Ja kažem živi bili pa vidjeli gdje ce završiti i još za koje pare jer onih 5M koji se spominju mogu u temu vicevi

Koristiti mozak slobodno, razgranicite spekulacije, izmisljotine i tračeve od ozbiljnih vijesti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
”Dobro mi je ovdje u Međugorju. Lijepo se tu osjećam. Već mi je normalno nakon toliko dolazaka ponovno doći ovdje na molitvu”, kazao je Mancini za portal Jabuka.tv dok je talijanskim hodočasnicima djelio autogramcalcio je napisao/la:Preuzeo Inter, doveo Ibrahimovica.
Preuzeo City, doveo Dzeku.
Preuzeo Galatasaray, doveo Hajrovica.
Preuzeo Inter, doveo Susica?
Rasim (Roberto) je patriota, nije zaboravio svoje zavidovicke korijene.![]()
Ma ovdje je zanimljiva jedna druga stvar. Vecina hrvatskih navijaca u svim medijima kritikuje prelazak Kramarica u Chelsea i savjetuju mu da njihov treci napadac zbog karijere da nebi bilo dobro da sjedi na klupi u Chelsea i da ide u neki manji klub gdje ce igrati. Imas takvih komentara koliko hoces, znaci velika vecina. Zato i jesu tu gdje jesu. A ovdje je kontra sve. Ovdje se zeli da igrac potpise u neki cim jaci klubi nebi li pojedinci imali neki "materijal" da se provocira neka druga strana. A ljudi ovo sa strane citaju i smiju se jednima i drugima i govore vidi budala. Pa valjda je daleko najvaznije za prosjecnog navijaca ne ime kluba nego kakvu ce minutazu taj potencijalni reprezentativac imati u tom klubu, kakva mu je konkurencija. To je bitnije za njegove nastupe u reprezentaciji. To je prva stvar na koju pomisle iskreni navijaci samo ovdje kod par pojedinica je sve kontra zato i jeste takvo stanje u drustvu generalno.zgembo89 je napisao/la:Ako pređe u INterjbg onaj Kramarić iz rijeke ratsurio HNL pa opet u Leicester eto šta je DInamo i Mamić
Kako nije senzacija ? Koliko Avdija ima odigranih utakmica, u koliko je bio starter ? Dosta i previse , igrao je i na SP, i u kvalifikacijama ...pa ne moze napraviti transfer u Tursku, a kamo li negdje drugo. I nije prvi koji se , uprkos igrama u nasoj reprezentaciji, nije uspio prodati.Ajax je napisao/la:Ma nije senzacija. Sasvim ocekivano je da reprezentativac jedne selekcija koja je nastupala na SP i to jedan od prvih 15-16 igraca da je zanimljiv takvom klubu kao sto je sadasnji Inter. Samo vidi sta je Kramaric uradio. Chelsea je imao veliku zelju da igra za njih a on ih je odbio mada realno bio bi drugi napadac odma iza Coste a Drogba ide u penziju. Samo covjek zeli da igra. I to Chelsea koji je svemirski brod po svemu za sadasnji Inter i covjek je izabrao mali Leicester. Pa nije samo potpisat za neki klub vazna je konkurencija i puno toga. Sta ako Mancinija smijene poslje pola godine. Ko zna sta ce biti za pola godine koji igrac ce se nametnuti a koji nece. Mislim ako je tako TSS odlucio sretno mu. Nemamo mi sta to kritikovati svaka mu cast, teska odluka samo je njegova. Samo nema potrebe da se u ove price uvlaci bivsi selektor. A posebno dok nevidimo dali je to bio pravi izbor i kakve ce partije pruzati u Interu.
Avdija je puno losiji i star je. Tino ima veci potencijal i mlad je. Sto se tice para to puno zavisi od tih bonusa. Koliko je fiksno i koliko su bonusi. Nadam se da nije tako da mora odigrati neki broj utakmica sljedece sezone i da tek onda isplate jedan dio ugovora. Nadam se da toga nema jer u Italiji su poznati po tim ugovorima na rate i bonusima. Inter ima bogatog sponzora tako da mogu to da plate. Sretno Tino kako god se odlucisSjeverniVjetar je napisao/la:Kako nije senzacija ? Koliko Avdija ima odigranih utakmica, u koliko je bio starter ? Dosta i previse , igrao je i na SP, i u kvalifikacijama ...pa ne moze napraviti transfer u Tursku, a kamo li negdje drugo. I nije prvi koji se , uprkos igrama u nasoj reprezentaciji, nije uspio prodati.
Hocu reci,igranje u reprezentaciji jeste veliki plus, ali niko nije budala da igraca kupuje samo na osnovu tih parametara, pogotovo da istovari 5 mil, ako daju te pare za TSS, onda nesto vide u njemu, a to je po meni senzacija.
Imas nesto protiv TSS-a?babuka1 je napisao/la:Dodje momak,registruje se napise 11 postova...11 su o tinu susicu,9 o nabijacu... gay.hr???
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.