Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bagrcavi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bagrcavi » 26 dec 2011, 21:39

Kako mrzim matematiku :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Al' zajebana profesorica slomila kuk i neće je biti 100 godina u školi :) Nije mi drago što se žena razbila, al' kod ove nove profesorice ću proći 100 % :D :D :D :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 dec 2011, 21:44

bagrcavi je napisao/la:Kako mrzim matematiku :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Al' zajebana profesorica slomila kuk i neće je biti 100 godina u školi :) Nije mi drago što se žena razbila, al' kod ove nove profesorice ću proći 100 % :D :D :D :D
Koji si razred ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 dec 2011, 21:52

Sarajlijc@ je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Kako mrzim matematiku :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Koji si razred ?
4 srednje :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 dec 2011, 21:53

Boli te **** jos 3-4 mjeseca i miran si :D Sta zavrsavas ?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 dec 2011, 21:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Boli te **** jos 3-4 mjeseca i miran si :D Sta zavrsavas ?
ma valja dogurati do kraja, poludio sam od j.e.benog crtanja. :twisted: :twisted:
građevinsku završavam, ako ne padnem i na kraju :?
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 dec 2011, 22:02

**** druze ne daj se :mrgreen:

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 26 dec 2011, 22:02

[youtube][/youtube]

Uz ovu lom za novu :D
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 dec 2011, 22:28

Jbm vam misa , pomazite , ako ovo ne uradim kako Bog zapovijeda padam ... A ako mi dizajn bude 2 prosjek mi 3,5 :D ... Dakle tema je BLJESAK , trebam napraviti 25 fotografija na tu temu , nemam ideje... Pomazite tako vam Boga :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 26 dec 2011, 22:35

...
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 26 dec 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 dec 2011, 22:37

Imal gdje legende,moralnog pobjednika izbora za forumasa godine :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 dec 2011, 22:39

Komošo u kakvu to ti školu ideš :o :o

Kalesijski zvuku šta hoćeš :?: idi prosipaj objektivnost ,ti najkvalitetniji forumašu poslije Devila (jel tako) :lol:
A gdje si ti na anketi :o :o :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 dec 2011, 22:39

HZ_ilidzaa je napisao/la:Jbm vam misa , pomazite , ako ovo ne uradim kako Bog zapovijeda padam ... A ako mi dizajn bude 2 prosjek mi 3,5 :D ... Dakle tema je BLJESAK , trebam napraviti 25 fotografija na tu temu , nemam ideje... Pomazite tako vam Boga :D
Dobro ti pristaje taj potpis, mogu ti reći. :)
Who dares, wins !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 dec 2011, 22:41

Ja sam oduvjek bio buntovnik i odmetnik,da sam bio u izboru za forumasa godine zabrinuo bi se 8-)
Al ti,ti si fakat najvece negativno iznenađenje izbora,favorit raje dozivio je debakl,no budi jak jbg :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 dec 2011, 22:43

:mrgreen: ... Nego evo kontam da kupim vatromet i one djidje midje i da to fotografisem

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 dec 2011, 22:46

Legendo za tebe poruka od komšije Bianconerija
Pozdravi mi tamo raju, reci da ću naletiti za par dana :D Reci legendi da smo mu našli turkinju, diže 60 kila na bendžu hahahaha [:D]

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 dec 2011, 22:46

Dylan Dog je napisao/la:Ja sam oduvjek bio buntovnik i odmetnik,da sam bio u izboru za forumasa godine zabrinuo bi se 8-)
Al ti,ti si fakat najvece negativno iznenađenje izbora,favorit raje dozivio je debakl,no budi jak jbg :mrgreen:
Bio si i u izboru za forumaša godine ,jesi se zabrino :mrgreen: i za zlatnu kantu si jedno vrijeme vodio :lol: :lol:
Pa nisi ti glaso za mene i nisam ni mogo naprijed nikako :mrgreen: nisam ja ti da shvatam forum ozbiljno ;) i da se sikiram kad me neko na forumu nazove glupanom i sl. (ti si se sikirao znam ) :P

Poselami ga :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 dec 2011, 22:48

legenda reala je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ja sam oduvjek bio buntovnik i odmetnik,da sam bio u izboru za forumasa godine zabrinuo bi se 8-)
Bio si i u izboru za forumaša godine ,jesi se zabrino :mrgreen: i za zlatnu kantu si jedno vrijeme vodio :lol: :lol:
Pa nisi ti glaso za mene i nisam ni mogo naprijed nikako :mrgreen: nisam ja ti da shvatam forum ozbiljno ;) i da se sikiram kad me neko na forumu nazove glupanom i sl. (ti si se sikirao znam ) :P

Poselami ga :lol:
ti i lbj ste glasali da budem zlatna kanta,ta izdaja od 2 forumasa koji su mi bili najdrazi su uzrokovali da sam se razocao u ljudstvo :(

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 dec 2011, 22:53

Dylan Dog je napisao/la: ti i lbj ste glasali da budem zlatna kanta,ta izdaja od 2 forumasa koji su mi bili najdrazi su uzrokovali da sam se razocao u ljudstvo :(
Eto opet forum shvataš za ozbiljno :?
Morali smo ,nekad si bio dobar momak i naš čovjek ,a sad si se skroz promjenio :lol: :lol:
Nekad si u rat zbog nas ,a sad nas podjebaješ :lol:

Mi smo se takođe razočarali u tebe ;)

Nego jesi se to odjavio sa fejsbuka(jesi ikad pročito onu poruku što sam ti poslo),viđaš li malog ,nije mi se odavno javio na raport :lol: :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 dec 2011, 22:54

legenda reala je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: ti i lbj ste glasali da budem zlatna kanta,ta izdaja od 2 forumasa koji su mi bili najdrazi su uzrokovali da sam se razocao u ljudstvo :(
Eto opet forum shvataš za ozbiljno :?
Morali smo ,nekad si bio dobar momak i naš čovjek ,a sad si se skroz promjenio :lol: :lol:
Nekad si u rat zbog nas ,a sad nas podjebaješ :lol:

Mi smo se takođe razočarali u tebe ;)

Nego jesi se to odjavio sa fejsbuka(jesi ikad pročito onu poruku što sam ti poslo),viđaš li malog ,nije mi se odavno javio na raport :lol: :lol:
Za tebe jesam :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 dec 2011, 22:58

Dylan Dog je napisao/la: Za tebe jesam :mrgreen:
A tako znači Uso :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Dobro nek si reko što si se odjavio ;) bar si iskren :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, Giuseppe1, invincible1921, VolimBiH96 i 13 gostiju.