FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 18 avg 2014, 23:26

Breaking @DiMarzio: Bayern Munchen made a bid of €25M to AS Roma for #Benatia. Tomorrow meeting between Benatia agent and Roma director
The future of Benatia is still uncertain. It emerged in the last minutes that the agent of the defender will meet Roma’s Sabatini tomorrow. They will discuss the potential extension and the pay raise. An important contractual offer could lead to a complete agreement between the parties. Or maybe there’ll be a delay or even a break up. The scenarios are not defined yet, meanwhile Bayern Munich are pursuing him. The German club is the only one that is really interested in Benatia, they are willing to offer €25M plus bonuses, to be paid in two years. The bid is too low compared to Roma’s price tag. Tomorrow could be the day of truth for Benatia.
Nista od ovoga.
Ovo je premalo novca.
Nasi skrti kao i uvijek.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 18 avg 2014, 23:30

Retweeted by Gianluca Di Marzio
Enrico Passarella @Guardalinee · 16m

Roma will meet Benatia’s agent tomorrow. Bayern is the only interested club: here’s their possible offer http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... ble-offer/" onclick="window.open(this.href);return false; … @dimarzio

Di Marzio je ovdje na repu informacija cijelo vrijeme, pa se sad čupa da izgleda kao da se ništa ne može desiti bez njegova znanja.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 avg 2014, 23:36

Ne treba vjerovat svim ovim špekulacijama, pa novinari se utrkuju ko će šta plasirat....Mnogo je gluposti napisano i objavljeno u ovom slučaju. Čak su se i **** i BILD ponijeli amaterski, pa po njima je trebalo sve biti gotovo, pa su se poslije vadili glupostima raznim, posebno ****. Ovakav amaterizam kod njemačkih medija stvarno nisam dugo vidio.

A ovi drugi strani novinarćići malo serendaju isto....Ima nešto istine, a i dosta izmišljenih stvari.

@anel: Ne možeš ti od naše uprave očekivat da za svakog igrača iskešira 40 miliona kao za Javija. Samo pogledaj činjenicu s koliko je godina došao Javi kod nas, a s koliko bi sad Benatia. A isto tako Javi je bio od strateške važnosti, on je u više segmenata bitan.
A kad uporediš da smo Riberyja te Robbena (a igrači su svjetske klase) dobili za iznose od po 25 miliona, onda treba dobro razmisliti za koga davati velike pare.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 avg 2014, 23:40

Na kraju cemo uzeti i Benatiu i Godina. :lol:

U igri sa trojicom nazad svakako trebamo jos dva dodatna stopera na klupi a ova dvojica su idealan par za takvo nesto. :kafa:
Nek se zna ko je gazda. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 avg 2014, 23:45

effe_sa je napisao/la:Ne možeš ti od naše uprave očekivat da za svakog igrača iskešira 40 miliona kao za Javija. Samo pogledaj činjenicu s koliko je godina došao Javi kod nas, a s koliko bi sad Benatia. A isto tako Javi je bio od strateške važnosti, on je u više segmenata bitan.
A kad uporediš da smo Riberyja te Robbena (a igrači su svjetske klase) dobili za iznose od po 25 miliona, onda treba dobro razmisliti za koga davati velike pare.
Poredis trziste prije 5-6 sezona i sad? Nidje veze.
Jel vidis da je sve otislo u 3 lijepe, placaju se igraci po 80-90 ko iz piccke.
Dos'o je vakat da se za polovnjaka mora iskesirat 20-30 mil.
Benatia vrijedi ovih 35mil. koliko se spominje, to je jasno k'o dan.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 avg 2014, 23:48

sve se bojim da nece dovesti nijednog stopera nego nekog polovnog zadnjeg veznog koji moze odigrati kao stoper :?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 avg 2014, 00:16

anelbavarac je napisao/la: Poredis trziste prije 5-6 sezona i sad? Nidje veze.
Jel vidis da je sve otislo u 3 lijepe, placaju se igraci po 80-90 ko iz piccke.
Dos'o je vakat da se za polovnjaka mora iskesirat 20-30 mil.
Benatia vrijedi ovih 35mil. koliko se spominje, to je jasno k'o dan.
Shvatam ja to.....Ali jel ti smatraš da Bayern samo da bi pratio trend treba sada izletiti za igrača 40-50 miliona eura? Ja steknem utisak, kao da bi neki samo da naša uprava ulaže da bi se eto nešto dešavalo i imalo o čemu pričat i nečim se uzdizat...
A i pogledaj da je Bayern vremenom povećao svoje investicije. Treba pogledat kako smo npr 2001. godine ulagali u transfere. Pa tada su naše cifre za transfere i plate bile po 5 manje , ne samo od Reala i ManU-a, nego i od Milana, Intera i još par klubova. Znači Bayern je dosta skočio s tim ulaganjima i platama, a kada bi pratio ludilo koje se dešava pa to ne bi više bio Bayern.

