Ekipa nam i jest za dna tabele, oni ne znaju uvezat 3-4 dodavanja. 10 mjesto bi bilo uspjeh sa ovakvim trenerski i igračkim kadrom, uspjeh!NKMramor je napisao/la:Mirnes Selmanović. Komentator nula.Sadikoviću ukoliko upiše poraz i u narednom kolu uručiti otkaz, približavamo se dnu tabele. što nikako nije dobro.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koji smo mi qrac ulazili uopste u ovu ligu? **** te bog, ne mozemo radnik dobit, ljudi 1 gol dali u 6 utakmica i nama daju 2? pa **** ti pleme da ti **** u picku, joj jesam se iznervirao u pm
**** ga hljeb i bog i ovaj tim vise ovo mucenje zivaca i svega vise daj razjebite slobodu il gasite klub da ne gledam ovaj cirkus od nabijanja lopte .... pa izgubili smo 30 -40 lopti nabijanjem ebo ga hljeb i radnik

U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
Nama samo treba neko ko će se dobro izderati na igrače, neko ko ima autoritet i da vidiš onda kako igrači lete po terenu...Thranduil je napisao/la:Ekipa nam i jest za dna tabele, oni ne znaju uvezat 3-4 dodavanja. 10 mjesto bi bilo uspjeh sa ovakvim trenerski i igračkim kadrom, uspjeh!NKMramor je napisao/la:Mirnes Selmanović. Komentator nula.Sadikoviću ukoliko upiše poraz i u narednom kolu uručiti otkaz, približavamo se dnu tabele. što nikako nije dobro.

Šta ti je reći promijeniti trenera. Radnik promijeni i odmah druga priča (a isti igrači). Sadiković ne treba tražiti izgovor da ima ograničene igrače, kad je zapravo on ograničen . . .
od prve minute branimo bod kod velikog Radnika ! bravo denise majmune
Sloboda Tuzla !!!
Ograničen nam je budžet,tako da su i igrači i trener ograničeni. Jest druga priča protiv nas, vidjet ćeš kako će bit druga priča kad budu igrali s jačim ekipama.Tuzlak04 je napisao/la:Šta ti je reći promijeniti trenera. Radnik promijeni i odmah druga priča (a isti igrači). Sadiković ne treba tražiti izgovor da ima ograničene igrače, kad je zapravo on ograničen . . .
@NKMramor ma jednostavno ne znaju, ne znaju primiti loptu, dodati loptu, ne znaju trčati...NEKVALITET jednostavno!
Kakvo nesposobno tele je ovaj Sarić, čudo neviđeno.

Svaka cast Fukarama koji su jedina svijetla tacka danas

drago mi je samo zbog Đokare koji nije "zadovoljio"
ovdje su pisali da hodat' ne zna 

Sadiković se opet pravda da su nesretni golovi, a to što nismo napali to ništa...
Nastavlja se ta drama koju moramo istrpit još godinu-dvije, sad je najteže sigurno jer nismo navikli na ovo, al ne treba se nervirat...

Nastavlja se ta drama koju moramo istrpit još godinu-dvije, sad je najteže sigurno jer nismo navikli na ovo, al ne treba se nervirat...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Chinaglia je napisao/la:drago mi je samo zbog Đokare koji nije "zadovoljio"ovdje su pisali da hodat' ne zna
Jbga za Slobode nije za Radnika jeste

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
inače je ova naša ekipa mnogo bolja od ekipe RadnikaTaRgEt_ je napisao/la:Jbga za Slobode nije za Radnika jesteChinaglia je napisao/la:drago mi je samo zbog Đokare koji nije "zadovoljio"ovdje su pisali da hodat' ne zna

Chinaglia je napisao/la:inače je ova naša ekipa mnogo bolja od ekipe RadnikaTaRgEt_ je napisao/la:Jbga za Slobode nije za Radnika jesteChinaglia je napisao/la:drago mi je samo zbog Đokare koji nije "zadovoljio"ovdje su pisali da hodat' ne zna
Trener Sadiković kaže da jeste Đokara može u Radnik kod nas ne

