Safet Sušić - Pape
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
@Cartman, salji aparate iz Osla. 

Re: Sv: Safet Sušić - Pape
Ni mi nemamo aparate za ovo. Vidite sa Amerikancima.Goalgetter je napisao/la:@Cartman, salji aparate iz Osla.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Glup-Gluplji- Safet Sušić- Navijači BiH(oni koji su mu skandirali u Zenici ) ..Otelo je napisao/la:Da skratimo pricu: Glup-Gluplji-Safet Susic
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ovo je prešlo svaku mjeru, pa on ako ovako priča za Zukanovica sta očekivati kada su u pitanju igrači poput Vrancica,Stilica..
Prcica je pozvao radi Tine, da zamaže oči javnosti. Po meni su Prcic i Sušić u pet deka igrači s tim da ovaj prvi igra u jačoj ligi,ali ovaj drugi uživa mnogo jači status u reprezentaciji i opet se nađu pojedinci da pravdaju Safeta i govore da je Tino neka igračina.
Samo polako, ni najmanje nas ne treba iznenaditi ako se na proljeće na spisku ne nađe npr jedan Salihovic,pa opet ćemo mi na Bilinom polju skandirati Safet Susic
Prcica je pozvao radi Tine, da zamaže oči javnosti. Po meni su Prcic i Sušić u pet deka igrači s tim da ovaj prvi igra u jačoj ligi,ali ovaj drugi uživa mnogo jači status u reprezentaciji i opet se nađu pojedinci da pravdaju Safeta i govore da je Tino neka igračina.
Samo polako, ni najmanje nas ne treba iznenaditi ako se na proljeće na spisku ne nađe npr jedan Salihovic,pa opet ćemo mi na Bilinom polju skandirati Safet Susic
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Sv: Safet Sušić - Pape
Cartman je napisao/la:Ni mi nemamo aparate za ovo. Vidite sa Amerikancima.Goalgetter je napisao/la:@Cartman, salji aparate iz Osla.

izgleda ahmo se vratio u new yorku tako bolje da pitas njega za aparate
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Tacno cu dan kad ubleha napusti klupu reprezentacije slaviti ko drugi rodjendan. Moze covjek biti glup i bezobrazan ali ovo? Ovo je takva budaletina i bezobraznik da je to nemoguce. Njemu je repka babpvona sa kojom moze sta hoce kad hoce. Ovoliki neprofesionalizam nema nigdje na dunjaluku. Nakon sto naputi repku slobodno mu mogu dati kakav posao u ministarstvu, predsjednistvu. Savrseno bi se uklopio. Isti je ko i oni sto nam godinama pamet sole da ce biti bolje, a nista ne rade. Idi Safete, ko Boga te molim, idi.anonymousHD je napisao/la:I tele će sad izać ispred kamera i reće Ervin je glup momak, nema pojma.
Ovo su samo mali dokazi koliko je đubre Pape i koliko nanosi štete našoj repki. Da postoji iole pametan čovek u savezu nakon ovoga bi dao nogu Pape.
Bože sačuvaj ko vodi našu repku.
BRUKA I SRAMOTA! ODLAZI PAPE!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ebo te susic vodi ga kući, sigurno je i tebi amidja,dosadan si Skontaj više.emir79 je napisao/la:Glupost, Remzija je njemu godinama menadzer.Head je napisao/la:Istina je i ovo za agenciju jer Zahirovic cim je odbio potpisati ugovor sa Germanijom nije vise dobio poziv u repku.
Cista laz koja se protura sa namjerom da se unese nemir unutar reprezentacije. Ervin je po ko zna koji put isapo tele, sad je sebi barem zatvorio zauvijek vrata reprezentacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa opet ce ga glupani podrzati na utakmici. Moze Pape kod ovako glupog naroda. Svugdje drugo bi davno otjeran bio.
Meni se **** za repkom trenutno.
Meni se **** za repkom trenutno.
To imas neke informacije? Salihovic? Bicakcic?KK_Bosna je napisao/la: i nije ervin jedini kojeg pape ne voli previse i jedva ceka da mu vidi ledja...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- hogarstrasni
POLAKO LJUDI !!!
To sto je njemu nudio Sead usluge ,je izmedju Zuke i Seada!
Safet nikada nije cuo za Germaniju, a pitanje je sjeca li se da ima brata i kada ga je posljednji put vidio1
Safet je nevin, ostani, zasluzujemo te !
To sto je njemu nudio Sead usluge ,je izmedju Zuke i Seada!
Safet nikada nije cuo za Germaniju, a pitanje je sjeca li se da ima brata i kada ga je posljednji put vidio1
Safet je nevin, ostani, zasluzujemo te !

