RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

velez_mostar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la velez_mostar » 05 maj 2010, 00:20

Dobro je i do sada bio ,svaka mu cast!Stanje u Velezu ,i oko njega je u najmanju ruku katastrofa ,dobro je i do sada izdrzao ,i kao sto rece ovaj momak iznad "neke teske rijeci je rekao" ,sta je god rekao malo je druze!
Velez nema infrastrukturu ,nema sponzore ,nema ideju ,nema upravu ,nema ljude koji su tu ,a da im je stalo do kluba ,nema institucije vlasti da stoje iza njega ,nema nista ,i realno je ocekivati jos veci pad ovog Hercegovackog nogometnog giganta ,da padne duboko ,jer je to svima u interesu ,kako komsijama ,tako i korumpiranim vlastodrscima ,kvazikriminalcima ,i td..steta ..ali je to realnost ,sada je vrijeme Sirokog,Zrinjskog ,i slicnih novih ekipa.
Najzalosnije mi je sto mi ,navijaci ,zivimo u nekom imaginarnom svijetu jakog Veleza ,onog od prije rata ,i kontamo da ce se iz nebesa stvari postaviti na svoje ,da ce klub dobiti neku financijsku injekciju ,da ce stati na noge ,da ce se boriti za Europu ,i td ,i td..od toga nema nista ,i vjerujem da nam iduce sezone ne gine dobra borba za opstanak sa Rudarom ,Leotarom i ostalom kremom BH fudbala!

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 05 maj 2010, 01:36

evo sad je bio derbi u prošlom kolu velež željo i kad sam vidio kako je malo navijača na tribinama..razočarenje, nije mi jasno jel to zbog politike kluba, financija ili čega već, baš sam se negativno iznenadio, pa jbte nije vas bilo 100 pripadnika na najvjernijom tribini a igrate protiv lidera..nemojte ovo shvatit kao provokaciju..živjeli

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 maj 2010, 01:49

sb citizen je napisao/la:evo sad je bio derbi u prošlom kolu velež željo i kad sam vidio kako je malo navijača na tribinama..razočarenje, nije mi jasno jel to zbog politike kluba, financija ili čega već, baš sam se negativno iznenadio, pa jbte nije vas bilo 100 pripadnika na najvjernijom tribini a igrate protiv lidera..nemojte ovo shvatit kao provokaciju..živjeli
Bio 1.maj ,raja se odlucila za okolna mjesta ,rostiljadu ,i te situacije ,igralo se protiv Zelje ,znalo se da ce se dati bodovi ,Velez ni tamo ,ni 'vamo tako da nema pretjerane napetosti ,problemi u klubu kojih je svak' svjestan ,da ne zaboravim razocaravajucu igru i rezultat protiv Zrinjskog ,i td ,i td.
Kod nas ti je mala granica izmedju mogucnosti da bude uvijek pun stadion ,i uvijek prazan..

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 maj 2010, 01:59

steta ako je istina za ibraka.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 maj 2010, 02:03

Mont0 je napisao/la:
apple je napisao/la:...Bojim se da ovako ambicioznog trenera necemo viditi zadugo...
To je fakt.

Sada Sergeja Barbareza na pecalbu u Velez, pa da za par sezona rahat uzme HSV :lol: Jesi vidio mene, ni pet ni sest, odmah Barbarez, ja kad sanjam bas ga sanjam :lol:
Super ideja, ne stvarno. Sergej ako citas, reaguj!

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 05 maj 2010, 02:05

Mont0 je napisao/la:
apple je napisao/la:...Bojim se da ovako ambicioznog trenera necemo viditi zadugo...
To je fakt.

Sada Sergeja Barbareza na pecalbu u Velez, pa da za par sezona rahat uzme HSV :lol: Jesi vidio mene, ni pet ni sest, odmah Barbarez, ja kad sanjam bas ga sanjam :lol:
iz tvojih usta u bozije usi...ljudi poput njega samo mogu donijeti dobro nasoj BiH

