Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Admin stranice
Ljudi koji u komentarima potvrdjuju da je post tacan
Ti
Ne zna se ko gluplji i bezobrazniji.
Ljudi koji u komentarima potvrdjuju da je post tacan
Ti
Ne zna se ko gluplji i bezobrazniji.
Ja prije desetljeća ovo pisao i postavljao i još čekam kontraargumente

Ne treba zaboraviti ni Inter ..
Kakvi kontraargumenti covjece. Nisu svirana minimum 4 penala na Stamfordu, a ovamo Barca "ostecena" za maksimum jedan ofsajd (koji mozes nasteliti tako sto biras kad ces zaustaviti video) i jedan penal koji se svira samo Juvetu i Seriji A. Sve i da je Barca ostecena za sve ono sto pisu njeni navijaci to je 100 puta manje od onoga koliko je Chelsea pokraden.
Ova prica "bilo je gresaka na obje strane" podsjeca na onu pricu "bilo je zlocina sa obje strane" koju furaju Srbi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Znam da te bole činjenice ali ne moraš odmah davati do znanja svima koliko si nekulturan.
Pa evo ovaj gore lik najbolji primjer. Postaviš mu sve crno na bijelo i još video uz to i on opet poriče to sve.

Sva sreća pa Iniesta zabi gol onaj, inače bi Chelsea prošao zahvaljujući neviđenoj krađi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo samo anketa može riješiti. Ko je više pokraden Chelsea ili Barcelona.
-
- Kontakt:
Pokusaj otimacine od strane Chelseaja, sreca pa je Ovrebo na kraju kompenzirao neke greske i pravda je zadovoljena.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nešto ovako, show počinje na 3:56. Odgledati do kraja. Pogotovo je ub'o ovo za fašizam.TheChief je napisao/la: ↑29 apr 2020, 17:23Kakvi kontraargumenti covjece. Nisu svirana minimum 4 penala na Stamfordu, a ovamo Barca "ostecena" za maksimum jedan ofsajd (koji mozes nasteliti tako sto biras kad ces zaustaviti video) i jedan penal koji se svira samo Juvetu i Seriji A. Sve i da je Barca ostecena za sve ono sto pisu njeni navijaci to je 100 puta manje od onoga koliko je Chelsea pokraden.
Ova prica "bilo je gresaka na obje strane" podsjeca na onu pricu "bilo je zlocina sa obje strane" koju furaju Srbi.

Remember, remember the 5th of November.
Svaki navijac Barcelone s kojim se druzim prizna da je ovo bila najveca kradja u historiji fudbala. Kradja. 1 pa cak i 2 sudijske greske mozemo svesti pod gresku, ali vise od toga je cista kradja.
A ova dvojica, sa ozbiljnim ostecenjem mozdanih celija, se ovdje prave glupi.
TheChief je napisao/la: ↑29 apr 2020, 17:23Kakvi kontraargumenti covjece. Nisu svirana minimum 4 penala na Stamfordu, a ovamo Barca "ostecena" za maksimum jedan ofsajd (koji mozes nasteliti tako sto biras kad ces zaustaviti video) i jedan penal koji se svira samo Juvetu i Seriji A. Sve i da je Barca ostecena za sve ono sto pisu njeni navijaci to je 100 puta manje od onoga koliko je Chelsea pokraden.

Drago mi je sto si potvrdio da si mentalno zaostala osoba.Rajaz je napisao/la: ↑29 apr 2020, 17:41TheChief je napisao/la: ↑29 apr 2020, 17:23Kakvi kontraargumenti covjece. Nisu svirana minimum 4 penala na Stamfordu, a ovamo Barca "ostecena" za maksimum jedan ofsajd (koji mozes nasteliti tako sto biras kad ces zaustaviti video) i jedan penal koji se svira samo Juvetu i Seriji A. Sve i da je Barca ostecena za sve ono sto pisu njeni navijaci to je 100 puta manje od onoga koliko je Chelsea pokraden.
Ova prica "bilo je gresaka na obje strane" podsjeca na onu pricu "bilo je zlocina sa obje strane" koju furaju Srbi.![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Uporedi nas frajko sa zločincima samo zato što se ne može pomiriti sa činjenicama. 

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako to nisi shvatio, hoces li jedan laksi primjer, posto vidim da imas poteskoca u razumijevanju stvari ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 17:45Uporedi nas frajko sa zločincima samo zato što se ne može pomiriti sa činjenicama.![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bar ne vrijeđam ljude okolo kao drvosječa samo zato što ne razmišljaju kao ja.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
De mi taj klip gdje je Chelsea oštećen, nisam do sad cuo za to, znam da je Barca ostecena u prvoj utakmici, ali za ovo drugo nisam vala čuoTheChief je napisao/la: ↑29 apr 2020, 17:38Svaki navijac Barcelone s kojim se druzim prizna da je ovo bila najveca kradja u historiji fudbala. Kradja. 1 pa cak i 2 sudijske greske mozemo svesti pod gresku, ali vise od toga je cista kradja.
A ova dvojica, sa ozbiljnim ostecenjem mozdanih celija, se ovdje prave glupi.
Mi što navijamo za katalonce smo srbi porijeklom, uz to i zločinci dakako
kako ne kontate šta nam žele poruciti.
Ima logike, jel.

Ima logike, jel.
Ma ne znam vala meni je Ronaldo bolji al et vi kako oćetr
Hint: COPA AMERICA
Hint: COPA AMERICA

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ljudi koji navijaju za barcu su normala likovi,s vremena na vrijeme naleti neki retard tipa @let3 al jbg u svakom zitu ima kukolja.
Kada vec izvrces rijeci. I licite malo. I vi i oni volite negirate ocigledne stvari i pricati "istinu" koja je samo za vas istina.
Jeste li ono vi najstariji klub na svijetu ? Je li svaki klub nastao od vas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.