Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
ako olimpic dobije
borac izgubi imaju isto golova
ko onda ide u europu???
borac izgubi imaju isto golova
ko onda ide u europu???
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Rules:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sarajevo - Borac 2:2 // Siroki - Olimpik 0:1
HT.
HT.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako se ne varam u nasoj ligi se gleda medjusobni omjer u slucaju istog broja bodova, valjda smo tako dosli do zakljucka da Olimpicu treba pobjeda u Sirokom i pobjeda Borca u Sarajevu.
Za sada igramo dobro, vodimo 1-0 i nadam se da cemo pobijediti na kraju, kao i da ce Borac dobiti komsije.
Za sada igramo dobro, vodimo 1-0 i nadam se da cemo pobijediti na kraju, kao i da ce Borac dobiti komsije.
Sarajevo Borac 2:2, a Siroki Olimpik 0:1 je li ovakvim raspletom olimpik ide u evropu ili?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
ide al turisticki 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne u tom slucaju imaju isto bodova, Sarajevo i Olimpic, ali zbog boljeg medusobnog skora Sarajevo ide u Evropu! Sarajevo vs Olimpic 2:0, Olimpic vs Sarajevo 1:0. Jedino da Borac pobijedi Sarajevo. Takoder i u slucaju da Borac i Olimpic imaju isto bodovno stanje, Borac ide dalje.aless je napisao/la:Sarajevo Borac 2:2, a Siroki Olimpik 0:1 je li ovakvim raspletom olimpik ide u evropu ili?
Ja mislim da je Olimpic zasluzio da igra evropu! Vidjet cemo!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
BlueTiger je napisao/la:Ne u tom slucaju imaju isto bodova, Sarajevo i Olimpic, ali zbog boljeg medusobnog skora Sarajevo ide u Evropu! Sarajevo vs Olimpic 2:0, Olimpic vs Sarajevo 1:0. Jedino da Borac pobijedi Sarajevo. Takoder i u slucaju da Borac i Olimpic imaju isto bodovno stanje, Borac ide dalje.aless je napisao/la:Sarajevo Borac 2:2, a Siroki Olimpik 0:1 je li ovakvim raspletom olimpik ide u evropu ili?
Ja mislim da je Olimpic zasluzio da igra evropu! Vidjet cemo!
Šteta... I ja mislim da su zasluzili ali eto
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala,
usput sretno u evropi(nije podyebavanje)
usput sretno u evropi(nije podyebavanje)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Na Pecari ipak 1-1 iako smo u drugom poluvremenu imali vise prilika i veoma lako smo mogli doci do pobjede. Medjutim ni ta pobjeda nam nebi donijela Evropu, jer Borac nije savladao Sarajevo. Ovako, ostaje nam samo da se nadamo da ce drugostepena komisija za licence potvrditi odluku prvostepene i da Sarajevo nece dobiti licencu. Mislim da smo ove sezone zasluzili da igramo u Evropi, ali nebitno. Uvjeren sam da cemo sljedece sezone pucati na sami vrh i da cemo predstavljati BiH u Evropi.
Zna li neko kada ce biti konacna odluka ko ide u Evropu, a ko ne?
Zna li neko kada ce biti konacna odluka ko ide u Evropu, a ko ne?
ja mislim da drugostepena zasjeda 25 maja, ispravite me ako grijesimsuhakrpa je napisao/la:Zna li neko kada ce biti konacna odluka ko ide u Evropu, a ko ne?
Na stranu sve al mislim da je Olimpic zaslužio ove godine da igra u Europi. Pored mog tima nekao su mi ostavili najbolji dojam ove godine.
SAMO ŽELJO
-
- Kontakt:
Čestitke igračima, trenerima i klubu. Do kraja s obrazom. Svaka čast "Vukovi".
alo @pabizo cosa nostra ..sta ima u Evropi..Nijaz Gracic je bio i ostace u ovog gradu obicni prascic..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Neka si nam ti objasnio na jedan primitivan način.U svakom slučaju Komitet za ublehe će da plaća penale odnosno odštetu!mma_hz je napisao/la:alo @pabizo cosa nostra ..sta ima u Evropi..Nijaz Gracic je bio i ostace u ovog gradu obicni prascic..![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
cao cao vozdrica supcima sa otoke kitica..Mancini je napisao/la:Neka si nam ti objasnio na jedan primitivan način.U svakom slučaju Komitet za ublehe će da plaća penale odnosno odštetu!mma_hz je napisao/la:alo @pabizo cosa nostra ..sta ima u Evropi..Nijaz Gracic je bio i ostace u ovog gradu obicni prascic..![]()

e pa NEMA..Pa vi sve odreda tuzite..

FK SARAJEVO.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Bravo internet-mangupe!mma_hz je napisao/la:cao cao vozdrica supcima sa otoke kitica..Mancini je napisao/la:Neka si nam ti objasnio na jedan primitivan način.U svakom slučaju Komitet za ublehe će da plaća penale odnosno odštetu!mma_hz je napisao/la:alo @pabizo cosa nostra ..sta ima u Evropi..Nijaz Gracic je bio i ostace u ovog gradu obicni prascic..![]()
![]()
evo jos malo primitivizma kad hocete na guzove..

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Napiši još koju maloumnu!mma_hz je napisao/la:cao cao vozdrica supcima sa otoke kitica..Mancini je napisao/la:Neka si nam ti objasnio na jedan primitivan način.U svakom slučaju Komitet za ublehe će da plaća penale odnosno odštetu!mma_hz je napisao/la:alo @pabizo cosa nostra ..sta ima u Evropi..Nijaz Gracic je bio i ostace u ovog gradu obicni prascic..![]()
![]()
evo jos malo primitivizma kad hocete na guzove..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.