Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jan 2015, 22:40

Prvo njegovo prezime je Sušić ne susis :D :rol: al nevažno za gramatičke greške, koristi malo mozak i razmisli kako se informacije tj. tracevi transferski lahko sire, a onda na kraju probaj nac na kakvom ozbiljnom fudbalskom portalu tu vijest ;)

Ja kažem živi bili pa vidjeli gdje ce završiti i još za koje pare jer onih 5M koji se spominju mogu u temu vicevi ;)

Koristiti mozak slobodno, razgranicite spekulacije, izmisljotine i tračeve od ozbiljnih vijesti ;)

SjeverniVjetar

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jan 2015, 22:42

Ova Mancinijeva izjava, da je Susic talentovani da ce imati veliku karijeru je, kao, krunski dokaz da ce potpisati?
Haj da vidimo i to !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jan 2015, 22:43

Prodati ce ga u veliku ekipu kao sto su Vukusica u Pescaru i Kalinica u Blackburn..

Inter je velika ekipa :thumbup:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jan 2015, 22:45

Preuzeo Inter, doveo Ibrahimovica.
Preuzeo City, doveo Dzeku.
Preuzeo Galatasaray, doveo Hajrovica.
Preuzeo Inter, doveo Susica?

Rasim (Roberto) je patriota, nije zaboravio svoje zavidovicke korijene. :bih:
slika

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 05 jan 2015, 22:46

Nakon Hasana, konacno cemo imati igraca u velikoj Europskoj ekipi.
TINO SUSIC, NABIJAC KOMPLEKSA!!!

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 05 jan 2015, 22:52

Malo vjerovatna situacija. U svakom slucaju momku sretno ako upali extra, nek shvati ozbiljno i bit ce dobro mada sumnjam al sretno. Vise volim da on uspije nego neki stranac :bih:

Eto vi ne biste igrali za repku na njegovom mjestu, NIJE POSTENO al covjek je uradio sto bi i svako od nas i trudio je se. Nije novi Zidane al igro je barem solidno za repku, sta je trebao reci: "Necu ja da igram, ne zasluzujem". Momak ima potencijal da bude koristan i igrac od potrebe za repku u buducnosti I sto mi ne bi bilo drago da ide da napreduje? Nismo djeca eto mi ne bi htjeli istrcat na SP poigrat lopte :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 jan 2015, 22:53

calcio je napisao/la:Preuzeo Inter, doveo Ibrahimovica.
Preuzeo City, doveo Dzeku.
Preuzeo Galatasaray, doveo Hajrovica.
Preuzeo Inter, doveo Susica?

Rasim (Roberto) je patriota, nije zaboravio svoje zavidovicke korijene. :bih:
slika
”Dobro mi je ovdje u Međugorju. Lijepo se tu osjećam. Već mi je normalno nakon toliko dolazaka ponovno doći ovdje na molitvu”, kazao je Mancini za portal Jabuka.tv dok je talijanskim hodočasnicima djelio autogram

Svratio do Zavidovica. :D
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jan 2015, 22:54

zgembo89 je napisao/la:Ako pređe u INter :thumbup: jbg onaj Kramarić iz rijeke ratsurio HNL pa opet u Leicester eto šta je DInamo i Mamić
Ma ovdje je zanimljiva jedna druga stvar. Vecina hrvatskih navijaca u svim medijima kritikuje prelazak Kramarica u Chelsea i savjetuju mu da njihov treci napadac zbog karijere da nebi bilo dobro da sjedi na klupi u Chelsea i da ide u neki manji klub gdje ce igrati. Imas takvih komentara koliko hoces, znaci velika vecina. Zato i jesu tu gdje jesu. A ovdje je kontra sve. Ovdje se zeli da igrac potpise u neki cim jaci klubi nebi li pojedinci imali neki "materijal" da se provocira neka druga strana. A ljudi ovo sa strane citaju i smiju se jednima i drugima i govore vidi budala. Pa valjda je daleko najvaznije za prosjecnog navijaca ne ime kluba nego kakvu ce minutazu taj potencijalni reprezentativac imati u tom klubu, kakva mu je konkurencija. To je bitnije za njegove nastupe u reprezentaciji. To je prva stvar na koju pomisle iskreni navijaci samo ovdje kod par pojedinica je sve kontra zato i jeste takvo stanje u drustvu generalno.

