FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 10 avg 2009, 00:03

lisander je napisao/la:Skripari su komotno mogli razviti trans:jedan autobus citava opcina
joj ja sam tek oko 20 min skonto da su oni dosli :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 10 avg 2009, 00:05

veoma slabo smo odigrali veceras...pet puta po desnoj strani u prvom poluvremenu pokusavaju i pet puta neuspjevaju,jel ono bio mali colic il ko je vec....dino muharemovic daleko najslabija karika vecerasnjeg tima...onda opet sehic u prazno leti jest da je imo par dobrih asistencija...mesanovic pravo dobar...cocalic iznad svih...culum dobar... :geek: :geek: :geek:
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 10 avg 2009, 00:06

Ja se slazem sa Amarovom izjavom poslje mecal, ali gol Mesanovica je meni vise nego dobar ;) sto jest jest :D i solidna posjeta 10 000 navijaca
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 avg 2009, 00:09

Ma onaj Radovanovic je trenutno nas najbolji igrac, on duela nije izgubi a sam je igrao po lijevoj strani protiv njihovih latinoamerikanaca

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 00:09

amarildobule je napisao/la:Kao prvo loša utakmica.
Drugo Željo tanak ko lila.
Treće za navijače Želje pitanje. Ko još koristi baklje i petarde na utakmicama. Ugledajte se na Evropske klubove.

Evo još malo komentara na utakmicu.
Lijeva strana želje kao da nepostoji, kroz sredinu ne može se probiti, onaj Čulum ne zna podići lopte.
Desna strana tek kada je ušao ovaj Kovačević nešto bolja. Odbrana drhti kad krene napad Širokog, Šehić više sretan nego spretan, i tako dalje i tako dalje...
Kao trece, horde zla na posljednjem derbiju na Grbavici. Istim tim bakljama i petardama (topovskim udarima) su gadjali ljude i DJECU na strani tribine gdje su navijaci Zelje...

Ono pod jedan i dva necu da komentarisem jer ce otici predaleko ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 avg 2009, 00:13

čestitam na pobjedi..spretno i sretno..igra nebitna..bili smo konkretniji,ali nismo zabili..ko nam je kriv..iskljucenje Mišića nisam uhvatio..necu ni komentirat..uglavnom vi ste zabili,mi nismo..i gotovo..pozdrav
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 avg 2009, 00:13

i kidali stolice primitivci...i tolko o toj prici i o toj temi vozrica

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 avg 2009, 00:13

I opet smo im mi zanimljiviji od njihovog kluba, veceras im je ispred malih ekrana bilo porodicno okupljanje, da gledaju Zelju i Manijake.. **** vise!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 avg 2009, 00:16

Odavno sam prestao da se zanimam za nasu ligu i da idem na utakmice Zelje. To je nekad bilo zadovoljstvo, ali zadnjih godina nije tako, jer je nas fudbal uzasan. :evil:
Ali evo sad vidim da se raja opet jako zagrijala za klub, jer ocekuju puno ove godine. Amar se vratio i promijenio je dosta toga. Mozda se ucini i nesto sa suđenjem, pa da ne gubimo svaku utakmicu u gostima. Lijepo je vidjeti opet onoliko navijaca na Grbavici bas kao nekad. Nadam se da ce to trajati duze i da cemo opet gledati evropski fudbal u nasem gradu. Mislim da je vise vrijeme da se osvoji ta titula. Ako se po jutru dan pozna, dobro nam se pise! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 10 avg 2009, 00:17

Stole iz Bora je napisao/la:
amarildobule je napisao/la:Kao prvo loša utakmica.
Drugo Željo tanak ko lila.
Treće za navijače Želje pitanje. Ko još koristi baklje i petarde na utakmicama. Ugledajte se na Evropske klubove.

