FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amar_TM87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amar_TM87 » 09 avg 2012, 15:55

formance je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Sto da ih tjeramo? I oni su Bosnjaci kao i mi
Gdje piše da smo mi isključivo Bošnjaci ?! Prestanite sa glupostima, u našoj grupi ima i muslimana i pravoslavaca, i katolika. Mi smo Bosanskohercegovačka grupa i nikakav prefiks Bošnjaci ne ide uz nas.
A naravno da ih treba otjerati, imaju svoje klubove, svoje grupe i trebaju se posvetiti aktivnostima vezanim samo za njih. Mi imamo veliku armiju navijača, rasprostranjenu po čitavoj Bosni i u određenim gradovima van nje i nije nam potrebna nikakva Torcida i slične grupe kojima je glavna pjesma "Da te nije Alija" i čija je navijačka svijest ravna IQ-u Justin Biebera. Otjerati, jašta nego otjerati.
O ovome sam ja govorio ;)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2012, 15:57

To bi jaro bilo isto kao da vi krenete zajedno sa nama, jer smo tobože iz istog grada i pripadamo istoj naciji. Šega. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 09 avg 2012, 16:08

formance je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Sto da ih tjeramo? I oni su Bosnjaci kao i mi
Gdje piše da smo mi isključivo Bošnjaci ?! Prestanite sa glupostima, u našoj grupi ima i muslimana i pravoslavaca, i katolika. Mi smo Bosanskohercegovačka grupa i nikakav prefiks Bošnjaci ne ide uz nas.
A naravno da ih treba otjerati, imaju svoje klubove, svoje grupe i trebaju se posvetiti aktivnostima vezanim samo za njih. Mi imamo veliku armiju navijača, rasprostranjenu po čitavoj Bosni i u određenim gradovima van nje i nije nam potrebna nikakva Torcida i slične grupe kojima je glavna pjesma "Da te nije Alija" i čija je navijačka svijest ravna IQ-u Justin Biebera. Otjerati, jašta nego otjerati.
Koliki je onda tvoj IQ ?
Cisto pitam posto ne znas sta je nacionalnost, a sta vjeroispovijest.

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 09 avg 2012, 16:09

Prije rata su TM i HZ zajedno ganjali Grobare i Delije po Sarajevu ;) Raspitaj se malo ko je Zema koji je zboo dvojicu Grobara pred JNA kad su HZ gostovale u Beogradu ;)

A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu? :?
UEFA=MAFIA

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 09 avg 2012, 16:09

Popularizacija kluba u CG,kome to smeta?

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 09 avg 2012, 16:10

Iskreno bitno je da što više grla navija za Sarajevo a što manje za Zetu, da se ovi osjećaju kao gosti. E sad što se tiče jedne ujedinjene tribine to nam ne treba. Neka nas na našoj tribini a ovima slobodna volja gdje će :mrgreen:

P.S. A ti @zasarajevo, priča ti je stvarno za malu djecu, da nekažem presmiješna!
U novi boj...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 09 avg 2012, 16:13

zasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu? :?
Klinjo nemas pojma sta pises :oops:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2012, 16:17

zasarajevo je napisao/la:Prije rata su TM i HZ zajedno ganjali Grobare i Delije po Sarajevu Raspitaj se malo ko je Zema koji je zboo dvojicu Grobara pred JNA kad su HZ gostovale u Beogradu
Prije rata su okolnosti bile drugačije nego sada.
zasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
Sve dok je u ultra fazonu to je uredu. Dresdenovci svoj nacizam ne ispoljavaju na tribini i to je jedino bitno.
Usput, to je ozvaničeno bratstvo, dok ove papke iz Sandžaka niko i ne shvata ozbiljno.
Azzurri je napisao/la:Koliki je onda tvoj IQ ? Cisto pitam posto ne znas sta je nacionalnost, a sta vjeroispovijest.
Žao mi je, ali ja nacionalnost uvijek stavljam ispred vjeroispovjesti. Kao i naša navijačka grupa koja se sastoji od pripadnika raznih vjera. Kada govorim o sebi lično, ne kažem da sam Bošnjak nego Bosanac. Ako imate problema sa tim, a očigledno imate, zaobliazite postove. Sve delegat do delegata.

Večeras prolazimo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 09 avg 2012, 16:22

Alfa_Muzijak je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu? :?
Znam ja itekako sta pisem. Raspitaj se malo sta je Dresden znacio u nacistickoj njemackoj. I procitaj sto su ga bombardovanjem sravnili sa zemljom ;)

Al jok, Bosnjaci iz Sandjaka u sabani a mi smo ultra jer se lizemo sa nacistima :? S kim je tribinu djelim :cry:
UEFA=MAFIA

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 09 avg 2012, 16:24

formance je napisao/la:
zasarajevo je napisao/la:Prije rata su TM i HZ zajedno ganjali Grobare i Delije po Sarajevu Raspitaj se malo ko je Zema koji je zboo dvojicu Grobara pred JNA kad su HZ gostovale u Beogradu
Prije rata su okolnosti bile drugačije nego sada.
zasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
Sve dok je u ultra fazonu to je uredu. Dresdenovci svoj nacizam ne ispoljavaju na tribini i to je jedino bitno.
Usput, to je ozvaničeno bratstvo, dok ove papke iz Sandžaka niko i ne shvata ozbiljno.
Azzurri je napisao/la:Koliki je onda tvoj IQ ? Cisto pitam posto ne znas sta je nacionalnost, a sta vjeroispovijest.
Žao mi je, ali ja nacionalnost uvijek stavljam ispred vjeroispovjesti. Kao i naša navijačka grupa koja se sastoji od pripadnika raznih vjera. Kada govorim o sebi lično, ne kažem da sam Bošnjak nego Bosanac. Ako imate problema sa tim, a očigledno imate, zaobliazite postove. Sve delegat do delegata.

