Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 585

BvB09
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la BvB09 » 11 okt 2015, 20:44

Watch Dogs da li je moguće da je ovako loše optimizovana igra?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 okt 2015, 21:02

imas update neki za to optimizaciju,ja sam je igrao kad je tek izasla...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 11 okt 2015, 21:05

Ponos Torina je napisao/la:imas update neki za to optimizaciju,ja sam je igrao kad je tek izasla...
Ma džaba update radio sam 30fps do 40max kako god promjenim postavke.
Meša Selimović.

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 17 okt 2015, 16:19

imam pitanje za oni koji jos uvijek igraju cs 1.6 i oni koji koriste internet sa brzinom 5 Mbps/512 kbps,Zanima me koliki vam je prosjecni ping na srpskim serverima jer u mene nijedan nije ispod 50,Da li je razlog do mog neta i brzine ili ima neko sa tom brzinom da mu je manji ping ,da znam da li da mijenjam net ili ne? :)
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 okt 2015, 16:24

Masterr27 je napisao/la:imam pitanje za oni koji jos uvijek igraju cs 1.6 i oni koji koriste internet sa brzinom 5 Mbps/512 kbps,Zanima me koliki vam je prosjecni ping na srpskim serverima jer u mene nijedan nije ispod 50,Da li je razlog do mog neta i brzine ili ima neko sa tom brzinom da mu je manji ping ,da znam da li da mijenjam net ili ne? :)
zovi svog providera i reci mu da ti smanji ping u odredzenoj zemlji i to je to....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 17 okt 2015, 16:42

Ponos Torina je napisao/la:
Masterr27 je napisao/la:imam pitanje za oni koji jos uvijek igraju cs 1.6 i oni koji koriste internet sa brzinom 5 Mbps/512 kbps,Zanima me koliki vam je prosjecni ping na srpskim serverima jer u mene nijedan nije ispod 50,Da li je razlog do mog neta i brzine ili ima neko sa tom brzinom da mu je manji ping ,da znam da li da mijenjam net ili ne? :)
zovi svog providera i reci mu da ti smanji ping u odredzenoj zemlji i to je to....
Mislis da je to moguce i da ce izaci u susret da tako kazem? jesi ti imao slicnog iskustva ili ? Inace koristim Moja tv full i ovaj xDSL internet od 5 Mbps/512 kbps
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 17 okt 2015, 16:47

Masterr27 je napisao/la:Mislis da je to moguce i da ce izaci u susret da tako kazem? jesi ti imao slicnog iskustva ili ? Inace koristim Moja tv full i ovaj xDSL internet od 5 Mbps/512 kbps
Drug imaš 50 ping i žališ se pa ja u LOL-u imam 43 ping net flat 10 koristim.
Meša Selimović.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 okt 2015, 16:51

Nije to izlazak u susret ti si njihov korisnik,ti njima placas ne oni tebi...Ali mislim da nece biti moguce iz razloga sto koristis moja tv ako ti smanje ping moja tv ti nece raditi kako treba...Bh Telekom inace ciganija nebi ti oni to uradili,rekli bi ti da je to nemogu itd... samo da te ****..
50 ping ti je super,prije bi rekao da imas problem sa detekcijom u igri,pucas u lika direktno ali detekcija ne radi kako treba..

Umjesto sto pucas u njega direktno ti moras pucati malo pored njega ili iznad njega da bi ga pogodio kako treba,primjer ako ganjas headshot kad pucas u glavu on ne registruje,pucas malo iznad glave headshot je itd...

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 17 okt 2015, 17:10

BvB09 je napisao/la: Drug imaš 50 ping i žališ se pa ja u LOL-u imam 43 ping net flat 10 koristim.
Zato sto znam da je velika razlika igrati na pingu 30 nego li na 50
Ponos Torina je napisao/la:Nije to izlazak u susret ti si njihov korisnik,ti njima placas ne oni tebi...Ali mislim da nece biti moguce iz razloga sto koristis moja tv ako ti smanje ping moja tv ti nece raditi kako treba...Bh Telekom inace ciganija nebi ti oni to uradili,rekli bi ti da je to nemogu itd... samo da te ****..
50 ping ti je super,prije bi rekao da imas problem sa detekcijom u igri,pucas u lika direktno ali detekcija ne radi kako treba..

