Oni fkt nisu normalni. SVK, BUG, MAK, CG, a pogotovo BiH ovo ne bi trebali ni pod razno prihvatiti. Naravno bitno je da su yebeni podli Slovenci opet naki predlagači i organizatori

Oni su sebi nezasluženo dali dva mjesta, a SRB i HR takođe četiri nezaslužena mjesta. Pa zar je HR i SRB liga bolja od BUG, jes al u k..... Ja koliko ovdje vidim ima 19 klubova, što znači da će biti kao u NLB neka pozivnica, koja će normalno ići SRB, HR ili SLO zaslužili oni to il ne, indetnično kao u NLB. Jednini ipravni i pošteni način raspodjele mjesta jeste BUG 3, SVK 3, SRB 3, BiH 3, HR 3, SLO 2, CG 2, MAK 1 bez ikakvih pozivnica, jer dobro znamo mi(BiH) kako to funkcioniše, jeste da je jedino MAK zakinuta, al ima 20 mjesta drugačije nikako ne može. Mada ne znam koji će im k..... BUG i SVK, nek igraju zemlje bivše Yuge, ako će se već igrati. Sad će neko reći šta si se raspisao kad se ovo neće ni destit, hoće sigurno, jer lopove boli k.... hoće li biti gostujućih navijača, hoćel biti mrtvih, njima je bitna samo lova pod svaku cijenu, to znamo pogotovo mi u BiH. Ja samo molim boga da se ova liga ne osnuje, jer smo mi (BiH) gotovi, propasćemo još više 100%, ne mogu ni zamislite , kakvih mutnih radnji i lopovluka će biti oko ovih mjesta što vode u RL, a domaća liga će nam biti amaterska, u rangu San Marina, malo lopte, malo voziti trolu i sve tako

[/quote]
ti poredis BIH ligu sa Srbijanskmo i Hrvatskom