Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

EnzoFerrari
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la EnzoFerrari » 03 jul 2013, 21:53

IlCapitano je napisao/la:Kako bolan nemaju pare, De Laurentiis je pun k'o brod. :roll:
I porodica Agnelli je jedna od najbogatijih na svijetu pa Juventus nema para da da 30 miliona za Jovetića ili da ponudi 60 mil za Balea i slicne, if you know what I mean ;)

slika
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 03 jul 2013, 22:04

slika

slika

slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jul 2013, 22:22

EnzoFerrari je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Kako bolan nemaju pare, De Laurentiis je pun k'o brod. :roll:
I porodica Agnelli je jedna od najbogatijih na svijetu pa Juventus nema para da da 30 miliona za Jovetića ili da ponudi 60 mil za Balea i slicne, if you know what I mean ;)
Agnelli NEĆE da daje vlastite pare u klub. Kad bi to htjeli, 'em bi izvukli klub iz dugova, 'em bi imali pare i za Balea i za Jovetu i još neke. :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 jul 2013, 22:49

Juventus je ove sezone stigao na "pozitivnu 0" sto se tice finansija, a naredne 2013/14 ocekuje se poslovanje u plusu i da se probije magicna granica od 300 miliona prihoda, sto je prije 2 sezone bilo nezamislivo...Zato Agnellijevi i ne treba da daje pare(znate kako su ih Secco i co. nemilice trosili), jer ovo je pravi put, da klub sam sebe finansira...

Forza Juve
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 03 jul 2013, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jul 2013, 22:58

Koji kralj, kako hoda! :lol: :)

[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 03 jul 2013, 23:17

Buffon
Chellini - Bonnuci - Barzgali
Lichtsteiner - MVP ( Pogba ) - Asamoah
Tevez - Llorente

Prava pojacanja su dobrodosla,ali ne i neophodna. Vezni red nam je stvarno prejak,dobro bi nam upao taj lijevi,recimo kolarov. Kao i u obrani ogbonna,iako vjerovatno ne bi igrao prvu postavu,idealno je pojacanje za nas pa ko zna,kroz dvije godine naslijedi barzaglia.
Sto se tice napada,ja mislim da je prioritet rijesiti se nekoga,pod tim nekoga idealno bi bilo dvojice napadaca.
Za Q ne mozemo ocekivati previse al svaka ponuda blizu 10 mil morala bi se prihvatiti,vjerovatno i manje. Iduci logican izbor je matri,govorim najvise zbog toga sto je conte najblizi vucinicu i giovincu i vjerovatno ce njih htjeti ostaviti,ali licno mislim da finu ponudu za njega takodjer ne treba odbiti.

Kako god,vrlo sam uvjeren u odbranu titule,rezerve ce osvojiti kup,a LP polufinale s bayernom. Pa nek nas dotuku do kraja,il da im vratimo :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 jul 2013, 00:38

Joj kako je lud ovaj Marotta, ovo nije normalno, tražio da otplaćuje Ogbonnu 4 ili 5 godina. :lol:

Ovo me baš ono slatko nasmija. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jul 2013, 00:41

Marchisio je napisao/la:slika

slika

slika
sta drugo ocekivati od Marotte :mrgreen: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 04 jul 2013, 00:48

slika
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 jul 2013, 01:12

Pogba je napisao/la:Koji kralj, kako hoda! :lol: :)

[youtube][/youtube]
Jao kakva unutrasnjost stadiona. :o
Sjajno Juve radi, pogotovo sam se iznenadio za koju sicu su dovedeni vrhunski igraci ..
Llorente besplatno npr. :lol: , strasan igrac, ali i dobar ( cvrsto stoji na zemlji ) momak, znam ja, gledao sam ga cesto u Primeri. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 jul 2013, 08:38

------------Buffon
Licht-Barzagli-Bonucci-Chiellini
-----------Vidal-Pirlo------
-Pepe?-----Giovinco------Tevez--
-----------Llorente---------------

Mislim da će se ovoj formaciji težiti iduće sezone, Juppov Bayern :)
Ja te volim, volim Željo..

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 04 jul 2013, 08:48

Ocito je da neki (tu sam i ja) vole Pjanu radi njegove igre i "zemlje porijekla".
Isto tako ga neki ne zele vidjeti kod nas radi "zemlje porijekla"???
Osigurac? Pa u Juveu ih ima vise koji to mogu odraditi - to dugo rade za Pirla.
Modric - fenomenalan.
Ali hvaliti Jovetica i toliko ga zeliti u timu koji moze izvesti prvih jedanaest na teren a da svi budu napadaci pod ugovorom je glupost.
Po cemu je to Jovetic bolji i potrebniji u ovom momentu od Pjane (bez obzira na razlicitost pozicija koje igraju)?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 jul 2013, 08:58

Contentissimo je napisao/la:Juventus je ove sezone stigao na "pozitivnu 0" sto se tice finansija, a naredne 2013/14 ocekuje se poslovanje u plusu i da se probije magicna granica od 300 miliona prihoda, sto je prije 2 sezone bilo nezamislivo...Zato Agnellijevi i ne treba da daje pare(znate kako su ih Secco i co. nemilice trosili), jer ovo je pravi put, da klub sam sebe finansira...

