FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 22 feb 2010, 12:11

radebl je napisao/la:Ne zelim da otvaram raspravu,ali po cemu ste vi ispred:
1.zrinjskog
2.Zelje
3.sarajeva
4.veleza
:roll: :roll:

navijaci, tata dodik.... treba li jos?! :D p.s. sala...
Eto mi smo iza vas, jel u redu...
Ako dođe do zajedničke lige mi ćemo igrati u njoj, to je isto u redu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 22 feb 2010, 12:12

radebl je napisao/la:Ne zelim da otvaram raspravu,ali po cemu ste vi ispred:
1.zrinjskog
2.Zelje
3.sarajeva
4.veleza
:roll: :roll:
zasad po najbitnijem - tabeli :lol:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 feb 2010, 13:04

Dzaba se raspravljate sa njim. Ako i bude nekakve regionalne lige, zna se da se Borac ne moze zaobici ili pada i ovo domace takmicenje. U prevodu: "Mala bara, mnogo krokodila." U ovom slucaju, baru predstavljaju eventualna dva mjesta iz BiH. :mrgreen:

Nisam nista pratio ovih nekoliko dana pa ne bih da lupetam. Medjutim, prema napisanom, za ocekivati je mucno subotnje popodne. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 feb 2010, 13:09

Simpatizer je napisao/la:Dzaba se raspravljate sa njim. Ako i bude nekakve regionalne lige, zna se da se Borac ne moze zaobici ili pada i ovo domace takmicenje. U prevodu: "Mala bara, mnogo krokodila." U ovom slucaju, baru predstavljaju eventualna dva mjesta iz BiH. :mrgreen:

Nisam nista pratio ovih nekoliko dana pa ne bih da lupetam. Medjutim, prema napisanom, za ocekivati je mucno subotnje popodne. :mrgreen:
nadamo se da neće tako biti, al bi mučno moglo biti na tribinama, kako uvijek i jeste kada navale ovi seljaci (iz laktaša)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 22 feb 2010, 14:16

nadamo se da neće tako biti, al bi mučno moglo biti na tribinama, kako uvijek i jeste kada navale ovi seljaci (iz laktaša)
mislis zbog mirisa Versace koji se rasiri po tribinama ili neceg drugo :twisted: :twisted:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 feb 2010, 14:20

hehehehehe, mislim da skoro svaki put izbije tuča na tribini, kada počnu da psuju Borčeve igrače, tako je bilo svaki put, a mislim da će tako biti i u subotu jer su se opet puno podigli...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 22 feb 2010, 14:27

ko visoko leti.....

......ostane bez zuba

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 feb 2010, 14:32

subzero81 je napisao/la:ko visoko leti.....

......ostane bez zuba
Ma da mi upišemo ta tri boda, pa nek bude šta mora, hebiga...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 22 feb 2010, 14:35

hoće li Mile dolaziti na utakmicu ? :mrgreen: I zna li se tacan termin ? :roll:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 feb 2010, 14:37

killer je napisao/la:hoće li Mile dolaziti na utakmicu ? :mrgreen: I zna li se tacan termin ? :roll:
Mile se razumije u fudbal ko Mara u kriv qurac, boli ga uvo za tim... ima čovjek važnijeg posla...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 22 feb 2010, 14:41

Polako nije jos sezona gotova!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 22 feb 2010, 14:42

Schlager je napisao/la:Zanimljiv clanak u danasnjoj Slobodnoj Dalmaciji,ne bi bilo lose,steta sto nema nista od toga :D
Bez Hajduka

Ovako bi izgledala nogometna liga sastavljena od klubova iz zemalja čiji su se nogometni čelnici sastali u Ljubljani, ako bi se sudionici birali po trenutačnom plasmanu u nacionalnim prvenstvima:

