Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Edin TM87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2012, 17:44

Cestitke vlasnicima :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 16 maj 2012, 17:45

Hebiga. Ne može se reći nezasluženo, al ipak..
Nadam se da će u CFC-u reagovati i vratiti Stevea Clarkea. :mrgreen:
Drugo, nadam se da vam neće doći AVB.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 16 maj 2012, 17:45

Hvala mu što se ponudio kada je bilo najteže i fkt to cijenim, kao vjerovatno najvećeg fudbalera Liverpoola ikada, ali treba biti realan i reći da nije opravdao povjerenje vlasnika, odnosno onaj ugovor koji je dobio. Mislim da su stvari mnogo bolje išle dok nije bilo tog ugovora. Volio bih da ostane u klubu odnosno da dobije neku drugu funkciju jer je to najmanje što zaslužuje.

Da još jednom kažem, apsolutno ne želim ni Martineza, ni Lamberta, ni Rodgersa... Ako je nemoguće istog trenutka dovesti neko veće ime (Deschamps, Klopp, Capello, Guardiola), onda ne treba ni naglo žuriti. Ali svakako novi trener treba biti izabran u roku od mjesec dana, kako bi mogao vidjeti na čemu je, koga je potrebno dovesti, da odradi pripreme kako treba itd.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 16 maj 2012, 17:46

http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;

evo i goal.com potvrdio jbg nekako sam se nadao da ce ostatt vjerovao sam u njega al sta ces. sve mi se cini da ce AVB doci na Anfield :( ko zna sta ce bit sa Liverpoolom sljedece sezone strah me i da pomislim jedino se nadam nekim dobrim pojacanjim i da ostane sto vise igraca, da se ne mijenja previse struktura tima
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 maj 2012, 17:46

slika

Utakmica kao menadžer: 253.
Pobjeda: 97.
Remija: 73.
Poraza: 83.
Procenat: 38.34 % pobjeda.

Španac, 13.07.1973. ( 38 godina ).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 16 maj 2012, 17:49

Plakat ce ovi pojedinci sto se raduju otkazu velikoj legendi kluba. ;)
Ako vidite spas u AVB-u,onda komotno mozete i Bracu iz Vrbanjuse dovesti,moli te boga da daleko AVB bude od Anfilda.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 17:51

Henderson je napisao/la:slika

Utakmica kao menadžer: 253.
Pobjeda: 97.
Remija: 73.
Poraza: 83.
Procenat: 38.34 % pobjeda.

Španac, 13.07.1973. ( 38 godina ).
Ma bgm nije on meni da vodi takav jedan klub, ali ako se on vama svidja da vodi vas klub i meni je onda drago. 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 16 maj 2012, 17:53

Bertrand je napisao/la:Hvala mu što se ponudio kada je bilo najteže i fkt to cijenim, kao vjerovatno najvećeg fudbalera Liverpoola ikada, ali treba biti realan i reći da nije opravdao povjerenje vlasnika, odnosno onaj ugovor koji je dobio. Mislim da su stvari mnogo bolje išle dok nije bilo tog ugovora. Volio bih da ostane u klubu odnosno da dobije neku drugu funkciju jer je to najmanje što zaslužuje.

Da još jednom kažem, apsolutno ne želim ni Martineza, ni Lamberta, ni Rodgersa... Ako je nemoguće istog trenutka dovesti neko veće ime (Deschamps, Klopp, Capello, Guardiola), onda ne treba ni naglo žuriti. Ali svakako novi trener treba biti izabran u roku od mjesec dana, kako bi mogao vidjeti na čemu je, koga je potrebno dovesti, da odradi pripreme kako treba itd.
HVALA MU ZA SVE
volio bih da ga Louis van Gaal naslijedi
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 maj 2012, 17:55

Jedina ispravna odluka. :D
Nema to nikakve veze s tim kolika si legenda, već sa ovosezonskim dostignućima. Treba biti iskren i reći da je Liverpool imao katastrofalnu sezonu, a osvajanjem Carling Cupa je samo malo nabacilo osmijeh na lica vlasnika (tj. dok nisu saznali koliko je smiješno ovo takmičenje). Sve prije i poslije toga je za svaku osudu.
Da se ja pitam, sve bih karte bacio na neko provjerenije ime. Didier sa Marseilleom ove sezone nije napravio ništa, a to bi ga nehotice moglo gurnuti u Liverpool. S obzirom da je dovođenje Kloppa nemoguće, te da je Guardiola odbio i nešto veće ribe (haman Milan i Chelsea), onda je DD uz Boasa jedini "normalan" izbor. No, Portugalcu ne ide u korist lutanje u Londonu, pa...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 16 maj 2012, 17:57

Neće valjda Martinez.Da ne dižem odmah ruke i od sljedeće sezone. :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2012, 17:57

Pa ja... Bolje sad otkaz, nego da i upropasti pocetak nove sezone, pa da ga mijenjaju i dovode nekog ko pojma nema o ekipi da ispravlja tu nesto. Idemo sad ispocetka, cilj je jasan! 4. MJESTO.

