Tako je sarma.Saurman je napisao/la:Real tempira formu pred Barcelonu.
Lagano , avgust je tek.
Bodovi se skupljaju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Tako je sarma.Saurman je napisao/la:Real tempira formu pred Barcelonu.
velikim umovima ne treba punoAmar Dzeko je napisao/la:To ti zakljucio nakon 2 kola? haj letajRomariooo je napisao/la:losi ste, mislio sam da ce anceloti napraviti bolji real, medjutim izgleda nista od toga, dostaje tu igraca koji su nedorasli za top klub, nema sanse da nam ugrozite odbranu prvenstva, u ligi prvaka takodje slabo ovaj real da moze meda
Jel fakat ovo napisa romario.,zadnji vezni
Nešto se pitam, ako su im "prvi mačići" bačeni u vodu na način da uzmu 6 bodova iz 2 meča, šta će onda biti kad krene "prava stvar"?111 je napisao/la:Slabo ovo nešto od vas u ova prva dva kola...jesu pobjede, ali tijesne.
Raspisali ste se bili i raskokodakali da cete pregaziti citavu Primeru uzduž i poprijeko, da cete udarati druge nogama iza vrata - kad su potpisivali Isco i Illara.
Ali dobro, prvi mačići se u vodu bacaju, dok se Karlo malo dozove i snađe.
Treba Real ocekivati u optimumu tek u narednim periodima, za par mjeseci....imaju opaku ekipu ove godine, a i jakog trenera koji zna posao.ronweasley je napisao/la:Nešto se pitam, ako su im "prvi mačići" bačeni u vodu na način da uzmu 6 bodova iz 2 meča, šta će onda biti kad krene "prava stvar"?111 je napisao/la:Slabo ovo nešto od vas u ova prva dva kola...jesu pobjede, ali tijesne.
Raspisali ste se bili i raskokodakali da cete pregaziti citavu Primeru uzduž i poprijeko, da cete udarati druge nogama iza vrata - kad su potpisivali Isco i Illara.
Nesto se ja ne mogu sjetit' da je ko prognozirao gazenje Primere.111 je napisao/la:Slabo ovo nešto od vas u ova prva dva kola...jesu pobjede, ali tijesne.
Jeste,a sljedeći Papa je ziher musliman. Imam dojavu.Romariooo je napisao/la:naravno da ih mrzim, al ovo sto sam rekao je sasvim realno
2 su kola odigrana,messi ima vec 2 gola, iako je odigrao samo jedno poluvrijeme, ima i jednu briljantnu asistenciju, ne znam sta je loseDonnie Darko je napisao/la:Ronaldo i Messi sa prilicno neimpresivnim startom. Ne sjecam se kad su losiji bili, i to u isto vrijeme.
Da , Carvajal koji je igrao prvu utakmicu.Romariooo je napisao/la:mnogo je boljih bekova od arbeloe
Da , Xabi Alonso i Asier Illarramendi.Romariooo je napisao/la:veznih od kedire i modrica
Da , Gareth Bale.Romariooo je napisao/la:krila od di marije
Raul_64 je napisao/la:Da , Carvajal koji je igrao prvu utakmicu.Romariooo je napisao/la:mnogo je boljih bekova od arbeloe
Da , Xabi Alonso i Asier Illarramendi.Romariooo je napisao/la:veznih od kedire i modrica
Da , Gareth Bale.Romariooo je napisao/la:krila od di marije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.