Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Delpa10
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Delpa10 » 03 jul 2013, 00:25

Al zaista,koliko bi se tek onda "navijaca" pojavilo :mrgreen:

Neko ko bude potreban,naravno dovesti,al pjanke iako je strasan ovdje jos nema mjesta kao ni dzeko,jedino realno zvuci lulic al ni to se nece desiti tako da.. :D

Ljudi ne znam za vas al sto vise gledam ovu ekipu samo sad u napadu s tevezom i llorentom,sve mi mocnija izgleda.
U seria A ne vidim da bi nas iko mogao ozbiljnije ugroziti,a LP grupu prolazimo sigurno,pa usudim se reci i osminu finala,dalje cemo sanjati :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 jul 2013, 00:27

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 jul 2013, 00:30

a ja lijepo pitam jel to verai kvalitetniji od pjanica i bolji igrac?
Miralem je do sada vec ISKUSAN igrac i izgrađen, ima strašan pas kratki i dugi, odlicno otvaranje, i fenomenalan šut. Iskustvo igranja velikih utakmica i jedino sto mu u karijeri fali jeste DOBAR TRENER !!!
Cijena mi je mizerna naspram onog sto se dobije, a poslije Brazila ce mu skocitiDUPLO
Verati ima tek jendu "profesionalnu" sezzonu iza sebe ito NISTA POSEBNO a ima vec 20 godina, previ se shvali a u PSG-u i nije nesto previse hvaljen...
Jedino to sto je italijan pa ga ovdje se dize u nebo... ipak je pjanic u njegovim godinama Reala na Bernabeu rusio svojim golovima ;)

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 03 jul 2013, 00:45

Mislim da vecina ovih sto su protiv verattija nisu ga ni gledali 2 puta,ono u ligi prvaka kad psg igra..

Frajer sa svojih metar i sezdeset i nesto dominira na sredini,mozda i najveca greska ove uprave sto ga nisu doveli proslo ljeto.
Psg ce ga se tesko sad odreci a kad se desi to,cifra ce biti jako velika ja sam siguran.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 03 jul 2013, 00:46

IlCapitano je napisao/la:
Također, reče Fernando da mu je Conte sastavio sistem rada i treninga po kojem je trenirao.
Nisam ovo upratio, interesantno. Kapa dolje Conteu.

Trequartista je napisao/la:
Klub je napredovao puno brže nego što se to očekivalo, mi navijači samo treba da budemo strpljivi.
Ovo.

Interesantno kako kad su vidjeli Teveza i Llorentea u dresu Juventusa mnogi ovdje promijeniše mišljenje o Marotti.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2013, 00:56

Pogba, Vidal i pustinjski skocimis bi bio vezni red Juventusa iz snova za 2 sezone. Ali skocimis je preskup za nas.

Svejedno je i Modric, i Verati i Pjanic kao i Pirlo trebaju jednog ili dva osiguraca kraj sebe. Cak sta vise Modric od njih najmanje trazi osiguraca, a sigurno je bolji i za 2 god ce bit bolji od bilo kojeg od njih. U hrvatskoj dominira a "osigurac" mu je Kovacic i Rakitic na krilu. Ali preskup je on za nas. Po cijeni je najrealniji Pjanic (iako ne volim staklene igrace), ili Verati jer je talijan- dusu bi oni dali za talijana.

kako god ne vjerujem da ce se o bilo kojem veznjaku pricati do narednog ljeta ukoliko ne dodje do prodaje toksicnog otpada.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 jul 2013, 01:40

Trequartista je napisao/la:Ma kakav Pjanić pored Verrattija, realno, na stranu što je Pjanić naš čovjek, ali Verratti je puno bolja opcija.
:!:

Samo Veratti. Zao mi sto propustismo priliku, ali jbg 12 miliona je bas bilo puno. 5+5 koliko je nudio Marotta je bilo veoma realno, ali Pescara htjela novac odmah jer su znali da ce ispasti.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 jul 2013, 06:43

Dobre ove slibe sa Llorenteom... ima šansu da se pokaže samo naprijed ljudino...

i ja bih prije volio Verratija kao nasljednika Pirla, skup je bio tada, sada ne znam koliko je pristupačan a možda je i bolje neka se još ''kali''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 jul 2013, 09:06

Pjanić kada bi došao imao bi osigurača u vidu Pogbe, ali Pjanića bi mim,sa foruma, doveli samo zato što je Bosanac. Momak ima potencijal, ali je satkan od stakla, i ne možeš ti dati 15 miliona za igrača koji će propustiti 16tak utakmica u prvenstvu.

Po meni Veratti izgleda nekako kao najbolja opcija,a prednost mu je velika to što je italijan,nekako mi je pravo gotivan igrač, i vjerovatno je on najbliži našem klubu.

