Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 19:48

Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Evo, ja cu ti odmah povjerovati ako nadjes bilo kakvu vezu Dzeke sa Tinom i Hadzicem, igracima koji su ih zamjenili u ekipi. Svi znamo njihovu vezu sa Papetom i tu je sve jasno, al odakle Dzekih interes tu?!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 19:50

emir79 je napisao/la: Nece Zukanovic dobiti poziv u to budi siguran. Zasto Zukanovic suti i ne kaze zasto nije dobio vizu u americkoj ambasadi? Zasto Zukanovic suti iako zna da ima problema od prije? Zasto je Zukanovic napao savez koji nije bio uopste kriv povodom viza? Kako je moguce, da on koji je prvi stigao na okupljanje nije dobio vizu, dok su svi ostali igraci bez problema dobili istu?

Neka kaze novinarima, zasto suti?

Nece nikad dobiti poziv da ne znam ko bude selektor, sve dok se javno ne izvine savezu, isto onako kako ih je napao iz cista mira, na ovom portalu i osudio da su oni krivi zbog njegove vize.
Pa nije problem,ako je to tako kako ti tvrdiš,onda je vjerovatno i Semir Štilić popljuvao savez i neće dobiti poziv ko god da bude selektor! A tako se isto piše i Milanu Đuriću i svim ostalim potencijalnim,koji se ignorišu bez ikakve potrebe i za koje nema mjesta!

Super je ovako,nek vas hebe Sajo u mozak Hajdukom i nek svaki put priča kako bi zvao one koje ne može,a ne zove one koje može! Ispadamo manji od Luksemburga po njegovoj logici,ne moze covjek naći 30 igrača,al se mogu naći 2 iz Hajduka! :salut:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 19:52

Consigliere je napisao/la:
Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Evo, ja cu ti odmah povjerovati ako nadjes bilo kakvu vezu Dzeke sa Tinom i Hadzicem, igracima koji su ih zamjenili u ekipi. Svi znamo njihovu vezu sa Papetom i tu je sve jasno, al odakle Dzekih interes tu?!
SAd cu ti reci nesto, Hadzic je bolji haver sa Pjanicem i Dzekom nego Ibisevic. :D
1946

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 okt 2014, 19:53

emir79 je napisao/la:Nece Zukanovic dobiti poziv u to budi siguran. Zasto Zukanovic suti i ne kaze zasto nije dobio vizu u americkoj ambasadi? Zasto Zukanovic suti iako zna da ima problema od prije? Zasto je Zukanovic napao savez koji nije bio uopste kriv povodom viza? Kako je moguce, da on koji je prvi stigao na okupljanje nije dobio vizu, dok su svi ostali igraci bez problema dobili istu?

Neka kaze novinarima, zasto suti?

Nece nikad dobiti poziv da ne znam ko bude selektor, sve dok se javno ne izvine savezu, isto onako kako ih je napao iz cista mira, na ovom portalu i osudio da su oni krivi zbog njegove vize.
Koji podanici, bokteyebo :rol: :rol: :rol:
Cuj, da se on izvini Savezu :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 19:55

Joj Head priča ti je glupa k'o noć!
Sad nas još počni ubjeđivat da je Kolašinac dobio poziv u reprezentaciju zbog Spahića i Džeke,bio im simpatičan :kafa:

Zukanovića i Štilića izgleda Džeko ne voli,pa ih Safet ne smije pozvati :salut:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 okt 2014, 19:59

rishaaa je napisao/la:Joj Head priča ti je glupa k'o noć!
Sad nas još počni ubjeđivat da je Kolašinac dobio poziv u reprezentaciju zbog Spahića i Džeke,bio im simpatičan :kafa:

Nije mi prica glupa ko noc, ovdje si ti jedini noc pa se poistovjeci s cim hoces.
Ocito da ne znas ko je Miralem Nalic, kakva je njegova veza sa Hadzicem, Dzekom, Pjanicem. Cije auto voza itd...

