RŠD Velež Mostar

User14
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la User14 » 30 avg 2022, 21:41

astra1922 je napisao/la:
30 avg 2022, 21:38
Bio sam večeras medu rijetkima u Modrici koji je navijao za Velež.
Samo onog morza izbacite na stupu i bice sve dobro.
Do njega je sigurno
:salut:

To brate
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 30 avg 2022, 21:45

Ne znam zanima li vas,ali gdje su Titan oprema, mjerenje brzine i kilometara i objava na zvaničnoj stranici pa da vidimo trud i zalaganje.?
Pokvareni,novi šef ih izbacio,šta je upitanju??
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 30 avg 2022, 21:46

astra1922 je napisao/la:
30 avg 2022, 21:38
Bio sam večeras medu rijetkima u Modrici koji je navijao za Velež.
Samo onog morza izbacite na stupu i bice sve dobro.
Do njega je sigurno
Vjerujem da bi večeras letio da ima neka klauzula u ugovoru al bojim se da nema. Nismo baš toliko bogati da ih možemo tako tjerati, nažalost

MoKa14
Kontakt:

Post Postao/la MoKa14 » 30 avg 2022, 21:54

Espiritosanto je napisao/la:
30 avg 2022, 21:45
Ne znam zanima li vas,ali gdje su Titan oprema, mjerenje brzine i kilometara i objava na zvaničnoj stranici pa da vidimo trud i zalaganje.?
Pokvareni,novi šef ih izbacio,šta je upitanju??
Netreba Osimu Titan oprema on to sve od oka vidi koliko ko trči ... da ima imalo karaktera dao bi ostavku a ovako neka nam je bog na pomoći

salmy

Post Postao/la salmy » 30 avg 2022, 21:54

30 avg 2022, 21:19
Kada je riječ o status trenera Amara Osima, Husnić kaže da on za sada sigurno ostaje na klupi.

"Uprava o tome nije razgovarala. Dobri rezultati će trenera sigurno održati, a ako budu loši sigurno je da će doći i ta tema na stol. No, ja mislim da o tome može pričati tek sljedeća uprava kluba. Mislim da se o tome neće raspravljati sigurno do zakazane Skupštine i da je naš trener do tada neupitan", rekao je Husnić .Izjava od jučer.
Bojim se da se bezveze nadamo
[/quote

Ako Husnic daje takve izjave, očigledno je da se radi ka uništenju Veleža i samo mi nije jasno što se presidente Hasic Šemso ne oglašava. Ukoliko je i on digao ruke od kluba, onda je ovo sve smišljeno od samog početka. Sramotno i ponižavajuće je da nas jedan mali klub iz RS pobjedi sa tolikom razlikom.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 30 avg 2022, 21:59

salmy je napisao/la:
30 avg 2022, 21:54
Kada je riječ o status trenera Amara Osima, Husnić kaže da on za sada sigurno ostaje na klupi.

"Uprava o tome nije razgovarala. Dobri rezultati će trenera sigurno održati, a ako budu loši sigurno je da će doći i ta tema na stol. No, ja mislim da o tome može pričati tek sljedeća uprava kluba. Mislim da se o tome neće raspravljati sigurno do zakazane Skupštine i da je naš trener do tada neupitan", rekao je Husnić .Izjava od jučer.
Ako Husnic daje takve izjave, očigledno je da se radi ka uništenju Veleža i samo mi nije jasno što se presidente Hasic Šemso ne oglašava. Ukoliko je i on digao ruke od kluba, onda je ovo sve smišljeno od samog početka. Sramotno i ponižavajuće je da nas jedan mali klub iz RS pobjedi sa tolikom razlikom.
Hasić je suspendovan od strane gicinog saveza i zbog toga ne smije nikakve zvanične izjave davati vezano za Velež.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 30 avg 2022, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 30 avg 2022, 22:00

salmy je napisao/la:

Druze kakav El Presidente, covjeku traje suspenzija jos 6 mjeseci otprilike, do tada se ne smije oglasavati kao clan kluba. Mislim da za 10 dana imaju rociste gicko i on, jedino da nas sreca malo pogleda pa da mu ukinu suspenziju
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 30 avg 2022, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 30 avg 2022, 22:00

Kad je preuzimao Amar jedna od stvari koju sam tad spominjao bila je da se nadam da neću morati slušati patetiku na press konferenciji.

