FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solar1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solar1987 » 11 sep 2014, 17:57

Gorki je napisao/la:Na kup i ne gledam,možda je bolje da igramo sa drugim timom ,da čuvamo najjače za PL,ionako ne možemo u Europu ;)

Mislim da bi trebali gledat,jer je zanimljiv i ako prodjemo Travnik mozemo dobit nekog jaceg i eto opet prihoda od karti.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 sep 2014, 17:59

sta se kocite zbog travnika,bolan....moze se to proc...i oni ce sigurno gledat da sto prije ispadnu jer je i njima grcevita borba za opstanak i cisto sumnjam da ce izvest najjaci sastav...mi bi trebali takodze sa kombinovanim sastavom da izadzemo pa sta bude...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 11 sep 2014, 18:17

prosla su ona vremena kostolomaca , ako imas kvalitet pobjedices u gostima ako nemas onda samo ostaje da trazis ovakve alibije :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 sep 2014, 18:20

kontra je napisao/la:prosla su ona vremena kostolomaca , ako imas kvalitet pobjedices u gostima ako nemas onda samo ostaje da trazis ovakve alibije :mrgreen:
Davno je bio početak prvenstva PL BiH 2014-te, kad su dobili 2 crvena na otvaranju protiv Slobode, sad je to već druga ekipa, nisu više agresivni. :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 11 sep 2014, 18:28

nisam mislio na to , nego prosla su vremena kad su kostolomci u travniku udarali nekaznjeno , vidio bi sto bi u ono vrijeme travnik dobio 2 crvena , nego bi vas klepili po usima a vi bi kukali da ne moze ni real uzeti bodove :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 sep 2014, 18:49

sadikovic najavi neka pojacanja,nista,odose anicic i lukic,bas krpimo kraj sa krajem.. :cry:
valjda ova ekipa moze izdrzati pritisak,kako bi nam lego sad jedan vezni,i jedan krilni... :roll:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 11 sep 2014, 18:56

Ne kontam vas tuzlaci da iole pratite bh nogometnu ligu ili kup bih treba li bi znati da travnik uvijek ispada u prvom kolu jer ne zele da igraju kup. Godinama je tako. Sjecam se kad su na Gosk dali kvotu 4.20 a za Travnik na piroti igrao onaj el basti, karali ( citaj skafin sin) i ljudi glatko dobili travnika na piroti. Nadam se da ce neka klada ponuditi tu utakmicu i ja cu uzeti kao i uvijek pobjedu Slobode jer Travnik godinama ispada u prvom kolu jer kazem ne zele uopce kup da igraju....

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 11 sep 2014, 18:56

Nema one skele na Tusnju, znaci samo za repku postavljeno, nista za gostujuce, to koliko ja imam info
jednom pitar-uvijek supak

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 sep 2014, 18:59

kladionicar30 je napisao/la:Ne kontam vas tuzlaci da iole pratite bh nogometnu ligu ili kup bih treba li bi znati da travnik uvijek ispada u prvom kolu jer ne zele da igraju kup. Godinama je tako. Sjecam se kad su na Gosk dali kvotu 4.20 a za Travnik na piroti igrao onaj el basti, karali ( citaj skafin sin) i ljudi glatko dobili travnika na piroti. Nadam se da ce neka klada ponuditi tu utakmicu i ja cu uzeti kao i uvijek pobjedu Slobode jer Travnik godinama ispada u prvom kolu jer kazem ne zele uopce kup da igraju....
cuj,ne pratimo bh ligu i kup...a posebno travnik smo trebali pratit....o majko moja mila :facepalm: :facepalm:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 11 sep 2014, 19:04

staragarda je napisao/la:
kladionicar30 je napisao/la:Ne kontam vas tuzlaci da iole pratite bh nogometnu ligu ili kup bih treba li bi znati da travnik uvijek ispada u prvom kolu jer ne zele da igraju kup. Godinama je tako. Sjecam se kad su na Gosk dali kvotu 4.20 a za Travnik na piroti igrao onaj el basti, karali ( citaj skafin sin) i ljudi glatko dobili travnika na piroti. Nadam se da ce neka klada ponuditi tu utakmicu i ja cu uzeti kao i uvijek pobjedu Slobode jer Travnik godinama ispada u prvom kolu jer kazem ne zele uopce kup da igraju....
cuj,ne pratimo bh ligu i kup...a posebno travnik smo trebali pratit....o majko moja mila :facepalm: :facepalm:
:urnebes: sta je stara garda,moras se edukovati,guglaj ko kako igra,kad ispada,s kojom postavom,procjeni nam procente prolaznosti,dobro ti covjek rece :urnebes: :urnebes: :think:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 sep 2014, 23:03