Vidi Hrvatsku, Srbiju i druge zemlje. Pet puta se vise kritikuju selektori nego ovdje. Niko ne spominje bivse selektore ama bas niko. A ovdje imas desetak ljudi koji non stop za svaku stvar koji je i najmanje pozitivna ili samo normalna spominju bivseg selektora kao na ovoj temi. Nevjerovatno :facepalm:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 jan 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 jan 2015, 23:01

Pa ne znam Ajax šta te čudi to... Ponovo su umiješali Safeta i Tinu,što je nigdje veze... A znaš brate ko je ovdje oduvijek bio željan trolanja i provociranja,i ko to radi mjesecima,dok ostali dobijaju banove,mislim znamo ga svi... Moj Badi ima više obaveza od njega tokom dana,a o fizičkim aktivnostima da ne govorimo :D
slika
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 05 jan 2015, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jan 2015, 23:01

Ima ona poslovica " ko se zadnji smije, najsladje se smije".
Susiceve medijske i forumske snage su opet navalile, smiju se, nasladjuju, kao kada je doticnom produzen ugovor. Medjutim, pocetkom februara, smijace se i likovati oni koji su tvrdili da TSS nece potpisati za Inter,tj vecina onih koji su tvrdili da je Safet stetocina i likovali kada je otjeran.
Problem je sto nema razloga za likovanje, kao ni kada je Susicu dat otkaz, jer svi smo izgubili i gubicemo sve dok nam se takvi karakteri motaju oko reprezentacije.

@Ajax
Potpuno si u pravu, potpis Susica za Inter je u rangu senzacije, sansa da zaigra u Interu je SF , ipak, veliki navijaci i patriote, puni brige i ljubavi za reprezentaciju, to prizeljkuju. :roll:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jan 2015, 23:09

Ma nije senzacija. Sasvim ocekivano je da reprezentativac jedne selekcija koja je nastupala na SP i to jedan od prvih 15-16 igraca da je zanimljiv takvom klubu kao sto je sadasnji Inter. Samo vidi sta je Kramaric uradio. Chelsea je imao veliku zelju da igra za njih a on ih je odbio mada realno bio bi drugi napadac odma iza Coste a Drogba ide u penziju. Samo covjek zeli da igra. I to Chelsea koji je svemirski brod po svemu za sadasnji Inter i covjek je izabrao mali Leicester. Pa nije samo potpisat za neki klub vazna je konkurencija i puno toga. Sta ako Mancinija smijene poslje pola godine. Ko zna sta ce biti za pola godine koji igrac ce se nametnuti a koji nece. Mislim ako je tako TSS odlucio sretno mu. Nemamo mi sta to kritikovati svaka mu cast, teska odluka samo je njegova. Samo nema potrebe da se u ove price uvlaci bivsi selektor. A posebno dok nevidimo dali je to bio pravi izbor i kakve ce partije pruzati u Interu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 jan 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 05 jan 2015, 23:11

Odraz "patriJotizma" mrziti Tinu Susica.
Sta sve neces procitati od forumske balavurdije majko rodjena :)

Forumski strucnjaci - Tino blage veze nema, nikakav igrac.
Cinjenicno stanje - za momka se raspituju ugledni Europski klubovi iz najacih liga, ne samo Inter.

TINO SUSIC, NABIJAC KOMPLEKSA!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 jan 2015, 23:15

Razumijeti ces ako smo malo skepticni za to "raspitivanje". Ipak za njegovog kolegu su se raspitivala velika imena, pa na kraju opet brcka noge u Splitu.
Celik!3,2,2.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 05 jan 2015, 23:23

Ajax je napisao/la:Ma nije senzacija. Sasvim ocekivano je da reprezentativac jedne selekcija koja je nastupala na SP i to jedan od prvih 15-16 igraca da je zanimljiv takvom klubu kao sto je sadasnji Inter. Samo vidi sta je Kramaric uradio. Chelsea je imao veliku zelju da igra za njih a on ih je odbio mada realno bio bi drugi napadac odma iza Coste a Drogba ide u penziju. Samo covjek zeli da igra. I to Chelsea koji je svemirski brod po svemu za sadasnji Inter i covjek je izabrao mali Leicester. Pa nije samo potpisat za neki klub vazna je konkurencija i puno toga. Sta ako Mancinija smijene poslje pola godine. Ko zna sta ce biti za pola godine koji igrac ce se nametnuti a koji nece. Mislim ako je tako TSS odlucio sretno mu. Nemamo mi sta to kritikovati svaka mu cast, teska odluka samo je njegova. Samo nema potrebe da se u ove price uvlaci bivsi selektor. A posebno dok nevidimo dali je to bio pravi izbor i kakve ce partije pruzati u Interu.
Kako nije senzacija ? Koliko Avdija ima odigranih utakmica, u koliko je bio starter ? Dosta i previse , igrao je i na SP, i u kvalifikacijama ...pa ne moze napraviti transfer u Tursku, a kamo li negdje drugo. I nije prvi koji se , uprkos igrama u nasoj reprezentaciji, nije uspio prodati.
Hocu reci,igranje u reprezentaciji jeste veliki plus, ali niko nije budala da igraca kupuje samo na osnovu tih parametara, pogotovo da istovari 5 mil, ako daju te pare za TSS, onda nesto vide u njemu, a to je po meni senzacija.

