Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I ja njega želim.Virtu4l je napisao/la:Želim vam Avrama Granta.
michael girling @mikejgirling
Dalglish, 32 trophies as a player & manager at LFC in 15 years. Ferguson has 37 in 28 years at Utd. Remember this. The King.
Ja nemam nijednu želju. Ako bih već morao birati, probao bih sa Deschampsom.Kenny Dalglish više nije menadžer Liverpoola
Kenny Dalglish od danas više nije menadžer Liverpoola, potvrdili su i iz uprave tog kluba i iz redova vlasnika kluba, Fenway Sports grupe.
Predsjednik Liverpoola Tom Werner je rekao kako je odluka o otpuštanju iskusnog Škota bila teška, s obzirom na čvrstu vezu s navijačima koju je razvio najprije kao igrač, a onda i menadžer ovog kluba u svom prvom razdoblju prije više od dvadeset godina. Priznao je kako je 61-godišnji menadžer dosta unaprijedio situaciju nakon katastrofalnog šestomjesečnog razdoblja pod vodstvom Roya Hodgsona, ali smatrao je kako je ipak potrebna promjena.
"Kenny je došao u klub kao menadžer na naš zahtjev u vrijeme kad ga je Liverpool doista trebao. On nije tražio da bude menadžer, mi smo to od njega tražil. On je to prihvatio jer je znao da je potreban klubu. On je napravio više do bilo koga drugog na stabilizaciji kluba u posljednjih godinu i pol dana i omogućio nam da ponovno gledamo prema naprijed. Dugujemo mu veliku zahvalnost. Međutim, rezultati u Premier ligi su bili razočaravajući i vjerujemo da trebamo promjenu kako bismo nastavili graditi na temeljima koje je on postavio. Odlučni smo u želji da našim navijačima donesemo uspjeh, a naše ambicije su ostale vratiti ovaj sjajni klub u europsku i englesku elitu, gdje i pripada." rekao je Werner.
Većinski vlasnik Liverpoola John Henry je također bio pun hvale za Dalglisha.
"Kenny će uvijek biti više od menadžera koji je osvojio prvenstvo, više od igrača koji je osvojio prvenstvo. On je na puno načina duša i srce ovog kluba. On predstavlja sve ono dobro u Liverpoolu. On uvijek postavlja klub i navijače ispred svega. Kenny će uvijek biti dio obitelji sa Anfielda. Naš posao sada jeste identificirati pravu osobu koja će povesti ovaj klub naprijed na snažnim temeljima koje smo izgradili u posljednjih osamnaest mjeseci." izjavio je Henry.
Dalglish se također zahvalio vlasnicima zbog načina na koji su se ponijeli prilikom raskida suradnje.
On je za službenu klupsku stranicu rekao: "Bila mi je čast i privilegija imati priliku vratiti se u Liverpool kao menadžer. Izuzetno cijenim rad koji su Steve, Kevin, igrači i cijelo osoblje uložili u ovom razdoblju i osjećam se ponosnim što sam klubu donio prvi trofej u šest godina, te došao na domak drugog trofeja u finalu FA kupa. Naravno da sam razočaran rezultatima u ligi, ali ne bih zamijenio osvajanje Carling kupa ni za što, jer znam koliko to znači našim navijačima i klubu da se vrate navici osvajanja trofeja."
"Iako sam očito razočaran što odlazim iz Liverpoola, mogu reći da su vlasnici i svi koji su imali veze s ovim naš raskid suradnje odradili na častan, pošten i dostojanstven način, koji pokazuje njihove ljudske kvalitete i njihovu želju da klub kontinuirano napreduje na isti način kao i kad sam ja došao ovdje. Volio bih se zahvaliti i osoblju kluba na njihovim naporima i odanosti. Rekao sam kad su mi prvi put prišli s idejom povratka na mjesto menadžera da ću ja uvijek biti od pomoći ako mogu u bilo kojem trenutku i to vrijedi i sada."
"Na kraju, želim se zahvaliti navijačima Liverpoola, koji su uvijek meni i klubu davali svoju nesebičnu potporu. Bez njih ni klub ni ja ne bismo postigli ništa." zaključio je Dalglish.
_____Covjek ima svoju filozofiju i odlican je takticar. On je prakticki stvorio ovu ekipu Swansea i jos naravno Wigan. Ekipe koje su manje-vise bez ulaganja ostale u Premiershipu. Mislim da bi napravio nesto i u Liverpoolu sa mnogo vise novca i boljim igracima, ali mozda ne prve sezone.
joj jes mi krivo brateMarcusLFC je napisao/la:
nažalost, postali smo klub vrijedan ismijavanja!fera je napisao/la:Liverpool are now without a Manager, Assistant Manager, CEO, DoF, Head Of Sports Science & Head Of Communications.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.