Mozda Filip Krušlin?felix123 je napisao/la:Pilepica ce (pokusat) zamjenit jedan mladi igrac iz Hrv ,koji je vec igrao u 1 klubu iz BiH ,ali se i nije u njemu nešto proslavio ,menadžeri nude igrace stalno ,mladi su shvatili da je Široki najbolja sredina za napredak
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Treba ganjati najbolje mlade igrace A1 lige, svjesni su da bi im to bio ogroman korak u karijeri i velika sansa, a vratiti neke bivse zasluznike, koji i sami znaju kako su tu igrali i sta mogu.
Ja da sam u UO HKS dekretom bi odredio da najveci mladi potencijali hrvatske kosarke moraju potpisati za HKK Široki.
U njihovom vlastitom interesu i interesu reprezentacije, naravno.
Ja da sam u UO HKS dekretom bi odredio da najveci mladi potencijali hrvatske kosarke moraju potpisati za HKK Široki.

...Život za Široki...
Odlicno si ti to zamislio. Ali sta se desilo kad si se probudioŠB_Fidelis je napisao/la:Treba ganjati najbolje mlade igrace A1 lige, svjesni su da bi im to bio ogroman korak u karijeri i velika sansa, a vratiti neke bivse zasluznike, koji i sami znaju kako su tu igrali i sta mogu.
Ja da sam u UO HKS dekretom bi odredio da najveci mladi potencijali hrvatske kosarke moraju potpisati za HKK Široki.U njihovom vlastitom interesu i interesu reprezentacije, naravno.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Android je napisao/la:Mozda Filip Krušlin?felix123 je napisao/la:Pilepica ce (pokusat) zamjenit jedan mladi igrac iz Hrv ,koji je vec igrao u 1 klubu iz BiH ,ali se i nije u njemu nešto proslavio ,menadžeri nude igrace stalno ,mladi su shvatili da je Široki najbolja sredina za napredak

Ali za sad ni sa kim se nece potpisivat ugovor ,tek onaj tjedan pred pocetak pripreme ,nek veliki razgrabe ,pa ce spustit oni svoju cijenu
Bilo bi mocno kad bi nasi trenirali zajedno sa reprezentacijom i odigrali neku utakmicu (po mogucnosti humanitarnu) posto je repka du od 12. do 17.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Staa mi fali razmisljanju? Jel ima zdravije sredine za mlade, perspektivne igrace, s manje pritiska i s boljim uvjetima za rad? Pih, samo si ljubomoran na (bosansko)hercegovackog diva.neno#4 je napisao/la:Odlicno si ti to zamislio. Ali sta se desilo kad si se probudioŠB_Fidelis je napisao/la:Treba ganjati najbolje mlade igrace A1 lige, svjesni su da bi im to bio ogroman korak u karijeri i velika sansa, a vratiti neke bivse zasluznike, koji i sami znaju kako su tu igrali i sta mogu.
Ja da sam u UO HKS dekretom bi odredio da najveci mladi potencijali hrvatske kosarke moraju potpisati za HKK Široki.U njihovom vlastitom interesu i interesu reprezentacije, naravno.
![]()

