SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Ma znam da ne optužuješ brate, al varat mogu samo debili koji nemaju vanforumski život. Ako im varanje predstavlja satisfakciju, vala nek se iživljavaju onda.
Danas je ligu igrao rekordan broj ljudi (oko 60tak), liga će se sigurno igrati još dugo jer volje ima i napetosti.
Danas je ligu igrao rekordan broj ljudi (oko 60tak), liga će se sigurno igrati još dugo jer volje ima i napetosti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma pogrešno sam se izrazio, mislim ne možeš to proguglat nego moraš znati da bi riješio pitanje.Trebinjac94 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:32A šta ako ima igrača koji su rođeni u Trebinju pa znaju odgovor na to pitanjeCaptain4 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:28@Sarmele
Što se tiče lige, sastavim dobar broj pitanja koje ne možeš proguglati za 10 sekundi jednostavno, đe ćeš znati ko je rođen u Trebinju ko ne, nemoguće je to proguglat za 10 sekundi. Pitanja lakša za proguglat su 3 boda, malo teža 4 i najteža 5. Nema proguglati više od 5 pitanja, a i to ko uspije alal mu qurac.
Ako se samo posumnja na mene da dijelim nekom pitanja, odmah ću prestati praviti quizove. Neću da se ukalja ova organizacija a i moje ime na forumu hehe.![]()
![]()

- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ma ja moje varanje na SSba ligi je najgore, a ustvari najvise smisla ima. To sto je jedan lik varao na OSMu i na QuizUpu nikom nista, iako 2 mnogo banalnije stvari za varat.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:32Pa, neki su varali i na yebenoj SS.ba ligi, ne bi me iznenadilo da i ovdje ima toga, čudnih likova ima.![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Kako se varalo na quizupu ?
Jbg ne treba pretjerivati,cim se ovo manje vise vrati u normalu ,raja i nece imati vremena za kvizove,mozda ovaj ligaski opstane i to je to,kao neki kontinuitet.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakav je Epi bio ?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja sam do sad samo komentarisao na temi jedne jedine, do ove korone, jedva cekam da se ovo zavrsi...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Smanjit vrijeme za odgovor i sto je moguce vise skratit pitanja. Deset sekundi fkt jeste previse za neka pitanja. Nastimaj razlicita vremena za svako pitanje. Za neka realno ne treba vise od 5 sekundi, za neka ostavi 10 al nek to budu pitanja gdje nema Boga dragog izguglat odgovor.
113
Bez komentara...Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:32Pa, neki su varali i na yebenoj SS.ba ligi, ne bi me iznenadilo da i ovdje ima toga, čudnih likova ima.![]()
Nije da smo sigurni da nema varanja, nego glupo mi je pomisliti da bi se nasla budala sto bi si uzeo vremena, trazio alternativu i varao kviz na forumu. Meni licno je to apsurd.
@Duljevina
Gdje je nestao najveci sin Minkena
Gdje je nestao najveci sin Minkena
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Preuzme se organizacija lige u nedostatku vremena Donnieja i mene i pocnu se dodavat krajnje upitne kategorije koje su eto kao osnovno znanje. Nekim slucajem bas te kategorije najbolje isle. Al nema to veze proslo je, big daddy varao na formulama, svaka forumaska liga i igra je imala nekog ko vara.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- legenda reala
- Kontakt:
u mene prošli kviz 49 igralo, ovaj večeras 37 pada rejting gledanosti reaguj Kapetanu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ma ja sam za ukidanje egzibicija skroz osim u periodu kad se bude pauza između sezona.legenda reala je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:40u mene prošli kviz 49 igralo, ovaj večeras 37 pada rejting gledanosti reaguj Kapetanu

-
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la: ↑02 maj 2020, 00:40u mene prošli kviz 49 igralo, ovaj večeras 37 pada rejting gledanosti reaguj Kapetanu
Zadnja izmjena: haris123456789, dana/u 28 okt 2021, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek varaju boli me kita cak i da me nekim slucajem to kosta pobjede u kvizu,nije to meni zivotni uspjeh nit me plaho zanima
@Sarmelino više ljudi igralo kviz neg 90% tih “naučnih”
@Sarmelino više ljudi igralo kviz neg 90% tih “naučnih”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- LlullSergio
- Kontakt:
Aj **** histu i geografiju ali ovaj ligaški.
Ovdje sam mogao tačno odgovoriti na još 4-5 pitanja da nisam zurio i da sam vise razmislio.
I ono sto sam 29 imao u drugoM kolu kad sam ponavljao garant ne bi imao u live takmičenju
Katastrofa...
Ovdje sam mogao tačno odgovoriti na još 4-5 pitanja da nisam zurio i da sam vise razmislio.
I ono sto sam 29 imao u drugoM kolu kad sam ponavljao garant ne bi imao u live takmičenju

Katastrofa...
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.