Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Sad kad skontam, zašto ne Didier Deschamps ? Sjajan posao je uradio sa Monacom, doveo ih u finale LP, pa kasnije izvukao Juve iz Serie B, i sa Marseilleom radio pristojan posao, s tim da ne znam kako sad ide u Marseilleu, jer ne pratim francusku ligu. Vjerovatno puno bolje rješenje nego eksperimenti sa Martinezom ili Rodgersom, a realističnije od Kloppa i Guardiole.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
ljudi spominje li se igdje Bielsa ?
David Dein će biti novi direktor fudbala dok će Martinez biti novi menadžer Liverpoola. Tako mi kažu moji izvori.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dave Whelan confirms to SSN he received a phonecall from #LFC around 40 minutes ago asking for permission to speak to Roberto Martinez
ZAŠTO HENRY, ZAŠTO?!
edit:
ZAŠTO HENRY, ZAŠTO?!
edit:
dobro je, ipak neće samo njega intervjuisati...Paul Tomkins @paul_tomkins
I'm pretty sure that Liverpool will be speaking to more than one manager. Has to be prepared to work with Director of Football
Tony Evans @TonyEvansTimes
Getting very strong indications that it won't be AVB for LFC. And, unfortunately, it won't be Rafa
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Exactly why he is and forever will be KING and a legend at the club!
"Kenny rejected the severance packages from FSG saying 'use the money to invest in players for the team."
Ovakav insan se rodi jednom u 100 godina.
"Kenny rejected the severance packages from FSG saying 'use the money to invest in players for the team."
kraljHenderson je napisao/la:Exactly why he is and forever will be KING and a legend at the club!
duncan jenkins @duncanjenkinsFC
do not panic #lfc fans, F.S.G will interview more managers. i have heard who the new D.O.F is, trying to get it confirmed by my mole. the news is not from my usual **** but if it is who i have been told it is then #lfc fans should be very happy.
The Anfield Wrap
Congratulations to Jen Chang on his new job as director of communications of Liverpool Football Club
aaaa znam ovog lika, pratim ga na twitteru, inače živi u SADu, radi za sports illustrated, kinez je, čak mi je jednom odgovorio na tweet

čestitke!
https://twitter.com/#!/JenChang88" onclick="window.open(this.href);return false;
- Liverpool8
- Kontakt:
Ne razumijem kako iko moze pominjati Gvardiolu? Ne bih ja rizikovao sa njim, vjerujem da kad bi dosao potonuli bi jos vise u Championship.
News: Jen Chang je postao direktor za komunikacije u Liverpoolu.

Opasan je Jen. Uvijek je bio jedan od dežurnih insajdera što se tiče dešavanja u klubu i uvijek je imao neko svoje mišljenje u trenutnom stanju u nekom određenom trenutku. Sretno mu u novoj ulozi.
Nego, 'ajmo malo pozitive.
Nije mi prvi izbor ali mogu reći da je jedan od trenera koji imaju veoma svijetlu budućnost u svom poslu. Mislim, jednostavno se vidi da poznaje ovu igru, poznaje pojam "taktika". Dobro se nosi pod pritiskom, zna kvalitetno motivirati igrače. Jedina mana mu je nedostatak iskustva a to obične počne od nekog kluba koji je zeru ispod Liverpoola, na nekoj "skali".Shanks came to LFC from Huddersfield after finishing 12th, 9th and 14th with them - it's not where you come from - it's where you go.
No, nije još sve gotovo. On je samo jedan od menadžera koji će ići na intervju u Boston. Biće interesantno.
Što se tiče DoFa, Duncan Jenkins prenosi sljedeće:
... A to je Txiki Begiristain. Nije još ništa potvrđeno.do not panic #lfc fans, F.S.G will interview more managers. i have heard who the new D.O.F is, trying to get it confirmed by my mole.
the news is not from my usual **** but if it is who i have been told it is then #lfc fans should be very happy.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Former Barcelona Technical Director Txiki Begiristain has been named as the new Director of Football at Liverpool. - LFC NEWS.
Ovi vlasnici ipak brzo djeluju.
Eto nama sada španaca u ekipu, možda zati i Martinez ili Rafa.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 17 maj 2012, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Veliki respect za ovo ako je istina,a vjerovatno jeste.Carlo je napisao/la:kraljHenderson je napisao/la:Exactly why he is and forever will be KING and a legend at the club!
duncan jenkins @duncanjenkinsFC
do not panic #lfc fans, F.S.G will interview more managers. i have heard who the new D.O.F is, trying to get it confirmed by my mole. the news is not from my usual **** but if it is who i have been told it is then #lfc fans should be very happy.
- reds_forever
- Kontakt:
Kennyu je ovaj klub mnogo vise od novca, i ja sam sasvim sigurna da ce uvijek biti tu negdje oko kluba, da ga podrzava, kao i uvijek...Henderson je napisao/la:Exactly why he is and forever will be KING and a legend at the club!
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Begiristain je radio u Barci tako da nećemo imati problema sa njim, nadati se da će nam dovesti par momaka iz Barce.Henderson je napisao/la:Former Barcelona Technical Director Txiki Begiristain has been named as the new Director of Football at Liverpool. - LFC NEWS.
Prije da će Rafa, ne znam... Kada bolje razmislim meni je svejedno SAMO da bude puno bolji od svojih prethodnika.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slažem se redsice, nikada niko neće voljeti klub kao što ga voli Kenny. Posebno mjesto uvijek postoji za takvog čovjeka.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... tinez.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, vlasnik Wigana odobrio pregovore Martineza sa Liverpoolom, što znači da smo zainteresovani za njega. Vlasnici baš brzo djeluju. Izgleda da trebamo poželiti dobrodošlicu Martinezu.
Dakle, vlasnik Wigana odobrio pregovore Martineza sa Liverpoolom, što znači da smo zainteresovani za njega. Vlasnici baš brzo djeluju. Izgleda da trebamo poželiti dobrodošlicu Martinezu.
vise bi volio i rafa da se vrati nego ovaj martinez da nam dođe...
You are someone else I am still right here
- AndyCarrol
- Kontakt:
Imali bilo kakve šanse da nas Rafa preuzme ?
Dakle zasad su vodjeni/se vode razgovori sa : AVB, Martinezom i Benitezom . Na Koptalku pise da je u opticaju ukupno 5 trenera, predpostavljam pored ove 3 da su tu jos Capello i onaj trener Swansea .
Moj izbor : Benitez pa Martinez . Ostalim daleko kuca od Anfielda(izuzev ovog Swanseainog xd ) ..
Moj izbor : Benitez pa Martinez . Ostalim daleko kuca od Anfielda(izuzev ovog Swanseainog xd ) ..
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Također.Ja bi nekako ipak volio Capella.fera je napisao/la:vise bi volio i rafa da se vrati nego ovaj martinez da nam dođe...
Međutim ,loš izbor nije ni Rodgers,po meni.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.