Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ovaj kloc promasuje i kad se Nole valja po travi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Misha je opao nakon IW i Miamija,posebno slabo na travi tako da je ovo 3.kolo fin rezultat. Razbio ga i Medo u 3.rundi RG,a slično vrijedi i za Krajinovića kog je strusio Kyrgios jučer. Nalbandian je dao super zamah na početku suradnje,no nisam nešto uvjeren u Davidovu blistavu coaching karijeru- Amerima ide dobro,no valjda će Sinner obuzdati Isnera koji opet na Wimblyu ruši rekorde
U yebote ja i zaboravio, kontam sad ce se dignuti kad ono kurko

⚽FK Garaže⚽
Ubi Carlitos
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Americki jablan tri puta slabije igra danas nego prije dva dana. Da se hoce vise penzionisat da ga ne gledamo na terenima.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nije to bilo realno nikako,Alcaraz je solidan server ali daleko od toga da ce zabijati sad 15,20,30 aseva,taj segment svakako moze popraviti.Danas mu je zato ritern radio fantasticno,Otte je u trecem setu prakticki i drugi servis servirao kao i prvi jer bi mu ovaj odmah iz riterna pravio prednost u poenu ili ga za zavrsavao winerom.Sinner bi mu trebao biti dobar test da vidi koje je zaista njegovo realno stanje na travi trenutno,ova prethodna dva kola je lagano rijesio.
Ma prvo kolo mu je bio za sada i najjaci test, deff je Struf jaci na travi od ova dva poslije njegaL-Train je napisao/la: ↑01 jul 2022, 19:47Nije to bilo realno nikako,Alcaraz je solidan server ali daleko od toga da ce zabijati sad 15,20,30 aseva,taj segment svakako moze popraviti.Danas mu je zato ritern radio fantasticno,Otte je u trecem setu prakticki i drugi servis servirao kao i prvi jer bi mu ovaj odmah iz riterna pravio prednost u poenu ili ga za zavrsavao winerom.Sinner bi mu trebao biti dobar test da vidi koje je zaista njegovo realno stanje na travi trenutno,ova prethodna dva kola je lagano rijesio.
Sa Sinnerom je igrao dva puta, jednom na sljaci jednom dvorana oba puta ga je dobio, vidjecemo ocekujem da ga dobije i treci put
Bice zanimljivo ispratiti i Novakov mec protiv ovog holandjanina, danas sam ga malo gledao i igra odlicno, vjerovatno centralni teren ce biti tako da ga i to moze malo ponjeti plus publika ce sasvim sigurno biti na njegovaj strani
Istina,ali ajde jbga prvo kolo vidjelo se da nije bio pri udarcu,posebno koliko se sjecam ga je forhend mucio a i sa druge strane ozbiljan igrac na travi,sad bi trebalo da je leglo sve na svoje mjesto.
Ja ga nikako nisam gledao tog holandjanina,bilo kako bilo bice zanimljivo vidjeti novo lice na touru
Ja ga nikako nisam gledao tog holandjanina,bilo kako bilo bice zanimljivo vidjeti novo lice na touru

Ma Holandez samo koristi to sto mnogi ne znaju igrati na travi. Ima vec 25 godina. Nije neki mlad teniser koji se polako probija.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Felixians4
- Kontakt:
Nedjeljna poslastica za uvođenje programa taj dan, newgen derbi, novi Nole protiv novog Rafe? Nadam se da neće biti jednosmjerna ulica i da winner neće bez otpora pasti pred Noleta.
Kako su prelagano Norrie i Paul izborili osminu,sada i nikada više im se ovako ukazao,no ionako nema poena
Kako su prelagano Norrie i Paul izborili osminu,sada i nikada više im se ovako ukazao,no ionako nema poena
Zanimljiv bar meni, igra brzo i jednostavno, bez oklijevanja, tako je i danas rastavio Nikoloza za oko 1.5h.L-Train je napisao/la: ↑01 jul 2022, 19:56Istina,ali ajde jbga prvo kolo vidjelo se da nije bio pri udarcu,posebno koliko se sjecam ga je forhend mucio a i sa druge strane ozbiljan igrac na travi,sad bi trebalo da je leglo sve na svoje mjesto.
Ja ga nikako nisam gledao tog holandjanina,bilo kako bilo bice zanimljivo vidjeti novo lice na touru![]()
Ima bas dobar servis, cak msm da je ovdje na prosjeku od nekih 20ak asova po mecu.
Igra jednorucni bekend tako da se zna kako ce Djokovic igrat cijeli mec i sta ce napadati.
Ako bude Novak malo popustio mozda ima sanse da mu otkine set, jer moze njemu onakav servis donijeti par laksih poena po gemu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a nisam upratio prije, sto to nema bodova na wimbledonu?
Wimbledon zabranio nastup Rusima i Bjelorusima, ATP se nije slozio s tim i ukinuli bodove.QUARTERBACK je napisao/la: ↑01 jul 2022, 22:55a nisam upratio prije, sto to nema bodova na wimbledonu?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne, to je odgovor ATP-a na zabranu britanske vlade o zabrani igranja rusima i bjelorusima, al zato su uredno oduzeli bodove, a ne mozes nove osvojitiQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 jul 2022, 22:55a nisam upratio prije, sto to nema bodova na wimbledonu?
Citav ovaj turnir je nakaradan i nazor ove godine
- QUARTERBACK
- Kontakt:
besmisleno iskreno, otkako je pocela korona najvise se popusili ovi igraci sto su sezonu 2019 bili dobri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.