Mećanje u najavi... Travnik 04. Ako me razumijete.solar1987 je napisao/la:proc cemo travnik sta vam je))
KUP KUP KUP JE NAS !!!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mećanje u najavi... Travnik 04. Ako me razumijete.solar1987 je napisao/la:proc cemo travnik sta vam je))
KUP KUP KUP JE NAS !!!
wienultras je napisao/la:Sarajevu igman zelji sloboda mrkonjic grad....nama travnik jos u gostima..a gledaj zrinjskog jeste im sta lakse mogli namjestiti **** li vam majku u picku
kmeee, kmeeewienultras je napisao/la:ako nema sta pametnije reci ****...pun mi **** vaseg spominjanja jarca i evropske slobode.ako nemas napisati nista vezano za sam sadrzaj posta,razguliterabajt je napisao/la:Nekome smeta europska sloboda očiglednowienultras je napisao/la:Sarajevu igman zelji sloboda mrkonjic grad....nama travnik jos u gostima..a gledaj zrinjskog jeste im sta lakse mogli namjestiti **** li vam majku u picku
zar se u prvenstvu ne igraju po dvije utakmice svako sa svakim ?????????wienultras je napisao/la:Nije **** lose pogledaj ostale parove namjestaljka tako ocita...pored katastrofalnog zdrijeba u ligi i kup nas ****...**** ti savez i sve ovo.nema sanse da ova ekipa ponovo dobije travnik tamo.a igra se jedna utakmica
JAK; JAČI; GAVRAN hahahahahgavran je napisao/la:zar se u prvenstvu ne igraju po dvije utakmice svako sa svakim ?????????wienultras je napisao/la:Nije **** lose pogledaj ostale parove namjestaljka tako ocita...pored katastrofalnog zdrijeba u ligi i kup nas ****...**** ti savez i sve ovo.nema sanse da ova ekipa ponovo dobije travnik tamo.a igra se jedna utakmica
Jeste, al' kad skontas da u proljetnom dijelu idemo u goste vama, Sarajevu, Sirokom, Zrinjsko, Celiku, Velezu gdje su sanse minimalne da uzmemo i bod onda skontas koliko je zeznuta situacija jer je to plafon 20 bodova za polusezonu. Plus sto smo vec kod kuce kiksali protiv istih 4 boda, a bit ce tu jos prosipanja.gavran je napisao/la:zar se u prvenstvu ne igraju po dvije utakmice svako sa svakim ?????????wienultras je napisao/la:Nije **** lose pogledaj ostale parove namjestaljka tako ocita...pored katastrofalnog zdrijeba u ligi i kup nas ****...**** ti savez i sve ovo.nema sanse da ova ekipa ponovo dobije travnik tamo.a igra se jedna utakmica
odakle to....jesi vidio ili cuo...ja prolazio oko 12 i nisam nista primjetiofukara1919 je napisao/la:Sta je ono, rasklapa se paletara?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.