reci da si se salioCescinho4 je napisao/la:haha jesi lud Tweeds, pa svi znamo da ce ih OL izbacitiLBJ MVP je napisao/la:najjačiTweeds_10 je napisao/la:ufff sto me skidose na kladari jebote,![]()
svaka cast realu, mogli bi oni cak i dalje od osmine finala LP ove godine![]()
![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
jok mislio je ozbiljnoJameS 23 je napisao/la:reci da si se salioCescinho4 je napisao/la:haha jesi lud Tweeds, pa svi znamo da ce ih OL izbacitiLBJ MVP je napisao/la: najjači![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Razvalili smo ih prvo poluvrijeme, tacnije nisu imali ni jednu priliku, a mi smo samo redali i redali. Onda drugo poluvrijeme... prvih 10 minuta pripalo nama, ostatak Deportivu.. napadali su cijelo drugo poluvrijeme, ali su imali samo dva suta u okvir, i oba je Casillas skinuo... dobili su penal, iako sudac nije reagirao na cinjenicu da je prije penala mogao suditi dosta togaBlueSharks je napisao/la:Uuuu ne mogu vjerovati da smo mlatnuli La Corunu. Tek evo sad vidjeh rezultat, pa može li ko reći jesmo li ih na hinjaka dobili il smo razvalili što pretpestavljam kad vidim tricu u mreži La Corunu i naravno kao što sam mogao i pretpostaviti penal se ponovo svirao, pa kako ih više nije stid, tako nas sistemski uništavaju
Meni je najsladja, naravno otkako pratim primeru, ona protiv Barce kad je Julio Baptista u 36' minuti zabio prekrasan go. Toliko mi lijepo nije sjela ni ona pobjeda protiv Barce od 4:1, kad je Ruud vec bio najbolji napadac na svijeturob do bagro je napisao/la:Ma ko to pobjedio, haj nek ste se i vi jednom radovali na Riazoru, ipak 18 god. je bilo puno. Da li vam je ovo dosad najsladja pobjeda u ligi![]()
[youtube][/youtube]
Kako si ti dosao do zakljucka da sam ja na osnovu onog nesto predvidiodon Ciro je napisao/la: daj Casillas nejavljas se...razocarao si me..ebo te ti na osnovu ovoga zakljucis nesto![]()
vidis da su ovdje igrali u RM svi od 55tak g......... dok Naybet,Djavo raja imaju po 4
tak.....sram te bilo..mi sa 8 igraca smo kontali da cemo pobijediti i srusit tu tradiciju kad treba nam, mora se
![]()
nemoj se sad izvlaciti priznaj izvini se navijacima REAL MADRIDA ovdje na forumu
Ja sam vec rekao, **** se ja sa tom prognozom
- vajza_fcbm
- Kontakt:
cestitam na pobjedi nakon 19 ili 18 godina , majstorija gutija 
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
steta sto ces se na kraju razocaratiCescinho4 je napisao/la:@Jamesovci
Bio sam sasvim ozbiljan :ugeek:
a mi te još uvijek ne shvatamo ozbiljno bil ti nas shvatio ozbiljno da kažemo da će porto proć arsenala naravno da ne biCescinho4 je napisao/la:@Jamesovci
Bio sam sasvim ozbiljan :ugeek:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
i onaj arbeloa **** majku poce i on lopte igrat odkako dodje u real, preporodi se odjednom
al sinoc Guti drzi komplet vezu, kako taj pesko igra, od miline ga pogledat
Benzema se malo podsjetio kako je to zabijat
ugl
fino real protutnja Riazorom sinoc,
Pelegrini me demantuje, zasada mu ide od ruke drzati sve one Realove zvijezde pod kontrolom, cak sta vise, kao da je nametnuo svoju filozofiju i nacin igre, ide mu od ruke
@james
pa nije prijatelju sramota ispast od Lyona
ugl
Pelegrini me demantuje, zasada mu ide od ruke drzati sve one Realove zvijezde pod kontrolom, cak sta vise, kao da je nametnuo svoju filozofiju i nacin igre, ide mu od ruke
@james
pi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jesu li se strasti malo smirile?
Da li ste svjesni da ste prekinuli post dug cak 18 godina? Strasno.
Benzema proradio, bio je vakat. 30+ miliona vrijedan igrac mora trpati sto je njegov zadatak, a on je poceo od sinoc poceo ispunjavati zelje....
Onaj Guti nije normalan, vrati je petom kao u mladim danima.
Sad ce Ronaldo na klupu, Guti preuzima mjesto vodje.
Inace ste sinoc odigrali barem po meni utakmicu sezone, napokon.