Večeras prolazimo.
Jesu okolnosti drugacije jer su balavci koji su se rodili poslije rata preuzeli i Sjever i Jug, zato i jesu druge okolnosti.
Pitaj Dzineta i Javu kakve su okolnosti bile ;)
UEFA=MAFIA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 avg 2012, 16:24

zasarajevo je napisao/la:
Znam ja itekako sta pisem. Raspitaj se malo sta je Dresden znacio u nacistickoj njemackoj. I procitaj sto su ga bombardovanjem sravnili sa zemljom ;)

Al jok, Bosnjaci iz Sandjaka u sabani a mi smo ultra jer se lizemo sa nacistima :? S kim je tribinu djelim :cry:
Stvarno bi trebao obnoviti gradivo iz historije. Sa ovim bi i na popravnom pao.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 09 avg 2012, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 09 avg 2012, 16:25

zasarajevo je napisao/la:

Sravnili ga sa zemljom 45' , znas li koja je sad godina?

TI ne dijelis tribinu, ti nisi nikad bio na utakmici niti si navijac Sarajeva, to se vidi iz tvojih postova :arrow:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 avg 2012, 16:26

Priča vam je niđe veze,al hajde samo nek vrijeme prođe :) još 4h

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 09 avg 2012, 16:28

dabogda dobili MURU u play offu. SRETNO VECERAS - UZ VAS SU NAVIJACI IZ GRADACCA

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2012, 16:28

@zasarajvo

Ti si dečko "napaljeni klinac" koji je na internetu pročitao nekoliko tekstova o prijeratnim Hordama i generalno stanju na EX YU tifo sceni i misliš da si uhvatio Boga za damu. Džine, Java, Zema, Đilda, Sirko, Dado, Campo, Kemo, Rus itd nemoj da nabrajam bezveze čitavu udarnu postavu prijeratnih Hordi i Manijaka.
zasarajevo je napisao/la:Al jok, Bosnjaci iz Sandjaka u sabani a mi smo ultra jer se lizemo sa nacistima S kim je tribinu djelim
Ubij se. Učinit ćeš nam uslugu.

Profesionalnitenis.com

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 avg 2012, 16:32

formance

Ono oko cega se covjek moze sloziti s'tobom je to da nismo iskljucivo Bosnjaci.Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno. :oops:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 09 avg 2012, 16:32

IDEMOOOO!!!! De sta vam je!!! IDEMOOOOOO!!!!

Ko prenosi utakmicu veceras?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 avg 2012, 16:38

Ajmo Saraj'vo

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 avg 2012, 16:39

amypitar je napisao/la:Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno.
Čuj u manjini, a ovakav stav ima i UNFKS i sve normalne navijačke grupe u BiH poput Manijaka, Robijaša, RA itd.
Naravno da su to papci, ravni ovim iz RS-a. Ovi pjevaju Bože pravde, a oni "Da te nije Alija". Kakva je razlika ?! Papčine i jedni i drugi, da ne kažem šta gore. Ne želim više replicirati na ovu temu, rekao sam šta sam imao.
bordo je napisao/la:Ko prenosi utakmicu veceras??????????
Koliko vam čovjek puta mora reči da je prenos na BHT1 ?! Prestanite pitati jedne te iste gluposti iz stranice u stranicu. :roll:

:mrgreen: 8-)

Profesionalnitenis.com

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 09 avg 2012, 16:44

formance je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sve ostalo ti je fujjjjjjjjjjj,i sreca da si u manjini.Jako,jako bolesno.
Čuj u manjini, a ovakav stav ima i UNFKS i sve normalne navijačke grupe u BiH poput Manijaka, Robijaša, RA itd.
Naravno da su to papci, ravni ovim iz RS-a. Ovi pjevaju Bože pravde, a oni "Da te nije Alija". Kakva je razlika ?! Papčine i jedni i drugi, da ne kažem šta gore. Ne želim više replicirati na ovu temu, rekao sam šta sam imao.
bordo je napisao/la:Ko prenosi utakmicu veceras??????????
Koliko vam čovjek puta mora reči da je prenos na BHT1 ?! Prestanite pitati jedne te iste gluposti iz stranice u stranicu. :roll:

Idi se umij nisi dobar sekunde!! Vidis da se zajevbavam i da sam stavijo smajlije!
Ali ocito ne kontas!!!!
Nego kada si tako dobro informisan, kada tacno pocinje tekma i ko prenosi? :lol:
:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”