Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:ako krenemo odlučnije, trebali bi ovo dobit', ima prostora iza zadnje linije Radnikašteta za onaj šut Radovanovića .. ništa, sad krenut' ofanzivnije i odlučnije i donijet' tri bobe u Tuzlu
Nema te na temi NFL-a igrate sada protiv mojih NajnersaSaltCityAttack je napisao/la:**** tako ti je to ..hajde sta se moze idemo dalje mora se izjednaciti sad
ma **** toRiverPlate je napisao/la:Nema te na temi NFL-a igrate sada protiv mojih NajnersaSaltCityAttack je napisao/la:**** tako ti je to ..hajde sta se moze idemo dalje mora se izjednaciti sad
ovo drugo to se pika ovo ostalo su sitniceRiverPlate je napisao/la:Ali rat, Najneri Bersi, Sloboda Željezničar sljedeće kolo
SaltCityAttack je napisao/la:ovo drugo to se pika ovo ostalo su sitniceRiverPlate je napisao/la:Ali rat, Najneri Bersi, Sloboda Željezničar sljedeće kolo
Imali smo par kontri ali u napadu smo spori do bola,petljamo previše. Što se tiče odbrane u drugom poluvremenu totalno drugačija, loše stojimoNYKnicks Fan je napisao/la:Ma j3bo ti ovo, ako ove đerize ne mozemo dobit.... nemam rijeci majke mi
Branio je bod do poluvremena, sad brani samo 1 gol zaostatka. Gigant.NKMramor je napisao/la:Evo i Džafića. Pa ganjamo bod protiv ekipe koja je u 6 utakmica postigla samo jedan gol! Sadikoviću...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.