...Život za Široki...
nisam siguran jel to on, ali mislim da sam vidio jučer kod dvorane onog Rikića
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zna li netko jeli Jozo Brkic potpisao za nas?
Daka Planinić zabio 4 poena u prvoj utakmici za Hornetse,imao jos 2 skoka i 1.asistenciju ali i 5 faulova
Daka Planinić zabio 4 poena u prvoj utakmici za Hornetse,imao jos 2 skoka i 1.asistenciju ali i 5 faulova
HRHB
HRHB
Na Twitter profilu Cibone napisano da je Ivan Ramljak presao kod njih
HRHB
HRHB
Ma nek ide vise ako je lova sjela na racun. Nego kazu da ce Morovic bit novi-stari play,mozda kevin bolje zna...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
I ja sam tako cuobogbatina je napisao/la:Ma nek ide vise ako je lova sjela na racun. Nego kazu da ce Morovic bit novi-stari play,mozda kevin bolje zna...
Nego,prica se da bi i Damir Rančić htio sljedecu sezonu vidit kako ŠB publika bodri svoje ljubimce
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Stanko Barac vidjen u Širokom Brijegu.
Potpisuje ugovor do kraja tjedna.
Potpisuje ugovor do kraja tjedna.
...Život za Široki...
Kazu da ce i Savanovica dovest sa sobom.
Siroki is testing Croats Robert Rikic (C 7'2 '90) & Filip Kruslin (6'6 '89) as potential replacements for Darko Planinic & Ivan Ramljak.
HRHB
HRHB
evo vlada federacije svim prvacima u sportu dala po 15 000km a siroki zaobisla po obicaju,izgleda dvostruka mjerila,vaznije je osvojit prvenstvo bih u odbojci,nego biti prvak bih i osvajac kupa u kosarci,plus peti u regiji 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
I onda kazu zasto pjevate protiv Federacije!!Ma eto ih tamo,kad nece nasi da nam pomognu sta ocekivati od ovih!!Rosas7 je napisao/la:evo vlada federacije svim prvacima u sportu dala po 15 000km a siroki zaobisla po obicaju,izgleda dvostruka mjerila,vaznije je osvojit prvenstvo bih u odbojci,nego biti prvak bih i osvajac kupa u kosarci,plus peti u regiji
-
- Kontakt:
I sad ce se nac neki idiot koji ce ovo pokusat objasniti sa nekakvim "oko za oko" vi ne dajete reprezentaciji nece ni drzava vama
Sinn Féin ko i uvijek
Kao što smo Kevin i ja govorili Kruslin i Rikic, ima ih jos na probi ,slozit ce Velic i uprava i ove godine dobru ekipu ,stvara se ekipa koja ce se uigravat za 2-3 seozne ,tako da vjerojatno ove godine ce bi malo losiji rezultati u odnosu na proslu
Barac ce ove godine doc' do izrazaja ,Domo ce dobit priliku ,neka naša djeca igraju i nek se bore
Sinn Féin ko i uvijek
Kao što smo Kevin i ja govorili Kruslin i Rikic, ima ih jos na probi ,slozit ce Velic i uprava i ove godine dobru ekipu ,stvara se ekipa koja ce se uigravat za 2-3 seozne ,tako da vjerojatno ove godine ce bi malo losiji rezultati u odnosu na proslu
Barac ce ove godine doc' do izrazaja ,Domo ce dobit priliku ,neka naša djeca igraju i nek se bore
a zato je rikic u mostaru ima dva tjedna vidjam ga,ko bandera likfelix123 je napisao/la:I sad ce se nac neki idiot koji ce ovo pokusat objasniti sa nekakvim "oko za oko" vi ne dajete reprezentaciji nece ni drzava vama
Sinn Féin ko i uvijek

al dobar igrac,bio bi pojacanje
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
-
- Kontakt:
Ma definitivno ,decka treba potpisat na 3 g i njega i KruslinaRosas7 je napisao/la:a zato je rikic u mostaru ima dva tjedna vidjam ga,ko bandera likfelix123 je napisao/la:I sad ce se nac neki idiot koji ce ovo pokusat objasniti sa nekakvim "oko za oko" vi ne dajete reprezentaciji nece ni drzava vama
Sinn Féin ko i uvijek
Barac ce ove godine doc' do izrazaja ,Domo ce dobit priliku ,neka naša djeca igraju i nek se bore![]()
kakav Rikić? kakvo pojačanje?felix123 je napisao/la:Ma definitivno ,decka treba potpisat na 3 g i njega i KruslinaRosas7 je napisao/la:a zato je rikic u mostaru ima dva tjedna vidjam ga,ko bandera likfelix123 je napisao/la:I sad ce se nac neki idiot koji ce ovo pokusat objasniti sa nekakvim "oko za oko" vi ne dajete reprezentaciji nece ni drzava vama
Sinn Féin ko i uvijek
Barac ce ove godine doc' do izrazaja ,Domo ce dobit priliku ,neka naša djeca igraju i nek se bore![]()

on već par godina radi s Brekalom na fizičkoj spremi i zato je tu..
Jozo Brkić blizu Zadra..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.