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 maj 2010, 02:33

sb citizen je napisao/la:evo sad je bio derbi u prošlom kolu velež željo i kad sam vidio kako je malo navijača na tribinama..razočarenje, nije mi jasno jel to zbog politike kluba, financija ili čega već, baš sam se negativno iznenadio, pa jbte nije vas bilo 100 pripadnika na najvjernijom tribini a igrate protiv lidera..nemojte ovo shvatit kao provokaciju..živjeli
Zbog politike kluba, ne/zalaganja igraca ... nema one vatre .... Igralo se u drugoj ligi al je svaki igrac ostavljao srce na terenu i u gostima i kuci. Puni autobusi u gostima pune tribine kuci .... Malo nestvarno zvuci ceznem za onim zarom .......Sada it mozemo gore niti dole ...jednostavno za nas je sezona vec gotova ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 05 maj 2010, 09:14

ccc...steta sto vam ibrak ode, cinilo mi se da je barem do sada dobro vodio klub, ali izgleda da su i njemu pare udarile u glavu ili sta vec, uzeo lovu od prodaje utakmice, i kupi prnje...tako je najlakse...sada vi treba da intervenisete, i da ga ne pustite ni pod koju cijenu...ne napusta se brod koji tone, pogotovo koji si sam potopio...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 05 maj 2010, 09:24

Gigant je napisao/la:ccc...steta sto vam ibrak ode, cinilo mi se da je barem do sada dobro vodio klub, ali izgleda da su i njemu pare udarile u glavu ili sta vec, uzeo lovu od prodaje utakmice, i kupi prnje...tako je najlakse...sada vi treba da intervenisete, i da ga ne pustite ni pod koju cijenu...ne napusta se brod koji tone, pogotovo koji si sam potopio...
Dosta brate o prodajama. Ibrak je samo ulagao u Velež. Ovaj brod ne tone, več plovi u pličaku godinama. Ko hoče da ide neka ide, nikoga se ne zaustavlja i ne moli u Veležu. Kao što neko reče, svi dolaze i odlaze a Velež ostaje.
Idemo dalje, samo se nadam da če politika kluba u buduče ići samo na dva fronta: stadion i omladinska škola. Ne treba nam Barba, ni niko. Nikog ne molimo, samo Velež volimo. Izgleda da je vrijeme da te stare legende Veleža vide da je do 5 do 12. Ako njihovi skupi švicarski satovi rade i sada po mostarskom vremenu.
Sram da bude i njih i nas. :oops: Toliko!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 05 maj 2010, 09:53

vfc1922 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:ccc...steta sto vam ibrak ode, cinilo mi se da je barem do sada dobro vodio klub, ali izgleda da su i njemu pare udarile u glavu ili sta vec, uzeo lovu od prodaje utakmice, i kupi prnje...tako je najlakse...sada vi treba da intervenisete, i da ga ne pustite ni pod koju cijenu...ne napusta se brod koji tone, pogotovo koji si sam potopio...
Dosta brate o prodajama. Ibrak je samo ulagao u Velež. Ovaj brod ne tone, več plovi u pličaku godinama. Ko hoče da ide neka ide, nikoga se ne zaustavlja i ne moli u Veležu. Kao što neko reče, svi dolaze i odlaze a Velež ostaje.
Idemo dalje, samo se nadam da če politika kluba u buduče ići samo na dva fronta: stadion i omladinska škola. Ne treba nam Barba, ni niko. Nikog ne molimo, samo Velež volimo. Izgleda da je vrijeme da te stare legende Veleža vide da je do 5 do 12. Ako njihovi skupi švicarski satovi rade i sada po mostarskom vremenu.
Sram da bude i njih i nas. :oops: Toliko!
Dokle god vi budete zatvarali oci, i nijemo posmatrali kako vam unistavaju klub, kao sto je bilo predhodnih godina, to ce vam se opet desavati...ti kazes dosta o prodajama...pa on treba da se stidi toga, i treba mu uvijek to podcrtavati, jer ove godine ste morali izaci u evropu, a prokockali ste to na svom terenu...jbg, samo mi je zao Veleza...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 05 maj 2010, 10:16

Gigant majstore, Velež kao klub ništa nikom nije prodao. Ako je nešto i bilo, ne treba kriviti ni klub a pogotovo Ibrakovića. Znači nema se ništa uništavati jer i imamo samo igrače i par ljudi u upravi od kojih tražimo da su supermeni. Ibrakovića je trebalo pratiti a čak mu nijednom nije osigurana zaštita od suđenja ni na jednom gostovanju ali da ne duljim, ima tu svašta. A ono čega su se svi svezali na ovoj temi je zadnja tekma sa Željom kao i na ostalim internet stranicama. Vjeruj mi da na ulicama Mostara slabo ko i spomene taj meč, a ne nešto drugo. Razlog bijesa je sasvim druge prirode. Nijemo gledati na uništavanje kluba?? hmmmm :?
Majstore, taman ko da se oko Veleža vrte ljudi koji hoče da ulažu, ili stari igrači koji hoče da se vrate. Svi se polomiše. Ima šta ima i na to se treba osloniti, a bajke su negdje na drugom spratu.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 05 maj 2010, 12:48

