Nek si im vala rekao, da znaju na cemu su ...reebok23 je napisao/la:Iskreno moram priznati da ste svi od juce, da nemate pojma o fudbalu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nek si im vala rekao, da znaju na cemu su ...reebok23 je napisao/la:Iskreno moram priznati da ste svi od juce, da nemate pojma o fudbalu
Nek je vala reko, i trebao je neko to da uradi.Stole iz Bora je napisao/la:Nek si im vala rekao, da znaju na cemu su ...reebok23 je napisao/la:Iskreno moram priznati da ste svi od juce, da nemate pojma o fudbalu
To je sasvim ok sto si rekao,moram se apsolutno sloziti...oni koji obracaju paznju na kvalitet mladih igraca sa nasih prostora su ekipe poput sibenika i slicnih,jer ce oni gledati da ne promase i od njihovih eventualnih transfera te ekipe zive...nesto slicno kao Zeljo,s tim sto nas klub nema nikakav skauting,nego je pusta sreca da dodje neki takav mladi igrac od kojeg bi se mogao izbrusiti neki novi dijamant...fora sa Dinamom je drugacija,taj klub ima ogromnu lovu i njihov cilj prevashodno je skloniti sa trzista sve sto se cuje da valja...njima nije problem da kupe mladog igraca,naravno da je i njima cilj da taj mladi igrac postane validan za njihove potrebe,ali nije tragedija ako se to ne desi,jer inkasiraju milionske transfere na druge igrace...moze im se...zakon jaceg...ti igraci bi igrali u nasim klubovima,tamo su mozda i dobili neku bolju lovu,ali je upitno hoce li se dalje dobro unovciti...Sto se Zelje tice bilo bi dobro imati dva tri skauta koji bi pratili odredjene regije u BiH,jer ima sigurno dosta materijala za koje ne bi trebalo izdvojiti puno novca,bitno je samo biti dovoljno brz...Pehilj,Nikolic,Baljic,Kolobov,M.Karic su mladi igraci,neki od njih i nisu vise u klubu,ali nije da nasi nisu pokusali neku varijantu...ipak takva varijanta je bila na nagovor prijatelja,bez skautinga kako treba...treba ipak placati i skauting,a tu smo do sad bili zohari,a i nema se para za takvo nesto...sada bi mozda i mogli organizovati dva tri covjeka koji bi to mogli raditi za nas a cije se misljenje postuje vezano za nekog igraca...bilo bi dobro,to bi nas unaprijedilo,pa dovesti jednog igraca godisnje kako treba i da tako upali,visestruko bi se isplatilo na dugorocnom nivou.reebok23 je napisao/la:Iskreno moram priznati da ste svi od juce, da nemate pojma o fudbalu, dinamu,njihovim igracima i svemu ostalom vezano za fudbal, ja vam savjetujem da samo pogledate listu igraca koji su kao juniori otisli iz BiH u dinamo ili gdje su ti igraci sada, znaci nema nigdje nikog na mapi, pa u dinamu nisu uspjeli mesanovic enes, pelak koji su bili igracine, akamo li tamo neki pandja, mesanovic ,bekic, gde je taj bekic koji je otisao bas iz slobode u dinamo, nema ga na mapi,upisalo dijete skolu vidi ne moze, zaostaje, a dinamo i njegov skauting nula,samo gomilaju, pogledajte listu igraca koji su prodefilovali kroz dinamo u zadnjih 7 godina i sve ce biti jasno
I još ih nogom spucaj, čuj pričaju a veze nemaju, kakav bezobrazlukStole iz Bora je napisao/la:Nek si im vala rekao, da znaju na cemu su ...reebok23 je napisao/la:Iskreno moram priznati da ste svi od juce, da nemate pojma o fudbalu
U zadnje vrijeme se pojavljuju ovi sto svima kazu da su neznalice i da lupaju, ljudi ovo je forum i apsulutno svak ima pravo da napise svoje misljenje taman se svi ostali ne slagali sa tim ili taman da taj nije u pravu meni jedino zapara oci kad neko namjerno laze a ama bas svacije misljenje mogu uvaziti ali brate dragi dajte malo normalnih i postova i nemojte tih omalovazavanja bilo koga ako imas sta konkretno ti reebook23 napisi ako je to pametno i nemojs e bas obazirati na neke druge tvoj me post podjseca na onog nesretnika FCS koji ima samo svoju istinu i misli da je samo on u pravu za sve...reebok23 je napisao/la:nikad izvini ti bas prednjacis u ne znaju i lupetanju hah, uzmi procitaj malo nekad nesto,prosvjetli se haha
imam ja ali mi mrsko...Popović Lazar je napisao/la:Molim stoleta da nam članak iz sporta dobavi nekako da ga vidimo![]()
Hvala yoSeSeyo_TM je napisao/la:imam ja ali mi mrsko...Popović Lazar je napisao/la:Molim stoleta da nam članak iz sporta dobavi nekako da ga vidimo![]()
Seyo_TM je napisao/la:
A sta ako slucajno predje u Pofalicki i iz Pofalickog u Zelju ha ?padobranac1978 je napisao/la:
gdje su sad oni sto kazu da Borac ne moze traziti lovu za Vukelju ako hoce da predje u zelju ili Sarajevo,ha?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 11 gostiju.