Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

19TM87
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la 19TM87 » 15 nov 2009, 13:49

19TM87 je napisao/la:Sinoc gledajuci utakmicu LP sa svojom ekipom isla je i prica oko utakmica koje se blize sa portugalom...znate i sami kako to ide.. cista muska rasprava koga,sta kako, mozemo li ili ne mozemo.Dobra dva sata price je sigurno uzrokovalo preopterecenost u mojoj glavi na tu temu da sam ja sinoc sanjao obje utakmice. Kao izgubili smo u lisabonu 1-0 a ovdje dobili istim rezultatom i trebaju da se izvode penali i kao ja to ne mogu da gledam, tu se trznem iz sna i probudio sam se u mokroj vodi a ne mogu vam opisat kako mi je srce lupali, da sam se fakat prepao za sebe...Ovako nesto mi se nije desilo nikad u zivotu :? :? :?
steta sto nisam odgledao penale da vam mogu odma sve reci :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2009, 13:50

Evo sta misle Portugalci za srijedu, Queiroz i Deco:

"Prvo je poluvrijeme za nama, u Zenici napadamo od prve minute i krećemo na još jednu pobjedu. Naš pogodak tamo znači da BiH mora postići tri, a nama je zaista teško primiti toliko golova. Ne zaboravimo činjenicu da smo bili oslabljeni za Cristiana Ronalda, on je igrač čiji bi izostanak teško nadoknadila bilo koja selekcija na svijetu. Vjerujem kako ćemo u uzvratu imati više prostora, najteže je iza nas, i ako ćemo igrati jednako inteligentno kao danas možemo ih iznenaditi na njihovom terenu."

Nešto više optimizma ponudio je nakon susreta vezni igrač Deco. "Pred kraj susreta imali smo mnogo sreće i iako ovaj rezultat nije u potpunosti riješio pitanje prolaza, najvažnije smo postigli – nismo primili gol. Bila je ovo vrlo teška utakmica, ali bili smo bolji i kontrolisali igru gotovo svih 90 minuta. U Zenici nam pogodak znači prolaz, ali moramo razmišljati pametno."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 nov 2009, 13:51

rob do bagro je napisao/la:ev moje formacije...jest da nisam selektor,al eto kad svi pa i ja :D

------------hasagic------------------

jahic ......nadarevic...........pandza

ibricic .. pjanic---- bajramovic ......salihovic

------------misimovic ---------------

------muslimovic ---- dzeko ------
ja bi ovako volio vidjeti u zenici prvih 11 8-) negdje medunjanina blize odbrane staviti 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 nov 2009, 13:52

senoRA je napisao/la:-----------------hasagic------------------

jahic --nadarevic --pandza --salihovic

---------------medunjanin(bajramovic)------------------

-- pjanic ---- misimovic ---------ibricic

--------muslimovic ---- dzeko ------

Potpisujem...iako sam i dalje misljenja da je Muslimovic korisniji kada udje s klupe ali pod uslovom da udje mnogo ranije nego sinoc

@principatus

ne treba se vise obazirati na njihove izjave...kako su pricali prije ove tekme konto sam i da povedu 3-0 oni ce nas napadati da nas dokrajce a sinoc i na 1-0 svi laganini na svoju polovinu
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 15 nov 2009, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 nov 2009, 13:53

Ovako ce Ciro garant:

----------------------------Hasagic-----------------------------
---------Milenkovic------Nadarevic----Pandza---------------
--Ibricic---------------Jahic---------------------Salihovic----
-----------Pjanic---------------Misimovic--------------------
---------Ibisevic-----------------Dzeko----------------------
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 15 nov 2009, 13:57

[quote="rade_bl"]realno,portugal ima vise sansi za SP...bolji su...[/quot

Ma nikad nisu bolji 3 puta smo pogadjali okvir gola iz nevjerovatni situacija mislim da cemo ih proci u Zenici.Bez Bosingve i Ronalda 60 posto su slabiji.
AMAR OSIM!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2009, 13:58

Pa to da su se na kraju povukli je bilo tacno, postigli pogodak i branili se kod kuce a u gostima ce da napadnu.
Nije meni samo krivo sto smo izgubili, vec kako smo izgubili, daleko ispod naseg potencijala. Kada smo u Zenici od Turaka primili, odmah smo krenuli pametno naprijed i stisnuli ih, ah juce smo stisnuli vise na Hasagica nego na njihovog goalmana.

