FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 10 jan 2011, 17:00

na izvoru drugi dio sa osimom...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 jan 2011, 17:02

19TM87 je napisao/la:joj da hoce prozivka makar da odem koji put na trening dok ne odu negdje na pripreme...pa onda oni supljaci sa priprema, spekulacije mozda koja pripremna tekma...i onda prvenstvo :D
Znas i sam kako to ide, prvo se ovi mali klubovi okupe i obave prozivku igraca, te pocnu trenirati i onda kao slag na tortu, odnosno ozvanicen pocetak prirepema ide prozivka najveceg kluba u drzavi, i tek tada ce svi moguci portali, novine... bilo koji durgi mediji biti pretrpani slikama prozivke i prvog treninga na grbavici...

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 10 jan 2011, 17:09

Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 17:11

nick je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ako se kojim slucajem pokaze da je Vukelja potpisao neki dodatni ugovor sa borcem gdje su oni ugradili to obestecenje za njega odpada definitvno mada kazem jos jednom to mi zvuci preludo.
a koliko smo uopste zainteresovani za njega? ili za bilo koga drugog,nigdje nikakvih informacija ni o cemu,nit se sta pise nit spominje...
Pa jesmo zainteresovani ali ako se ovo pokaze tacnim onda nema sanse da ga dovedemo jer ne vrijedi toliko para...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jan 2011, 17:16

amarpustahija je napisao/la:Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?
19. januara ako se ne varam

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jan 2011, 17:17

nime_tm87 je napisao/la:
amarpustahija je napisao/la:Znal neko kada je prozivka nasih igraca ?
19. januara ako se ne varam
jeste 19 tog
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 jan 2011, 18:05

Posto samo naglabate evo par informacija.

Vukelj nije dobio slobodne papire iz kluba. FIFA/UEFA i NS BiH ne dozvoljavaju ugovore tipa evo ti papiri ali ako odes u Zelju ili Sarajevo ti ili oni maju platiti 100.000 KM. To samo budali sa foruma moze na pameti pasti ili Borovini. Vukelj je dobio usmeno odobrenje i obecanje da moze dzaba da napusti klub, ali ce papire dobiti onda kada stupi u kontakt sa tim novim klubom. U slucaju da su to FKS ili FKZ oni ga nece pustiti tako sto ce traziti veliku sumu novca koju znaju da nece dobiti za njega.

Ali Vukelj nije zanimljiv ni jednom ni drugome timu. Ukoliko ga Zeljo ili Sarajevo zele to se lako odradi. Napravi se ugovor sa Rudarom npr. i onda se Vukelj proda Zelji ili Sarajevu za 10.000 KM. Ovo se radilo i prije u PL BiH najvise u Celiku samo sto vi forumasi to ne znate. Znaju Laudrup i Dino Pekic.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 jan 2011, 18:08

PL BiH -1 je napisao/la:Posto samo naglabate evo par informacija.

Vukelj nije dobio slobodne papire iz kluba. FIFA/UEFA i NS BiH ne dozvoljavaju ugovore tipa evo ti papiri ali ako odes u Zelju ili Sarajevo ti ili oni maju platiti 100.000 KM. To samo budali sa foruma moze na pameti pasti ili Borovini. Vukelj je dobio usmeno odobrenje i obecanje da moze dzaba da napusti klub, ali ce papire dobiti onda kada stupi u kontakt sa tim novim klubom. U slucaju da su to FKS ili FKZ oni ga nece pustiti tako sto ce traziti veliku sumu novca koju znaju da nece dobiti za njega.

Ali Vukelj nije zanimljiv ni jednom ni drugome timu. Ukoliko ga Zeljo ili Sarajevo zele to se lako odradi. Napravi se ugovor sa Rudarom npr. i onda se Vukelj proda Zelji ili Sarajevu za 10.000 KM. Ovo se radilo i prije u PL BiH najvise u Celiku samo sto vi forumasi to ne znate. Znaju Laudrup i Dino Pekic.
Kažeš da je Dialiba najbliži prelasku u Želju ? A šta je s Vladavićem, ti si rekao da bi on želio da se vrati, ali ga menadžer odgovara ? Jesu to provjerene informacije ?

