Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Ne treba ni zvati ovog debila više
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kalasnjikov i vradzbine rade svoje
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Apsolutno. Cisto sumnjam da je neka ogromna povreda koja se ne moze sanirati u toku okupljanja...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Razocarenje veliko je ovaj momak.
-
- Kontakt:
Imam kalas u gepeeeku. Kakav hadum
Otjerat go.vno ko da je Maldini, a ne igrac iz Championshipa.
Barbarez ako ga pozove vise samo ce se popisati po sebi. Vise njemu treba reprezentacija nego on reprezentaciji.
Barbarez ako ga pozove vise samo ce se popisati po sebi. Vise njemu treba reprezentacija nego on reprezentaciji.
-
- Kontakt:
Od sinoć smo ostali bez Anela Ahmedhodžića, koji je već otputovao, njegovom izrazitom željom da se vrati. Imao je nekih problema koje smo pokušali ustanoviti, neka povreda koja medicinski nije bila toliko velika, ali se on nije osjećao dobro, tražio je da pauzira utakmice i da se vrati kući, kazao je Barbarez, dodavši:
- Mene možete pitati i ja želim stvari odgovarati u mom dijelu. To što je prije bilo nisam se ni informisao, jer me nije ni zanimalo. Jeste, malo je čudna situacija, ali nemam potrebu da ne vjerujem našem igraču i da ne vjerujem njegovom osjećaju, tjelesnom stanju. Ja sam izračito na strani igrača uvijek bio i ako on misli da ne može, onda je ne može. To se brzo riješilo. On je tražio da ide kući, da se liječi. Nije nikakav problem. Ja svaki dan kažem igračima, ovdje ste svi svojom voljom, niko nije primoran. Ovdje ste zato što to volite.
- Mene možete pitati i ja želim stvari odgovarati u mom dijelu. To što je prije bilo nisam se ni informisao, jer me nije ni zanimalo. Jeste, malo je čudna situacija, ali nemam potrebu da ne vjerujem našem igraču i da ne vjerujem njegovom osjećaju, tjelesnom stanju. Ja sam izračito na strani igrača uvijek bio i ako on misli da ne može, onda je ne može. To se brzo riješilo. On je tražio da ide kući, da se liječi. Nije nikakav problem. Ja svaki dan kažem igračima, ovdje ste svi svojom voljom, niko nije primoran. Ovdje ste zato što to volite.
-
- Kontakt:
Ovaj stvarno ne zasluzuje da nosi dres reprezentacije.Svaki put nesto preserava.Pa momcino ako ti se ne igra za nas reci javno i oprosti se od repke.Prepusti mjesto nekome ko ce pojesti teren.
Postenije to nego ovo kar.anje kakvo nam priredjuje svaki put u zadnji momenat.Ko ga yebe nije Puyol
Postenije to nego ovo kar.anje kakvo nam priredjuje svaki put u zadnji momenat.Ko ga yebe nije Puyol
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znaci, isto kao i prosli puta. Ma mrs u qrc nadobudni majmune. Kao sto gledam, povreda tipa zulj na nozi...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da se ja pitam ovo bi mu bilo zadnje okupljanje
Kakav mali karakter od covjeka, nevjerovatno. Dobio menstruaciju pa preskace utakmice.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Već drugo okupljanje gdje kvari atmosferu. Sad mi je jasno zašto nijedan klub nije ga htjeo, dabogda ispo u 3. Ligu sa Sheffieldom.
Ovaj momak je jednostavno debil. Od izbora zene, odnosa sa babom do ponasanje kad je u repci.
Moli se administracija da zakljuca temu pomenutog igraca. Kakav god da je, Vranjes je olicenje igraca za reprezentaciju u odnosu na ovog laznog Ramosa...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma vrlo je jasno iz ovog što je Barbarez izjavio da mu apsolutno ne vjeruje u "povredu", nego neće da ga ponizi.
Hajd ako nista babo nece imat sta kenjat po fejsbuku.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Treba ga Barbarez preskociti sljedece okupljanje, nek se hladi ili nek se oprosti od dresa. Mi necemo biti ni gori ni bolji. Mogao je ostati bar par dana s ekipom iako je povrijedjen. Boji se sigurno da mu se zena puca dok on nije kod kuce pa pozurio.
- Maroon1946
- Kontakt:
Cijela država ga bodri
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 10 sep 2024, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.