Forum
Re: Odg: Forum
Jel to opet neki problemi sa serverom ili..?
Re: Forum
Ako kazem da navijam za dva kluba, u cemu je problem da pisem na oba topica tih klubova? Sta treba da radiM? Da pravim dupli profil i da krsim pravila?
Vraćena je pretraga na vrhu, desno.
Ovo neka ti odgovore ostali navijaci. Ako te smatraju navijacem na obje teme, ja nemam nista protiv.LvG je napisao/la:Ako kazem da navijam za dva kluba, u cemu je problem da pisem na oba topica tih klubova? Sta treba da radiM? Da pravim dupli profil i da krsim pravila?
Zato što niko ne zeli da gleda jednu te istu sliku po sto puta i zato što se onda na tu poziciju vecinom stavljaju razne reklame.AjsKjub je napisao/la:Zašto banneri/slike u potpisu nisu mogući?
To je cache u tvom browseru. Probaj ocistiti cookieje i nece ti se više desavati.
Imam dosta iskustva sa forumima (barem volim da mislim tako) i reklame nisu inače veliki problem, naravno i za to postoji granica pa se za pretjerivanje može uvesti koja sankcija. Ovako je nekako sve sivo i monotono. Što se tiče nepreglednosti može se uvesti standardna 500x250 i problem riješen.admin je napisao/la:i zato što se onda na tu poziciju vecinom stavljaju razne reklame.
Isto se može reći i za avatar. Nebitno u kojem kontekstu navodiš ovaj stav nikako ne vidim ovo kao razlog izostavljanja.admin je napisao/la:Zato što niko ne zeli da gleda jednu te istu sliku po sto puta
Kako god, admin si jednog od najuglednijih i popularnijih zajednica na ovim prostorima i poštujem tvoju riječ.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovaj forum je mogao bez toga 6 godina, pa moze i dalje
kako god okrenes ovako je idealno, nema previse sarenila, od slika tu su avatari i fokus je iskljucivo na postove forumasa, a i stranice se brze ucitavaju
ideja nije losa, ali neka ovako ostane, bar sto se mene tice
kako god okrenes ovako je idealno, nema previse sarenila, od slika tu su avatari i fokus je iskljucivo na postove forumasa, a i stranice se brze ucitavaju
ideja nije losa, ali neka ovako ostane, bar sto se mene tice
Razlozi su nebrojeni... sličice privlače djecu, a tjeraju ozbiljne odrasle ljude. Mi biramo odraslu publiku. Reklama se ovdje plaća i ne želim gubiti vrijeme prateći ko kroz potpis pokušava nešto da zaradi. jedna slika je cca 100kb vrlo moguće da je i više, jer ljudi koji ih stavljaju ne znaju ništa o tome pa ne paze, na stranici imamo 20 postova - 2Mb. prelistaš mobitelom 500 stranica i potrošio si 1GB koji kod bh telecoma košta 12KM.
avatar imamo da bi se lakše razlikovali i pamtili forumaši, te da svakom forumašu ostavimo opciju personalizacije. Jedna takva opcija je sasvim dovoljna.
U svakom slučaju, slike u potpisu sasvim sigurno nećemo ubacivati nikada, osim ako se nešto u konceptu foruma drastično ne promijeni.
avatar imamo da bi se lakše razlikovali i pamtili forumaši, te da svakom forumašu ostavimo opciju personalizacije. Jedna takva opcija je sasvim dovoljna.
U svakom slučaju, slike u potpisu sasvim sigurno nećemo ubacivati nikada, osim ako se nešto u konceptu foruma drastično ne promijeni.
Aplikacij ss.ba na iphonu nije bas najbolje, otvorim i jedno 5 sekundi "radi", i samo me izbaci?!
Kako rjesiti problem?
Kako rjesiti problem?
Ovako mi izgleda forum na Operi
Ja koristim Operu i forum mi je u reduFrankie je napisao/la:Ovako mi izgleda forum na Operi![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IlPrincipino
- Kontakt:
Mislim da bi trebali biti malo azurniji sto se tice portala. Neke vijesti su bezveze, neke vijesti su zastarile a neke od liga petice su totalno zapostavljene sa vijestima.
Vjerujem da se dosta toga radi na dobrovoljnom nivou ali opet se moze gledati koja se vijest postavlja.
Vjerujem da se dosta toga radi na dobrovoljnom nivou ali opet se moze gledati koja se vijest postavlja.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Dajte nekom.od redovnih hebenog moderatora na temi BH tenis, jer monolog i cash od chata ne mogu stici i na nju.
Haos je stalno na temi, pa uradite ono sto treba vec jednom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najveći haos naprvi bmwejc, ima nas još koji uputimo kritiku (među kojima sam i ja) ali on stalno pljuje po našim teniserima. Glavni zadatak mu je ismijavat naše tenisere.Forster je napisao/la:Dajte nekom.od redovnih hebenog moderatora na temi BH tenis, jer monolog i cash od chata ne mogu stici i na nju.
treba dati @shminki moderatora
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NoName
- Kontakt:
Admine, konstantno mi dolaze obavijesti sa teme FK Sloboda, iako mi ta tema nije "bookmarkovana" + sam isključio sve obavijesti osim za privatne poruke. Ubiše me te obavijesti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Zasto dopustate da se na temi FK Rudar Prijedora, konstantno omalozava i vrijedja zlocin i genocid u Prijedoru, zasto se to ne sprijecava, ako tome nije mjesto na forumu, zasto to ovi iz RSa osporavaju, moze li se ikako to rijesiti normalnije...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Forum - pristup mobitelom
Sto mi se ovo pojavljuje od danas, ulazim preko chrome-a ? tek kad idem na ove male iksice, onda se vrati u normalu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.