Pa cijelo vrijeme se pokušava gurati priča da je Pape tražen,a istina je da ga niko ne traži,nego s vremena na vrijeme neki novinarčić lupi,da li domaći ili pak neki iz susjednih zemalja!BaDa12 je napisao/la:@Rižoni, ne treba te emir napadati, ja ću ti reći da nisi (ili se praviš da nisi) shvatio poentu. Već je par puta objašnjeno kako ide to sa ponudama, menadžerima, pitanjima, ali naši ljudi neće da čitaju ono što im se da, nego sve svode pod jednu riječ: senzacija. I onda je igrač kriv što "ga hoće Barcelona", Pape kriv što "Iran pojma nema ni o kakvoj ponudi" i slično.
Ne moram valjda sad tražiti onu priču kako nastaje trač u Bosni, od jedne sasvim normalne rečenice nastane totalno okrenuta.
A, drugi je par cipela razlog takvih senzacionalnih naslova i redova. No, i nakon što se ljudi objasne i demantuju ili potvrde te priče, puk i dalje svira po svome. To je sve.
I onda ovi branioci Papeta na osnovu tih gluposti i pisanja tvrde kako Pape radi za male pare,kako je tražen itd
Pape kad bi imao samo jednu pravu ponudu na stolu od nekog kluba iz prve lige Francuske on bi prihvatio! Ali je nema i neće je biti u skorije vrijeme!
Ne znam sad da li da ovo shvatim kao ozbiljno pitanje ili provokaciju??? Jer ako si već ranije čitala,onda si mogla skontat da je to planinski pas,tako da je njemu dobro i kad je -30,a na ovim temperaturama mu nikako ne može biti hladno ! Ipak je on dijete švicarskih AlpiBaDa12 je napisao/la: Nego, pustimo mi to sve, de mi reci kako Badi podnosi promjenu vremena? Haman da je zahladilo.![]()
Odgovorio sam ti,al i dalje mislim da je nepotrebna provokacija s tvoje strane,al nek ti bude