Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Jao koje izuvanje pravnika
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Realno da se implementira novi sistem za koji treba vremena pobogu(pa uhodani sistemi igraju slabo na pocetku sezone) , uz to fali igraca.sve kad saberes realno,vidis da sam u pravu
A bodovi se svakako skupljaju.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Igra se brise, 3 boda se pise 

Ovo ću ti uokvirit.Gospodin polivalentni više nije najbolji veznjak ekipe.Raul_64 je napisao/la:Da , Xabi Alonso i Asier Illarramendi.Romariooo je napisao/la:veznih od kedire i modrica
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sta vam je Real razvalio i veceras.
Najjaci smo.
Real Madrid je sin Španije i vi ste njegovi dušmani.

Najjaci smo.

Ja sebi snimio tekmu jer sam bio u gradu.Prvo pročitam komentare ovdje onda pogledam snimak i prijatno se iznenadim.Dzoni je napisao/la:Sta vam je Real razvalio i veceras.![]()
Najjaci smo.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ne znaju ljudi da je sve to taktika,ne znaju ljudi da Carlo zna u kojoj ce minuti biti gol,u kojoj korner,a u kojoj ENAC.LBJ MVP je napisao/la:Ja sebi snimio tekmu jer sam bio u gradu.Prvo pročitam komentare ovdje onda pogledam snimak i prijatno se iznenadim.Dzoni je napisao/la:Sta vam je Real razvalio i veceras.![]()
Najjaci smo.
Nisam ni ja gledao tekmu i ja bio napolju,ali nesumnjam da je Real razvalio kao i svaki put.

- RickBlaine
- Kontakt:
Hahahahha, otkad za taj izraz nisam cuoDzoni je napisao/la:ENAC.

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
RickBlaine je napisao/la:Hahahahha, otkad za taj izraz nisam cuoDzoni je napisao/la:ENAC.![]()
![]()

enac
Dzoni kralju gdje se sjeti tog izraza
extra ....treba nam što više takvih domacih izraza, sit sam ovih engleskih rijeci koje se danas obilato koriste u vezi fudbala.

-
- Kontakt:
Kod nas su govorili henecRickBlaine je napisao/la:Hahahahha, otkad za taj izraz nisam cuoDzoni je napisao/la:ENAC.![]()
![]()

Gledao sam drugo poluvrijeme i ono nije bio dominantan Real, vise mi je licilo da gledam utakmicu izmedju Elchea i Granade, puhalo je na sve strane. Sreca pa je Granada slaba ekipa i sreca da sudija nije svirao ocigledan penal.
Modric u ova prva 2 kola je mozda i najslabiji igrac Reala. Na Di Mariu svi kukaju mada, iako je panj, trkom to sve nadoknadi. Pepe igra standardno dobro, neka prica ko sta hoce, na kraju da njega nije bilo zavrsilo bi 1-1 jer je spasio cist gol.
Evidentno je da neki igraci, pogotovo Ronaldo, Marcelo i Ozil, nisu u najboljoj formi ali trebace vremena i da se prilagode novom treneru i njegovoj filozofiji jer ne moze se preko noci napraviti superiorna ekipa. Bayernu su za to trebale godine, s tim da cim su to postali, promjenili su trenera i izgubice barem sezonu da opet postanu takvi, a i pitanje je da li ce postati. Valjda mi necemo napraviti isto.
Igracki kadar je fantastican, uz dolazak Garetha mozda i najbolji kojeg je Real ikad i imao jer bi na svim pozicijama imali 2 a negdje i 3 ekstra igraca (osim na desnom beku), samo ih treba pravilno ukomponovati a to Carlo sasvim sigurno moze.
Nocas su mi izgledali kao ekipa bez lidera i ekipa bez igre ali do iduce utakmice sa odlicnim Bilbaom ce to vec izgledati bolje a i bice to prvi pravi test za ovu ekipu.
Ono sto je meni najgore je to da nam Xabi Alonso strahovito fali i da realno nema ko da ga zamjeni. On je mozak ove ekipe i velika je, prevelika razlika u igri kada je on tu i kad nije. Nisam siguran hoce li se oporaviti do utakmice sa Barcom, ali to bi nam bio veeeliki plus za El Classico..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ronaldo je u sezoni 10/11 zabio prvi gol tek u cetvrtom kolu,poslije navaljao 40.
Tako da ne treba da brine sto se nije upisivao u strijelce jos uvijek.
Procepit ce on prije ili kasnije,i onda ce to sve ici mnogo lakse.
Tako da ne treba da brine sto se nije upisivao u strijelce jos uvijek.
Procepit ce on prije ili kasnije,i onda ce to sve ici mnogo lakse.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kako misliš Carvajal bolji od Arbeloe?
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
zato je alves najbolji desni bek, fabregas najbolji vezni, pedro najbolje krilo a alexis najbolji napadač. Svakako da si realan.Romariooo je napisao/la: 2 su kola odigrana,messi ima vec 2 gola, iako je odigrao samo jedno poluvrijeme, ima i jednu briljantnu asistenciju, ne znam sta je lose
ronaldo je naravno mocan igrac koji ce se s vremenom popraviti u formi, a ono sam rekao da nece real meda ni ove sezone je zato sto im jednostavno fali mocnih igraca, ronaldo,mesi,ramos, pepe i slicni mogu imati losiji start ili dio sezone, al nekoliko igraca reala jednostavno ne mogu bolje jer nisu taj kvalitet,mnogo je boljih bekova od arbeloe,veznih od kedire i modrica,krila od di marije i napadaca od benzeme, tako da kad kazem to za real,ne mislm bogzna na prikazano u dvije utakmice, al ajd, pred nama je, vidjecemo
naprijed rejal
Meni se cini da nam ancelloti mnogo manje forsira ronalda za razliku od murinja kod kojeg je islo sve preko ronalda i vecina napada preko njega. Ovako sam stekao utisak da je anceloti mnogo vise za timske igre sto nije toliko lose jer se ronaldo nece preforsirat ali ovako slabo i sansi ima i lopti i sve to pa onda izvisimo jer ipak je on najbolji na svijetu.
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
http://www.marca.com/2013/08/27/futbol/ ... 92337.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ka'e Marca sutra bi trebao biti kompletiran transfer Baleta.
Nije da im vjerujem :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Sta je s Casillasa? Ni kod Ancelottia ne moze se izboriti da bude prvi golman. Ako je vjerovati ss.ba 

do juce sam bio siguran da ce vec danas postati igrac Reala,od danas vise nista ne vjerujemRickBlaine je napisao/la:http://www.marca.com/2013/08/27/futbol/ ... 92337.html

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- RickBlaine
- Kontakt:
Currently picturing SSN outside Gareth Bale's house, shouting through his letterbox. "Gareth...Gareth, are you coming to training?" "NO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.