FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 jan 2011, 12:04

reebok23 je napisao/la:Iskreno moram priznati da ste svi od juce, da nemate pojma o fudbalu
Nek si im vala rekao, da znaju na cemu su ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 11 jan 2011, 12:10

Stole iz Bora je napisao/la:
reebok23 je napisao/la:Iskreno moram priznati da ste svi od juce, da nemate pojma o fudbalu
Nek je vala reko, i trebao je neko to da uradi.

Ev jedno čirilično smijanje: XAXAXAXAXA
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 11 jan 2011, 12:30

mozete vi misliti sta hocete , ja samo iznosim realne cinjenice, i ponovicu bosanci koji odu u dinamo slobodno mogu okaciti kopacke o klin, samo mi nabrojite ko je to od nasih uspio u dinamu

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 jan 2011, 12:48

reebok23 je napisao/la:Iskreno moram priznati da ste svi od juce, da nemate pojma o fudbalu, dinamu,njihovim igracima i svemu ostalom vezano za fudbal, ja vam savjetujem da samo pogledate listu igraca koji su kao juniori otisli iz BiH u dinamo ili gdje su ti igraci sada, znaci nema nigdje nikog na mapi, pa u dinamu nisu uspjeli mesanovic enes, pelak koji su bili igracine, akamo li tamo neki pandja, mesanovic ,bekic, gde je taj bekic koji je otisao bas iz slobode u dinamo, nema ga na mapi,upisalo dijete skolu vidi ne moze, zaostaje, a dinamo i njegov skauting nula,samo gomilaju, pogledajte listu igraca koji su prodefilovali kroz dinamo u zadnjih 7 godina i sve ce biti jasno
To je sasvim ok sto si rekao,moram se apsolutno sloziti...oni koji obracaju paznju na kvalitet mladih igraca sa nasih prostora su ekipe poput sibenika i slicnih,jer ce oni gledati da ne promase i od njihovih eventualnih transfera te ekipe zive...nesto slicno kao Zeljo,s tim sto nas klub nema nikakav skauting,nego je pusta sreca da dodje neki takav mladi igrac od kojeg bi se mogao izbrusiti neki novi dijamant...fora sa Dinamom je drugacija,taj klub ima ogromnu lovu i njihov cilj prevashodno je skloniti sa trzista sve sto se cuje da valja...njima nije problem da kupe mladog igraca,naravno da je i njima cilj da taj mladi igrac postane validan za njihove potrebe,ali nije tragedija ako se to ne desi,jer inkasiraju milionske transfere na druge igrace...moze im se...zakon jaceg...ti igraci bi igrali u nasim klubovima,tamo su mozda i dobili neku bolju lovu,ali je upitno hoce li se dalje dobro unovciti...Sto se Zelje tice bilo bi dobro imati dva tri skauta koji bi pratili odredjene regije u BiH,jer ima sigurno dosta materijala za koje ne bi trebalo izdvojiti puno novca,bitno je samo biti dovoljno brz...Pehilj,Nikolic,Baljic,Kolobov,M.Karic su mladi igraci,neki od njih i nisu vise u klubu,ali nije da nasi nisu pokusali neku varijantu...ipak takva varijanta je bila na nagovor prijatelja,bez skautinga kako treba...treba ipak placati i skauting,a tu smo do sad bili zohari,a i nema se para za takvo nesto...sada bi mozda i mogli organizovati dva tri covjeka koji bi to mogli raditi za nas a cije se misljenje postuje vezano za nekog igraca...bilo bi dobro,to bi nas unaprijedilo,pa dovesti jednog igraca godisnje kako treba i da tako upali,visestruko bi se isplatilo na dugorocnom nivou.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 11 jan 2011, 12:53

taj klub ima ogromnu lovu i njihov cilj prevashodno je skloniti sa trzista sve sto se cuje da valja... bravo, to je sustina price, bilo dobro ne bilo, culi su za nekog mesanovica iz puracica :D , hajmo ga uzeti pa sta bude, da nebi neko drugi, pozdrav

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 jan 2011, 13:36

Stole iz Bora je napisao/la:
I još ih nogom spucaj, čuj pričaju a veze nemaju, kakav bezobrazluk :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 jan 2011, 13:46

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 jan 2011, 13:59

Džeko: Drago mi je da sam opet u plavoj boji

Drago mi je da sam opet u plavoj boji – uza smiješak zaključio je Džeko aludirajući na boju dresa svog nekadašnjeg kluba...

Nakon potpisivanja ugovora za Manchester City Edin Džeko na tečnom je engleskom dao intervju za klupsku internetsku stranicu.

– Posljednji put sam engleski govorio još u osnovnoj školi i malo prošle godine kada sam morao odgovarati na pitanja engleskih novinara. Mislim da sam se odlično snašao, što mi je drago jer će i Englezi cijeniti što sam došao pripremljen – rekao je Džeko.

U Englesku je otišao prilično nespreman, u odnosu na igrače Cityja. Naime, imao je 10 dana odmora, a na početku priprema s Wolfsburgom se prehladio pa je izgubio snagu.

– Bio sam bolestan i na prvom treningu vidio sam da mi nedostaje snage.