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
To imas neke informacije? Salihovic? Bicakcic?[/quote]KK_Bosna je napisao/la: i nije ervin jedini kojeg pape ne voli previse i jedva ceka da mu vidi ledja...
Svi koji na ovaj ili onaj način ugrožavaju poziciju Tine Svena Sušića.Samo me molim te ne pitaj koja je njegova pozicija

#Miske institucijo!!!!!
od mora do Save
od Drine do Une.
od mora do Save
od Drine do Une.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape: Ja nikad nisam cuo za osobu koja se zove Sead Susic. Ko je to? Zukanovic siri lazi.
ako je ovo istina sto zukanovic prica, safet je za hapsenja!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Svi koji na ovaj ili onaj način ugrožavaju poziciju Tine Svena Sušića.Samo me molim te ne pitaj koja je njegova pozicijaharis92 je napisao/la:To imas neke informacije? Salihovic? Bicakcic?KK_Bosna je napisao/la: i nije ervin jedini kojeg pape ne voli previse i jedva ceka da mu vidi ledja...

Amidzina jabuka igra sve. Krilo, napadac, vezni, defanzivni vezni, stoper, bek. Vele iz Ajduka da je poceo trenirati i uigravati se i na mjestu golmana. Haman je na treningu penal odbranio. Zivote, o zivote na sta je nasa drzava spala

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Za tvoju informaciju Paderborn je trenutno puno bolji klub od Hajduka, Pribrama, Sturma i İstanbul Başakşehir FK. Dali bi nabrojani klubovi mogli postici ovakve rezultate protiv ovakvih timova:emir79 je napisao/la: Izmisljene gluposti nista vise, eto kao u ligi 5 klubovi sve aman zaman. Padernborn velesila. manite se ba toga.
Paderborn 2 - 2 Mainz 05
Hamburger SV 0 - 3 Paderborn
Paderborn 0 - 0 Köln
Paderborn 2 - 0 Hannover 96
Bayern München 4 - 0 Paderborn
Paderborn 1 - 2 Borussia M'gla…
Bayer Leverkusen 2 - 2 Paderborn
Sportfreunde Lotte 3 - 6 Paderborn
Paderborn 3 - 1 Eintracht Fran…

Momak Vrancic igra utakmice i to kako igra ( opet je bio drugi najbolji igrac svog tima ) protiv Bayerna, Dortmunda, Bayera. Schalkea, Borussie M., Wolfsburga a ovi igraju protiv Slavena, Dragovoljca, Dukle , Slovackog, Grodiga, Admire, Mersina i Konyaspora. Za igraca ( i za reprezentaciju ) je jako bitno da igra protiv jakih protivnika.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 okt 2014, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Ljudi skandiraju Safetu na zadnjoj tekmi a ovdje se osjete neke negativne vibracije o cemu se radi.
Kad smo toliko glupi nek nas **** u mozak.

- hogarstrasni
Kakve smo srece, kada Safet preuzme PSG ili Azerbejdzan, naslijedice ga TSS na klupi 

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako Zuka nije mogao dobiti vizu za SAD onda bi je jos teze dobio za Izrael, mislim da su oni jos zayebaniji ko im ulazi u drzavu.
Prvo ce otjerati Ibru i ostale zvjede jer upadaju Germanija players.hogarstrasni je napisao/la:Kakve smo srece, kada Safet preuzme PSG ili Azerbejdzan, naslijedice ga TSS na klupi

× Željezničar - Manijaci TM87 ×