zasarajevo je napisao/la:Prije rata su TM i HZ zajedno ganjali Grobare i Delije po Sarajevu Raspitaj se malo ko je Zema koji je zboo dvojicu Grobara pred JNA kad su HZ gostovale u Beogradu
Prije rata su okolnosti bile drugačije nego sada.
zasarajevo je napisao/la:A mi se lizemo sa nacistima iz istocne njemacke i to je kao uredu?
Sve dok je u ultra fazonu to je uredu. Dresdenovci svoj nacizam ne ispoljavaju na tribini i to je jedino bitno.
Usput, to je ozvaničeno bratstvo, dok ove papke iz Sandžaka niko i ne shvata ozbiljno.
Azzurri je napisao/la:Koliki je onda tvoj IQ ? Cisto pitam posto ne znas sta je nacionalnost, a sta vjeroispovijest.
Žao mi je, ali ja nacionalnost uvijek stavljam ispred vjeroispovjesti. Kao i naša navijačka grupa koja se sastoji od pripadnika raznih vjera. Kada govorim o sebi lično, ne kažem da sam Bošnjak nego Bosanac. Ako imate problema sa tim, a očigledno imate, zaobliazite postove. Sve delegat do delegata.
Večeras prolazimo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com