htcxone je napisao/la:gio10 je napisao/la:Pjanić kada bi došao imao bi osigurača u vidu Pogbe, ali Pjanića bi mim,sa foruma, doveli samo zato što je Bosanac. Momak ima potencijal, ali je satkan od stakla, i ne možeš ti dati 15 miliona za igrača koji će propustiti 16tak utakmica u prvenstvu.
Po meni Veratti izgleda nekako kao najbolja opcija,a prednost mu je velika to što je italijan,nekako mi je pravo gotivan igrač, i vjerovatno je on najbliži našem klubu.
Da se hoće završiti više transfer Ogbonne pa da opet nastane eu4ia na topiku

pjanic nema dobre treninge ni trenera , i zbog toga se ozljeđuje.. uz contea bi se to max popravilo
A da je bolji igrac od veeratije, to je SIGURNO

Pa probaj barem jedno napisati ispravno veratti
Izvini drug,i meni je pjanke pravo drag,majstor je,al cinjenice su cinjenice.
Taj veratti kojeg non stop podcjenujes a predpostavljam da ga nisi ni gledao vele,je za samo jednu sezonu izborio prvu postavu u jakom PSG-u.
Bez obzira sto je talijan i sto navija za juventus,lik pokazuje potencijal da bude medju prva tri u svijetu na svojoj poziciji dok miralem ne samo da je trazio formu ovu sezone,nego je trazio i prvu postavu,a o povredama da ne govorim.
Ponavljam,pjanica kao igraca gotivim,al reci da je on nama bolje pojacanje nego veratti je meni u najmanju ruku smijesno..