izvrsena je procjena i prihodi krajem 2013 u totalu bi trebali iznositi 270 miliona, sa zavrsetkom continasa projekta i ostalim planiranim stvarima nekad cemo preci i 300 miliona sto je cilj, a ne vidim zasto ne bi.Contentissimo je napisao/la:mozda nece probiti granicu od 300, ali ce se vrlo znacajno pribliziti...a dosta zavisi i od plasmana u LP
vrlo je bitno reci da se ocekuje i revizija sponzorskih ugovora...
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Contentissimo
- Kontakt:
i ja sam to citao, ali bilo je pesimisticnih komentara kako necemo preci tu granicu, pa sam onda napisao da cemo se u najgorem slucaju znacajno pribliziti...EnzoFerrari je napisao/la: izvrsena je procjena i prihodi krajem 2013 u totalu bi trebali iznositi 270 miliona, sa zavrsetkom continasa projekta i ostalim planiranim stvarima nekad cemo preci i 300 miliona sto je cilj, a ne vidim zasto ne bi.
2011/2012 prihod je bio oko 195 miliona
2012/2013 ocekuje se 270 miliona
2013/2014 sasvim je realno ocekivati 300 miliona, ali o tome kad dodje vrijeme, zivi bili pa vidjeli...
Forza Juve
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Trequartista
- Kontakt:
Pa ako ponovimo rezultate iz prošle sezone preći ćemo 300 miliona. Kako su došli Teveze i Llorente prodaja dresova će ići puno puno bolje, ulaznice će sigurno biti skuplje...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Od Atalante smo kupili drugu polovinu ugovora za 5,5 miliona € (Gabbiadini), da bi prodali 50% ugovora Sampdoriji za Zazu i 2 miliona €. 50% ugovora Zaze ćemo prodati Sassuolu za 2-2.5 miliona €.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
- pendjercity
- Kontakt:
Da li bi to bio problem da malo sjedi na klupi.?
Pirlo je na zalasku karijeri, bez obzira koliko to nama tesko pada. To se da primjetiti vec odredjeno vrijeme - sto bi nasi komentatori rekli "fali mu svjezine". To se zovu godine ili rodni list.
Pjanic bi jos tu, sjedeci na klupi, pokupio par fora.
Od ostalih nabrojanih, Claudio mi je najdrazi, mada su i Pogba i Vidal odlicni.
Ali od njih trojice nije taj tip igraca, koji treba i moze da zamjeni Pirla.
U ovom momentu, omjer cijene i onoga sto se dobija - Pjana je ubjedljivo najbolji.
O napadacima sam dovoljno rekao, igramo sa 1 ponekad sa 2 a imamo ugovore sa njih 11.
Pirlo je na zalasku karijeri, bez obzira koliko to nama tesko pada. To se da primjetiti vec odredjeno vrijeme - sto bi nasi komentatori rekli "fali mu svjezine". To se zovu godine ili rodni list.
Pjanic bi jos tu, sjedeci na klupi, pokupio par fora.
Od ostalih nabrojanih, Claudio mi je najdrazi, mada su i Pogba i Vidal odlicni.
Ali od njih trojice nije taj tip igraca, koji treba i moze da zamjeni Pirla.
U ovom momentu, omjer cijene i onoga sto se dobija - Pjana je ubjedljivo najbolji.
O napadacima sam dovoljno rekao, igramo sa 1 ponekad sa 2 a imamo ugovore sa njih 11.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Sigurno će Pogba igrat još više utakmica il' umjesto Pirla, Marcha i Vidala.
Za njega sigurno ima minutaže o volio bi' još jednog veznjaka jer ako ne dođe lijevi vezni koji nam treba onda ne bi bilo loše.
Al' o tom po tom.
Forza!
Za njega sigurno ima minutaže o volio bi' još jednog veznjaka jer ako ne dođe lijevi vezni koji nam treba onda ne bi bilo loše.
Al' o tom po tom.
Forza!
Allegri je gospodin!
Sunderland ce do kraja sedmice poslati ponudu za Giacherinia ozbiljno su zainteresovani za njega ako bude dobra ponuda prodati ga bez razmisljanja
Izaslanik Monaca dolazi sutra u Italiju suska se da dolazi provjeriti situaciju oko Marchisia tj jesmo li ga spremni prodati
Edit: ko je ovaj Bonaventura covjek maltene ne kaze da ce pjeske doci u Juve samo ako ga zelimo

Izaslanik Monaca dolazi sutra u Italiju suska se da dolazi provjeriti situaciju oko Marchisia tj jesmo li ga spremni prodati
Edit: ko je ovaj Bonaventura covjek maltene ne kaze da ce pjeske doci u Juve samo ako ga zelimo