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
"Ne sviđa mi se što primamo ovako ružne golove. Ovo je već druga-treća utakmica u kojoj padamo nakon primljenog gola. Očekivali smo bar bod (
) jer je Radnik ekipa protiv koje se može igrati. Jako me boli ovaj poraz."
Ma boli tebe care .... jer znaš da otkaz nećeš dobiti. Shvatite ljudi da nije problem u igračima. Ne može jedan igrač koji je igrao u Interu iz Zaprešića i često tresao protivničke mreže najednom zaboraviti kako se igra nogomet i onako se gubiti na terenu. Ne može nekoliko igrača koji su kod Ćire igrali odlično i ginuli na terenu sada odjednom šetati po terenu. (Da me ne etiketirate odmah kao ćiroljubca, boli me ko je trener sve dok ostvaruje rezultate, dok se ne brukamo protiv kukuruz ekipa i ne bojimo se za opstanak.) Denis nema autoritet nad igračima i igrači se ne trude. Vrijeme je da ide, jer ako ostane, gotovo sam siguran da ćemo do zadnjeg kola strepiti za opstanak.

Ma boli tebe care .... jer znaš da otkaz nećeš dobiti. Shvatite ljudi da nije problem u igračima. Ne može jedan igrač koji je igrao u Interu iz Zaprešića i često tresao protivničke mreže najednom zaboraviti kako se igra nogomet i onako se gubiti na terenu. Ne može nekoliko igrača koji su kod Ćire igrali odlično i ginuli na terenu sada odjednom šetati po terenu. (Da me ne etiketirate odmah kao ćiroljubca, boli me ko je trener sve dok ostvaruje rezultate, dok se ne brukamo protiv kukuruz ekipa i ne bojimo se za opstanak.) Denis nema autoritet nad igračima i igrači se ne trude. Vrijeme je da ide, jer ako ostane, gotovo sam siguran da ćemo do zadnjeg kola strepiti za opstanak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi nasi sramota da se uopste nazovu fudbalerima.. Toliko kola oni akciju nisu napravili. Travnika dobijemo jer smo imali dva vise na terenu, zrinjski nas ubije i mi kao dobili jer je bio onaj otpadak i to je bilo i sve od nas tuu utakmicu, celik imao zicere i nama gojkovic nas pusti gol. Eto sta smo uradili do ovog trenutka, niista
Pametan potez uprave što je karte za utakmicu protiv Željezničara pustio u prodaju prije ove utakmice 

Svjesni smo mi cinjenice da ce ovako biti iduce 2-3 godine kad je vec tako ubaci kojeg juniora ker sigurno ne bi odigrali nista gore od ovih al znam da bi grizli na terenu ako nista i samim tim stvarali bi taj kostur od nase djece za iduce godine.wobly92 je napisao/la:Sadiković se opet pravda da su nesretni golovi, a to što nismo napali to ništa...![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Čuj.Kad ne znaš izvući od igrača kako treba, onda si ograničen .Safet Sušić ima reprezentaciju vrijednu milione i ne zna postaviti ekipu kako treba da pobijedi one amatere.Tako isto ni Sadiković ne bi znao ni sa Realom pobijediti, a kamo li sa Slobodom . Čovjek jednostavno ne zna i on je glavni krivac. Pusti to sa igračima, budžetima . J e b e š takvo vađenje ...Thranduil je napisao/la:Ograničen nam je budžet,tako da su i igrači i trener ograničeni. Jest druga priča protiv nas, vidjet ćeš kako će bit druga priča kad budu igrali s jačim ekipama.Tuzlak04 je napisao/la:Šta ti je reći promijeniti trenera. Radnik promijeni i odmah druga priča (a isti igrači). Sadiković ne treba tražiti izgovor da ima ograničene igrače, kad je zapravo on ograničen . . .
@NKMramor ma jednostavno ne znaju, ne znaju primiti loptu, dodati loptu, ne znaju trčati...NEKVALITET jednostavno!
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 13 sep 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva ba nasa djeca, salihovic trom ko djed neki, mico ko slina.. Daj nek dovode iskusne igrace, nema od djece nista. Otresaju ih ovi po terenu ko sline..
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 8 gostiju.