HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Android
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Android » 12 jul 2012, 12:38

felix123 je napisao/la:Pilepica ce (pokusat) zamjenit jedan mladi igrac iz Hrv ,koji je vec igrao u 1 klubu iz BiH ,ali se i nije u njemu nešto proslavio ,menadžeri nude igrace stalno ,mladi su shvatili da je Široki najbolja sredina za napredak
Mozda Filip Krušlin?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 jul 2012, 16:50

prije bi ja rekao Luka Klarica
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jul 2012, 16:52

Treba ganjati najbolje mlade igrace A1 lige, svjesni su da bi im to bio ogroman korak u karijeri i velika sansa, a vratiti neke bivse zasluznike, koji i sami znaju kako su tu igrali i sta mogu.

Ja da sam u UO HKS dekretom bi odredio da najveci mladi potencijali hrvatske kosarke moraju potpisati za HKK Široki. :) U njihovom vlastitom interesu i interesu reprezentacije, naravno.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 jul 2012, 17:34

ŠB_Fidelis je napisao/la:Treba ganjati najbolje mlade igrace A1 lige, svjesni su da bi im to bio ogroman korak u karijeri i velika sansa, a vratiti neke bivse zasluznike, koji i sami znaju kako su tu igrali i sta mogu.

Ja da sam u UO HKS dekretom bi odredio da najveci mladi potencijali hrvatske kosarke moraju potpisati za HKK Široki. :) U njihovom vlastitom interesu i interesu reprezentacije, naravno.
Odlicno si ti to zamislio. Ali sta se desilo kad si se probudio :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 12 jul 2012, 17:41

Android je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Pilepica ce (pokusat) zamjenit jedan mladi igrac iz Hrv ,koji je vec igrao u 1 klubu iz BiH ,ali se i nije u njemu nešto proslavio ,menadžeri nude igrace stalno ,mladi su shvatili da je Široki najbolja sredina za napredak
Mozda Filip Krušlin?
;)
Ali za sad ni sa kim se nece potpisivat ugovor ,tek onaj tjedan pred pocetak pripreme ,nek veliki razgrabe ,pa ce spustit oni svoju cijenu
Bilo bi mocno kad bi nasi trenirali zajedno sa reprezentacijom i odigrali neku utakmicu (po mogucnosti humanitarnu) posto je repka du od 12. do 17.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jul 2012, 17:48

neno#4 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Treba ganjati najbolje mlade igrace A1 lige, svjesni su da bi im to bio ogroman korak u karijeri i velika sansa, a vratiti neke bivse zasluznike, koji i sami znaju kako su tu igrali i sta mogu.

Odlicno si ti to zamislio. Ali sta se desilo kad si se probudio :lol: :lol:
Staa mi fali razmisljanju? Jel ima zdravije sredine za mlade, perspektivne igrace, s manje pritiska i s boljim uvjetima za rad? Pih, samo si ljubomoran na (bosansko)hercegovackog diva. 8-) I btw., da imaju pameti u hrvatskom kosarkaskom savezu TOCNO bi tako i postupili. :P
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 jul 2012, 11:31

nisam siguran jel to on, ali mislim da sam vidio jučer kod dvorane onog Rikića

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 16 jul 2012, 11:35

Zna li netko jeli Jozo Brkic potpisao za nas?

Daka Planinić zabio 4 poena u prvoj utakmici za Hornetse,imao jos 2 skoka i 1.asistenciju ali i 5 faulova

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jul 2012, 16:16

Na Twitter profilu Cibone napisano da je Ivan Ramljak presao kod njih

HRHB

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 18 jul 2012, 17:11

Ma nek ide vise ako je lova sjela na racun. Nego kazu da ce Morovic bit novi-stari play,mozda kevin bolje zna...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 jul 2012, 23:12

bogbatina je napisao/la:Ma nek ide vise ako je lova sjela na racun. Nego kazu da ce Morovic bit novi-stari play,mozda kevin bolje zna...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
I ja sam tako cuo
Nego,prica se da bi i Damir Rančić htio sljedecu sezonu vidit kako ŠB publika bodri svoje ljubimce

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jul 2012, 01:21

Stanko Barac vidjen u Širokom Brijegu.
Potpisuje ugovor do kraja tjedna.
...Život za Široki...

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 19 jul 2012, 08:25

Kazu da ce i Savanovica dovest sa sobom.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 19 jul 2012, 16:16

Siroki is testing Croats Robert Rikic (C 7'2 '90) & Filip Kruslin (6'6 '89) as potential replacements for Darko Planinic & Ivan Ramljak.

HRHB

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jul 2012, 16:33

evo vlada federacije svim prvacima u sportu dala po 15 000km a siroki zaobisla po obicaju,izgleda dvostruka mjerila,vaznije je osvojit prvenstvo bih u odbojci,nego biti prvak bih i osvajac kupa u kosarci,plus peti u regiji :oops:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 jul 2012, 16:49

Rosas7 je napisao/la:evo vlada federacije svim prvacima u sportu dala po 15 000km a siroki zaobisla po obicaju,izgleda dvostruka mjerila,vaznije je osvojit prvenstvo bih u odbojci,nego biti prvak bih i osvajac kupa u kosarci,plus peti u regiji :oops:
I onda kazu zasto pjevate protiv Federacije!!Ma eto ih tamo,kad nece nasi da nam pomognu sta ocekivati od ovih!!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 19 jul 2012, 17:33

I sad ce se nac neki idiot koji ce ovo pokusat objasniti sa nekakvim "oko za oko" vi ne dajete reprezentaciji nece ni drzava vama
Sinn Féin ko i uvijek
Kao što smo Kevin i ja govorili Kruslin i Rikic, ima ih jos na probi ,slozit ce Velic i uprava i ove godine dobru ekipu ,stvara se ekipa koja ce se uigravat za 2-3 seozne ,tako da vjerojatno ove godine ce bi malo losiji rezultati u odnosu na proslu
Barac ce ove godine doc' do izrazaja ,Domo ce dobit priliku ,neka naša djeca igraju i nek se bore

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jul 2012, 20:28

felix123 je napisao/la:I sad ce se nac neki idiot koji ce ovo pokusat objasniti sa nekakvim "oko za oko" vi ne dajete reprezentaciji nece ni drzava vama
Sinn Féin ko i uvijek
Kao što smo Kevin i ja govorili Kruslin i Rikic, ima ih jos na probi ,slozit ce Velic i uprava i ove godine dobru ekipu ,stvara se ekipa koja ce se uigravat za 2-3 seozne ,tako da vjerojatno ove godine ce bi malo losiji rezultati u odnosu na proslu
Barac ce ove godine doc' do izrazaja ,Domo ce dobit priliku ,neka naša djeca igraju i nek se bore
a zato je rikic u mostaru ima dva tjedna vidjam ga,ko bandera lik :D
al dobar igrac,bio bi pojacanje
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 19 jul 2012, 23:52

Rosas7 je napisao/la:
felix123 je napisao/la:I sad ce se nac neki idiot koji ce ovo pokusat objasniti sa nekakvim "oko za oko" vi ne dajete reprezentaciji nece ni drzava vama
Sinn Féin ko i uvijek
Ma definitivno ,decka treba potpisat na 3 g i njega i Kruslina

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 jul 2012, 16:22

felix123 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Sinn Féin ko i uvijek
Ma definitivno ,decka treba potpisat na 3 g i njega i Kruslina
kakav Rikić? kakvo pojačanje? :lol:
on već par godina radi s Brekalom na fizičkoj spremi i zato je tu..

Jozo Brkić blizu Zadra..

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.