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 05 jan 2015, 23:25

Jedno je naglabanje novinara, drugo je kad se klubovi direktno ocituju, kao sto je primjer u ovom slucaju.
Ali onaj ko ne zeli da vjeruje i koga to u srce bode, onaj kome to nabija kompleks, nece priznati istinu i cinjenice i kad su vise nego jasne.
Ne volim Inter, al iz inata cu kupiti Interov dres sa prezimenom Susic na ledjima.
Nakon 30 godina pravda je zadovoljena i konacno Susic postaje igrac velikoga Intera.

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 05 jan 2015, 23:26

Joj Tino šta im radiš, tačno neki pojedinci zbog tebe ne izlaze iz kuće danima :lol: :lol:
x

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jan 2015, 23:30

SjeverniVjetar je napisao/la:Kako nije senzacija ? Koliko Avdija ima odigranih utakmica, u koliko je bio starter ? Dosta i previse , igrao je i na SP, i u kvalifikacijama ...pa ne moze napraviti transfer u Tursku, a kamo li negdje drugo. I nije prvi koji se , uprkos igrama u nasoj reprezentaciji, nije uspio prodati.
Hocu reci,igranje u reprezentaciji jeste veliki plus, ali niko nije budala da igraca kupuje samo na osnovu tih parametara, pogotovo da istovari 5 mil, ako daju te pare za TSS, onda nesto vide u njemu, a to je po meni senzacija.
Avdija je puno losiji i star je. Tino ima veci potencijal i mlad je. Sto se tice para to puno zavisi od tih bonusa. Koliko je fiksno i koliko su bonusi. Nadam se da nije tako da mora odigrati neki broj utakmica sljedece sezone i da tek onda isplate jedan dio ugovora. Nadam se da toga nema jer u Italiji su poznati po tim ugovorima na rate i bonusima. Inter ima bogatog sponzora tako da mogu to da plate. Sretno Tino kako god se odlucis :thumbup: :thumbup: to je sve od mene na ovoj temi sve do potpisa.

I jos jednu stvar si zaboravio. Mancini obozava balkance. Najbolji prijatelj mu je Mihajlovic. Ibrahimovic mu je donio titulu i Interu. Dzeko je bio njegova iskljuciva zelja. Pa poslje Nastasic i Savic. Pa prije toga Kolarov. On je uspostavio kontakt sa Joveticem koji su poslje samo zavrsili sa drugim trenerom. To cini ovaj transfer jos realnijim ako iko sumnja ja ne sumnjam. Mislim da ce i Nastasica dovesti ili Roma ili Inter prije Inter samo o tome se jos ne pise toliko jer zele da smanje cijenu jer Nastasic ima ogromna primanja sada.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 jan 2015, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 05 jan 2015, 23:38

Besic, Miralem, Tino. Konacno cemo imati respektabilan vezni red, a sva troica nabrojanih jako mladi. Jos ako se Vrancic pokaze kao dobar igrac za reprezentaciju, rijesili smo vezni red na duze staze. Plus i Cimirot dosta obecaje i ako ode u Budesligu i ako se dokaze a ima strasan potencijal, to je jos jedan dodatni kvalitet. Definitivno u buducnosti najmanje problema bi sa vezom trebali imati.

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 05 jan 2015, 23:40

Dodje momak,registruje se napise 11 postova...11 su o tinu susicu,9 o nabijacu... gay.hr???

MikaHakinen
Kontakt:

Post Postao/la MikaHakinen » 05 jan 2015, 23:43

babuka1 je napisao/la:Dodje momak,registruje se napise 11 postova...11 su o tinu susicu,9 o nabijacu... gay.hr???
Imas nesto protiv TSS-a?
Je li ti tesko pada cinjenica da momak ide u veliki klub?
Nije lijepo biti zavidan i zeliti da neko ne uspije u zivotu ;)

Kompleksi ti nista dobro nece donijeti, samo cir na zelucu :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.