I porodica Agnelli je jedna od najbogatijih na svijetu pa Juventus nema para da da 30 miliona za Jovetića ili da ponudi 60 mil za Balea i slicne, if you know what I meanIlCapitano je napisao/la:Kako bolan nemaju pare, De Laurentiis je pun k'o brod.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
I porodica Agnelli je jedna od najbogatijih na svijetu pa Juventus nema para da da 30 miliona za Jovetića ili da ponudi 60 mil za Balea i slicne, if you know what I meanIlCapitano je napisao/la:Kako bolan nemaju pare, De Laurentiis je pun k'o brod.

Agnelli NEĆE da daje vlastite pare u klub. Kad bi to htjeli, 'em bi izvukli klub iz dugova, 'em bi imali pare i za Balea i za Jovetu i još neke.EnzoFerrari je napisao/la:I porodica Agnelli je jedna od najbogatijih na svijetu pa Juventus nema para da da 30 miliona za Jovetića ili da ponudi 60 mil za Balea i slicne, if you know what I meanIlCapitano je napisao/la:Kako bolan nemaju pare, De Laurentiis je pun k'o brod.![]()
sta drugo ocekivati od MarotteMarchisio je napisao/la:

Jao kakva unutrasnjost stadiona.Pogba je napisao/la:Koji kralj, kako hoda!![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ne vjerujem da će tek tako Juventus doći do brojke od 300 mil. € prihoda. Lani su imali negdje oko 200 miliona , tako da prihodi će vjerovatno narasti ali da će preći 250 miliona , čisto sumnjam. Uostalom i ta cifra od 300 mil. € zvuči smiješno u poređenju sa prihodima Reala , Barce , Uniteda , Bayerna , Chelsea ...Contentissimo je napisao/la:Juventus je ove sezone stigao na "pozitivnu 0" sto se tice finansija, a naredne 2013/14 ocekuje se poslovanje u plusu i da se probije magicna granica od 300 miliona prihoda, sto je prije 2 sezone bilo nezamislivo...Zato Agnellijevi i ne treba da daje pare(znate kako su ih Secco i co. nemilice trosili), jer ovo je pravi put, da klub sam sebe finansira...
Forza Juve
Iskreno se nadam , bio bi' presretan kad bi Milan i Juventus ponovno bili u samom vrhu svijetskog fudbala. Ne samo ta dva tima , već kompletna liga da se što prije vrati tamo gdje joj je mjesto.gio10 je napisao/la:Sve u svoje vrijeme @francobaresi
Bas sam u prethodnom postu pisao kako nam je sredina jaka,pa bolje da ja tebe pitam,gdje bi pjanic igrao?apendjercity je napisao/la:Ocito je da neki (tu sam i ja) vole Pjanu radi njegove igre i "zemlje porijekla".
Isto tako ga neki ne zele vidjeti kod nas radi "zemlje porijekla"???
Osigurac? Pa u Juveu ih ima vise koji to mogu odraditi - to dugo rade za Pirla.
Modric - fenomenalan.
Ali hvaliti Jovetica i toliko ga zeliti u timu koji moze izvesti prvih jedanaest na teren a da svi budu napadaci pod ugovorom je glupost.
Po cemu je to Jovetic bolji i potrebniji u ovom momentu od Pjane (bez obzira na razlicitost pozicija koje igraju)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.