kralju gdje si ih kupio i koliko para ?karameldar je napisao/la:
i zna li neko da li u mostaru ima kupiti ove tene

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kralju gdje si ih kupio i koliko para ?karameldar je napisao/la:

mogu se naci za 80-100 km kod nasHead je napisao/la:Koliko su ove repa?

prejake bratebavarian_bk je napisao/la:Jasko brate , vidi ovih jesu prejake , a sličan fazon tim gore
:Obavarian_bk je napisao/la:Jasko brate , vidi ovih jesu prejake , a sličan fazon tim gore
i ja sam drama los s patikamabavarian_bk je napisao/la:Ima ovdje kod nas u jednoj radnji , zove se Original , 110 KMJa ih planiram uzeti , pred ljeto , katastrofa sam sa patikama , sve su se raspale gotovo
Swag aiii. još lacostethe scouser je napisao/la:
Da se hoće kod nas šta ovako pojaviti...
Nije ti ovo nikako Casual ba.the scouser je napisao/la:Ne furam swag, i nisam znao da se ove klasifikuju kao swag...ali su strašne.
http://www.officeshoes.rs/katalog-obuce/lacoste" onclick="window.open(this.href);return false;Dex je napisao/la:Ne znam ni ja jel se kvalifikuju, al onako reko, al u Zavidovićima kod pola treba je to swag
Kol'ko je mojih na ruke , da ih kupim i pošaljem i tebi i Bebiju ?Head je napisao/la:Nije ti ovo nikako Casual ba.the scouser je napisao/la:Ne furam swag, i nisam znao da se ove klasifikuju kao swag...ali su strašne.![]()
@Spaha
Strasne su tene,sad bi kesiro 150 za njih da ima u Sarajevu,nisam ih nigdje vidio.
imas cenera od mene i od Jaskabavarian_bk je napisao/la:Kol'ko je mojih na ruke , da ih kupim i pošaljem i tebi i Bebiju ?Head je napisao/la:Nije ti ovo nikako Casual ba.the scouser je napisao/la:Ne furam swag, i nisam znao da se ove klasifikuju kao swag...ali su strašne.![]()
@Spaha
Strasne su tene,sad bi kesiro 150 za njih da ima u Sarajevu,nisam ih nigdje vidio.
Trenutno korisnika/ca: MisterGuardiola, StevieG8 i 4 gosta.