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 10 jan 2011, 18:15

Omar500 je napisao/la:

Kažeš da je Dialiba najbliži prelasku u Želju ? A šta je s Vladavićem, ti si rekao da bi on želio da se vrati, ali ga menadžer odgovara ? Jesu to provjerene informacije ?
sto se tice vladavica sve je zavrsio sa olimpilom plata mu je 10.000 a koliko je na ruke dobio ne bi znao reci tacno

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 jan 2011, 18:19

Dialiba bi kao dosao ali ne moze dobiti ciste papire. Vladavic sam sebe ukopava. Nece da igra vani vise. Ali posto su pare vani menadzer mu neda nazad u BiH. Amar vjeruje da sa trenutnim igrackim kadrom moze u evropu pa cak i do titule. Ukoliko opet osvoji titulu sto mu nece sigurno biti lako onda se mogu ocekivati ovi igraci. Sumanjm da ce se Vladavic prije kraja sezone vratiti u BiH.

Nista nije 100% sigurno ali ovo su ti 100% povjerljive informacije.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 10 jan 2011, 18:21

Vidim,ti si jako pametan,a niko drugi ne zna nista :cry:

A tri puta u postu pises Vukelj :!:
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 jan 2011, 18:23

Moja greska. Izvinjavam se.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 18:29

PL BiH -1 je napisao/la:Dialiba bi kao dosao ali ne moze dobiti ciste papire. Vladavic sam sebe ukopava. Nece da igra vani vise. Ali posto su pare vani menadzer mu neda nazad u BiH. Amar vjeruje da sa trenutnim igrackim kadrom moze u evropu pa cak i do titule. Ukoliko opet osvoji titulu sto mu nece sigurno biti lako onda se mogu ocekivati ovi igraci. Sumanjm da ce se Vladavic prije kraja sezone vratiti u BiH.

Dialiba je sam pricao raji da nema nista od njegovog povratka :D a Vladavic ide za koji dan u Slovacku da rijesava svoj status :D po onome sto ja znam ...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 10 jan 2011, 19:07

Realno, mi ništa nemamo od igrača koji bi došli kao posuđeni igrači. To su gluposti a kategorije a koliko znam ni Amar to neće. Šta mi imamo od lika koji će biti u Želji pola godine i vratiti se u matični klub :roll: Apsulotno ništa, odnosno, bezveze će uzimati mjesto u timu nekom igraču koji će sjediti na klupi.
Koliko vidim Amar fura potpisivanje ugovora sa "boljim igračima" na minimalno dvije godine ili u varijanti 1+1 što mu ga dođe na isto.
To je filozofija kojom se trebamo voditi. Ostalo je pogrešno. Iskreno, volio bih da dovedemo kakvog lijevog beka kao alternativu Radovanoviću.
Lazar ko Lazar će igrati isto kao što je do sada igrao. Koga god da dovedemo od napadača imaće sličan učinak. Možda malo bolji :mrgreen: Realno, to ne vrijedi nekih para a sumnjam da takve igrače možemo dovesti džaba.

Zaista bi bilo lijepo da malo para od Džeke uložimo u skauting. Siguran sam da ima strašnih igrača po BiH u nižim ligama. Isto vrijedi i za Srbiju i Hrvatsku. To vrijedi para. Sve u svemu, zadovoljan sam. Samo da pare ne dobiju noge.

