FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 00:32

ado-hz je napisao/la:Jedna lijepa vijest ma kako to gledao je taj sto je Skoro ipak pokazao da nije pakas. To sto nije dosao kod nas je kad je trebao u januaru je neka druga prica koju malo ko zna....koga zanima nek mi se javi na pp....ljudi meni je samo krivo sto svako ko ima tastaturu moze i ima pravo da pise i sere po bilo kome, al hadj sreca pa to slabo ko cita :D
Ma joj ne trebamo se brate moj sa njim zamarati.

Ja mislim da ce se Haskic usreciti samo tako u Vozdovcu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 avg 2012, 00:37

Sarajlijc@ je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Jedna lijepa vijest ma kako to gledao je taj sto je Skoro ipak pokazao da nije pakas. To sto nije dosao kod nas je kad je trebao u januaru je neka druga prica koju malo ko zna....koga zanima nek mi se javi na pp....ljudi meni je samo krivo sto svako ko ima tastaturu moze i ima pravo da pise i sere po bilo kome, al hadj sreca pa to slabo ko cita :D
Ma joj ne trebamo se brate moj sa njim zamarati.

Ja mislim da ce se Haskic usreciti samo tako u Vozdovcu :mrgreen:
Nije mi drago sto i ti kenjas po Skori, al eto ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 00:42

Ne kenjam toliko, ali svasta je izjavljivao brate i zavlacio nas je bruku vremena. Ispao je supak moras se sloziti.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 08 avg 2012, 00:55

Iskreno Škoro jeste ispao šuft, ali sama info da se pojavio prije par dana, raskid ugovora sa Haskićem i Škorino odbijanje Borca meni miriše na novi potpis, al hajd ostaje da se vidi.
Nego još manje od 48h nas deli od tekme. Kvota na naš prolaz mala, što me u jednu ruku raduje. Opet , djetići će da navale prvih 20 minuta. Dovoljno je da prođe jedna kontra i da ih smirimo, ostatak utakmice bi onda bio rutina :mrgreen:
U novi boj...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 avg 2012, 01:25

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne kenjam toliko, ali svasta je izjavljivao brate i zavlacio nas je bruku vremena. Ispao je supak moras se sloziti.
Ako si ti to cuo iz njegovih usta da je rekao i ako ces potvrditi onda je supak pravi, a ako si procitao u novinama ili na nekim portalima onda je to smijesno. Platicu ja sutra nekom novinaru da napise da sam ja pojacanje Milana...ili nekad davno kad je bio veliki naslov u Sportu Mihael Laudrup u Celiku :lol: :lol: :lol: Mani se novina i interneta ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 01:28

Ne znam jbg ako su ono bile njegove izjave onda nije dobrodosao.

Momak jedan napisa na drugom forumu da je kod nas Milovan Novakovic dosao iz Crvene Zemlje, valjda ima 17 godina zna li neko vise o njemu? Vjerovatno nastupa za juniore.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 avg 2012, 01:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam jbg ako su ono bile njegove izjave onda nije dobrodosao.

Momak jedan napisa na drugom forumu da je kod nas Milan Novakovic dosao iz Crvene Zemlje, valjda ima 17 godina zna li neko vise o njemu? Vjerovatno nastupa za juniore.
Ajde eto ti domaca zadaca malo proguglaj pa postavi ako sta nadjes o tom malcu kakav je, i ne citaj vise Express :D

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 08 avg 2012, 01:31

ado-hz je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne kenjam toliko, ali svasta je izjavljivao brate i zavlacio nas je bruku vremena. Ispao je supak moras se sloziti.
Ako si ti to cuo iz njegovih usta da je rekao i ako ces potvrditi onda je supak pravi, a ako si procitao u novinama ili na nekim portalima onda je to smijesno. )
Plus ako se tome doda priča koja je "puštena medju raju" onda bi se moglo doći do malo drugačijeg zaključka
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 avg 2012, 01:31

[youtube][/youtube]

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 avg 2012, 01:34

Evo covjek sve lijepo objasnio sta je propaganda i da to nije istina :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 01:34

ado-hz je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne znam jbg ako su ono bile njegove izjave onda nije dobrodosao.

Momak jedan napisa na drugom forumu da je kod nas Milan Novakovic dosao iz Crvene Zemlje, valjda ima 17 godina zna li neko vise o njemu? Vjerovatno nastupa za juniore.
Ajde eto ti domaca zadaca malo proguglaj pa postavi ako sta nadjes o tom malcu kakav je, i ne citaj vise Express :D
Malo podataka ima, osim da je bio najbolji strijelac turnira onog u Foci cini mi se gdje su nasi kadeti ili juniori igrali postigao tu 4 gola ;) I kaze ovaj lik da je talentovan pravo.

slika

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 08 avg 2012, 01:42

Kakve Crvene Zemlje,sta igra?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 01:44

Ma onaj klub iz prve lige RS. Igra napadaca.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 08 avg 2012, 01:46

Ma taj ce igrati za juniore,nije to 100% za prvog tima.Napadac ce ubrzo sletiti. 8-)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 01:48

Konfucije je napisao/la:Ma taj ce igrati za juniore,nije to 100% za prvog tima.Napadac ce ubrzo sletiti. 8-)
Mlad je, za nadati se da ce biti od koristi za godinu dvije 8-)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 08 avg 2012, 04:50

Konfucije je napisao/la:Kakve Crvene Zemlje,sta igra?
Taj klub je dozivio finansijski krah nakon zavrsetka ove sezone iako su imali realne sanse da izbore plasman u premijer ligu. Direktor kluba je bio i glavni sponzor kluba, ali nakon sto je sredinom ove godine smjenjen sa pozicije direktora Sume RS, izvor finansija je nestao pa tako je klub krajem jula istupio iz prve lige RS i prica se da ce se klub ugasiti. Pretpostavljam da su vecini igraca dali slobodne papire, pa moze se reci da ima solidnih igraca cim su bili blizu plasmana u premijer ligu.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 08 avg 2012, 07:43

pitarturbe je napisao/la:ma ubijedjen sam 100% da ce na krajun zavrsiti kod nas, a i potreban nam je jer otisao Haskic a Krpic se povrijedio, sa Škorom dupla kruna ni jednu sec nebi dolazila u pitanje, ma sve bi pomeli ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 08 avg 2012, 09:27

Skoro je sad trenutno kao igrac propao. Ima 31 godinu, nije pripreme prosao, nije se mogao zadrzati u austrijskom treceligasu i on sad da nam bude pojacanje? Dajte ba :lol:
UEFA=MAFIA

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 08 avg 2012, 10:26

zasarajevo je napisao/la:Skoro je sad trenutno kao igrac propao. Ima 31 godinu, nije pripreme prosao, nije se mogao zadrzati u austrijskom treceligasu i on sad da nam bude pojacanje? Dajte ba :lol:
Ti ga pratio šta li ? Ili si i ti jedan od onih što igra termine sa Škorom pa mu gura loptu kroz noge ?

Pošto vidim da znaš koliko je Škoro odigrao utakmica u Austriji i u kojem periodu ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2012, 10:53

Joj ovih novinara cuj historijski uspjeh plasman u 4 pretkolo, pa mi smo vec tamo bili 2 puta :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: RaymondRed i 31 gost.