Da se hoće završiti više transfer Ogbonne pa da opet nastane eu4ia na topiku 8-)
Ja te volim, volim Željo..

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 jul 2013, 09:26

gio10 je napisao/la:Pjanić kada bi došao imao bi osigurača u vidu Pogbe, ali Pjanića bi mim,sa foruma, doveli samo zato što je Bosanac. Momak ima potencijal, ali je satkan od stakla, i ne možeš ti dati 15 miliona za igrača koji će propustiti 16tak utakmica u prvenstvu.

Po meni Veratti izgleda nekako kao najbolja opcija,a prednost mu je velika to što je italijan,nekako mi je pravo gotivan igrač, i vjerovatno je on najbliži našem klubu.

Da se hoće završiti više transfer Ogbonne pa da opet nastane eu4ia na topiku 8-)
pjanic nema dobre treninge ni trenera , i zbog toga se ozljeđuje.. uz contea bi se to max popravilo ;)
A da je bolji igrac od veeratije, to je SIGURNO ;)

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 03 jul 2013, 09:37

Čuj Modrić :lol:
Allegri je gospodin!

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 03 jul 2013, 10:32

htcxone je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Pjanić kada bi došao imao bi osigurača u vidu Pogbe, ali Pjanića bi mim,sa foruma, doveli samo zato što je Bosanac. Momak ima potencijal, ali je satkan od stakla, i ne možeš ti dati 15 miliona za igrača koji će propustiti 16tak utakmica u prvenstvu.

pjanic nema dobre treninge ni trenera , i zbog toga se ozljeđuje.. uz contea bi se to max popravilo ;)
A da je bolji igrac od veeratije, to je SIGURNO ;)
Pa probaj barem jedno napisati ispravno veratti :lol:

Izvini drug,i meni je pjanke pravo drag,majstor je,al cinjenice su cinjenice.
Taj veratti kojeg non stop podcjenujes a predpostavljam da ga nisi ni gledao vele,je za samo jednu sezonu izborio prvu postavu u jakom PSG-u.

Bez obzira sto je talijan i sto navija za juventus,lik pokazuje potencijal da bude medju prva tri u svijetu na svojoj poziciji dok miralem ne samo da je trazio formu ovu sezone,nego je trazio i prvu postavu,a o povredama da ne govorim.

Ponavljam,pjanica kao igraca gotivim,al reci da je on nama bolje pojacanje nego veratti je meni u najmanju ruku smijesno..

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 jul 2013, 10:50

Morate naučiti razlikovati subjektivno od objektivnog mišljenja. Ne vjerujem da bi se Mire snašao kod nas. Veratti je pravi prototip.

Modrića nemojte, toliko limitiran i krajnje precijenjen igrač ..
Ja te volim, volim Željo..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 jul 2013, 11:01

Pjanić je u ovom trenutku sigurno kvalitetniji igrač od Verrattija, ali je i stariji dvije godine. Kako god, bilo koji kad bi došao, Conte bi napravio mašinu od njega.

Ipak, sumnjam da će se tražiti zamjena za Pirla na poziciji registe. Conte je par puta, posebno nakon poraza od Bayerna, napomenuo kako je idealan sistem za njega 4-2-3-1 koji Bayern igra i da njegov Juve teži ka tome, tako da mislim da će se dovoditi ofanzivni veznjak koji može jako puno u oba pravca. Također, nije isključeno 3-4-1-2 sa opet jednim ofanzivcem iza dva napadača.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 03 jul 2013, 11:17

Jak o papagaj ponavljam ovdje da treba za Pirla sada traziti zamjenu, po mogucnosti Veratti a vi navalili na Jovetica pored 6-7 napadaca u ekipi i to 4 vise nego odlicna.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 jul 2013, 11:34

Dobro, šefe! :P

Znači, Marotta, traži zamjenu za Pirla, ne igraj se sa životom. :mrgreen:

A sretan sam nešto ovih dana, fakat sam prezadovoljan pojačanjima, ni mi nismo svjesni kakve smo mi igrače doveli. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Dominacija je neminovnost!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 jul 2013, 12:40

Di Marzio says the meeting between Juventus & Ogbonna just ended & the feeling is positive. An agreement may have been reached.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 jul 2013, 13:09

[youtube][/youtube]

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 03 jul 2013, 13:14

Ovako će to da bude otprilike na kraju sezone:

Tevez 16 golova i 14 asistencija
Llorente 19 golova i 6 asistencija
Vučinić 10 golova i 12 asistencija

Za ove ostale ne bih da prognoziram.. :mrgreen: Ali vjerujem da će ovako otprilike da bude 8-)

(Samo za Serie A govorim)

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 03 jul 2013, 13:47

Vidal 8-10 gol. 10 asist. :) slika
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 1 gost.