Zao mi jednostavno sto nas selektor tek poslije utakmice uocava stvari i mjenja postavu, kakvu smo mi fudbalski neznalci zahtjevali u Portugalu.

Ali sve je to sada nebitno, samo srijeda vazi. Pa i da pobjedimo 1:0 pa na penale.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 15 nov 2009, 13:59

Nemam rijeci opisati ovo sranje .. pa jel to moguce ono sto se desilo u 89toj.. :(

al et, htjeo bi samo predlozit da umjesto rahimica i muratovica zaigraju Bajramovic I Medjunanin, a Pjanica oko 60te minute ubacit umjesto ibricica .. u odbrani berbera stavit na jahicevu poziciju, a jahica kao lijevog (gdje SPAHA igra) .. posto nece mjenjat 3-5-2 formaciju, mislim da bi to bilo najbolje u ovom sucaju .. a onda ubacit milenkovica umjesto jednog odbrambenog, a napad pocet s muslimovicem i dzekom, da sto prije postignemo koji gol, posto s ibisevicem to necemo moci, covjek nijednu kako treba primio nije, a da nepricam o onoj sansi gdje hoce da izvuce penal u po portugala .. Rahimic jedan od naj naj sinoc, steta sto ga nece biti .

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 nov 2009, 14:00

Kada smo u Zenici od Turaka primili, odmah smo krenuli pametno naprijed i stisnuli ih, ah juce smo stisnuli vise na Hasagica nego na njihovog goalmana.
samo što sad ne smijemo primiti prvi gol, nego mi prvi da zabijemo.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 nov 2009, 14:00

Principatus je napisao/la:Pa to da su se na kraju povukli je bilo tacno, postigli pogodak i branili se kod kuce a u gostima ce da napadnu.
Nije meni samo krivo sto smo izgubili, vec kako smo izgubili, daleko ispod naseg potencijala. Kada smo u Zenici od Turaka primili, odmah smo krenuli pametno naprijed i stisnuli ih, ah juce smo stisnuli vise na Hasagica nego na njihovog goalmana.

Zao mi jednostavno sto nas selektor tek poslije utakmice uocava stvari i mjenja postavu, kakvu smo mi fudbalski neznalci zahtjevali u Portugalu.

Ali sve je to sada nebitno, samo srijeda vazi. Pa i da pobjedimo 1:0 pa na penale.
da smo bar izgubili 2-1 ovako :roll: tesko da bez spahica ne primimo gol a siguran sam da mozem odati 2-3 komada valjda ce ovaj put sreca ili sta vec :shock: biti na nasoj strani :evil:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 nov 2009, 14:01

mi ako zabijemo prvi gol oni ce se zbunit i pocet ce se nervirat i onda od tog nerviranja ce se pocet svadjat izmedju sebe,to bi nam mogla biti sansa koju moramo iskoristit
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 15 nov 2009, 14:02