Pa dobro smo prošli sa protivnikom, jer se računa po prošloj sezoni, mogli smo dobiti ŠB ili Sar. koji će vjerovatno pucati na osvajanje kupa.
Da hoće sredit struju na sjeveru, da prebace semafor na sjever, svima bi bilo uočljivije. Nego, šteta 3000 maraka na kaznu, nije malo jbg, već prednjačimo sa kaznama.

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 11 sep 2014, 23:47

Već sam vam pisao o tome. Čuo sam ljude iz uprave koji su pored mene stojali i pričali o paletari. Rekli su da ostaje do kraja sezone. Razlog zbog kojeg nema stolica na njoj je možda taj što nemaju dozvolu da koriste tu paletrau. Stolice su skinuli da ne blijede i može doć kakvih budala i mogu ih poskidat.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 sep 2014, 23:55

Alibasa je napisao/la:Već sam vam pisao o tome. Čuo sam ljude iz uprave koji su pored mene stojali i pričali o paletari. Rekli su da ostaje do kraja sezone. Razlog zbog kojeg nema stolica na njoj je možda taj što nemaju dozvolu da koriste tu paletrau. Stolice su skinuli da ne blijede i može doć kakvih budala i mogu ih poskidat.
znaci,mumijevi kad dodzu nece imat gdje sjest...a u pm :( :( ...steta :( :( ....onda im ne treba ni naplacivat gledanje tekme nego im na poluvremenu podijelit lopate u sake i da rasplaniraju onu zemlju iza istoka...drustveno koristan rad a i tekmu ce pogledat..ha ja
P.S. i vidjet sa njima mogu li da nam dovuku 2 onakva reprezentativna voza kao u dolini mumijevih sljedecu subotu kad budu dolazili da stavimo sa strana pored drvenije....ljepse bi to vizuelno izgledalo a njima nije neki trosak

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 12 sep 2014, 11:05

Radnik i nije toliko los koliko govore.....2 utakmice su samo igrali kod kuce i to Zeljo i Slavija koji su svakako kvalitetniji od njih.....bice dobro ako uzmemo makar bod samo da ne izgubimo........ a sa obzirom da ce nam biti ovo kao domaca utakmica ja ocekujem 3 boda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 sep 2014, 11:29

Eh et,raskovase ljudi paletaru ko da je nikad nebi :mrgreen: :mrgreen:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 sep 2014, 11:59

Ne brinite sto se tice kupa i Travnika! Treba samo izvesti postavu za gostovanja. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 12 sep 2014, 12:20

Pozdrav za tuzlansku braču po bojama, interesuje me nešto, mislim da bi vi to trebali znati,
šta je sa onim grbom što je trebao da bude usvojen, ona petokraka, jel to treba da bude novi grb Slobode :?:

Mislim da je ovaj u pitanju:
slika
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 sep 2014, 12:51

"Radnik ima dobru i kvalitetnu ekipu i moji igrači morat će protiv Slobode na terenu da pokažu da su bolji. Jednostavno ova ekipa nema pravo na kiks. Dobro smo radili u protekle dvije nedjelje i sve smo učinili kako bi riješili problem neefikasnosti", jasan je Slavko Petrović, novi trener ekipe Radnika.

Naoštrili se ljudi, neće bit lako...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 sep 2014, 13:29

http://fksloboda.ba/vijesti/1368-potpis ... j-porodici" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 12 sep 2014, 13:36

Lampard8 je napisao/la:Pozdrav za tuzlansku braču po bojama, interesuje me nešto, mislim da bi vi to trebali znati,
šta je sa onim grbom što je trebao da bude usvojen, ona petokraka, jel to treba da bude novi grb Slobode :?:

Mislim da je ovaj u pitanju:
slika
Nije baš takav nego malo dorađen
slika
,i nije još zvanično usvojen čeka se skupština.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 6 gostiju.