Evo, ja cu ti odmah povjerovati ako nadjes bilo kakvu vezu Dzeke sa Tinom i Hadzicem, igracima koji su ih zamjenili u ekipi. Svi znamo njihovu vezu sa Papetom i tu je sve jasno, al odakle Dzekih interes tu?!Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.
Safet Sušić - Pape
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa nije problem,ako je to tako kako ti tvrdiš,onda je vjerovatno i Semir Štilić popljuvao savez i neće dobiti poziv ko god da bude selektor! A tako se isto piše i Milanu Đuriću i svim ostalim potencijalnim,koji se ignorišu bez ikakve potrebe i za koje nema mjesta!emir79 je napisao/la: Nece Zukanovic dobiti poziv u to budi siguran. Zasto Zukanovic suti i ne kaze zasto nije dobio vizu u americkoj ambasadi? Zasto Zukanovic suti iako zna da ima problema od prije? Zasto je Zukanovic napao savez koji nije bio uopste kriv povodom viza? Kako je moguce, da on koji je prvi stigao na okupljanje nije dobio vizu, dok su svi ostali igraci bez problema dobili istu?
Neka kaze novinarima, zasto suti?
Nece nikad dobiti poziv da ne znam ko bude selektor, sve dok se javno ne izvine savezu, isto onako kako ih je napao iz cista mira, na ovom portalu i osudio da su oni krivi zbog njegove vize.
Super je ovako,nek vas hebe Sajo u mozak Hajdukom i nek svaki put priča kako bi zvao one koje ne može,a ne zove one koje može! Ispadamo manji od Luksemburga po njegovoj logici,ne moze covjek naći 30 igrača,al se mogu naći 2 iz Hajduka!

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
SAd cu ti reci nesto, Hadzic je bolji haver sa Pjanicem i Dzekom nego Ibisevic.Consigliere je napisao/la:Evo, ja cu ti odmah povjerovati ako nadjes bilo kakvu vezu Dzeke sa Tinom i Hadzicem, igracima koji su ih zamjenili u ekipi. Svi znamo njihovu vezu sa Papetom i tu je sve jasno, al odakle Dzekih interes tu?!Head je napisao/la:Edin Dzeko se zakacio sa Zukanovicem i ne zeli ga u reprezentaciji, takvo misljenje dijeli i Susic. Ovo je 100% istina da su se zakacili Dzeko i Zukanovic. Zukan je bio bezobrazan vise nego sto mu treba.

1946
- Consigliere
- Kontakt:
Koji podanici, bokteyeboemir79 je napisao/la:Nece Zukanovic dobiti poziv u to budi siguran. Zasto Zukanovic suti i ne kaze zasto nije dobio vizu u americkoj ambasadi? Zasto Zukanovic suti iako zna da ima problema od prije? Zasto je Zukanovic napao savez koji nije bio uopste kriv povodom viza? Kako je moguce, da on koji je prvi stigao na okupljanje nije dobio vizu, dok su svi ostali igraci bez problema dobili istu?
Neka kaze novinarima, zasto suti?
Nece nikad dobiti poziv da ne znam ko bude selektor, sve dok se javno ne izvine savezu, isto onako kako ih je napao iz cista mira, na ovom portalu i osudio da su oni krivi zbog njegove vize.

Cuj, da se on izvini Savezu

Fit Tony: I keep my friends close...
Joj Head priča ti je glupa k'o noć!
Sad nas još počni ubjeđivat da je Kolašinac dobio poziv u reprezentaciju zbog Spahića i Džeke,bio im simpatičan
Zukanovića i Štilića izgleda Džeko ne voli,pa ih Safet ne smije pozvati
Sad nas još počni ubjeđivat da je Kolašinac dobio poziv u reprezentaciju zbog Spahića i Džeke,bio im simpatičan

Nije mi prica glupa ko noc, ovdje si ti jedini noc pa se poistovjeci s cim hoces.rishaaa je napisao/la:Joj Head priča ti je glupa k'o noć!
Sad nas još počni ubjeđivat da je Kolašinac dobio poziv u reprezentaciju zbog Spahića i Džeke,bio im simpatičan![]()
Ocito da ne znas ko je Miralem Nalic, kakva je njegova veza sa Hadzicem, Dzekom, Pjanicem. Cije auto voza itd...
Al' ne zelim da ti dajem vise informacija.

1946
- The_Target
- Kontakt:
Ma dobro i ti si neki gangastaXHead je napisao/la:Nije mi prica glupa ko noc, ovdje si ti jedini noc pa se poistovjeci s cim hoces.rishaaa je napisao/la:Joj Head priča ti je glupa k'o noć!
Sad nas još počni ubjeđivat da je Kolašinac dobio poziv u reprezentaciju zbog Spahića i Džeke,bio im simpatičan![]()
Ocito da ne znas ko je Miralem Nalic, kakva je njegova veza sa Hadzicem, Dzekom, Pjanicem. Cije auto voza itd...