Al' ne zelim da ti dajem vise informacija. :cool:
1946

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 20 okt 2014, 20:01

Sve to nije razlog da se ne pojedu jedna srneca :D
Rođeni brato

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 20 okt 2014, 20:18

Head je napisao/la:

Nije mi prica glupa ko noc, ovdje si ti jedini noc pa se poistovjeci s cim hoces.
Ocito da ne znas ko je Miralem Nalic, kakva je njegova veza sa Hadzicem, Dzekom, Pjanicem. Cije auto voza itd...

Ma dobro i ti si neki gangastaX :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2014, 20:38

pozdrav za selektore i fudbsalskie strucnjake na forumu :) :salut:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2014, 21:06

rishaaa je napisao/la:
Pa nije problem,ako je to tako kako ti tvrdiš,onda je vjerovatno i Semir Štilić popljuvao savez i neće dobiti poziv ko god da bude selektor! A tako se isto piše i Milanu Đuriću i svim ostalim potencijalnim,koji se ignorišu bez ikakve potrebe i za koje nema mjesta!

Super je ovako,nek vas hebe Sajo u mozak Hajdukom i nek svaki put priča kako bi zvao one koje ne može,a ne zove one koje može! Ispadamo manji od Luksemburga po njegovoj logici,ne moze covjek naći 30 igrača,al se mogu naći 2 iz Hajduka! :salut:
Pa ko ti covjece pise o Stilicu i Djuricu? Zaboli me ona stvar i za Stilica i za Djurica, ja ti pisem za Zukanovica. :roll:

Ignorise ovog ignorise onog, pa kako ste krenuli treba da pozove 50 igraca.

Pa zar je ijedan selektor vise igraca pozvao od Safeta. Cuj ignorise Stilica koji nije mogao sastaviti godinu dana u turskoj ligi. "Najbolji igrac" u Poljskoj koji ne moze da makne iz te lige pored zive Njemacke sa kojom granici. Pored njega se masa igraca prodala u Bundesligu, a on sa 27-28 godina i dalje tapka u poljskoj ligi. Cak i kad je u Lechu bio (naravno najbolji) otisao mu Lewandowski ispred nosa u Dortmund, i jos jedan ako se ne varam u Wolfsburg, ali eto on je najbolji ostao u Lechu. Ma daj.

Djuric? Napadac , jeli ovaj u zadnje 3 godine makar dao 10 golova? Naravno treba ga pozvati da nas pojaca u napadu. Nidje veze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2014, 21:15

emir79 je napisao/la: Pa zar je ijedan selektor vise igraca pozvao od Safeta.
A to su prosli selektori bas neki velik izbor imali. :think:

Nikad nam se nije desilo da imamo 11 igraca iz lige petice, sve do Papetovog mandata (a sad ih je i vise).

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 okt 2014, 21:18

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ervin- ... /141020168

Opa. :clap:
Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže šta treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto to valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović za Klix.ba.
Pljusni ih Zukane. :thumbup:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 okt 2014, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 okt 2014, 21:18

evo vam zukin intervju u kojem je zuka sve objasnio:
Bh. nogometni internacionalac i donedavni reprezentativac Ervin Zukanović odlučio se obratiti bh. javnosti nakon svega što se desilo sa njim i reprezentacijom naše zemlje, Fudbalskim savezom BiH i selektorom Safetom Sušićem. U ekskluzivnoj ispovijesti za portal Klix.ba, stoper Chieva otkriva detalje za koje vjeruje da su razlog zbog kojeg ga nema među Zmajevima.