Martinez je dobar, al' kad treba izborit opstanak.

Rafa Benitez! 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 maj 2012, 17:58

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 maj 2012, 17:59

Manite se laznog moralisanja.
Ignorisete cinjenicu da je sa svojom platom u Liverpoolu spadao u najplacenije trenere svijeta :roll: ,da je potrosio ogroman novac na igrace koji su se pokazali debelo preplacenima,da nije ekipu uveo u ligu prvaka,da nit je Liverpool stvorio neku prepoznatljivu igru koja bi se mogla u buducnosti dodatno razvijati,da nije izbacio ni jednoga mladog kvalitetnog igraca u prvi plan.Dakle,ko god dode,ne moze biti gori,Keny je tehnicki ostavio Liverpool u Premirshipu i osvojio carling cup,to bi bila uspjesna sezona ako ste navijac Fulhama ili Sunderlanda :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 16 maj 2012, 18:01

Dajte ljudi budite realni da su sad Roy ili Rafa na klupi i ovako losu sezonu da imaju svi bi im psovali i proklinjali ih..
Ja se ne radujem odlasku nase legende Kinga ali mislim da je realno da ce on sam dati ostavki ili da ce mu oni dati jer poslije ovako slabe sezone nema postede.. Sto se tice novog menagera volio bih da to bude S. Clark.. A i ako se Benitez vrati nebi bilo lose sada kad imamo vise sredstava nego u proslosti.. Mozda ce nas opet u prvoj sezoni obradovat nekim trofejom :D

Odlicna stvar sto je Carroll pozvan u reprezentaciju, mislim kako ce igrati u prvoj postavi jer Roy. H se bazira na krupne napadace, nebi me cudilo da i downing zaigra jer stvarno fantasticno igra za reprezentaciju u posljednje vrijeme. Za Glena se zna da ce igrati a Gerrard napokon kapiten.. Navijat cu za Englesku (Y) 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 maj 2012, 18:02

igman je napisao/la:Ocekivan potez vlasnika kluba, nakon sto je Keny potrosio preko 100 miliona funti na igrace koji su mu priustili najgoru sezonu u historiji EPL.
tacno, jedan odgovorni je ranije dobio nogu (comoli), a sada i keni i to je ok odluka po mom mišljenju, mada sam ja ocekivao da ce se keniju pruziti sansa da ispravi propuste naredne sezone

ko god dodje nadam se da ni 20% igru nece bazirati na trenutnim igracima
nema potpisa

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 16 maj 2012, 18:02

Hvala Dalglishu za sve, nadam se da će njegov nasljednik biti Boas ili Benitez. Takođe se nadam da Suarez neće napustiti Liverpool, bilo je špekulacija kako bi Luis mogao ići ukoliko Dalglish ne ostane. :(
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 16 maj 2012, 18:02

Slazem se s kolegom iz Jointa :mrgreen: i Dylanom,sigurno da je Kenny imao najbolje namjere i zelio najbolje za klub,medjutim jednostavno nije islo onako kako smo svi ocekivali ...i spletom raznih okolnosti moralo je doci do ovoga,ljeto ce biti burno :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 16 maj 2012, 18:05

hanniz je napisao/la:Hvala Dalglishu za sve, nadam se da će njegov nasljednik biti Boas ili Benitez. Takođe se nadam da Suarez neće napustiti Liverpool, bilo je špekulacija kako bi Luis mogao ići ukoliko Dalglish ne ostane. :(
I ja o tome danas razmišljam.Ako on ode, smiješi nam se Championship. :mrgreen:

Stvarno mi je žao Kinga.Najveća legenda u historiji kluba završava ovako.Tuga velika. :(
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2012, 18:05

Jedini logičan potez je bio otkaz za Dalglisha koji je imao katastrofalnu sezonu i osvajanje Miki Maus kupa to ne može ispraviti.Mora se spomenuti i potrošenih 120 mil funti na totalne promašaje sve zahvaljujući King Kennyu.

Ono što me čudi je novi menadžer, je li moguće da se Liverpool toliko srozao da je Martineza izabarao za naslijednika KD. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 16 maj 2012, 18:07

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... h-dalglish" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga i oficijelno.

Realno, raspadamo se ako Suarez ode i Martinez dođe. :(
RUMOURS now that Ian Ayre has been sacked too. Official statement expected at 5pm.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.