In Amar we trust

:mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jan 2011, 19:09

pile87 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Dialiba bi kao dosao ali ne moze dobiti ciste papire. Vladavic sam sebe ukopava. Nece da igra vani vise. Ali posto su pare vani menadzer mu neda nazad u BiH. Amar vjeruje da sa trenutnim igrackim kadrom moze u evropu pa cak i do titule. Ukoliko opet osvoji titulu sto mu nece sigurno biti lako onda se mogu ocekivati ovi igraci. Sumanjm da ce se Vladavic prije kraja sezone vratiti u BiH.

Dialiba je sam pricao raji da nema nista od njegovog povratka :D a Vladavic ide za koji dan u Slovacku da rijesava svoj status :D po onome sto ja znam ...
Jedno dva puta je razgovrao sam Amarom ...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 jan 2011, 19:12

nime_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Jedno dva puta je razgovrao sam Amarom ...
Razgovarao sam i ja sa Amarom,ali to ne znaci da cu igrati u Zelji :mrgreen: :mrgreen: ...sala,ne ljuti se :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jan 2011, 19:20

boccaccio je napisao/la:
Razgovarao sam i ja sa Amarom,ali to ne znaci da cu igrati u Zelji :mrgreen: :mrgreen: ...sala,ne ljuti se :mrgreen:
Ja sam vise puta pa samo da potpisem 1+1 :mrgreen:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 jan 2011, 19:28

Mnogi sada vjerovatno očekuju nekoliko klasnih pojačanja u Željezničaru sa kojima bi se plavi na proljeće borili za titulu prvaka. No, prema riječiuma, šefa stručnog štaba tima sa Grbavice, Amara Osima, teško je očekivati neko novo ime u plavom timu.

Pojačanje bi bio Messi ili Ibrahimović, ali nisam siguran da bi ih Barcelona ili Milan pustili za milion eura, govori Osim u svom stilu za dobarmagazin.com te dodaje:

Sumnjam da ćemo bilo koga dovesti u Željezničar tokom zimskog prelaznog roka. Naša najveća snaga je uigranost i cilj je sa istim timom ući u drugi dio sezone kada ćemo se boriti za osvajanje barem jedne od dvije titule. U našoj ligi trenutno nema pravog igrača koji bi bio pojačanje za Željezničar. Ako želimo kvalitetno pojačanje u ovom trenutku taj igrač bi nas koštao oko 100.000. eura godišnje, ali to je previše, bez obzira koliko dobili na transferu od Džeke.

Ipak, ono što je sigurno je da 2 miliona KM neće mirovati u kasi sarajevkog Željezničara.

Mi znamo da je taj novac prava finansijska inekcija za naš klub i mora se pametno iskoristiti. Znam da bi mnogi voljeli da mi sada krenemo u šoping pa bi naredne godine bili ponovo gdje smo sada. Taj novac će svakako ojačati klub i čelni ljudi Željezničara će ga vjerovatno rasporediti na najbolji mogući način ulaganjem u omladinski pogon, samu stabilizaciju kluba i slično.

Proteklih dana često se govorilo o daljoj sudbini golmana i kapitena Željezničara, Ibrahima Šehića, koji je nedavno u razgovoru za Sportin.ba, kazao da neće produžiti ugovor pod istim uslovima pa makar drugi dio sezone sjedio i na tribinama. Međutim, čini se da je dogovor postignut i Šehić će prema Osimovim riječima produžiti ugovor sa Željezničarom.

Normalno je da će Šehić dobiti ugovor pod boljim uslovima od trenutnog i to bi se dogodilo i da nije došlo do Džekinog transfera sada. Ibrahim je kapiten, golman reprezentacije BiH i svojim igrama u Željezničaru proteklih sezona to je i zaslužio,
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jan 2011, 20:37

nime_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

A, lose sam se izajsnio htio sam napisati da je Dialiba 2 puta razgovarao sa Amarom ... lapsus... :D

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 10 jan 2011, 22:08

znaci , ako je vjerovati Osimu , opet nista od pojacanja ( napadaca ) ....
znaci , na proljece opet mucenje da se postigne go ...
e vala ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.