AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SamoZeljo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SamoZeljo » 20 mar 2011, 04:00

Nije zato sto navijam za Inter ali stvarno, Milan je pravo los. Da nije Zlatana Ibrahimovica, bili bi negdje u sredini tabele.
Milan definitivno ne zasluzuje titulu i nece je ni osvojiti, nadam se. Vise je zasluzuje Napoli.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 mar 2011, 07:37

Ja ne bih da provociram ,znam kako je kad izgubi omiljeni tim ,al ipak moram malo :lol: :lol: ,slaba tekma ,MIlan pre-los ,nadam se da cete ovako igrati protiv intera :D ,imam samo jedno pitanje jel igra Pirlo protiv intera :?:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 20 mar 2011, 09:15

Ne zna se... pre DA nego NE... (Pirlo)

Stvarno loše...

U tri utakmice jedva smo šugavom Bariju dali jedan gol.

Razbiće nas Inter i ćao...
www.ulicni-muzicar.****

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 mar 2011, 09:37

joj izgubili ste utakmicu,odmah ciao scudetto ! ne valja vam to,Palermo je tesko gostovanje,svako se moze okliznut tamo...to sto su izgubili 5 utakmica uzastopno je jos i veci motiv za njih,tako da ne iznenadjuje ova pobjeda.

Kao sto Allegri kaze jos uvijek smo prvi,sutra cemo vidjet sa koliko bodova prednosti,ali ostajemo prvi sigurno.Pauza ce dobro doci svima,a pogotovo vama,jer je ocigledno da ste malo pali.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 20 mar 2011, 10:06

Lepo kažeš, al bez Ibre teško da možamo da dobijemo derbi. Ako uzmemo bod biće odlično. A, onda će razlika da bude i dalje 2 boda (Inter će naravno da napuni lecce danas). A, Inter ima bolji kalendar do kraja. Mi imamo dva poslednja gostovanja Romi i Udinese-u, koji se bore za neke važne pozicije...

Mogli smo da uđemo u derbi sa +7, a ulazimo sa +2... :(
www.ulicni-muzicar.****

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 20 mar 2011, 11:15

Ulični Muzičar je napisao/la:Lepo kažeš, al bez Ibre teško da možamo da dobijemo derbi. Ako uzmemo bod biće odlično. A, onda će razlika da bude i dalje 2 boda (Inter će naravno da napuni lecce danas). A, Inter ima bolji kalendar do kraja. Mi imamo dva poslednja gostovanja Romi i Udinese-u, koji se bore za neke važne pozicije...

Mogli smo da uđemo u derbi sa +7, a ulazimo sa +2... :(
**** odmah tim kojem je sve jedan igrac..ne znam nisam gledao tekmu, ali ovo ne valja kad glupson krene s veznim redom Gatto Flamini i Van bommel nema tu meda.....umjesto da ima pokretniju sredinu s Urbijem, momak i ne igra nikako, kao sto je bio slucaj protiv Barija

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 20 mar 2011, 11:26

Da si video kako smo tek primili gol...
Van Bommel umesto da igra diže ruke, traži nešto od sudije, ofsajd... jbm li ga šta...
www.ulicni-muzicar.****

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 20 mar 2011, 11:33

sarajlija89 je napisao/la:Eh,kad sam ja pisao da je milan prosjecna ekipa,koja u velikoj mjeri zavisi od Zlatana i individualaca u napadu..napadoste me...

Nemaju sredinu...nemaju bekove..i to je to..al sredinu prevenstveno,bez kreativca...

Nemocni veceras,iako je bilo par sansi ali igra je izostala...

I dalje ste u prednodnosti i ne vidim zasto sad "cestitate" titulu interu...ima jos da se igra a milan je u prednosti...
Djelimična ispravka, imamo desnog beka koji je jedan od najboljih u seriji a bez imalo puhanja. I sinoć je bio jedan od najboljih na terenu, koliko je samo puta probio i dobro nabacio, nažalost nema ko da skoči. Samo da je u chelsiju recimo onako nabacivao pa padali bi golovi ko na traci.

Nemamo lijevog beka gdje igra jedna žena u vidu antoninija. Marek je prethodne 2 do sinoć odigrao bolje nego antonini zadnje 2 sezone.