Evo još malo komentara na utakmicu.
Lijeva strana želje kao da nepostoji, kroz sredinu ne može se probiti, onaj Čulum ne zna podići lopte.
Desna strana tek kada je ušao ovaj Kovačević nešto bolja. Odbrana drhti kad krene napad Širokog, Šehić više sretan nego spretan, i tako dalje i tako dalje...
Kao trece, horde zla na posljednjem derbiju na Grbavici. Istim tim bakljama i petardama (topovskim udarima) su gadjali ljude i DJECU na strani tribine gdje su navijaci Zelje...

Ono pod jedan i dva necu da komentarisem jer ce otici predaleko ..

eto modrice ahhahhaha bjezte
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 avg 2009, 00:21

Da Bog da svaku dobili sa 1:0, ma Amar je veliki lisac i pravi smeker, voli da filozofira i ima autoritet sto je najbitnije kod trenera. On je Zeljino najvece pojacanje i vratio je sto je nabitnije publiku na Grbavicu.
AMAR, AMAR, OSIM OSIM...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 10 avg 2009, 00:27

bio sma na tekmi i bilo je prejako ambijent i sve,mi smo navijaci za 10 nema boljih,a sad igra nije blistala ali dajmo im vremena da se uigraju,Cocalic,Culum i Mesanovic po meni veceras najbolji,bekric se nije neshto ni primjetio ,ali idemo aBd. u gradacac po bod(ove)...Volim te Zeljo...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 avg 2009, 00:32

a najce kad kazu i sam amar je kao reko da smo katastrofalno odigrali i da nije zadovoljan u tom smislu...ja se sjecam za vrijeme prvog njegovog mandata zeljo dobije po 3,4,5 razlike on kaze da je nezadovoljan igrom i da je rezultat prevelik :D

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 10 avg 2009, 00:39

Cestitam Zelji na pobjedi !!!!!!

na kraju krajeva jedino ce se ova tri boda spaminjati i vrijedit ce

i nista vise

pozz
BB BiH

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 avg 2009, 00:42

19TM87 je napisao/la:a najce kad kazu i sam amar je kao reko da smo katastrofalno odigrali i da nije zadovoljan u tom smislu...ja se sjecam za vrijeme prvog njegovog mandata zeljo dobije po 3,4,5 razlike on kaze da je nezadovoljan igrom i da je rezultat prevelik :D
Pa znas da su ti nezadovoljni menadzeri najbolji. Kako god da igraci odigraju, oni im uvijek nađu neku gresku. Valjda ih tako ohrabruju da bolje igraju. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 10 avg 2009, 00:42

niko te ne pita kakva je igra,kad osvojis 3 boda :D IGra losa,vazno je da je upisano 3 boda ;)
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

eky
Kontakt:

Post Postao/la eky » 10 avg 2009, 00:47

Kevin je napisao/la:čestitam na pobjedi..spretno i sretno..igra nebitna..bili smo konkretniji,ali nismo zabili..ko nam je kriv..iskljucenje Mišića nisam uhvatio..necu ni komentirat..uglavnom vi ste zabili,mi nismo..i gotovo..pozdrav
kralju swaka cast na cestitkama bez nesto puno filozofiranja ...wama nek je sa srecom solidna ekipa ..
a da nepisem 2 post :D sam da kazem jos SAMO JE JEDAN GRIJEHA VRIJEDAN FKŽ..
culum dobar
meesanowic stari lisac ba :D
seha kriza
colic mali je grjesio al mali igra srcem za boje plave i swaka mu cast
coca standard itd...
VIVA ZELJO VIVA MANIJACI
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 10 avg 2009, 00:47

[youtube][/youtube]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2009, 00:53

Izgleda da je bila dodbra utakmica, to je odlično za ligu. Čestitam i jednim i drugima za dobru igru.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 10 avg 2009, 00:59

neznam ljudi sto ste samo svi zapeli na Šehu da je loš ... , minus mu je samo ono 1-o izlijetanje u prazno , a ostalo je odradio perfektno , mene lično je pozitivno iznenadio ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.