-
- Kontakt:
pozdrav za selektore i fudbsalskie strucnjake na forumu

Pa ko ti covjece pise o Stilicu i Djuricu? Zaboli me ona stvar i za Stilica i za Djurica, ja ti pisem za Zukanovica.rishaaa je napisao/la:
Pa nije problem,ako je to tako kako ti tvrdiš,onda je vjerovatno i Semir Štilić popljuvao savez i neće dobiti poziv ko god da bude selektor! A tako se isto piše i Milanu Đuriću i svim ostalim potencijalnim,koji se ignorišu bez ikakve potrebe i za koje nema mjesta!
Super je ovako,nek vas hebe Sajo u mozak Hajdukom i nek svaki put priča kako bi zvao one koje ne može,a ne zove one koje može! Ispadamo manji od Luksemburga po njegovoj logici,ne moze covjek naći 30 igrača,al se mogu naći 2 iz Hajduka!

Ignorise ovog ignorise onog, pa kako ste krenuli treba da pozove 50 igraca.
Pa zar je ijedan selektor vise igraca pozvao od Safeta. Cuj ignorise Stilica koji nije mogao sastaviti godinu dana u turskoj ligi. "Najbolji igrac" u Poljskoj koji ne moze da makne iz te lige pored zive Njemacke sa kojom granici. Pored njega se masa igraca prodala u Bundesligu, a on sa 27-28 godina i dalje tapka u poljskoj ligi. Cak i kad je u Lechu bio (naravno najbolji) otisao mu Lewandowski ispred nosa u Dortmund, i jos jedan ako se ne varam u Wolfsburg, ali eto on je najbolji ostao u Lechu. Ma daj.
Djuric? Napadac , jeli ovaj u zadnje 3 godine makar dao 10 golova? Naravno treba ga pozvati da nas pojaca u napadu. Nidje veze.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
A to su prosli selektori bas neki velik izbor imali.emir79 je napisao/la: Pa zar je ijedan selektor vise igraca pozvao od Safeta.

Nikad nam se nije desilo da imamo 11 igraca iz lige petice, sve do Papetovog mandata (a sad ih je i vise).
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ervin- ... /141020168
Opa.

Opa.

Pljusni ih Zukane.Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže šta treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto to valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović za Klix.ba.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 okt 2014, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
evo vam zukin intervju u kojem je zuka sve objasnio:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:evo vam zukin intervju u kojem je zuka sve objasnio:
e ovo vec sto zukanovic tvrdi nije za za....bancije nego za suda i krivicnog gonjenja majmuna za kojeg sam mislio da je samo glup ko drvo a sad vidim da je krajnje neposten i pokvaren

dakle na sud a otkaz na prvoj narednoj vanrednoj sjednici
Imali su, pa nam se desavalo da ne pozivamo i osvajace kup UEFA.Goalgetter je napisao/la:A to su prosli selektori bas neki velik izbor imali.emir79 je napisao/la: Pa zar je ijedan selektor vise igraca pozvao od Safeta.![]()
Nikad nam se nije desilo da imamo 11 igraca iz lige petice, sve do Papetovog mandata (a sad ih je i vise).
I kakve veze ima liga 5, tu ligu 5 samo koristi priglupi Balkan niko vise, na zapadu i ne znaju da postoji famozna liga 5.
Izmisljene gluposti nista vise, eto kao u ligi 5 klubovi sve aman zaman. Padernborn velesila. manite se ba toga. Naravno da je i prije bilo izbora, i prije se smaralo o igracima, kao i sada, nista nije drugacije.
Head je napisao/la:Nije mi prica glupa ko noc, ovdje si ti jedini noc pa se poistovjeci s cim hoces.rishaaa je napisao/la:Joj Head priča ti je glupa k'o noć!

Gaga budalas libo ga racku,frajer u Rimu vec 4-5 dana kod Pjanica kuci

-
- Kontakt:
nisam upratio sta je to safet danas rekao a zukanovica pa ovom puko film

A da ja upitam Zukanovica: Pa sine kako si upisao ikako nastupe u drzavnom timu kod Safeta, ako ti je to razlog.Goalgetter je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/ervin- ... /141020168
Opa.![]()
Pljusni ih Zukane.Priznajem da sam pokušavao na sve načine da stupim u kontakt s njim. Zvao sam ga, slao poruke, tražio bilo kakav način da mi kaže šta treba da uradim da bih ponovo igrao za svoju zemlju, nikada ni na jedan poziv i ni na jednu moju poruku Safet nije odgovorio... Zašto to valjda samo on zna. Došlo je vrijeme da ga ovako pitam: Da li je razlog izbacivanja mene iz reprezentacije to što nisam prihvatio da mi Safetov brat Sead Sušić bude menadžer kad mi se on nudio za vrijeme mog boravka u Belgiji? Pitam se šta bi bilo da jesam?", navodi Zukanović za Klix.ba.
rekao da je gledao roma - chievo (a do sada nikada nije gledao nijednu ekipu u kojoj igra neki nas reprezentativac) i da je zukanovic kriv za ljajicev gol... kao u smislu "vidite da je momak kloc"bordobijeli je napisao/la:nisam upratio sta je to safet danas rekao a zukanovica pa ovom puko film![]()

[youtube][/youtube]
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Juventinisimo
- Kontakt:
Stara poslovica,dug jezik,kratka pamet...evo ga jos vise sebi uskace u stomak...e moj Zuka..
(ako je ovaj interview istinit)..nasim novinarima ne vjerujem ni sekundu..
Odigrao je 6 utakmica za rekpu...valjda su ga vrbovali sa time,da se prikljuci Germaniji...Pape ga doveo...e moj Zuka..

Odigrao je 6 utakmica za rekpu...valjda su ga vrbovali sa time,da se prikljuci Germaniji...Pape ga doveo...e moj Zuka..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3