I naravno katastrofa sredina sa trojicom DM ova , kojima da zavisi život ne mogu potrefiti u okvir gola.
Tu trebaju boateng i urby i nazad mvb ili pirlo, dosta je više gatuso i flaminija. Osvoje tu i tamo lopte ali ih zato izgube duplo da ne govorim o izgubljenosti u ofanzivi. Moderni fudbal je davno pregazio takve likove, traži se balans u igračima. Naravno pod ovim mislim na veće klubove.
U onakvim postavkama protivnika gdje se primarno postave u defanzivi i bari i palermo umjesto da ubrza igru max nastavlja sa svojom pjesmom.

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 20 mar 2011, 14:05

Zlatan Ibrahimović i Robinho su odlučili da napuštaju nogomet i vraćaju se svojim korjenima!!!

http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2011, 14:46

Ja i dalje vjerujem da ce Milan biti sampion..a kad je nesto kazem..onda je to tako :lol:

Ozbiljno,mislim da ce MIlan ipak uzeti titulu :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 mar 2011, 15:00

Sarajlija ako je tako onda reci da ce se i Juventus plasirati za LP 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 20 mar 2011, 16:37

ispravka:

Pato će propustiti samo utakmicu Škotska - Brazil. Vreme njegovog oporavka se procenjuje na 10 dana.
(zvanično, od medic. tima Milana)
www.ulicni-muzicar.****

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 20 mar 2011, 17:13

sarajlija89 je napisao/la:Ja i dalje vjerujem da ce Milan biti sampion..a kad je nesto kazem..onda je to tako :lol:

Ozbiljno,mislim da ce MIlan ipak uzeti titulu :)
I ja se nadam. ;)

Problem je što Milan nema igre u vezi...
FsV Mainz '05

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 20 mar 2011, 18:09

Ulični Muzičar je napisao/la:Da si video kako smo tek primili gol...
Van Bommel umesto da igra diže ruke, traži nešto od sudije, ofsajd... jbm li ga šta...
Baš tako...
Osim - drugo ime za Želju !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 mar 2011, 18:15

loša utakmica milana sinoć. defanzivni vezni red bez ikakve kreacije nije mogao napraviti 20 šansi da bi cassano i pato iskoristili bar 1 lol. van bommel ispao debil ko da nikad nije igro fudbal, umjesto da počisti onu loptu on širi ruke i traži neku svoj u pravdu i ofsajd pa mislim koji qrc da se to desi ovako iskusnom fudbaleru? napad je očajan cassano i pato ne mogu gol dati da su igrali do sabaha. jbg s obzirom kako ibra igra i da je sinoć on tu bio max bi poen milan osvojio. abate zvijer, silva standardno njega više i ne brojim pošto ga smatram trenutno najboljim stoperom u italiji. trudili su se i gattuso i nešto flamini ali to je očajno kad njih dvojica pokušavaj nešto u napadu. seedorf i ostatak tima beskorisni u napadu. kad je gattuso imao najbolju šansu sinoć znaš koliko je sati. sreća pa dolazi pauza i mogao bi se pirlo vratiti u ovom momentu izuzetno važan igrač koji će povezati redove. ne znam kakva je situacija sa ibrom, rekli su se žaliti jesu li smanjili kaznu? o mislim 3 utakmice za ono je stvarno retardirano s obzirom šta flamini npr. radi i neki dr. igrači iz ostalih timova. naj sinoć ćelo iz palerma obrija pata nakon što je sudija svirao ofsajd ili šta već i pošalje ga na 10 dana van terena i ne dobije ni usmenu opomenu a ni karton??? ali ne treba sad očajavati ni inter ne igra nešto, evo danas protiv lecce-a 1-0 još je tu liga prvaka trošit će se i oni tu. mislim da bi milan mogao dobiti derbi i bez ibre a mene brine i gostovanje u udinama tu će biti isto teško.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 mar 2011, 18:19

kakva crna kreacija od debila van bomela, jos veceg debila flaminija i gatusa.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 mar 2011, 18:41

Bye, bye Scudetto :roll:

:oops:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 mar 2011, 22:47

Zlatan zlata vrijedi Milanu. . . Kad se vraca ?

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 mar 2011, 00:09

juveboy je napisao/la:Zlatan zlata vrijedi Milanu. . . Kad se vraca ?
Ima jos 2 utakmice kazne i onda se vraca kada Milan docekuje Sampu,a propusta derby i Fiorentinu u gostima.

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 21 mar 2011, 00:37

Mislim da će mu ublažiti kaznu,ali samo za jednu utakmicu, tako da derbi neće igrati sigurno.

Odluka (o žalbi) će se znati krajem nedelje...
www.ulicni-muzicar.****

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 1 gost.