to je nesto slicno kao engleski klubovi i spanski u ligi prvaka
englezi svaki vikend se muce sa svojim protivnicima onda liga prvaka,dok npr real dobije dva penala za vikend proseta ligom i onda full snagom srijeda liga prvaka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
to je nesto slicno kao engleski klubovi i spanski u ligi prvaka
UEFA pravila nalažu da mora biti latinica na dresovima, a ta rubrika o odricanju nečega je više za tebe i ahbabe ti
Kulasin je U21 i ima ugovor do kraja sezone 2027. Zaradice ce se fine pare na njemu. Sinoc je bio odlican.TribuneEst je napisao/la: ↑04 okt 2024, 08:50Ne znam jel Kulasin i dalje u21 i do kad ima ugovor sa Borcem?
Mogao bi finih para uzeti Borac na njemu.
Borac jos jednu pobjedi do kraja i ima jos milion od Evrope na ovih 8 miliona sto su vec zaradili. Masalah
Enver Kulašin ima ugovor sa Borcem do 2027 godine.TribuneEst je napisao/la: ↑04 okt 2024, 08:50Ne znam jel Kulasin i dalje u21 i do kad ima ugovor sa Borcem?
Mogao bi finih para uzeti Borac na njemu.
Borac jos jednu pobjedi do kraja i ima jos milion od Evrope na ovih 8 miliona sto su vec zaradili. Masalah
Hvala.TheNoblesMo je napisao/la: ↑04 okt 2024, 08:47Čestitke Borcu i Borčevcima na forumu. Prema simulacijama biti će potrebno oko 7 bodova za prolazak grupe, u nekim slučajevima čak i 6. Ako se dobro odigraju utakmice protiv ovih slabijih protivnika, moglo bi se i do knockout faze.
Nam vam nam, levat stara rpska rec, pa jeste nam ja sa srbin levatuRedBlue je napisao/la: ↑04 okt 2024, 06:30Pa to vam je kum levatu jedan, joj kako ste jadni.![]()
Može i ćirilica, samo treba platiti kaznu. Ali sirotinja nema da jede, a kamoli da fura svoje i plaća kazne.
Nejasno je što ga Banjalucani ne gledaju, pusti ostale. Nije lijepo.Simpatizer je napisao/la: ↑04 okt 2024, 10:31Svoje klubove u evropskim takmicenjima gledali u sezoni kupanja, sad gledaju Borac. Lijepo.![]()
Eto, opet si dokazao stepen glupoce i sam sebi kontradiktornost. Nemas ti izgleds ni pojma sta pisesConvicts1988 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 08:09Klocu, daj da uporedimo posjete od ove sezone ?Beduin je napisao/la: ↑04 okt 2024, 07:49Pa vi ste u j3benoj Federalnoj ligi oprali sa posjetom kako imate vecu od Slobode, a bodovno zaostajali dvocifreno, a ovdje kao moralises.Convicts1988 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 05:12Bravo Borac![]()
Sarajlije neka nastave da pjene i palamude oko posjete![]()
Idi zibje.
I da, raspale se fukareee kmee![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.