Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
hehe ma bolje sto je bio go kako bi im kasnije navukli boga pitaj,morali bi igrat svu noc da izjednace..hz033 je napisao/la:A mene nervira to što mislim da bi Hasagić skino onaj penal u Francuskoj.

A onda ce se i njemu prditi kao i Keni.Znas ti nas.........zgembo89 je napisao/la:Mene samo nervira to sto Hasagic na korektnost Safeta Susica nije reko nisa mnajbolje spreman,bitna je utakmica nek Begovic brani..Vec prvo poluvrijeme nije ni imao nekog posla sem onog fatanja lopte Remiju i 2-3 uhvacena ubacivanja i posle "povrijedi se" ocito je da nije bio spreman,gubimo jednu izmjenu,Begovic ulazi nezagrijan napravi lavovski posao,ne samo 2 slobodnjaka odbranjena vec ispucavanja lopte sve na glavu dzeku pogadja,i osjeti se taj profesionalizam jer znam da nikad nece driblat igraca i slicno...Beg prvi izbor sve dok ga zdravlje posluzi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
hz033 je napisao/la:A mene nervira to što mislim da bi Hasagić skino onaj penal u Francuskoj.
haha, i ti.
I ja sam pomislio da bi Keno ono skino. Još u desnu mu pucao...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Mene malo vise nervira sto Susic gleda da udovolji dvojici golmana. Ovaj ce braniti jednu a onaj drugu tekmu. SMIJESNO! Nek se vise odluci ko je PRVI a ko DRUGI golman. Ne znam nijednu ozbiljniju reprezentaciju koja rotira golmane kako bi im se udovoljilo.
Kod svakog trenera je onaj koji pocinje protiv Francuske prvi golman. Ostaviti spremnijeg golmana na klupi i jos pored toga u boljoj formi je svugdje i u svakoj drugoj reprezentaciji znak da je taj golman drugi izbor. Kod nas to nije nikakav znak nego je po rasporedu na njega red?! TUZNO! Ni P od profesionalizma!
Mozda bi i Begovic trebao da kaze par puta "FAKJU" i tako izbori stalno mjesto u reprezentaciji?
Kad je genijalni Misimovic morao, izgleda da ce i ovaj morati.

Kod svakog trenera je onaj koji pocinje protiv Francuske prvi golman. Ostaviti spremnijeg golmana na klupi i jos pored toga u boljoj formi je svugdje i u svakoj drugoj reprezentaciji znak da je taj golman drugi izbor. Kod nas to nije nikakav znak nego je po rasporedu na njega red?! TUZNO! Ni P od profesionalizma!
Mozda bi i Begovic trebao da kaze par puta "FAKJU" i tako izbori stalno mjesto u reprezentaciji?

Gotov uvijek igrač pod pritiskom, desnom nogom puca u desnu i lijevom u lijevu stranu, jer pucanjem u vanjsku stranu velika vjerovatnoća je da će promašiti. Neko nepisano pravilo, i 100% sam bio siguran da će pucati u Asmirovu desnu stranu . Kad ode Asmir lijevo u lijepu p.......VanBasten je napisao/la:hz033 je napisao/la:A mene nervira to što mislim da bi Hasagić skino onaj penal u Francuskoj.
haha, i ti.
I ja sam pomislio da bi Keno ono skino. Još u desnu mu pucao...

U novi boj ...
Ma sve je to šbbkbb, Hasagić je sigurno jedan od najboljih kad su penali u pitanju. Nije pretjerivanje, ali malo ko ih je skinuo koliko je on, i u evropskim okvirima. Nije mu džaba u Turskoj nadimak Penalty killer (hz033 je napisao/la:Gotov uvijek igrač pod pritiskom, desnom nogom puca u desnu i lijevom u lijevu stranu, jer pucanjem u vanjsku stranu velika vjerovatnoća je da će promašiti. Neko nepisano pravilo, i 100% sam bio siguran da će pucati u Asmirovu desnu stranu . Kad ode Asmir lijevo u lijepu p.......VanBasten je napisao/la:hz033 je napisao/la:A mene nervira to što mislim da bi Hasagić skino onaj penal u Francuskoj.
haha, i ti.
I ja sam pomislio da bi Keno ono skino. Još u desnu mu pucao.... jbg

glupost za hrabre je sebičan lijek
Cuj nervira te,u apoteku brate slatki.SamoZeljo je napisao/la:Mene malo vise nervira sto Susic gleda da udovolji dvojici golmana. Ovaj ce braniti jednu a onaj drugu tekmu. SMIJESNO! Nek se vise odluci ko je PRVI a ko DRUGI golman. Ne znam nijednu ozbiljniju reprezentaciju koja rotira golmane kako bi im se udovoljilo.![]()
Mozda bi i Begovic trebao da kaze par puta "FAKJU" i tako izbori stalno mjesto u reprezentaciji?Kad je genijalni Misimovic morao, izgleda da ce i ovaj morati.
lako je igraca sutnuti i odhyebati ali poslije kad ti se taj prvi povrijedi gledaj odakle vedri.
Prvi i drugi golman je kako Pape i Piplica kazu.a ne ti,ja ili neko iz mase.Volja im mjenjati,volja ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
odlicno brate - na kladionicu i igrati portugalgruezi je napisao/la:....obecavam vam da ce branit po jednu tekmu obojica...i to ce nas glave doci..

