Ne...ja sam znao da cemo skrivati karteborac_sampion je napisao/la:hahah...mozdaSchlager je napisao/la:mozda smo skrivali adute,formaciju i akcije od laktaskih spijunajesi ti gledao?

U subotu Laktase ispracamo sa tri komada....
Moderator/ica: vlakanje
Ne...ja sam znao da cemo skrivati karteborac_sampion je napisao/la:hahah...mozdaSchlager je napisao/la:mozda smo skrivali adute,formaciju i akcije od laktaskih spijunajesi ti gledao?
Hahahahaha, daj bože, nadam se da će biti tako, ali ovo danas je bilo jadno...Schlager je napisao/la:Ne...ja sam znao da cemo skrivati karteborac_sampion je napisao/la:hahah...mozdaSchlager je napisao/la:mozda smo skrivali adute,formaciju i akcije od laktaskih spijunajesi ti gledao?
![]()
U subotu Laktase ispracamo sa tri komada....
Neće se odgađati nema više snjega što je pado pado jeEastStand je napisao/la:" " $ " " по & ', - је познато $ " ' ? " $ је терен &, ' $ се $ " ? ? & % VB 1987 &.$ за $ $, $ се $ - се " ". Зна ? се - ? се $ ? & $ сњег?
Borčevac je napisao/la:kakvo je ovo zatišje danas
zatisje pred buruBorčevac je napisao/la:kakvo je ovo zatišje danas
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspxBez Hajduka
Ovako bi izgledala nogometna liga sastavljena od klubova iz zemalja čiji su se nogometni čelnici sastali u Ljubljani, ako bi se sudionici birali po trenutačnom plasmanu u nacionalnim prvenstvima:
Dinamo (HR) Cibalija (HR) Šibenik (HR) Osijek (HR) Crvena Zvezda (SRB) Partizan (SRB) OFK Beograd (SRB) Vojvodina (SRB) Luka Koper (SLO) Maribor (SLO) Široki (BiH) Borac (BiH) Budućnost (CG) Renova Džepoiste (MAK) Litex (BUG) CSKA (BUG) Lokomotiv (BUG) Slovan (SVK) Žilina (SVK)
? & за $ & $ старт првенства % је '. ? су снаге $ са $ " $ & је на ? у " на & ? ? 2:1.
- $ се / ? по % терену " ? ?. ' ? " " у ' ? " је ово права ? & " ' " ' ' / - & је % ¥ % Зоран ".
Он " " $ & су се " " ? у $ $.
- ? ' $ ? у & ", & у $ & " у $. То ' % " " јер у " ? тај ' " $ ? је " - $ је ".
У & на $ $ " ?, " - " " $ " ?.
- ' $ - $ у ' ' " ' је & важан " за $ $. Овај ", " је ¥ " $, " - " на ", $ % " простора за " - ? је ", $ $ - " ", " је " ? са " /, " у " за " $ у &.
Iz BiH samo 2 kluba što bi se reklo jest malo nezgodno ali mi upadamo opet.Schlager je napisao/la:Zanimljiv clanak u danasnjoj Slobodnoj Dalmaciji,ne bi bilo lose,steta sto nema nista od toga![]()
Ovako bi izgledala nogometna liga sastavljena od klubova iz zemalja čiji su se nogometni čelnici sastali u Ljubljani, ako bi se sudionici birali po trenutačnom plasmanu u nacionalnim prvenstvima:
Dinamo (HR) Cibalija (HR) Šibenik (HR) Osijek (HR) Crvena Zvezda (SRB) Partizan (SRB) OFK Beograd (SRB) Vojvodina (SRB) Luka Koper (SLO) Maribor (SLO) Široki (BiH) Borac (BiH) Budućnost (CG) Renova Džepoiste (MAK) Litex (BUG) CSKA (BUG) Lokomotiv (BUG) Slovan (SVK) Žilina (SVK)
milinovic prvo pol znaci ima refleks ko mrtav konj,kriv za prvi go odbila se lopta od njega..dr.pol susac odlicno branio da njega nije bilo ja msm da bi primili jos 2/3 golaradebl je napisao/la:mene interesuje, ko je branio sad protiv zvijezde...kakav nam je golman...ako je neko gledao tekmu...
Borčevac je napisao/la:Iz BiH samo 2 kluba što bi se reklo jest malo nezgodno ali mi upadamo opet.Schlager je napisao/la:Zanimljiv clanak u danasnjoj Slobodnoj Dalmaciji,ne bi bilo lose,steta sto nema nista od toga![]()
susac je dobro branio i na pripremama...sjecam se da sam citao nesto..kad smo dobili dunaree 1-0, on je takodje branio u toj tekmi..al interesuje me sta je sa onim Knezevicem..kako li se vec preziva...sto brani za rep. srbije... i njega su hvalili..borac_sampion je napisao/la:milinovic prvo pol znaci ima refleks ko mrtav konj,kriv za prvi go odbila se lopta od njega..dr.pol susac odlicno branio da njega nije bilo ja msm da bi primili jos 2/3 golaradebl je napisao/la:mene interesuje, ko je branio sad protiv zvijezde...kakav nam je golman...ako je neko gledao tekmu...
Marko Knezevic pricam sa njim na fb on se isto odlicno pokazao,ali Maric izgleda gura ovo Milinovicaradebl je napisao/la:susac je dobro branio i na pripremama...sjecam se da sam citao nesto..kad smo dobili dunaree 1-0, on je takodje branio u toj tekmi..al interesuje me sta je sa onim Knezevicem..kako li se vec preziva...sto brani za rep. srbije... i njega su hvalili..borac_sampion je napisao/la:milinovic prvo pol znaci ima refleks ko mrtav konj,kriv za prvi go odbila se lopta od njega..dr.pol susac odlicno branio da njega nije bilo ja msm da bi primili jos 2/3 golaradebl je napisao/la:mene interesuje, ko je branio sad protiv zvijezde...kakav nam je golman...ako je neko gledao tekmu...
imaju dobre navijace svi boldiraniradebl je napisao/la:Ne zelim da otvaram raspravu,ali po cemu ste vi ispred:
1.zrinjskog
2.Zelje
3.sarajeva
4.veleza
![]()
navijaci, tata dodik.... treba li jos?!p.s. sala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.