"Poslije današnje izjave selektora fudbalske reprezentacije BiH Safeta Sušića kako ponovo nema namjeru da me pozove za predstojeće utakmice kvalifikacija za EP osjetio sam potrebu da se obratim javnosti i da jednom zauvijek stavim tačku na ovu priču. Želim da podsjetim da sam ja jedini propatio što nisam otišao na Svjetsko prvenstvo u Brazil iako sam to zaslužio svojim igrama tokom kvalifikacija za isto. Nakon agonije neodlaska, poručivanja da im ne trebam i da se ne moram ni pojaviti jer kao viza i moja izjava su rekli sve, a moja igra nije značila ništa, to se nažalost i nakon Brazila nastavilo tako. Opet negativno i loše po mene. Svugdje drugo mi je bolje išlo nego 'kod kuće' pa sam tako u međuvremenu prešao u talijansku Seriju A, a sa Safetom je negdje stalo... Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže šta treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto to valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović za Klix.ba.

"Kada sam prešao u Italiju nikad me selektor nije nazvao da pita kako sam i kako mi ide? Isto kao da mi imamo na stotine reprezentativaca u ligama Petice pa možemo da si priuštimo takav luksuz da nekoga od njih ne pozovemo. Ne znam dokle će priča oko Safeta Sušića i krajnje neprofesionalnih i nekorektnih postupaka prema meni ići, ali znam da to mora jednom stati. Nakon što me je danas po ko zna koji put prozvao i stavio na znanje da ni u nekom narednom periodu neće računati na mene, ja želim da poručim da ja od ovog trenutka više ne računam na njega! Dakle, da pojasnim reprezentacija je dio mene i to će uvijek tako biti... Ja se ne odričem tima nego selektora i to isto onako lako kao što se on odrekao mene", dodaje iskusni stoper u svojoj ispovijesti.

"Hvala svima koji su mi tokom ovih ružnih mjeseci bili podrška, takvim pravim i istinskim navijačima naše reprezentacije poručujem: Vidimo se kada dođe neko ko će znati da cijeni i poštuje moje kvalitete kao što to čine klubovi širom Evrope. Ovo činim isključivo da bi zaštitio sebe, svoju porodicu i nastavio dostojanstveno da igram uzdignute glave. Uvijek sam spreman da se borim za najsvetiji dres i sve sam u stanju da izdržim, ali nepravdu Safeta Sušića više ne mogu i ne želim", naveo je Zukanović na kraju za naš portal.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 20 okt 2014, 21:21

KK_Bosna je napisao/la:evo vam zukin intervju u kojem je zuka sve objasnio:
Bh. nogometni internacionalac i donedavni reprezentativac Ervin Zukanović odlučio se obratiti bh. javnosti nakon svega što se desilo sa njim i reprezentacijom naše zemlje, Fudbalskim savezom BiH i selektorom Safetom Sušićem. U ekskluzivnoj ispovijesti za portal Klix.ba, stoper Chieva otkriva detalje za koje vjeruje da su razlog zbog kojeg ga nema među Zmajevima.

"Poslije današnje izjave selektora fudbalske reprezentacije BiH Safeta Sušića kako ponovo nema namjeru da me pozove za predstojeće utakmice kvalifikacija za EP osjetio sam potrebu da se obratim javnosti i da jednom zauvijek stavim tačku na ovu priču. Želim da podsjetim da sam ja jedini propatio što nisam otišao na Svjetsko prvenstvo u Brazil iako sam to zaslužio svojim igrama tokom kvalifikacija za isto. Nakon agonije neodlaska, poručivanja da im ne trebam i da se ne moram ni pojaviti jer kao viza i moja izjava su rekli sve, a moja igra nije značila ništa, to se nažalost i nakon Brazila nastavilo tako. Opet negativno i loše po mene. Svugdje drugo mi je bolje išlo nego 'kod kuće' pa sam tako u međuvremenu prešao u talijansku Seriju A, a sa Safetom je negdje stalo... Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže šta treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto to valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović za Klix.ba.