Forza Juve
Ne vjerujem da će tek tako Juventus doći do brojke od 300 mil. € prihoda. Lani su imali negdje oko 200 miliona , tako da prihodi će vjerovatno narasti ali da će preći 250 miliona , čisto sumnjam. Uostalom i ta cifra od 300 mil. € zvuči smiješno u poređenju sa prihodima Reala , Barce , Uniteda , Bayerna , Chelsea ...
Pogotovo iz razloga što su Englezi potpisali novi ugovor o TV pravima , tako da će njihovi prihodi drastično porasti.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 jul 2013, 09:02

Sve u svoje vrijeme @francobaresi

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 jul 2013, 09:13

gio10 je napisao/la:Sve u svoje vrijeme @francobaresi
Iskreno se nadam , bio bi' presretan kad bi Milan i Juventus ponovno bili u samom vrhu svijetskog fudbala. Ne samo ta dva tima , već kompletna liga da se što prije vrati tamo gdje joj je mjesto.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 jul 2013, 09:18

Vjeruj mi da ce i biti tako. Evo ja očekujem Juventus u 1/2 Lige Šampiona u novoj sezoni. Milan mislim da može da se izbori sa grupnom fazom kao i Napoli, i njih,ako budu u kontinuitetu i ako ostanu u nekom istom kosturu kao prošle sezone, očekujem da igraju jako bitnu ulogu u Europi za neke 2 sezone.

Zenit priprema ponudu za Vučinića, Juve traži 18 miliona€

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 04 jul 2013, 11:18

Uskoro Zaza u Juve-cijeli ugovor,slijedece sezone igrat ce u Sassuolu,a Gabbiandini sada 50-50 u vlasnistvu nas i Sampe,slijedece sezone igra za Sampdoriu.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 jul 2013, 11:33

Vidio sam i ja da se piše o toj brojci od 300m. ali u pravu je franco, teško da ćemo to preći. Negdje sam čitao finansijski izvještaj i analizu mogućih prihoda za naredni period (3g). Fino je objašnjeno da je to trenutno u Italiji praktično nemoguće. Ne zbog načina poslovanja, već zbog krize u državi. Zbog smanjenja životnog standarda i sl. Sve to utiče na Juventus. Teško da će npr. prihodi u komercijalnom sektoru našeg kluba porasti više od trenutnih, jer je ovo neki maksimum. Sponzorski ugovori su jedino što nas može dovesti do toga, ali tek kada Juve bude u top3 kluba kontinenta.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 04 jul 2013, 12:08

pendjercity je napisao/la:Ocito je da neki (tu sam i ja) vole Pjanu radi njegove igre i "zemlje porijekla".
Isto tako ga neki ne zele vidjeti kod nas radi "zemlje porijekla"???
Osigurac? Pa u Juveu ih ima vise koji to mogu odraditi - to dugo rade za Pirla.
Modric - fenomenalan.
Ali hvaliti Jovetica i toliko ga zeliti u timu koji moze izvesti prvih jedanaest na teren a da svi budu napadaci pod ugovorom je glupost.
Po cemu je to Jovetic bolji i potrebniji u ovom momentu od Pjane (bez obzira na razlicitost pozicija koje igraju)?
Bas sam u prethodnom postu pisao kako nam je sredina jaka,pa bolje da ja tebe pitam,gdje bi pjanic igrao?a
Umjesto marchisia,ili pirla? ili mozda vidala ? I jednostavno njegovo podloznost povredama se mora spomenuti jer neznam kako ce onda izboriti mjesto u timu. Svi znamo kakve pogba partije pruza pa i dalje ce nekad igrati nekad sjediti.
Glupo je porediti Jovetica i Pjanica zbog pozicije,a samim tim smijesno pricati ko nam je potrebniji. Nakon dolaska teveza ni JoJo nije neophodana,al ne bi lose upao :D

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 04 jul 2013, 12:48

mozda nece probiti granicu od 300, ali ce se vrlo znacajno pribliziti...a dosta zavisi i od plasmana u LP

vrlo je bitno reci da se ocekuje i revizija sponzorskih ugovora...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.