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Jest pa da ga glave dodjeGoldy je napisao/la:odlicno brate - na kladionicu i igrati portugalgruezi je napisao/la:....obecavam vam da ce branit po jednu tekmu obojica...i to ce nas glave doci..![]()
![]()

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
bas sam gledao drugo poluvreme utakmice stokea, begovic na nivou i jos jednom sacuvao svoju mrezu
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Asmiru sve cestitke za bravoruznih 45 minuta protiv Francuske... Nikada nisam sumnjao u njegove kvalitete, cak ni onda kada je primao po 4 komada.
Asmir = panter!
Asmir = panter!
Ljudi prije mene su govorili da ih nesto nervira pa ja nastavio u istom stilu. Ja mislim da ti braneci Papeta (uvijek i svugdje) imas malo vise razloga za posjetu Apoteke.harishp je napisao/la:Cuj nervira te,u apoteku brate slatki.SamoZeljo je napisao/la:Mene malo vise nervira sto Susic gleda da udovolji dvojici golmana. Ovaj ce braniti jednu a onaj drugu tekmu. SMIJESNO! Nek se vise odluci ko je PRVI a ko DRUGI golman. Ne znam nijednu ozbiljniju reprezentaciju koja rotira golmane kako bi im se udovoljilo.![]()
Mozda bi i Begovic trebao da kaze par puta "FAKJU" i tako izbori stalno mjesto u reprezentaciji?Kad je genijalni Misimovic morao, izgleda da ce i ovaj morati.
lako je igraca sutnuti i odhyebati ali poslije kad ti se taj prvi povrijedi gledaj odakle vedri.
Prvi i drugi golman je kako Pape i Piplica kazu.a ne ti,ja ili neko iz mase.Volja im mjenjati,volja ne.

Divno je to sto ti uvijek i svugdje branis Papeta ali ovo za golmane moras i ti priznati da je greska. Nista lose u tome sto Pape zeli imati dva zadovoljna golmana ali nacin na koji to radi nije OK.
Znam ja da mi na forumu ne odlucujemo ko je prvi a ko drugi golman ali zbog te zaebancije smo ostali uskraceni za jos jednu izmjenu.
To su za neke od nas mozda i sitnice ali sitnica po sitnica i dobijes krupnu stvar, a ta krupna stvar je npr. 1:1 a ne 1:2 ili slicno. Da smo imali pravo na jos jednu izmjernu, Ibisevic bi sigurno usao i sa Dzekom razvukao odbranu Francuza, i ko zna sta bi se desilo, mozda bi uvalili jos jedan. Ne volim pricati sta bi bilo kad bi bilo, ali znam da su tri izmjene bolje nego dvije.

NIJEDNA IMALO OZBILJNIJA REPREZENTACIJA SEBI NE MOZE DOZVOLITI DA SE ROTIRAJU DVA GOLMANA KAKO BI IM SE UDOVOLJILO. Ne treba tu nikakvo cudo, dovoljno je samo malo autoriteta i sve bude kako treba, kao u svim drugim reprezentacijama.
Just cixu-cixu
o divoti,mozes se misliti

SBB KBB ne pije vode,sto znaci preseravanje i presipanje iz supljeg u prazno.

SBB KBB ne pije vode,sto znaci preseravanje i presipanje iz supljeg u prazno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo da budem prvi sa jednom malom prognozom. Sa svojim komentarima na Twitter-u i kompletnim ponasanjem Begovic pomalo gradi auru koja ce ga mislim u roku godinu dana dovesti do mjesta kapitena reprezentacije. Sportskih karaktera i profesionlaca smo i do sada imali dovoljno u repci ali tip VODJA u timu sa ovakvom klasom nismo definitivno nikada ... Svaka mu cast nadam se i vjerujem da ce postaviti nove standarde za BH sportistu i fudbalera .. ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kimbo je napisao/la:Evo da budem prvi sa jednom malom prognozom. Sa svojim komentarima na Twitter-u i kompletnim ponasanjem Begovic pomalo gradi auru koja ce ga mislim u roku godinu dana dovesti do mjesta kapitena reprezentacije. Sportskih karaktera i profesionlaca smo i do sada imali dovoljno u repci ali tip VODJA u timu sa ovakvom klasom nismo definitivno nikada ... Svaka mu cast nadam se i vjerujem da ce postaviti nove standarde za BH sportistu i fudbalera .. ....

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sretno Asmire sutra protiv velikog Arsenala! ti si nas najbolji golman i od tebe puno ocekujemo,drago nam je da si opet u reprezentaciji,voli te dvoja BIH!
Twiter je nacin na koji on iskazuje ljubav prema svojoj domovini/reprezentaciji,ja sam to tako shvatio...Naravno to nije u rangu sa onim kad je Dzeko trcao obavijen zastavama BiH na Volksvagen areni,ali za jednog momka koji je odrastao van BiH,pa mijenjao sportsko drzavljanstvo itd tamam je i dobro je 

zgembo89 je napisao/la:Twiter je nacin na koji on iskazuje ljubav prema svojoj domovini/reprezentaciji,ja sam to tako shvatio...Naravno to nije u rangu sa onim kad je Dzeko trcao obavijen zastavama BiH na Volksvagen areni,ali za jednog momka koji je odrastao van BiH,pa mijenjao sportsko drzavljanstvo itd tamam je i dobro je

@harishp
Ostajemo na ovoj pa pisemo za godinu o ovome !! a salu volim naravno
Ostajemo na ovoj pa pisemo za godinu o ovome !! a salu volim naravno
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Kaunas i 20 gostiju.