su u nedostatku kakvog pisanja nasi burek mediji ponovo podvalili jednu neistinu,a na koju su se primili mnogi.Ocekujem,iskreno ocekujem da uskoro 70% javnosti u Srbiji kaze da treba Srbiju izbaciti iz takmicenja na 10 godina jer zaboga UEFA ima cvrste dokaze da je bilo teskog krsenja ljudskih prava u Krusevcu.E to je moc medija,da manipulisu masama.

Sa druge strane,kazes sve znam.Ne ne znam ja sve,nego vi malo znate.Znas,postoji razlika izmedju coveka koji zivi izmedju dva najveca stadiona i coveka koji zivi u Sarajevu. Uzimam tebe za primer konkretno.Zar nije logicno da onaj koji je celi svoj zivot posvetio Zvezdi,fudbalu i sportu uopste a zivi na tolikoj udaljenosti od stadiona ima bolje i tacnije informacije nego vi koji do njih dolazite putem foruma i medija ? Odvoji ti dnevno pola sata za desavanja iz Slavije u tako maloj sredini i sve ces da znas,dosta bolje nego ja,jer ja se za nju informisem preko rodjaka koji se informise od fudbalera. ;) Nije problem sto vi smatrate da ja lazem i da ne iznosim tacne informacije,problem je sto pokusavate da me ubedite u nesta totalno suprotno samo zato sto vama nije logicno i sto ste se upecali na novinarske medije.Slazem se ja da nije logicno da Goncharenko dodje,realno ja iz BATE-a nikada ne bih u Zvezdu dosao cak i da mi daju vecu platu nego tamo,ali Goncharenko je bio veoma ozbiljan kandidat,a odma' iza njega i Munoz.No nije Dzajic dao.Isto kao sto nije dao da se dovedu Perozo i Kuevas.E vidis tu sam imao pogresnu informaciju,i tu mi nije bio problem da priznam.Ja sam rekao da za svu trojicu nema sanse da dodju,mada istina je bila da samo onaj Afrikanac nije trebao doci,a ova dva su bila veoma blizu.Usput jutros citam malo RSB forum cisto da vidim sta raja misli,iako retko kada ulazim u njega.Par forumasa za koje znam da imaju dobre informacije iz kluba su mi prijatelji na fejsu znamo se i licno tako da mi nije potrebno da se nerviram oko sitnica kakav je forum.I gle cuda od jednog urednika foruma procitam ovo...
" $ - у " са &, & " $ " $ $ " у " " ", $ " то. $ - " презентован $ за то $ ' " $ & $ " " ? " " рупа.
:? Sta se sada ovde desava ? :? Da li su i oni sa RSB-a koji su u 90% slucajeva rekli tacno sta se desava budale,neinformisani,ili je ipak u pitanju istina ? :?

Ne vezano za sve,nije mi jasno kako se on uvek nadje da daje analizu.E moj Djoricu,zar je tebi toliko stalo da posaljes Tijaga u Zvezdu. :roll: Toliko ti je stalo za Zvezdu da si bukvalno molio Prosineckog da se interesuje za Pauljevica kako bi Partizanu bio ociscen put da ga dovede.E moj Djoricu,mene bi nakon svih uspeha koje si ti imao bila i sramota da pricam u medijima i da se pojavljujem u javnom zivotu.
http://www.****.com/vesti/oric- ... a-marakanu

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.