Ja ne želim nikad, da mi dajemo za polovnjaka 20-30 mil...
A može ići taj transfer Benatije do 30 ili 35, ali ne znači sada da treba ići dokle god bi Roma to htjela. Pa nećemo pustit da nas za nos vuku....Sada nam je potreban taj jedan igrač, ali mi možemo preživjeti i da popunimo kadar polovnjakom koji će koštati puno manje. Ova prva opcija jeste bolja, ali nama ona nije tolika nužda, jer ionako imamo mnogo sjajnih igrača. A do povratka pojedinih bi to pokrpili nekako... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 19 avg 2014, 00:37

Ljudi, mi dobro znamo koliko je velik i ekonomski zdrav naš Bayern da može kupit koga god poželi! Prihvatimo da se u Bayernu ne radi ništa bez potrebe i bez dogovora svih čelnika! Ja očekujem da zavše posao sa Benatijom. Mi to možemo ako želimo.. Ako ima pep želju za tim igračem to će biti tako. E sad vidjet ćemo.. :D

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 avg 2014, 01:56

http://www.merkur-online.de/sport/fc-ba ... 87521.html" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbdown:

Klub se prodaje sve vise i vise :puke: :puke: :puke:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 19 avg 2014, 07:45

To treba citati s razumjevanjem...

Nego, gdje se stalo oko pojacanja? :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 avg 2014, 09:52

Samo trpaj. :kafa:

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2014, 12:01

Sve sam vise skeptican da cemo ikoga dovesti. Opet je novac problem. Prema informacijama sad idemo po Godina koji bi kostao gotov isti novac kao i Benatia. Ako cemo davati toliki novac za godinu starijeg onda nek nikog ne dovodimo.

Citam isto da ce Svajni biti odsutan 2-3 mjeseca tj. do novembra. Koliko ima istine u ovome ne znam. Dohaka nam svjetsko prvenstvo, bas kako su svi i govorili.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 avg 2014, 12:14

NIje lahko dovesti pojačanje 10 dana prije kraja prelaznog roka, to se tad ne radi osim u Premiershipu koji svakako pretplaćuju igrače bar duplo.

Sad AS piše da smo blizu dovođenja Godina, ovo je postala turska sapunica. :oops:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 19 avg 2014, 12:18

Od kad je dosao Sammer klub nije fulao ni kod jedne odluke, sumnjam da ce biti drugacije i ovaj put.

Meni se iskreno svidja Chelseva politika relativno jeftine kupovine mladih igraca i posudbe. Imaju bukvalno jos jedan i pol tim igraca od kojih bi bar pola mogla igrati za Chelsea i ove sezone. To je dobar put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 avg 2014, 12:41

Chelsea i jeftina kupovina ne idu u istu recenicu nikako.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 avg 2014, 13:02

rikimo je napisao/la:To treba citati s razumjevanjem...

Nego, gdje se stalo oko pojacanja? :D
Znam ja da nece biti dionicari(kao Allianz,Audi i Adidas)odnosno da bi to samo trebao biti sponzorski ugovor al sam protiv sklapanja ugovora sa sponzorom na cijem je celu jedna od najomrazenijih osoba u Njemackom nogometu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 19 avg 2014, 13:30

Dragi prijatelju, nemaju drage i mrske pare, mozda samo legalne i nelegalne.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 avg 2014, 13:51

gerdmuller je napisao/la:
Znam ja da nece biti dionicari(kao Allianz,Audi i Adidas)odnosno da bi to samo trebao biti sponzorski ugovor al sam protiv sklapanja ugovora sa sponzorom na cijem je celu jedna od najomrazenijih osoba u Njemackom nogometu.
Hopp nije opšte omražen u Njemačkoj, ne mogu normalni ljudi mrzit čovjeka koji je toliko uradio za sport u svom mjestu i toliko toga dobrog za mlade na tom podrućju (gradnjom terena, centara i sl.). Njega mrze ultrasi i ljudi poput tebe koji previše obraćaju pažnju na navijačku scenu. Navijači su bitni, ali prvo je fudbal kao fudbal bitan...Ok si ti meni lik, ali drastično ti tu pogledi odskaču...... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 19 avg 2014, 14:31

imali kakvi novosti o Benatiji , Godinu ili bilo kome :)
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2014, 14:39

phily je napisao/la:imali kakvi novosti o Benatiji , Godinu ili bilo kome :)
Sad se jos spominje nekoliko imena. Inler iz Napolia je najsvjezije. Khedira sve se oziljnije spominje kao zamjena za Svajnija. Haos. Nista ne vjerujem dok ne bude sta zvanicno.

Edit: Cuj sad ovo da je klub izradio Pepa u vezi Kroosa ??? Pa sta se ovdje desava?
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 19 avg 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.