BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Stream neki za Mirzu?
sami je pocetak ali ja do sada nisam gledao ovako dobrog mirzu, ovo nije realno:-)
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
To ti buraz moj ne radi. Treba mi stream koji radi.
Izabres sa strane mec i onda pritisnes play.fk bosna sarajevo je napisao/la:To ti buraz moj ne radi. Treba mi stream koji radi.
mozel strucna ocjena Mirzine igre za sada?? Meni kao povrsnom poznavaocu kraljevskog sporta ovo izgleda i vise nego korektno. Samo vidi se da nema iskustvo sa ovim chelengima, dva izgubi relativno brzo 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
E moj Mirza sta propustas ccc
nazalost puce Mirza ko kokica u prvom setu 
idemo dalje majstore.....
idemo dalje majstore.....
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije se moglo preko Pelle, nije Pella ništa poklanjao. Odličan turnir za Mirzu, ima sasvim dovoljno vremena da se odmori i pripremi za AO i prođe kvale.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gledao sam prva 4 gema, bilo je odlično, morao sam ići, iznenadio sam se krajnjim rezultatom.
Nije bitno bravo Mirza
Nije bitno bravo Mirza
Dobro je bilo. Mirza je dosta unaprijedio igru, nazalost danas nije moglo bolje vjerovatno ga je stigao umor a i protivnik je bio odlican.
da, umorio se. Valjda moze do MD Australije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A ja sam gledao od 2:3 u prvom setu. Nazalost, Pella je bio odlican, sa ovim sto sam ja vidio, danas bi dobio i top 10 tenisera! Mirza nije imao ni jednu break loptu, a Pella je napravio u cijelom mecu samo 10 neprisiljenih gresaka...Esport je napisao/la:Gledao sam prva 4 gema, bilo je odlično, morao sam ići, iznenadio sam se krajnjim rezultatom.
Nije bitno bravo Mirza
Sada se odmoriti za kvale AO!
Imao je u prva dva servis gema ,koje nisi gledao kako reče, bukvualno je visio break,spasio se Pella, Mirza odlično servirao tada...i na sredini prvog seta ovaj se razigrao i kraj.
ja kako ovo napisah, mirza gejma cestito nije dobiobabino je napisao/la:sami je pocetak ali ja do sada nisam gledao ovako dobrog mirzu, ovo nije realno:-)
ja mu rijec ne bih prigovorio da je jos jucer izgubio a kamo li danas. Ono sto sam gledao, pella je igrao bez greske a i poznavajuci mirzu i njegovu fizicku spremu, pretpostavljam da je 5-6 meceva u isto toliko dana previse za njega.
ovaj rezultat, i cinjenicu da je na betonu dobar, uz to jos nosilac u zrijebu, morao bi iskoristiti i proci kvalifikacije.
bila bi to jos jedna strasna finansijska i mentalna injekcija za nastavak sezone.
priusti nam mirza taj top 100 u ovoj sezoni pa se onda i oprosti ako ti volja:-)
Bilo je uočljivo da je prilikom trećeg četvrtog gema Mirza šakom prritiskao krsta, vjerovatno je imamo istih problema kao i jučer prije MTObabino je napisao/la:ja kako ovo napisah, mirza gejma cestito nije dobiobabino je napisao/la:sami je pocetak ali ja do sada nisam gledao ovako dobrog mirzu, ovo nije realno:-)![]()
ja mu rijec ne bih prigovorio da je jos jucer izgubio a kamo li danas. Ono sto sam gledao, pella je igrao bez greske a i poznavajuci mirzu i njegovu fizicku spremu, pretpostavljam da je 5-6 meceva u isto toliko dana previse za njega.
ovaj rezultat, i cinjenicu da je na betonu dobar, uz to jos nosilac u zrijebu, morao bi iskoristiti i proci kvalifikacije.
bila bi to jos jedna strasna finansijska i mentalna injekcija za nastavak sezone.
priusti nam mirza taj top 100 u ovoj sezoni pa se onda i oprosti ako ti volja:-)
Za AO imamo jednog nosioca u MD(Damir)
jednog nosioca(Mirza) i dva učesnika u Q(Aldin i Tomo)
Solidno
jednog nosioca(Mirza) i dva učesnika u Q(Aldin i Tomo)
Solidno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.