Umjesto sto pucas u njega direktno ti moras pucati malo pored njega ili iznad njega da bi ga pogodio kako treba,primjer ako ganjas headshot kad pucas u glavu on ne registruje,pucas malo iznad glave headshot je itd...
Pa da,upravu si za sve sto si napisao,slazem se.Mogu pokusati nazvati i pitati ali cisto sumnjam da ce se sta promijeniti.A ta detekcija to je do pinga jel tako ili ne?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 okt 2015, 17:15

zna biti do igre a zna biti i do servera,sve zavisi ja u drugoj igri isto imam problem imaju 3 razlicita servera svi iz njemacke i na glavnom je sve ok dok na 2 druga detekcija nije ok...

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 31 okt 2015, 17:07

SKT uzeo svjetsko, sasvim zasluzeno. Cestitke marinu na yebenoj performansi, steta sto ESH nije odigrao barem 1. tekmu.

League na twitchu imao preko 1 min. gledatelja. :clap: :clap:
Unico amore sei!
❤️🖤

High

Post Postao/la High » 02 nov 2015, 03:12

http://www.b92.net/tehnopolis/gejming.p ... id=1054007

Koja je najniža cijena, u BiH? Je li neko pratio? :) U Imtecu je, recimo, 819, 00 KM. Vjerovatno zbog PDV-a, ili ovo ne važi za naše?! :sick:

http://shop.imtec.ba/playstation/22852- ... -crna.html
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 nov 2015, 23:46

Jel ima neko iskustva igranja League of Legendsa sa touchpadom na laptopu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 03 nov 2015, 23:58

High je napisao/la:http://www.b92.net/tehnopolis/gejming.p ... id=1054007

Koja je najniža cijena, u BiH? Je li neko pratio? :) U Imtecu je, recimo, 819, 00 KM. Vjerovatno zbog PDV-a, ili ovo ne važi za naše?! :sick:

Drug,moja ti je preporuka da ne kupuješ u Imtecu,jer konzolu možeš naći bar 100 km jeftiniju na raznim mjestima.Možeš se uvjeriti i po PIKu
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

High

Post Postao/la High » 04 nov 2015, 00:01

keramikr je napisao/la:

Drug,moja ti je preporuka da ne kupuješ u Imtecu,jer konzolu možeš naći bar 100 km jeftiniju na raznim mjestima.Možeš se uvjeriti i po PIKu
Inače ne volim Imtec, niti sam ikad kupovao kod njih, ali bili su mi prvi na pameti kad sam gledao cijene na nettu, u BiH. Mislio sam malo sačekati - valjda padne cijena.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 04 nov 2015, 00:03

High je napisao/la:
keramikr je napisao/la:

Inače ne volim Imtec, niti sam ikad kupovao kod njih, ali bili su mi prvi na pameti kad sam gledao cijene na nettu, u BiH. Mislio sam malo sačekati - valjda padne cijena.
Sumnjam da će cijena išta pasti kod nas,kako god,konzolu komotno možeš kupiti za nekih 700+ km,a uz to dobiješ čak i igricu

PS. evo ti jedan primjer http://www.olx.ba/artikal/19026056/sony ... 16-ps4-16/
gdje dobiješ model od 1 TB i igricu

High

Post Postao/la High » 04 nov 2015, 00:05

keramikr je napisao/la:
Sumnjam da će cijena išta pasti kod nas,kako god,konzolu komotno možeš kupiti za nekih 700+ km,a uz to dobiješ čak i igricu
Ako dođeš do kakvog linka, a da je riječ o prodaji PS4, i da je nov, postavi ovdje. :D

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 04 nov 2015, 00:08

High je napisao/la:
keramikr je napisao/la:
Ako dođeš do kakvog linka, a da je riječ o prodaji PS4, i da je nov, postavi ovdje. :D
evo ti jedan primjer http://www.olx.ba/artikal/19026056/sony ... 16-ps4-16/ valjda ti nije skupa :D konzola je nova sa 1 TB HDD i Pes 16 igricom

PS. evo ti jedna od 650 km http://www.olx.ba/artikal/18084940/play ... c-chassis/

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 nov 2015, 23:18

Momci jedno pitanje. Nabrao sam nekakvih itema na Global ofansive-u. Jel se nekako to moze prodat?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 nov 2015, 00:20

Mozes prodati, ali tesko da mozes zaraditi. Skinove koje dobijas su najmanjeg kvaliteta i vrijede po 1-2 centi (kad se odbije ono sto ide steamu).. rijetko kada dobijes neku skuplju kutiju ili skin.

Ides u inventory na steamu, kliknes na item i ides sell. Stavis cijenu i to je to.. kada neko kupi dodje ti u steam wallet i jedino tu mozes koristiti.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.