Necu nista da govorim, ali evo zbog cega bi ja volio da ostane.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti

Niko se ne moli, osim Djube, a mislim da je vrijeme da ga se opet vrati. Jednostavno, s Djubom je najljepse...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 05 maj 2010, 13:37

Ibrakovica nikad nisam gotivio dok Velez jesam i iz mog ugla mi je drago sto taj lik ode iz kluba.
Koliko je podigao Velez u prvom dijelu sezone toliko je njegove greske sto je spustio u drugom dijelu, igraci su mu na strani bili nemotivisani, pokolebani, unaprijed se predavao u Mostaru i odmarao igrace za domace tekme koje mu ne mogu donijeti europu. U derbiju sa Zrinjskim je Velez nacet a Zeljo je samo uzeo ponudjeno.
Dovedite svoju djecu u klub, prave Mostarce i angazujte ove gastarbajtere eto tog Sergeja, velikog patriotu, Velezovca pa nek pomogne, kada moze ici u bosansku skolu za licencu, moze voditi i bosanski/hercegovacki tim.

Sretno u rekonstrukciji ekipe
Cuva Bog Zelju svog!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 05 maj 2010, 13:44

Steta ode jedan sjajni trener , nemoze trener nista uradit ako igraci nece da igraju jer im kasne plate Ibraka za mene ostaje jedan od najbolji trenera koje je Velež imao poslje rata.
Samo jedan klub Velež Mostar

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 05 maj 2010, 14:01

Početak kraja...Ali nema veze!
SAmo Velež

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 maj 2010, 15:00

KAKVA BOLA APOKALIPTICKA PRICA SADA !!!! ???? CU POCETAK KRAJA !!!!

Jeste li vi svjesni da je ovaj klub opstao svih ovih godina. To nije slucajnost uvjek tu ima iza ugla ljudi koji ce se dati na raspolaganje ako ista pravo zaskripi.

PARA NEMA , NEMA SE STA UKRASTI :D :D

KAKO NEKI NE MOGU DA SHVATE DA MI NE MOZEMO U EVROPU ,NE MOZEMO DOBITI FAMOZNU LICENCU... IMA LI IJEDAN MADAFAKA KOJI MOZE OBJASNITI SVE USLOVE ZA LICENCU ?????

ZATO SU SVI NEMOTIVISANI ZADNJIH UTAKMICA ....

Tko poznaje tim zna da ima tu par igraca nasih koji nece nigdje otici ... a za ove zvijezde : Osmanagic,Dzafic .. mislim da su precijenjene ionako ... Colic ako ode zao mi je, jer i pored svega tip je lud i moze i zna ....spasio nas je milion puta ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 05 maj 2010, 15:30

Ode Ibraković :o :o :o
Nemogu da vjerujem, covjek je dobar trener, pa sta se ovo desava, kod nas koji god klub neode u Evropu odma ostavke trenera!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 05 maj 2010, 15:30

Treneri idu, igrači idu, direktori idu, ali Velež ostaje
Rođeni

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 05 maj 2010, 16:58

Puno ti hvala,Ibraka.Preuzeo si nas u trenutku kada niko to ne bi ucinio,mislio sam da si samoubica.Zahvaljujuci tebi i nekim sretnim okolnostima,ostali smo u ligi.Na ljeto si imao velike ambicije,zelio si nas nakon toliko godina izvesti u fudbalsku Evropu.Znao sam da je to za jedan klub kakav je trenutno Velez,previse.Nemamo mi tih para, organizacije i stadiona kao nasa konkurencija.Onda problemi oko gradonacelnika,gradskog budzeta.Treba spomenuti i unutrasnje trzavice u Velezu,zatim uvjek ponovno prisutna ne disciplina igraca i kasnjenje plata. Zelio si najbolje,nazalost nisi uspjeo.Jos jednom,puno ti hvala i sve najbolje u daljem zivotu od mene. Rodjeni brato !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 05 maj 2010, 17:01

Šteta ode velikan,gospodin čovijek,trener svaka mu čast.
Jadno :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Dadox i 2 gosta.