Ljudi ja sam prezadovoljan igrom, iskreno jako mi je zao sto nismo imali srece ali tako je kako je .... Treba se uzeti u obzir da sinoc nismo igrali protiv samo ekipe Portugala vec i protiv sudije i Euzebija Platinija i ostalih velikana. Sinoc sam izgubio zivce ko nikada i shvatio da bez obzira koliko se mi nadali jedna mala zemlja kao sto smo mi tesko ce otici na SP, sve se okrenulo protiv nas. Nemogu da vjerujem da sudija tolerise onoliko prekrsaja napadaca portugala a da mu ne da zuti karton, nemog da vjerujem da Nani onoliko prostestuje,simulira(penal) a da ne dobije zuti karton a da ne nabrajam ostale detalje, imam osijecaj da bi se ponovila utakmica sa spanijom igrali bi 97 minuta da portugal nije dao go... Ipak sinoc sam svim srcem navijao za zmajeve koji su ostavili srce na terenu, po meni nije bilo loseg na terenu svi su oni odradili svoj posao kako treba. Napadamo Misimovica koji nije mogao sam u ofanzivi da napravi nista nije ima pomoci suigraca, a imao je non stop dva igraca na ledjima, krivimo ibricica za go a covjek jednostavno igra na poziciji koja nije tipicna za njega , covjek je vezni igrac poluspic naviko da daje golove, jednostavno nije imao orijentacije za prostor.
VJERUJEM U ZMAJEVE I MISLIM DA U ZENICI CEMO DA POBJEDIMO I PLASIRAMO SE NA SP MAKAR IGRALI PROTIV SVIH..........

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 15 nov 2009, 14:02

Znam samo da će u Zenici biti potpuno druga priča
i jednostavno vjerujem u naše momke!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 nov 2009, 14:03

rob do bagro je napisao/la:mi ako zabijemo prvi gol oni ce se zbunit i pocet ce se nervirat i onda od tog nerviranja ce se pocet svadjat izmedju sebe,to bi nam mogla biti sansa koju moramo iskoristit
đe si nostradamus ?

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 15 nov 2009, 14:04

rob do bagro je napisao/la:mi ako zabijemo prvi gol oni ce se zbunit i pocet ce se nervirat i onda od tog nerviranja ce se pocet svadjat izmedju sebe,to bi nam mogla biti sansa koju moramo iskoristit
i onda ce se pobit i jednog po jednog ce vozit hitna tako da ce im svega ostat jedno 5 igraca na terenu koje ce nasi sa lakocom da savladaju :D :D :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 nov 2009, 14:04

Wolverine je napisao/la:
đe si nostradamus ?
sta sad zelis time rec :?:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 nov 2009, 14:08

Mi, protiv jakih ekipa, treba da primimo gol da bismo konacno poceli da razvijamo svoju igru i da napadamo. Tako je bilo protiv Turske i Spanije u Zenici i tako je bilo jucer protiv Portugala. Bez Spahica, crno nam se pise jel odbrana nemoze bez njega. Zaista sam mnogo vise ocekivao od jucerasnje utakmice. Previse smo se brani, lahko smo gubili loptu na sredinu terena i napravili smo previse faulova. U svakom slucaju, teski sam pesimista.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 nov 2009, 14:09

prvi cilj u Zenici treba biti da sacuvamo svoj gol.. a to je ce biti tesko.. mi cemo ga "uvalit" kad tad :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 nov 2009, 14:10

Tarik14 je napisao/la:Mi, protiv jakih ekipa, treba da primimo gol da bismo konacno poceli da razvijamo svoju igru i da napadamo. Tako je bilo protiv Turske i Spanije u Zenici i tako je bilo jucer protiv Portugala. Bez Spahica, crno nam se pise jel odbrana nemoze bez njega. Zaista sam mnogo vise ocekivao od jucerasnje utakmice. Previse smo se brani, lahko smo gubili loptu na sredinu terena i napravili smo previse faulova. U svakom slucaju, teski sam pesimista.
Protiv Španije smo imali igru i prije primljenog gola.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 15 nov 2009, 14:15

Željovac je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Mi, protiv jakih ekipa, treba da primimo gol da bismo konacno poceli da razvijamo svoju igru i da napadamo. Tako je bilo protiv Turske i Spanije u Zenici i tako je bilo jucer protiv Portugala. Bez Spahica, crno nam se pise jel odbrana nemoze bez njega. Zaista sam mnogo vise ocekivao od jucerasnje utakmice. Previse smo se brani, lahko smo gubili loptu na sredinu terena i napravili smo previse faulova. U svakom slucaju, teski sam pesimista.
Protiv Španije smo imali igru i prije primljenog gola.
Doduse, to je tacno ali ipak smo jos bolje igrali poslje 0-2.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.