"Kada sam prešao u Italiju nikad me selektor nije nazvao da pita kako sam i kako mi ide? Isto kao da mi imamo na stotine reprezentativaca u ligama Petice pa možemo da si priuštimo takav luksuz da nekoga od njih ne pozovemo. Ne znam dokle će priča oko Safeta Sušića i krajnje neprofesionalnih i nekorektnih postupaka prema meni ići, ali znam da to mora jednom stati. Nakon što me je danas po ko zna koji put prozvao i stavio na znanje da ni u nekom narednom periodu neće računati na mene, ja želim da poručim da ja od ovog trenutka više ne računam na njega! Dakle, da pojasnim reprezentacija je dio mene i to će uvijek tako biti... Ja se ne odričem tima nego selektora i to isto onako lako kao što se on odrekao mene", dodaje iskusni stoper u svojoj ispovijesti.

"Hvala svima koji su mi tokom ovih ružnih mjeseci bili podrška, takvim pravim i istinskim navijačima naše reprezentacije poručujem: Vidimo se kada dođe neko ko će znati da cijeni i poštuje moje kvalitete kao što to čine klubovi širom Evrope. Ovo činim isključivo da bi zaštitio sebe, svoju porodicu i nastavio dostojanstveno da igram uzdignute glave. Uvijek sam spreman da se borim za najsvetiji dres i sve sam u stanju da izdržim, ali nepravdu Safeta Sušića više ne mogu i ne želim", naveo je Zukanović na kraju za naš portal.

e ovo vec sto zukanovic tvrdi nije za za....bancije nego za suda i krivicnog gonjenja majmuna za kojeg sam mislio da je samo glup ko drvo a sad vidim da je krajnje neposten i pokvaren :evil:

dakle na sud a otkaz na prvoj narednoj vanrednoj sjednici

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2014, 21:21

Goalgetter je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Pa zar je ijedan selektor vise igraca pozvao od Safeta.
A to su prosli selektori bas neki velik izbor imali. :think:

Nikad nam se nije desilo da imamo 11 igraca iz lige petice, sve do Papetovog mandata (a sad ih je i vise).
Imali su, pa nam se desavalo da ne pozivamo i osvajace kup UEFA.

I kakve veze ima liga 5, tu ligu 5 samo koristi priglupi Balkan niko vise, na zapadu i ne znaju da postoji famozna liga 5.
Izmisljene gluposti nista vise, eto kao u ligi 5 klubovi sve aman zaman. Padernborn velesila. manite se ba toga. Naravno da je i prije bilo izbora, i prije se smaralo o igracima, kao i sada, nista nije drugacije.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 okt 2014, 21:22

Head je napisao/la:

:lol: :lol:
Gaga budalas libo ga racku,frajer u Rimu vec 4-5 dana kod Pjanica kuci :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2014, 21:23

nisam upratio sta je to safet danas rekao a zukanovica pa ovom puko film :lol: :?:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 okt 2014, 21:24

Goalgetter je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/ervin- ... /141020168

Opa. :clap:
Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže šta treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto to valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović za Klix.ba.
Pljusni ih Zukane. :thumbup:
A da ja upitam Zukanovica: Pa sine kako si upisao ikako nastupe u drzavnom timu kod Safeta, ako ti je to razlog.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 okt 2014, 21:25

bordobijeli je napisao/la:nisam upratio sta je to safet danas rekao a zukanovica pa ovom puko film :lol: :?:
rekao da je gledao roma - chievo (a do sada nikada nije gledao nijednu ekipu u kojoj igra neki nas reprezentativac) i da je zukanovic kriv za ljajicev gol... kao u smislu "vidite da je momak kloc" :D

[youtube][/youtube]
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 20 okt 2014, 21:25

Stara poslovica,dug jezik,kratka pamet...evo ga jos vise sebi uskace u stomak...e moj Zuka.. :facepalm: (ako je ovaj interview istinit)..nasim novinarima ne vjerujem ni sekundu..

Odigrao je 6 utakmica za rekpu...valjda su ga vrbovali sa time,da se prikljuci Germaniji...Pape ga doveo...e moj Zuka.. :facepalm:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: denza i 8 gostiju.