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
A koja bi samo drama bila da levatima Englezima šušnemo Giaccha za cenera.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bonaventura ba ljudi iz Atalante, kako je moguce da ne znate za njega a pratite Seriu A?
Cak je igrao i za Italiju na nekoj prijateljskoj skoro nekad. Ofanzivni vezni/krilo ... tako nesto.
Cak je igrao i za Italiju na nekoj prijateljskoj skoro nekad. Ofanzivni vezni/krilo ... tako nesto.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Možda čak i višeTrequartista je napisao/la:A koja bi samo drama bila da levatima Englezima šušnemo Giaccha za cenera.![]()
![]()

Allegri je gospodin!
ooooooooooooooooo Kolarovee 
Izgleda da je završen transfer, 6 milki

Izgleda da je završen transfer, 6 milki
Ja te volim, volim Željo..
Izaslanik Monaca koji je dosao u Torino da ispita situaciju za Marchisia kaze da bi Agneli pristao na 37 miliona da proda Marchisia,ali bi onda pokusali mi dovesti Verrattia za kojeg bi PSG trazio 20-25 miliona Agnelli svim silama zeli da vrati Verrattia u Italiju tj Juve,jer mu je obecao da ce u Italiji samo za Juve igrati ali tu bi imali konkurenciju u Realu tj Ancelotiu.
Conte ne zeli da se Marchisio prodaje jer je vazan kotacic njegovog stroja
Kolarov je veoma blizu Juvea izvrsio je pritisak na upravu Citya i trenera Pelegrinia da zeli da ode u Juve i da spuste cijenu prema informacijama nasli bi se negdje na 7-8 miliona Marotta je otputovao u London da pokusa zavrsiti posao.
Conte ne zeli da se Marchisio prodaje jer je vazan kotacic njegovog stroja

Kolarov je veoma blizu Juvea izvrsio je pritisak na upravu Citya i trenera Pelegrinia da zeli da ode u Juve i da spuste cijenu prema informacijama nasli bi se negdje na 7-8 miliona Marotta je otputovao u London da pokusa zavrsiti posao.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ako je ovo istina, ne prodat igraca za kojeg imas zamjenu za 37 miliona bilo bi ravno ludilu, ja bi im dao i De Cegliea dzabe nek nosa kofere.Yucca je napisao/la:Izaslanik Monaca koji je dosao u Torino da ispita situaciju za Marchisia kaze da bi Agneli pristao na 37 miliona da proda Marchisia,ali bi onda pokusali mi dovesti Verrattia za kojeg bi PSG trazio 20-25 miliona Agnelli svim silama zeli da vrati Verrattia u Italiju tj Juve,jer mu je obecao da ce u Italiji samo za Juve igrati ali tu bi imali konkurenciju u Realu tj Ancelotiu.
Conte ne zeli da se Marchisio prodaje jer je vazan kotacic njegovog stroja![]()
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Jednom sam objašnjavao, ne planiram opet, ko dosad nije shvatio da navijanje za Juventus donosi puno više od samih rezultata, igrača itd. neće nikad.
Prodati Claudia je u rangu prodavanja Buffona ili Chiellinija, takvi igrači nemaju cijenu, bar je u Juventusu tako bilo uvijek i siguran sam da Agnelli i Conte to savršeno dobro znaju.
Prodati Claudia je u rangu prodavanja Buffona ili Chiellinija, takvi igrači nemaju cijenu, bar je u Juventusu tako bilo uvijek i siguran sam da Agnelli i Conte to savršeno dobro znaju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Conte, 37 miliona je 37 miliona
Ako ima(ju) mozga u Juventusu, prihvatit će objeručke ovu basnoslovnu ponudu Monaca. Naravno, ako je Kneževi i službeno upute. Claudio nije nezamjenjiv.

Ako ima(ju) mozga u Juventusu, prihvatit će objeručke ovu basnoslovnu ponudu Monaca. Naravno, ako je Kneževi i službeno upute. Claudio nije nezamjenjiv.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Gianluca Di Marzio @dimarzio 50s
Il @sscnapoli ha sondato #jovetic della @ACF_Fiorentina: il giocatore non è convinto e avrebbe già detto di no. Aspetta la @JuventusFC
Sad za sad, JoJo odbio Napoli.
Il @sscnapoli ha sondato #jovetic della @ACF_Fiorentina: il giocatore non è convinto e avrebbe già detto di no. Aspetta la @JuventusFC
Sad za sad, JoJo odbio Napoli.