Cijela priča večeras stala je u 'TAKO SE OKRENULO', pu jbm ti krv što me ispizdi

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 30 avg 2022, 22:01

salmy je napisao/la:

[/quote

Ja mislim da nema šanse da Amar dobije otkaz u ovakvom stanju uprave ali i da je sve normalno.
Amar plus tri trenera to je otpremnina cca200 k km,mi toliko da platimo ma ni u ludilu.
Ostaju oni do kraja sezone
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

salmy

Post Postao/la salmy » 30 avg 2022, 22:04

Razumijem da je suspendovan, ali je valjda toliki autoritet da može uticati da se situacija u klubu popravi i prvo otjera onaj konj od trenera, a zatim kazne svi igrači osim Zajimovica po 50% od plate. Igrali bi oni sljedeću ko Barcelona u Španijj...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 avg 2022, 22:05

Mrtvi prvo poluvrijeme.nula.
U drugom ubacuje zajmovica andjusica ovcinu Halilovića
Odličan početak drugog poluvremena ali kontra i 0 2.
I onda raspad.na 0 2 je osim pobjegao u kolibu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 30 avg 2022, 22:05

Vracaj se El Presidente, djete mi se krivi, naplakalo pola tegle

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 30 avg 2022, 22:13

salmy je napisao/la:
30 avg 2022, 22:04
Razumijem da je suspendovan, ali je valjda toliki autoritet da može uticati da se situacija u klubu popravi i prvo otjera onaj konj od trenera, a zatim kazne svi igrači osim Zajimovica po 50% od plate. Igrali bi oni sljedeću ko Barcelona u Španijj...
Ne moze on donijeti nikakve odluke pored predsjednika UO.

Da je mogao donositi odluke u svoje ime, prvo Osima ne bi doveo na mjesto trenera jer je njegova zelja bio Karacic.

Ne bi dopustio da se ide Bakiru na noge itd, da ne pricam svasta, ne vuci me za jezik.

Shvati da nije to bas tako ko sto ti mislis da moze uci tamo i reci e sutra cemo ovako. Mozda bude u blizoj buducnosti ali trenutno ne moze.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 30 avg 2022, 22:17

Pripaziti na pečat dok ne dođe nova uprava. Da ne bude kao prošli put da je ukraden.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 30 avg 2022, 22:20

MostarskiSin je napisao/la:
30 avg 2022, 22:13
salmy je napisao/la:
30 avg 2022, 22:04
Ne moze on donijeti nikakve odluke pored predsjednika UO.

Da je mogao donositi odluke u svoje ime, prvo Osima ne bi doveo na mjesto trenera jer je njegova zelja bio Karacic.

Ne bi dopustio da se ide Bakiru na noge itd, da ne pricam svasta, ne vuci me za jezik.

Shvati da nije to bas tako ko sto ti mislis da moze uci tamo i reci e sutra cemo ovako. Mozda bude u blizoj buducnosti ali trenutno ne moze.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 30 avg 2022, 22:31

Ne znam šta će planirati sljedeću utakmicu protiv TC ali ako Pršeša opet stavi u prvih 11 pucao je sebi u čelo.
Frajeru 5 sekundi treba da primi loptu i proslijedi je dalje.
Stoperi nam uglavnom rade dijagonale na krila.
Ostale neću ni komentarisati jer nisu ništa bolji samo što mi je ovaj u oku svaku utakmicu. Hlađenje obavezno, kreativniji i brži sa loptom je Hasanović iako mu to nije zadatak.

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 30 avg 2022, 22:37

Tuzla, Borac, Sarajevo.. bogami bod ako izvučemo ukupno biti će čudo

MoKa14
Kontakt:

Post Postao/la MoKa14 » 30 avg 2022, 22:51

fanaticRA je napisao/la:
30 avg 2022, 22:37
Još kad nas sudija kartonira za Borac onda slobodno računaj nula bodova

Laki1922
Kontakt:

Post Postao/la Laki1922 » 30 avg 2022, 23:03

!
Zadnja izmjena: Laki1922, dana/u 31 avg 2022, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.

salmy

Post Postao/la salmy » 30 avg 2022, 23:10

fanaticRA je napisao/la:
30 avg 2022, 22:37
/Nema tu problema. Jednostavno ne ide te. Realno ova utakmica je otišla u nekom skroz krivom smjeru. Treba nastaviti raditi i vjerujem da će se sve okrenuti."/

E ovo je jedna od današnjih izjava trenera Veleža, pa vi procijenite jel se ovaj čovjek za....va sa nama ili mu zaista treba psihijatar..

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.