Al' zajebana profesorica slomila kuk i neće je biti 100 godina u školi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji si razred ?bagrcavi je napisao/la:Kako mrzim matematiku![]()
![]()
![]()
![]()
Al' zajebana profesorica slomila kuk i neće je biti 100 godina u školiNije mi drago što se žena razbila, al' kod ove nove profesorice ću proći 100 %
![]()
![]()
![]()
4 srednjeSarajlijc@ je napisao/la:Koji si razred ?bagrcavi je napisao/la:Kako mrzim matematiku![]()
![]()
![]()
![]()
Al' zajebana profesorica slomila kuk i neće je biti 100 godina u školiNije mi drago što se žena razbila, al' kod ove nove profesorice ću proći 100 %
![]()
![]()
![]()
ma valja dogurati do kraja, poludio sam od j.e.benog crtanja.Sarajlijc@ je napisao/la:Boli te **** jos 3-4 mjeseca i miran siSta zavrsavas ?
Dobro ti pristaje taj potpis, mogu ti reći.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jbm vam misa , pomazite , ako ovo ne uradim kako Bog zapovijeda padam ... A ako mi dizajn bude 2 prosjek mi 3,5... Dakle tema je BLJESAK , trebam napraviti 25 fotografija na tu temu , nemam ideje... Pomazite tako vam Boga
Pozdravi mi tamo raju, reci da ću naletiti za par danaReci legendi da smo mu našli turkinju, diže 60 kila na bendžu hahahaha [:D]
Bio si i u izboru za forumaša godine ,jesi se zabrinoDylan Dog je napisao/la:Ja sam oduvjek bio buntovnik i odmetnik,da sam bio u izboru za forumasa godine zabrinuo bi se![]()
Al ti,ti si fakat najvece negativno iznenađenje izbora,favorit raje dozivio je debakl,no budi jak jbg
ti i lbj ste glasali da budem zlatna kanta,ta izdaja od 2 forumasa koji su mi bili najdrazi su uzrokovali da sam se razocao u ljudstvolegenda reala je napisao/la:Bio si i u izboru za forumaša godine ,jesi se zabrinoDylan Dog je napisao/la:Ja sam oduvjek bio buntovnik i odmetnik,da sam bio u izboru za forumasa godine zabrinuo bi se![]()
Al ti,ti si fakat najvece negativno iznenađenje izbora,favorit raje dozivio je debakl,no budi jak jbgi za zlatnu kantu si jedno vrijeme vodio
![]()
![]()
Pa nisi ti glaso za mene i nisam ni mogo naprijed nikakonisam ja ti da shvatam forum ozbiljno
i da se sikiram kad me neko na forumu nazove glupanom i sl. (ti si se sikirao znam )
Poselami ga
Eto opet forum shvataš za ozbiljnoDylan Dog je napisao/la: ti i lbj ste glasali da budem zlatna kanta,ta izdaja od 2 forumasa koji su mi bili najdrazi su uzrokovali da sam se razocao u ljudstvo
Za tebe jesamlegenda reala je napisao/la:Eto opet forum shvataš za ozbiljnoDylan Dog je napisao/la: ti i lbj ste glasali da budem zlatna kanta,ta izdaja od 2 forumasa koji su mi bili najdrazi su uzrokovali da sam se razocao u ljudstvo![]()
Morali smo ,nekad si bio dobar momak i naš čovjek ,a sad si se skroz promjenio![]()
![]()
Nekad si u rat zbog nas ,a sad nas podjebaješ![]()
Mi smo se takođe razočarali u tebe![]()
Nego jesi se to odjavio sa fejsbuka(jesi ikad pročito onu poruku što sam ti poslo),viđaš li malog ,nije mi se odavno javio na raport![]()
A tako znači UsoDylan Dog je napisao/la: Za tebe jesam
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Giuseppe1, invincible1921, VolimBiH96 i 13 gostiju.