Da li ste svjesni da ste prekinuli post dug cak 18 godina? Strasno.
Benzema proradio, bio je vakat. 30+ miliona vrijedan igrac mora trpati sto je njegov zadatak, a on je poceo od sinoc poceo ispunjavati zelje....
Onaj Guti nije normalan, vrati je petom kao u mladim danima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa naravno da nije sramota ispasti od Lyona,ali oni nemaju sta traziti protiv nas uvjern sam u toTweeds_10 je napisao/la:i onaj arbeloa **** majku poce i on lopte igrat odkako dodje u real, preporodi se odjednom
ugl
@james
Mi znamo pobijedjivati i gubiti,sve to nogomet...i pobijeda sinoc je samo da usutkamo ljubomorene debile.........omerbavarac je napisao/la:Jesu li se strasti malo smirile?![]()
![]()
![]()
Da li ste svjesni da ste prekinuli post dug cak 18 godina? Strasno.![]()
![]()
![]()
![]()
Onaj Guti nije normalan, vrati je petom kao u mladim danima.![]()
![]()
Sad ce Ronaldo na klupu, Guti preuzima mjesto vodje.
Zadnja izmjena: don Ciro, dana/u 31 jan 2010, 14:26, ukupno mijenjano 2 puta.
ja sam rekao da ce real otpuhati dapora sto je i bilo. citaj prethodne stranice inace...don Ciro je napisao/la: mislio si da ce RM kiksati e sipak:lol:ma ajd mali razguli..kazem ti trljaj bradu, gledaj gol koji ste dali iz offfsd drukcije nebi ni pobijedili...a nije prvi ima vec 10tak ove sezone neregluarnih golova za vodstvo a cak i za pobijede pa onda pricajte nesto....bla bla bla
O.Lyon je vrlo dobra ekipa spada u 12-tak najbolji u Europi...nije sramota ispasti ali ipak smo mi favorit,ali bice i zajebano,ako pobijedimo u OL osigurali smo prolaz o nerijeseno npr 1-1 sanse su velike onda,Pellegrini mora da spremi ekipu do tad mora da pazi na ozljede igraca jer su neki van stroja sad a ako ih odma bude forsirao jer vecina ih nema tezu ozljedu tako dace biti spremni tokom ove sedmice,,,bez povredjeni igraca smo veliki favorit...a imamo respekt prema njima veliki..OL-RMD ,jedan od jacih duela u 1/8 final-a...samo da bude dirk.na prijenosu
sad je raspored LP 2 tekme u Ut,2 tekme u Srd,pa onda opet sljedecu sedmicu 2 tekme Ut,2 tekme Srd..Barca npr sa Sttutg igra sedmicu dana poslije u Srijedu 
Ne znam ja ko se pali. Ja dosao da se malo zabavim kao i obicno i likovi planuli odmah. Ah sta ces, mora da sam pogodio u zivac.Nail for Real je napisao/la:Haj pusti da uzivamo,i ne pali se za svaku...Trasimaco je napisao/la:Eto svi ostali igraju da izgube.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ti uvijek pogodis u zivac kad spomenes GutijaTrasimaco je napisao/la:Ne znam ja ko se pali. Ja dosao da se malo zabavim kao i obicno i likovi planuli odmah. Ah sta ces, mora da sam pogodio u zivac.Nail for Real je napisao/la:Haj pusti da uzivamo,i ne pali se za svaku...Trasimaco je napisao/la:Eto svi ostali igraju da izgube.
Casillas je napisao/la:ti uvijek pogodis u zivac kad spomenes Gutija
Pa necu doci spustenih gaca.
Danas cu ja doci kod vas kad vas oni cikcangini idoli pobjedeTrasimaco je napisao/la:Casillas je napisao/la:ti uvijek pogodis u zivac kad spomenes Gutija![]()
Pa necu doci spustenih gaca.Moram imati neko oruzje.
Evo upravo sad gledam sastav Uniteda. Ne izgleda mi dobro nimalo.
Mozda zato sto nisam navikao na ovo, ali slican tim je razbio Arsenal prosle sezone, izuzimajuci Ronalda. Sastav danas uopste nije onakav kakvog sam ga ocekivao.
Ma yebeš ekipu u kojoj je homosexualac glavni igrac

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ja bi mu dao supkadrop je napisao/la:Ma yebeš ekipu u kojoj je homosexualac glavni igrac![]()
HAHAHA KAKAV GAY ON JE OPALIO VISE TREBA NEGO MI SVI ZAJEDNO NA OVOM FORUMUCasillas je napisao/la:ja bi mu dao supkadrop je napisao/la:Ma yebeš ekipu u kojoj je homosexualac glavni igrac![]()
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.