Tvrdi da nije opterećen što je igrač čiji je transfer najskuplji u Bundesligi. Engleski mediji Cityjeve zvijezde nazivaju pijanim milijunašima. Na treningu su se nedavno potukli Kolo Toure i Adebayor, a prije njih sukobili su se Boateng i Balotelli.

– Da, znam da se to događalo, ali na treningu je nevjerojatno pozitivno ozračje. Svi su opušteni. Kako bismo mi iz Sarajeva rekli, svi su raja. U svakom klubu ima sukoba među igračima, Bilo ih je i u Wolfsburgu.

Džeko se na prvom treningu upoznao sa svim suigračima, a najviše se, kako nam je priznao, zadržao u razgovoru s Aleksandrom Kolorovom, te Boatengom, Kompanyjem i De Jongom.

– Drago mi je da sam opet u plavoj boji – uza smiješak zaključio je Džeko aludirajući na to da Željezničar, u kojem je počeo karijeru, također ima dresove plave boje

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 11 jan 2011, 14:27

Evo u Sport-u interviju sa Vladavicem "Volio bi se vratiti u Zelju" kaze da ima sa Zilinom ugovor 1,5 godinu.A zelio bi nazad u nasu ligu da se odmori i bude sa familijom i jedini klub Zeljo.Pa ako bi dosao to bi bila ekipa snova (za nasu ligu) zadnji vezni po meni Jamak i Svraka,onda Beslija i Vladavic i poluspic Zajko :D
svoj ti pos'o !

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 11 jan 2011, 14:32

nikad izvini ti bas prednjacis u ne znaju i lupetanju hah, uzmi procitaj malo nekad nesto,prosvjetli se haha

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 11 jan 2011, 14:51

Ako ti imaš preko 18 ja sam pita :lol:

Bolje bi ti bilo da vrijeme koje provedeš pišući gluposti po forumu upotrijebiš da završiš srednju školu i postaneš pismeniji :mrgreen: Kasnije ti lakše bude da nađeš posao. Onda piši po forumu, nije problem :mrgreen:

Kad se prvi put obriješ, javi se da diskutujemo :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jan 2011, 14:53

reebok23 je napisao/la:nikad izvini ti bas prednjacis u ne znaju i lupetanju hah, uzmi procitaj malo nekad nesto,prosvjetli se haha
U zadnje vrijeme se pojavljuju ovi sto svima kazu da su neznalice i da lupaju, ljudi ovo je forum i apsulutno svak ima pravo da napise svoje misljenje taman se svi ostali ne slagali sa tim ili taman da taj nije u pravu meni jedino zapara oci kad neko namjerno laze a ama bas svacije misljenje mogu uvaziti ali brate dragi dajte malo normalnih i postova i nemojte tih omalovazavanja bilo koga ako imas sta konkretno ti reebook23 napisi ako je to pametno i nemojs e bas obazirati na neke druge tvoj me post podjseca na onog nesretnika FCS koji ima samo svoju istinu i misli da je samo on u pravu za sve...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 11 jan 2011, 14:56

Molim stoleta da nam članak iz sporta dobavi nekako da ga vidimo :P
Hajde lazare,hajde Lazare..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 jan 2011, 14:57

Popović Lazar je napisao/la:Molim stoleta da nam članak iz sporta dobavi nekako da ga vidimo :P
imam ja ali mi mrsko...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 jan 2011, 14:58

Porediti Dinamo i Zelju sad trenutno nije realno iz vise stvari. Kao prvo pocnimo od repke Hrvatske koja je daleko uspjesnija od nase pa tako da svaki igrac Dinama koji zaigra za Hrvatsku repku odmah na svoju cijenu moze dodati minimum 2 miliona eura. Kao drugo budzet Dinama i Zelje se ne mogu porediti sad trenutno pa tako da mi nismo konkurencija Dinamu kada dodze do para. Kao trece Dinamo je u zadnjih ako se ne varam 7-10god. najuspjesniji klub u Evropi kada je u pitanju poslovanje tj. kupovina i prodaja igraca. Ja mislim da su u plusu nekih nekih 100 miliona eura a mi??? Oni Modirca prodase za ogromne novce a nas najuspjesniji transfer je Dzekin iz Wolfsburga u Man.City..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 jan 2011, 15:03

slika

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 11 jan 2011, 15:04

Seyo_TM je napisao/la:
Popović Lazar je napisao/la:Molim stoleta da nam članak iz sporta dobavi nekako da ga vidimo :P
imam ja ali mi mrsko...
Hvala yoSe ;)
Hajde lazare,hajde Lazare..

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 jan 2011, 15:05

slika

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 11 jan 2011, 16:04

Seyo_TM je napisao/la:slika

gdje su sad oni sto kazu da Borac ne moze traziti lovu za Vukelju ako hoce da predje u zelju ili Sarajevo,ha?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jan 2011, 16:29

padobranac1978 je napisao/la:

gdje su sad oni sto kazu da Borac ne moze traziti lovu za Vukelju ako hoce da predje u zelju ili Sarajevo,ha?
A sta ako slucajno predje u Pofalicki i iz Pofalickog u Zelju ha ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 11 gostiju.