NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Ja sam danas bio oduševljen. Lidera na tabeli kod kuće onako dobit. Koliko samo borbe i zalaganja ove mlade ekipe. Kapa dole svima u klubu. Ovo mi se svidja i na ovom trebamo radit i težit. Mlada ekipa, borbena bez velikih imena. Samo ovako igrat pa i poraze cu lahko prezalit. Svaka cast ponosan sam danas bio. #TŽV
Cestitke ekipi za jucerasnju pobjedu. Nismo odavno onako zrelo izgledali kao ekipa, a ekipa mlada. Vidi se da su puni volje i zara. Sadik napokon pravi vodja na terenu. Sad protiv Bau Vau samo ovako nastaviti.
TŽV
TŽV
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Prvi dio sezons smo dosta tekmi dobili na individualni kvalitet, ponajviše dine i mahmuta. Sada js ovo skroz drugo, mislim da ce tosk dobijati utakmice kao kolektiv. Mladi momci, bore se jedan za drugog. Bas sam ponosan na ovo sve.. nadam se i pozitivnom rezultatu protiv Bau bau.
-
- Kontakt:
Dzaba vam novci moji sinovci !!! Cao Vauuuu Bauuuuuuuuuu
“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
Toooooooo momci svaka cast. Sto kaze ludak dzaba pare samo srce na terenu i borbenost i rezultat dodje.
Kako moćno izgledamo na terenu 

Svaka cast momcima na zalaganju, ovo je odlicna ekipa, i ovih par pojacanja sto su dosli na polusezoni su bas ono sto je falilo.
Sad na megdan Gorazdu, pa sta bude.
Zna li neko radi li Gorazde prijenos utakmica?
Sad na megdan Gorazdu, pa sta bude.
Zna li neko radi li Gorazde prijenos utakmica?
-
- Kontakt:
Čestitam na pobjedi momci, pošto pratite Tošk, zanima me kako igra Mujagić ove sezone? Jeste li zadovoljni?
Danas doktorski. Spustao lopte, 2 zicera nastimao, i jednom asistirao.kontramraku21 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:54Čestitam na pobjedi momci, pošto pratite Tošk, zanima me kako igra Mujagić ove sezone? Jeste li zadovoljni?
-
- Kontakt:
A općenito ove sezone?Flufy je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:44Danas doktorski. Spustao lopte, 2 zicera nastimao, i jednom asistirao.kontramraku21 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:54Čestitam na pobjedi momci, pošto pratite Tošk, zanima me kako igra Mujagić ove sezone? Jeste li zadovoljni?
Tek je dosao sad.kontramraku21 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:45A općenito ove sezone?Flufy je napisao/la: ↑14 mar 2021, 20:44Danas doktorski. Spustao lopte, 2 zicera nastimao, i jednom asistirao.kontramraku21 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 19:54Čestitam na pobjedi momci, pošto pratite Tošk, zanima me kako igra Mujagić ove sezone? Jeste li zadovoljni?
- legenda reala
- Kontakt:
Vecinom ne rade, mislim da su dva puta radili ove sezone, mozda protiv vas budu radili vi imate jaku bazu navijača pa bi vjerovatno to imao ko gledati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kako momci igraju, vidi se da disu ko jedan i da su prava klapa. Jedino mi je žao sto je ova naša liga divlja s amaterskim ugovorima, i ni jednog boljeg igrača ne možemo zadržati. Imas sezonu ekipu boli glava, dodje naredna sklapaj opet tim. Prava pijaca...
Do njega je sad hoćel biti velika stvar za nas ili Ne. U svakom slučaju lijepo je da imamo napokon nekog na vecim pozicijama u savezu. Nadam se da ce i TOSK profitirat od toga. #TŽV
Toliko je TOŠK u to “velika” stvar da ga cak nije nije ni predlozio u savez. Tigra je predlozila Usora 
Tigra je predložila Usora, a Tosk Madija i za jednu i dr funkciju..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Nije istina na zadnjoj skupstini je bio papir sa predlozenim kandidatima koji sam lično čitao, Tigar je predložen kao kandidat TOŠK-a za funkciju predsjednika saveza ZDK. A znam da je bilo nekih problema za neke druge funkcije al za te stvari nisam dovoljno informisan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.