Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Pa ko je ovaj Ogbonna, nije najbolji štoper lige ko Ranocchia, nikako da se dogovore više... 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Liga petice.Trequartista je napisao/la:Pa ko je ovaj Ogbonna, nije najbolji štoper lige ko Ranocchia, nikako da se dogovore više...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Jbat ga, ako traže previše bolje Ranocchiu dovesti, ali bez zajebancije.Juve-Toro, terminato incontro per Ogbonna: nessun accordo. Marotta e Paratici hanno lasciato gli uffici di Cairo

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Nije pao dogovor i sutra Ogbonna ide na okupljanje sa Torom.
Traže puno, navodno je Marotta ponudio 12M, a + je tu Immobile, a ovi nisu pristali, još.
To je previše stvarno, nije jedini, ne treba pasti na ucjene, ne vrijedi te pare, nikako.
Popustit će na kraju, Immobile je već sve dogovorio, popustit će kao i Fiorentina.
Sarajlija, jezik pregriz'o.
Traže puno, navodno je Marotta ponudio 12M, a + je tu Immobile, a ovi nisu pristali, još.
To je previše stvarno, nije jedini, ne treba pasti na ucjene, ne vrijedi te pare, nikako.
Popustit će na kraju, Immobile je već sve dogovorio, popustit će kao i Fiorentina.
Sarajlija, jezik pregriz'o.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Proseravanje žešće, kao da se radi o Ramosu jbt
Znači 4-3-3 opa, znači dovest će krilo konačno... Moje želje su Di Maria/Lamela/Nani
Ajde Marota obraduj me jednim divnim vijestima sutra (odustajanjem od kitovetića)

Znači 4-3-3 opa, znači dovest će krilo konačno... Moje želje su Di Maria/Lamela/Nani

Ajde Marota obraduj me jednim divnim vijestima sutra (odustajanjem od kitovetića)

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- 10DelPiero
- Kontakt:
Vala i ti igraci sto si nabrojao nisu nista bolji, Di Maria glup k'o noc, Nani propao jedino Lamela ali s obzirom na njegovu odstetu koja bi vjerovatno iznosila oko 25-30 mil. nema sanse.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Di Maria je odličan, za Nania se slažem ali on posjeduje ogroman kvalitet.10DelPiero je napisao/la:Vala i ti igraci sto si nabrojao nisu nista bolji, Di Maria glup k'o noc, Nani propao jedino Lamela ali s obzirom na njegovu odstetu koja bi vjerovatno iznosila oko 25-30 mil. nema sanse.
Pa i Jovetićeva cijena je tolika(a ne vrijedi ni 15, kita od igrača), a nije nam ni potreban uopšte + dajemo zahvalnog igrača kakav je Marone.
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
moze mi neko od vas "strucnjaka" reci po kojoj referenci taj LAMELA je za juve igrac??
pa ja njega u SARAJEVO nebih doveo... sebicni ufurani lik koji neprestalno petlja sa loptom i roma je najbolje igrala kad je bio ozljeđen
daleko mu kuca od juvea bila

daleko mu kuca od juvea bila
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Haj eto nek je Jovetić bolji. 

☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
jovetic je za njega IZMISLIO fudbalgolden je napisao/la:Haj eto nek je Jovetić bolji.
Pogledaj jovetića kad izgubi loptu kretanje
A pogledaj ovu paknu ...šeta kao da nista nije bilo...
jovetic je jak u zavrsnici i ima sut i skok,asisst sve
ovaj osim sto beskrajno pegla loptu ( a to juveu ne odgovara) nit zna zabiti nit zna lavom udariti...
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Jednom ne valja Jovetić, drugom Di Maria, trećem pak Lamela. Zato će vas Marotta sve iznenaditi Bonaventurom pa da svi budete sretni
.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jovetić se saplete o pertlu i slomije ključnu kost.htcxone je napisao/la:jovetic je za njega IZMISLIO fudbalgolden je napisao/la:Haj eto nek je Jovetić bolji.
Pogledaj jovetića kad izgubi loptu kretanje
A pogledaj ovu paknu ...šeta kao da nista nije bilo...
jovetic je jak u zavrsnici i ima sut i skok,asisst sve
ovaj osim sto beskrajno pegla loptu ( a to juveu ne odgovara) nit zna zabiti nit zna lavom udariti...
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ne kontam ovo za 3 -5- 2. Pa vec zamisljam Teveza i Ljorentea u napadu u toj formaciji. I jedan i drugi sposobni da se zagrade, da zadrze loptu, da nose stopera na ledima. Ako dovedemo Kolarova, ova formacija je cista desetka.
Samo kada se sjetim Matria i Fabia u napadu protiv Bayerna, pa lopte nisu zagradili niti primiti loptu znaju.
4 -3- 3 treba igrati protiv slabijih ekipa tj. kada nam treba probiti po krilu i napraviti visak a tu nam fali jedno bas jako krilo. I onda tu nastaje problem. Dok se ne rijesimo ovog hamelja od igraca nema nam kupovine.
EDIT : Jovetic vrlo dobar igrac. Samo pogledas mec protiv Engleske i vidis kako se covjek bori i kakav prvi kontak ima, strasno inteligentan.
Samo kada se sjetim Matria i Fabia u napadu protiv Bayerna, pa lopte nisu zagradili niti primiti loptu znaju.
4 -3- 3 treba igrati protiv slabijih ekipa tj. kada nam treba probiti po krilu i napraviti visak a tu nam fali jedno bas jako krilo. I onda tu nastaje problem. Dok se ne rijesimo ovog hamelja od igraca nema nam kupovine.
EDIT : Jovetic vrlo dobar igrac. Samo pogledas mec protiv Engleske i vidis kako se covjek bori i kakav prvi kontak ima, strasno inteligentan.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 08 jul 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa ja ono sto sam vidio moze itekako biti koristan za ekipu a ne znam sta si ti vidio pa smatras da ga ni Conte ne bi mogao iskoristiti na pravi nacin.
Alessandro Del Piero !
lamela na jednoj tekmi upropasti napada sto ih Carol u liverpoolu ne uspije upropastiti...za sezonu (onu kad je igrao
)
ja mu predviđam karijeru nešto kao robinju (i to jako tesko, nema sanse da on zaigra u klubu većeg ranga od rome)

ja mu predviđam karijeru nešto kao robinju (i to jako tesko, nema sanse da on zaigra u klubu većeg ranga od rome)
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Della Valle:"Juve zeli Jovetica? Oni trebaju nama platiti 30 miliona ili cemo ga brzo prodati nekom drugom

30 ku-raca mogu dobiti ito crnačkih (nije rasizam negosto su ogromniYucca je napisao/la:Della Valle:"Juve zeli Jovetica? Oni trebaju nama platiti 30 miliona ili cemo ga brzo prodati nekom drugom![]()
![]()
![]()

31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Lamela je barem veliki potencijal i vrijedi "rizikovati" za raliku od propalog Jovetića koji se povrijedi svaki 10-ti dan..
FJ
FJ
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zna vala da i izvuce ekipu, mislim svakog igraca kao i njega treba trener da kompletira a momak nije letva bez imalo znanja.htcxone je napisao/la:lamela na jednoj tekmi upropasti napada sto ih Carol u liverpoolu ne uspije upropastiti...za sezonu (onu kad je igrao)
Alessandro Del Piero !
- IlCapitano
- Kontakt:
Nemoj molim te više biti toliko naporan sa tim. Shvatili smo svi da ga ne gotiviš ni sekunde i sve što možeš je čekati i vidjeti kako će ga Conte iskoristiti kad/ako dođe. Nemoj se sam svrstavati u isti koš sa još jednim hadaljem sa ove teme.golden je napisao/la:Lamela je barem veliki potencijal i vrijedi "rizikovati" za raliku od propalog Jovetića koji se povrijedi svaki 10-ti dan..
FJ
Hvala.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.