Dinamo (HR) Cibalija (HR) Šibenik (HR) Osijek (HR) Crvena Zvezda (SRB) Partizan (SRB) OFK Beograd (SRB) Vojvodina (SRB) Luka Koper (SLO) Maribor (SLO) Široki (BiH) Borac (BiH) Budućnost (CG) Renova Džepoiste (MAK) Litex (BUG) CSKA (BUG) Lokomotiv (BUG) Slovan (SVK) Žilina (SVK)
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Oni fkt nisu normalni. SVK, BUG, MAK, CG, a pogotovo BiH ovo ne bi trebali ni pod razno prihvatiti. Naravno bitno je da su yebeni podli Slovenci opet naki predlagači i organizatori :evil: Oni su sebi nezasluženo dali dva mjesta, a SRB i HR takođe četiri nezaslužena mjesta. Pa zar je HR i SRB liga bolja od BUG, jes al u k..... Ja koliko ovdje vidim ima 19 klubova, što znači da će biti kao u NLB neka pozivnica, koja će normalno ići SRB, HR ili SLO zaslužili oni to il ne, indetnično kao u NLB. Jednini ipravni i pošteni način raspodjele mjesta jeste BUG 3, SVK 3, SRB 3, BiH 3, HR 3, SLO 2, CG 2, MAK 1 bez ikakvih pozivnica, jer dobro znamo mi(BiH) kako to funkcioniše, jeste da je jedino MAK zakinuta, al ima 20 mjesta drugačije nikako ne može. Mada ne znam koji će im k..... BUG i SVK, nek igraju zemlje bivše Yuge, ako će se već igrati. Sad će neko reći šta si se raspisao kad se ovo neće ni destit, hoće sigurno, jer lopove boli k.... hoće li biti gostujućih navijača, hoćel biti mrtvih, njima je bitna samo lova pod svaku cijenu, to znamo pogotovo mi u BiH. Ja samo molim boga da se ova liga ne osnuje, jer smo mi (BiH) gotovi, propasćemo još više 100%, ne mogu ni zamislite , kakvih mutnih radnji i lopovluka će biti oko ovih mjesta što vode u RL, a domaća liga će nam biti amaterska, u rangu San Marina, malo lopte, malo voziti trolu i sve tako :roll:
Strauss Junior

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 feb 2010, 15:05

BlueSharks je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Zanimljiv clanak u danasnjoj Slobodnoj Dalmaciji,ne bi bilo lose,steta sto nema nista od toga :D
Bez Hajduka

Ovako bi izgledala nogometna liga sastavljena od klubova iz zemalja čiji su se nogometni čelnici sastali u Ljubljani, ako bi se sudionici birali po trenutačnom plasmanu u nacionalnim prvenstvima:

Dinamo (HR) Cibalija (HR) Šibenik (HR) Osijek (HR) Crvena Zvezda (SRB) Partizan (SRB) OFK Beograd (SRB) Vojvodina (SRB) Luka Koper (SLO) Maribor (SLO) Široki (BiH) Borac (BiH) Budućnost (CG) Renova Džepoiste (MAK) Litex (BUG) CSKA (BUG) Lokomotiv (BUG) Slovan (SVK) Žilina (SVK)
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Oni fkt nisu normalni. SVK, BUG, MAK, CG, a pogotovo BiH ovo ne bi trebali ni pod razno prihvatiti. Naravno bitno je da su yebeni podli Slovenci opet naki predlagači i organizatori :evil: Oni su sebi nezasluženo dali dva mjesta, a SRB i HR takođe četiri nezaslužena mjesta. Pa zar je HR i SRB liga bolja od BUG, jes al u k..... Ja koliko ovdje vidim ima 19 klubova, što znači da će biti kao u NLB neka pozivnica, koja će normalno ići SRB, HR ili SLO zaslužili oni to il ne, indetnično kao u NLB. Jednini ipravni i pošteni način raspodjele mjesta jeste BUG 3, SVK 3, SRB 3, BiH 3, HR 3, SLO 2, CG 2, MAK 1 bez ikakvih pozivnica, jer dobro znamo mi(BiH) kako to funkcioniše, jeste da je jedino MAK zakinuta, al ima 20 mjesta drugačije nikako ne može. Mada ne znam koji će im k..... BUG i SVK, nek igraju zemlje bivše Yuge, ako će se već igrati. Sad će neko reći šta si se raspisao kad se ovo neće ni destit, hoće sigurno, jer lopove boli k.... hoće li biti gostujućih navijača, hoćel biti mrtvih, njima je bitna samo lova pod svaku cijenu, to znamo pogotovo mi u BiH. Ja samo molim boga da se ova liga ne osnuje, jer smo mi (BiH) gotovi, propasćemo još više 100%, ne mogu ni zamislite , kakvih mutnih radnji i lopovluka će biti oko ovih mjesta što vode u RL, a domaća liga će nam biti amaterska, u rangu San Marina, malo lopte, malo voziti trolu i sve tako :roll:
Ako u dogledno vrijeme takva liga ne počne da postoji, naša liga će i tako otići u amaterizam, vjeruj mi, ovo sada je već poluamaterizam, ne poluprofesionalizam, već poluamateriizam...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 22 feb 2010, 15:08

