joj ja sam tek oko 20 min skonto da su oni doslilisander je napisao/la:Skripari su komotno mogli razviti trans:jedan autobus citava opcina

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
joj ja sam tek oko 20 min skonto da su oni doslilisander je napisao/la:Skripari su komotno mogli razviti trans:jedan autobus citava opcina
Kao trece, horde zla na posljednjem derbiju na Grbavici. Istim tim bakljama i petardama (topovskim udarima) su gadjali ljude i DJECU na strani tribine gdje su navijaci Zelje...amarildobule je napisao/la:Kao prvo loša utakmica.
Drugo Željo tanak ko lila.
Treće za navijače Želje pitanje. Ko još koristi baklje i petarde na utakmicama. Ugledajte se na Evropske klubove.
Evo još malo komentara na utakmicu.
Lijeva strana želje kao da nepostoji, kroz sredinu ne može se probiti, onaj Čulum ne zna podići lopte.
Desna strana tek kada je ušao ovaj Kovačević nešto bolja. Odbrana drhti kad krene napad Širokog, Šehić više sretan nego spretan, i tako dalje i tako dalje...
Stole iz Bora je napisao/la:Kao trece, horde zla na posljednjem derbiju na Grbavici. Istim tim bakljama i petardama (topovskim udarima) su gadjali ljude i DJECU na strani tribine gdje su navijaci Zelje...amarildobule je napisao/la:Kao prvo loša utakmica.
Drugo Željo tanak ko lila.
Treće za navijače Želje pitanje. Ko još koristi baklje i petarde na utakmicama. Ugledajte se na Evropske klubove.
Evo još malo komentara na utakmicu.
Lijeva strana želje kao da nepostoji, kroz sredinu ne može se probiti, onaj Čulum ne zna podići lopte.
Desna strana tek kada je ušao ovaj Kovačević nešto bolja. Odbrana drhti kad krene napad Širokog, Šehić više sretan nego spretan, i tako dalje i tako dalje...
Ono pod jedan i dva necu da komentarisem jer ce otici predaleko ..
Pa znas da su ti nezadovoljni menadzeri najbolji. Kako god da igraci odigraju, oni im uvijek nađu neku gresku. Valjda ih tako ohrabruju da bolje igraju.19TM87 je napisao/la:a najce kad kazu i sam amar je kao reko da smo katastrofalno odigrali i da nije zadovoljan u tom smislu...ja se sjecam za vrijeme prvog njegovog mandata zeljo dobije po 3,4,5 razlike on kaze da je nezadovoljan igrom i da je rezultat prevelik
kralju swaka cast na cestitkama bez nesto puno filozofiranja ...wama nek je sa srecom solidna ekipa ..Kevin je napisao/la:čestitam na pobjedi..spretno i sretno..igra nebitna..bili smo konkretniji,ali nismo zabili..ko nam je kriv..iskljucenje Mišića nisam uhvatio..necu ni komentirat..uglavnom vi ste zabili,mi nismo..i gotovo..pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.