Зна ? се " за &? Ево $ '. прогнозу / "... :(
"" ПУТ ""

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 feb 2010, 15:09

EastStand je napisao/la:Зна ? се " за &? Ево $ '. прогнозу / "... :(
Termini su u 14:30 i 17:30.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 feb 2010, 15:28

subzero81 je napisao/la:ko visoko leti.....

......ostane bez zuba
Pa čekaj, ono ti mene otpili kao menadžera???
"TREĆI PUT ČASTIMO"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 22 feb 2010, 15:44

pa ja to iz iskustva:D

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 22 feb 2010, 15:48

Тооооо, ", &, $ на " стајању..!!! :mrgreen:

АЈ &
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 22 feb 2010, 16:39

Oni fkt nisu normalni. SVK, BUG, MAK, CG, a pogotovo BiH ovo ne bi trebali ni pod razno prihvatiti. Naravno bitno je da su yebeni podli Slovenci opet naki predlagači i organizatori :evil: Oni su sebi nezasluženo dali dva mjesta, a SRB i HR takođe četiri nezaslužena mjesta. Pa zar je HR i SRB liga bolja od BUG, jes al u k..... Ja koliko ovdje vidim ima 19 klubova, što znači da će biti kao u NLB neka pozivnica, koja će normalno ići SRB, HR ili SLO zaslužili oni to il ne, indetnično kao u NLB. Jednini ipravni i pošteni način raspodjele mjesta jeste BUG 3, SVK 3, SRB 3, BiH 3, HR 3, SLO 2, CG 2, MAK 1 bez ikakvih pozivnica, jer dobro znamo mi(BiH) kako to funkcioniše, jeste da je jedino MAK zakinuta, al ima 20 mjesta drugačije nikako ne može. Mada ne znam koji će im k..... BUG i SVK, nek igraju zemlje bivše Yuge, ako će se već igrati. Sad će neko reći šta si se raspisao kad se ovo neće ni destit, hoće sigurno, jer lopove boli k.... hoće li biti gostujućih navijača, hoćel biti mrtvih, njima je bitna samo lova pod svaku cijenu, to znamo pogotovo mi u BiH. Ja samo molim boga da se ova liga ne osnuje, jer smo mi (BiH) gotovi, propasćemo još više 100%, ne mogu ni zamislite , kakvih mutnih radnji i lopovluka će biti oko ovih mjesta što vode u RL, a domaća liga će nam biti amaterska, u rangu San Marina, malo lopte, malo voziti trolu i sve tako :roll:[/quote]

ti poredis BIH ligu sa Srbijanskmo i Hrvatskom

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 22 feb 2010, 17:08

Stole iz Bora je napisao/la:
Termini su u 14:30 i 17:30.
U kojem od ova 2 termina mi igramo?Trebao bi biti ovaj drugi jer obično igramo noćne utakmice.
U svakom slučaju ćemo ih otresti akoBogda.Pomozi BOŽE!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.